Opladning med Clever

Frihed til at køre og lade som du vil

Volkswagen samarbejder med Clever, så du har opladning lige ved hånden til din nye el- eller plugin-hybridbil fra Volkswagen – uanset om du er hjemme eller på farten. Det giver dig fuld frihed og køreglæde fra start.

Clever Unlimited – opladning hjemme og ude

Hverdagen med elbil eller plugin-hybridbil fra Volkswagen har aldrig været lettere. Clever er nemlig med dig både hjemme og på farten. ​

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få Clevers intelligente ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidig får du adgang til Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter – så er du altid godt på vej.​​

Det får du med Clever Unlimited:

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning 
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme på en del af dine strømomkostninger som du betaler til din el-leverandør. Satsen er beregnet på baggrund af gns. af strømpris i tiden kl. 23-06.
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Læs mere om Clever UnlimitedÅbner et eksternt link
Kan jeg få installeret en ladeboks hjemme?

Clever Unlimited Network – opladning ude​

Bor du i lejlighed, eller foretrækker du bare at lade bilen på dit arbejde eller på ladenetværket? Clever Unlimited Network er for dig, der ønsker adgang til hele Clevers offentlige ladenetværk, som er Danmarks største.

Clever udvider konstant ladenetværket med normal- og lynladepunkter de steder, hvor du bevæger dig hen; ved kantstenen, langs motorvejsnettet og ved virksomheder, parkeringshuse og indkøbs- og shoppingcentre.

Det får du med Clever Unlimited Network​

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Bestil Clever Unlimited Network til din Volkswagen, når du køber din bil.

Mere om Clever Unlimited NetworkÅbner et eksternt link

Variabelt og forbrugsbaseret energitillæg på Clevers abonnementer

Europa står overfor en regulær energikrise med historisk høje elpriser, og Clever har derfor været nødt til at indføre et energitillæg til deres abonnementer.

Fra 1. januar 2023 følger energitillægget den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned.

Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gns. indkøbspris på el fratrukket en grundsats på 0,89 kr./kWh.

Det er en løsning, der afspejler markedet med stigende elpriser og belønner dem, der har mulighed for at spare på energien. 

Clever Power – strøm til dit hjem​

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at bruger intelligent opladning og ikke selv producerer strøm. 

Der er altid en lader nær dig

Der er aldrig langt til nærmeste lader, når du er på farten, og der kommer hele tiden flere til. Tjek hvor din nærmeste lader er placeret på Clevers kortÅbner et eksternt link eller via Clevers app. Appen er din personlige hjælper, der guider dig til hurtigt og nemt at finde vej til opladning, når og hvor du har brug for det. Du kan også tjekke, om laderen på din rute er ledig og klar til brug. Hent Clevers app her:
Hent til iPhoneÅbner et eksternt link
Hent til AndroidÅbner et eksternt link

Intelligent opladning direkte fra indkørslen

Med intelligent opladning slået til på Clevers ladeboks kan du nemt lade din bil, når strømprisen er lavere og CO2-aftrykket er lavere. Samtidig skubbes din opladning udenom elnettets travleste timer. Du fortæller, hvor meget du skal lade, og hvornår du skal bruge din bil. Så lægger systemet hver dag en ny intelligent ladeplan helt automatisk.

Endnu en fordel er den mulige gevinst, du kan opnå på tilbagebetalingen. Intelligent opladning sikrer nemlig, at du lader i de billigste timer, mens tilbagebetalingssatsen er et gns. af alle nattens timer – også de dyrere.

Du er selvfølgelig altid i fuld kontrol og kan starte din opladning med det samme, hvis du har brug for det.

 

Har du brug for en ekstra ladeboks til sommerhuset?

Du kan få installeret en ekstra ladeboks på en anden adresse, fx i sommerhuset, så du altid har opladning lige ved hånden. Installation af en ekstra ladeboks koster 7.500 kr. Kræver installationen ekstra ydelser, såsom grave- eller stilladsarbejde, kommer dette oveni.

Når du har betalt for installationen af en ekstra ladeboks, koster den 124 kr./md. oveni din abonnementspris for Clever Unlimited.

Fordele ved Clever

 • Adgang til Danmarks største ladenetværk, som hele tiden vokser.​
 • Opladning, hvor du har brug for det - Uanset om du er hjemme, i sommerhus, på job, på farten, på indkøbstur eller besøger dine venner og familie, kan du altid lade på Clevers ladestandere.
 • Med Clevers intelligente ladeboks kan du indstille en personlig ladeplan. Fortæl blot hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. 
 • Hurtig opladning på farten med Clevers lynladestationer, som er placeret ved motorvejsnettet og ved indkøbs- og shoppingcentre.
 • Med Clevers app kan du finde vej til nærmeste ledige lader, få et overblik over dit forbrug, og meget mere.

Installation af Clevers ladeboks og tilbagebetaling

Når du har bestilt Clever Unlimited hos din Volkswagen-forhandler, sørger Clever for installationen af ladeboksen hos dig.​

Når du lader på Clevers ladeboks hjemme, lægger du i første omgang selv ud for strømmen til opladning, da strømmen fra ladeboksen kommer fra din egen eltavle. Det vil sige, at du betaler for din husstands strømforbrug, inklusiv strømforbruget på ladeboksen, til din elleverandør.

Hver måned tilbagebetaler Clever et beløb til dig for den mængde strøm, du har brugt på opladning via ladeboksen. Tilbagebetalingen udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds samlede elpris (dvs. spotpris, afgifter, tariffer og moms) i Danmark fra kl. 23-06. Det betyder, at tilbagebetalingen afviger fra dine faktiske strømomkostninger, som er afhængig af din elaftale og tidspunktet du lader.

Slip for tilbagebetalingen ved at kombinere dit opladningsabonnement med strømproduktet Clever Power, hvor Clever automatisk trækker ladeboksens strømforbrug fra din elregning.

Læs mere om installationÅbner et eksternt link
Læs mere om tilbagebetalingÅbner et eksternt link
Læs mere om Clever PowerÅbner et eksternt link

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler?
Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler.