2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Golf med Service- og Reparationsabonnement.

Aldrig har det været nemmere at blive kørende i Golf.

Mere alsidig end langt de fleste andre biler.

Golf er den bil, som gennem generationer har skabt sin egen klasse. Og den nuværende Golf sætter nye standarder for næste generation.

Assistentsystemer

De intelligente førerassistentsystemer i din Golf giver mere kørekomfort og kan hjælpe dig med at håndtere kritiske situationer på bedste vis eller endda med helt at undgå dem. Selv om du kun sjældent bemærker disse teknologier, så er det en god følelse at vide, at de er der.

Udstyr og design

Alle Volkswagens biler er kendetegnet ved udstyr af høj kvalitet og et klart designsprog. En række individualiseringsmuligheder giver dig også mulighed for at skabe din egen personlige Golf. Du vil blive forbløffet over, hvor mange valgmuligheder du har.

Du kan udtrykke dine sportslige ambitioner endnu mere med R-Line-udstyrspakkerne.

Effektivitet

Den moderne motorteknologi i din Golf er kendetegnet ved økonomi, stort drejningsmoment og en høj ydelse. Det passer perfekt til dig, hvis du godt kan lide at køre og kører meget, men stadig gerne vil holde forbruget nede.

Infotainment

Uanset om du ønsker at foretage et telefonopkald, mens du kører, at få aktuelle trafikinformationer, at komme frem til din destination ved hjælp af navigationssystemet, eller bare ønsker at lytte til din egen musik – din Golf byder på mange muligheder for at bruge den moderne teknologi på en nem og ukompliceret måde.

 • Hvis du ønsker det, kan du blot bruge den til at høre radio.

  Radio

  Elsker du at lytte til musik, mens du kører, men vil også gerne være velinformeret, mens du nyder førsteklasses komfort? Så vil du blive begejstret over de to forskellige radioer, der fås

  Læs mere
 • Sørger for, at du kan nyde turen

  Navigation

  De to navigationssystemer, der fås som ekstraudstyr, byder på et væld af innovative funktioner og lader nærmest ikke noget tilbage at ønske. De vil sørge for, at du bliver på rette kurs og nyder den bedste underholdning.

  Læs mere
 • Hold dig på vejen, og hold dig opdateret.

  Car-Net Guide & Inform

  Med Car-Net Guide & Inform kan du finde spændende destinationer i nærheden eller søge efter parkeringspladser i nærheden eller den nærmeste tankstation. Du kan modtage aktuelle trafikinformationer med mulighed for anbefalinger til at køre uden om køer eller nyheder fra internettet.

  Læs mere
 • Gør det nemmere at kommunikere.

  Telefonsamtaler

  Tal bare løs, men hold venligst begge hænder på rattet, mens du gør det. Den nye Golf giver dig valget mellem to komfortable mobiltelefonforberedelser som ekstraudstyr.

  Læs mere

Komfort

Føl dig veltilpas i din Golf. Dens omfattende standardudstyr, de ukomplicerede køreegenskaber og masser af komfortable ekstraudstyrsdetaljer sikrer, at du kan nyde hver eneste dag på en meget afslappet måde.

Golf Privatleasing. Højt niveau af standardudstyr og masser af fordele.

 • Kom trygt frem på alle ture.

  Sikkerhed

  Golf er udstyret med assistentsystemer, der øger sikkerheden undervejs. Fx Front Assist med City Emergency Brake, der hjælper med at bremse bilen, hvis du ikke når det.

 • Udstyr, der gør hverdagen nemmere.

  DK pakke

  Når du privatleaser Golf, får du DK pakke med Parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle med varme samt Lys- og synpakke med regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og Comming home/Leaving home.

 • Innovation til fingerspidserne.

  Radio

  Med Composition Media har du overblik hele vejen. Glæd dig til masser af underholdning på den store 8” farve-touchscreen.

 • Økonomisk tryghed, når du leaser.

  Fast månedlig ydelse. Hele perioden.

  Med Golf Privatleasing er din månedlige ydelse den samme i hele perioden og ændrer sig ikke.

 • Ingen bekymringer om værkstedsbesøg.

  Service- og reparationsabonnement

  Glem alt om uforudsete udgifter. Din leasingaftale er altid inkl. Service- og reparationsaftale.

 • Leasing bliver aldrig lettere.

  Ingen risiko for værditab

  Glem alt om værditab. Med Golf Privatleasing leverer du blot bilen tilbage efter endt leasingperiode.