Opladning med Clever

Frihed til at køre og lade som du vil

Volkswagen samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen – uanset om du er hjemme eller på farten. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Clever Unlimited – opladning hjemme og ude

Når du køber ny elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen, kan du få ubegrænset opladning til bilen, når og hvor det passer dig. Med Clever Unlimited til bilen er du fri til at køre og gøre, som du vil i din nye Volkswagen. Du kan nemlig oplade bilen ubegrænset, dér hvor det passer dig.

Ved køb af en ny elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen  har du mulighed for at tilkøbe en installation af Clevers ladeboks, når du samtidig bestiller et Clever Unlimited-abonnement. Så kan du lade din bil, alt det du vil, til en fast månedlig pris – både hjemme på Clevers ladeboks og ude på Clevers ladenetværk.

Læs mere om Clever Unlimited til Volkswagen her.Åbner et eksternt link

Ubegrænset opladning hjemme og ude til en fast månedlig pris

Det får du med Clever Unlimited:

 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen

Mere om Clever UnlimitedÅbner et eksternt link

 

Clever Unlimited Network – ubegrænset opladning ude

Har du ikke selv en parkeringsplads, eller foretrækker du bare at lade bilen på dit arbejde eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker ubegrænset opladning på hele Clevers netværk, og som ikke har mulighed for at få en ladeboks installeret på din privatadresse. Eksempelvis hvis du bor i lejlighed. Med et Clever Unlimited Network-abonnement kan du lade ubegrænset på hele Clevers netværk for en fast månedlig pris.

Det får du med Clever Unlimited Network

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk

Bestil Clever Unlimited Network til din Volkswagen, når du køber din bil.

Mere om Clever Unlimited NetworkÅbner et eksternt link

 

Opladning hjemme og ude til dig, der kører lidt mindre

Kører du omkring 8.000 kilometer om året i din elbil fra Volkswagen, og vil du gerne have en ladeboks hjemme, er Clever Mini en god løsning. Med et Clever Mini-abonnement kan du nemlig lade op til 120 kWh hver måned til en fast månedlig pris. Det svarer til ca. 660 km om måneden, afhængigt af bl.a. bil og kørselsmønster*. Kører du omkring 15.000 kilometer om året, kan Clever Unlimited bedre svare sig for dig. Clever Mini tilbydes kun til elbiler.

Det får du med Clever Mini:

 • Opladning op til 120 kWh/md. hjemme og på Clevers ladenetværk ​
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Betal 2,85 kr. pr. kWh over 120 kWh/md. ​
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Vælg frit mellem tre farver på ladeboksen

Der er altid en lader nær dig

Der er aldrig langt til nærmeste lader, når du er på farten, og der kommer hele tiden flere til. Tjek hvor din nærmeste lader er placeret på Clevers kortÅbner et eksternt link eller via Clevers app. Appen er din personlige hjælper, der guider dig til hurtigt og nemt at finde vej til opladning, når og hvor du har brug for det. Du kan også tjekke, om laderen på din rute er ledig og klar til brug. Hent Clevers app her:
Hent til iPhoneÅbner et eksternt link
Hent til AndroidÅbner et eksternt link

 

Har du brug for en ekstra ladeboks til sommerhuset?

Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset, så du altid har opladning lige ved hånden. Installation af en ekstra ladeboks koster 7.500 kr. Kræver installationen ekstra ydelser, såsom grave- eller stilladsarbejde, kommer dette oveni.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den 124 kr./md. oveni din abonnementspris for Clever Unlimited.

Fordele ved Clever

 • Med ubegrænset opladning koster ekstra frihed ikke ekstra. Uanset om du lader hjemme eller på Clevers ladenetværk, skal du ikke bekymre dig om pris.
 • Clever sørger for installation af ladeboksen, og deres elektriker ringer til dig, når du skal have ladeboksen installeret – ikke omvendt.
 • Du kan ringe døgnet rundt og få hjælp, hvis du har problemer med en ladestander ude på netværket.
 • Med Clevers app finder du nemt vej til næste ledige ladestander på det hastigt voksende ladenetværk.

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler?
Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler.