Alle ID.-modeller på toppen af et parkeringshus

Volkswagen elbiler

Elektrisk Volkswagen til alle

Der er allerede sat strøm til ID.3, ID.4, ID.5 og ID. Buzz men der er endnu flere elektriske biler på vej fra Volkswagen. Vi synes nemlig, at elektrisk mobilitet skal være for alle. Uanset om du har brug for en bybil, en SUV eller en bil med lidt af det hele. De elektriske ID.-modeller giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet. Glæd dig til mere plads, fleksibilitet, komfort og dynamik. Eller ganske enkelt en ny form for mobilitet.

Se priser på ID.3Åbner et eksternt link
Se priser på ID.4Åbner et eksternt link
Se priser på ID.5Åbner et eksternt link
Se priser på ID.7Åbner et eksternt link
Se priser på ID. BuzzÅbner et eksternt link

ID.4

ID.4: 100 % elektrisk. 100 % SUV.
Mest solgte elbil i Danmark i 2021

ID.4 er stærk som en SUV og elektrisk som en ID. Med ID.4 får du alt det du kender fra den velkendte SUV kombineret med elektriske køreegenskaber. På trods af den lange akselafstand imponerer den rummelige ID.4 blandt andet med en vendecirkel på blot 10,2 meter, hvilket er næsten lige så smidigt som den lille up!. Og med mulighed for både anhængertræk, tagbøjler og over 540 liter i bagagerummet er ID.4 klar til stort set alle hverdagens udfordringer.

Læs mere om ID.4

Find den ID.4, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den ID.4, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din ID.4 skal have, og vælge netop de fælge og det ekstraudstyr, der passer til dine behov.

Når du har bygget din bil, kan du gemme din konfigurationskode og tage den med til din forhandler. Så kan din forhandler se præcis den ID.4, som du har bygget. God fornøjelse!

Byg din ID.4Åbner et eksternt link

Nye privatleasingpriser på ID.4

Den elektriske ID.4 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet kombineret med det karakteristiske SUV-format. Og så kommer ID.4 til nye attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.4 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske ID.4 Style fra kr. 4.599,-/md med en udbetaling på kr. 15.000,-*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

*ID.4 Style. Forbrug: 16,4 kWh/100 km. Rækkevidde: 538 km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 390 kr. Privatleasing fra kr. 4.599,-/md. v. 10.000 km/år. Førstegangsydelse: kr. 15.000,- Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): kr. 70.788,-. Totaludgift v/48 mdr.: kr.236.352,-. ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift, forsikring, strøm. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing Inkl. Service-og Reparationsabn. Se vilkår på www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing Leasing udbydes af VWSF A/S. Gælder v. udlevering inden 30.06.24

ID.5

Den elegante eSUV coupé ID.5

Den elektriske ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. Alt sammen uden at gå på kompromis med de praktiske funktioner. ID.5 er nemlig ikke blot elegant at kigge på. Den er også praktisk. ID.5 byder blandt andet på rækkevidder op til 532 kilometer på én opladning og en bagagerumsvolumen på over 540 liter.

Book en prøvetur i ID.5Åbner et eksternt link

Find den ID.5, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den ID.5, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din ID.5 skal have, og vælge netop de fælge og det ekstraudstyr, der passer til dine behov.

Når du har bygget din bil, kan du gemme din konfigurationskode og tage den med til din forhandler. Så kan din forhandler se præcis den ID.5, som du har bygget. God fornøjelse!

Byg din ID.5Åbner et eksternt link

Nye privatleasingpriser på ID.5

Den elektriske ID.5 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet. Og så kommer den nye ID.5 til attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.5 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske eSUV coupé ID.5 Style til kr. 4.699,-/md med en udbetaling på kr. 15.000*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

*ID.5 Style. Forbrug: 16 kWh/100 km. Rækkevidde: 553 km. Halvårlig CO2-ejerafgift: 390 kr. Privatleasing fra kr. 4.699/md. v. 10.000 km/år. Førstegangsydelse: kr. 15.000. Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): kr. 71.988. Totaludgift v/48 mdr.: kr. 241.152 ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift, forsikring, strøm. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing Inkl. Service-og Reparationsabn. Se vilkår på www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing Leasing udbydes af VWSF A/S. Gælder v. udlevering inden 30.06.24

ID.3

ID.3 parkeret foran hus set skråt forfra

Den nye 100 % elektriske ID.3

Den nye kompakte, men rummelige ID.3 er for dig, der ønsker elektriske præstationer til alle hverdagens gøremål. Med en rækkevidde på op til 557 kilometer på én enkelt opladning opfylder ID.3 de fleste kørselsbehov. Rent visuelt giver den nye ID.3 dig den kompakte følelse fra en sportslig hatchback, og kombinerer det med en komfortabel og rummelig kabine. 

Den anden generation af ID.3, er takket være den nye ID. Software blevet langt mere moden: Det skyldes blandt andet de komfortable ladefunktioner som Plug & Charge eller de praktiske applikationer, der til dels kan tilføjes som opdateringer efter købet af bilen. 

Oplev den elektriske køreglæde i ID.3

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book en prøvetur i ID.3, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en elektrisk Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler. Den nye ID.3 forventes introduceret i løbet af sommeren 2023.

Find den ID.3, der passer til dig

I vores konfigurator kan du bygge præcis den ID.3, der passer til dig og dine kørselsbehov. Her kan du blandt andet vælge, hvilken farve din nye ID.3 skal have, og tilføje det udstyr, som passer til dine behov.

Vil du ét skridt tættere på at sidde bag rattet i din egen ID.3, kan du også bestille et uforpligtende tilbud på den nye ID.3. Ved at bestille et uforpligtende tilbud kontakter vi dig med et endeligt tilbud og pris på din ønskede ID.3 eller hjælper dig med at finde en ID.3 til dine behov.

ID. Buzz

Den nye 100% elektrisk ID. Buzz

Med den fuldt elektriske ID. Buzz bringer vi et ikonisk design tilbage på banen. Topmoderne teknologier og et fleksibelt pladskoncept skaber en mobil komfort, som sætter nye standarder. 

ID. Buzz bygger på syv årtiers knowhow fra Volkswagens velkendte Transporter, og fører det ind i fremtiden med en 100% procent elektrisk og digitaliseret køreoplevelse. ID. Buzz bærer flere fællestræk med rugbrødet. Maksimal rummelighed i et kompakt format, korte udhæng for og bag, som gør bilen nemmere at manøvrere og så har ID. Buzz ligesom forbilledet en motor bagi, der trækker på baghjulene. ID. Buzz har en akselafstand på hele 3 meter hvilket gør bilen utrolig rummelig, men den måler kun 4,7 meter i længden blot 8 cm mere end Golf Variant.

ID. Buzz Cargo

Hvad forventer du dig af en moderne varebil? Elektrisk drivlinje, en tilstrækkelig varerumsvolumen, anvendelig til langturskørsel. Det lancerer vi med ID. Buzz Cargo. Og mere til med de moderne opkoblingsmuligheder og digitale features. Find en ny definition af din erhvervsmæssige mobilitet.

 • Varerum med plads til to europaller 
 • Anhængervægt op til 1.000 kg
 • Kompakte mål, gode pladsforhold
 • De nyeste updates takket være over-the-air-opdateringer ved hjælp af We Connect

Hold dig opdateret med nyheder om ID. Buzz

Vil du gerne være en af de første til at vide mere om ID. Buzz? Så kan du tilmelde dig vores ID. Buzz-nyhedsbrev her. Så er du blandt de første til at få informationer om den nye ID. Buzz, så du altid er opdateret.

ID.7

En ny premiumstandard. Den nye ID.7

Med den nye komplet eldrevne ID.7 kommer Volkswagen med en ny definition af præstationer i forbindelse med elektrisk mobilitet. I den komplet eldrevne ID.7 kombineres lang rækkevidde, hurtig opladning, rummelige pladsforhold og intuitiv betjening til Volkswagens nye premiumstandard.

Højdepunkter ved den nye ID.7

 • Op til 700 km rækkevidde (WLTP)
 • Augmented-reality head-up-display
 • Nyudviklede ergoActive Premium-sæder med massage (ekstraudstyr)
 • Panoramaglastag med Smart Glas
 • Nyt digitalt cockpit med 15"-screen-display (38 cm) og intelligente luftdyser
 • Aerodynamisk design med lav cW-værdi på blot 0,237
 • Intuitiv opladning med Plug & Charge

Hold dig opdateret!

Vil du holde dig opdateret med nyheder på ID.7 eller vores andre elektriske modeller?

Med vores nyhedsbrev 'Elektrisk Fremtid' kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. Bliv klogere på ID.7 samt andre elbiler, læs om nyheder og innovationer fra Volkswagen og dyk ned i teknologien sammen med os.

Finansiér din nye elbil

Når du skal finansiere din nye bil, kan der være rigtig mange spørgsmål. Hvad betyder bilens alder i forhold til lånets løbetid? Skal lånet være fast eller variabel rente? Hvor stor er udbetalingen? Hvor længe skal jeg afdrage på lånet? 

Med vores finansieringsberegner kan du nemt danne dig et overblik over løbetid, købspris og udbetalingsmuligheder og få det til at passe til dine behov.

Privatleasing

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye elektriske Volkswagen?

Volkswagen Privatleasing

Skal du privatlease din nye elektriske Volkswagen?

Udvalget af Volkswagen privatleasingmodeller indeholder også de elektriske ID-modeller, så du kan finde en attraktiv privatleasingaftale på netop den model, som du har udset dig.

Der er mange fordele, når du vælger Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Volkswagen Forsikring

Derfor skal du vælge Volkswagen Forsikring

Der er mange gode grunde til at vælge Volkswagen Bilforsikring. For at gøre det lidt lettere at forstå de mange fordele har vi samlet de vigtigste nedenfor:

God dækning, fair pris
Få nogle af markedets bedste dækning til en attraktiv pris.
Anmeld skaden på 5 minutter
Du kan anmelde din skade online døgnet rundt. Vi får dig hurtigt kørende igen, hvis uheldet er ude.
Lånebil
Du får lånebil stillet til rådighed, mens din bil er på værksted. Vi sørger også for, at din bil er både vasket og støvsuget, når du får den igen.
Første måned uden beregning
Når du tegner en Volkswagen Forsikring så er den løbende måned + en måned uden beregning. 

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen elbiler

Dette vil måske også interessere dig?

Elektriske konceptbiler
Fremtiden for elektrisk mobilitet

ID.-konceptbilerne byder på alt det, som du kan forvente af fremtidens elektriske mobilitet: Bilerne er eldrevne, effektive og lokalt uden emissioner – og dermed en løsning til vores samfund, som bliver mere og mere mobilt og urbant. ID. står ikke kun for elektrisk kørsel, men for biler, som er dit helt personlige rum på hjul. Så fleksibel, at den giver dig mere frihed. Så intelligent, at den forstår dig. Ord for ord. Og spækket med innovativ teknologi, som gør en ny dimension af fuldt elektrisk acceleration og rækkevidde tilgængelig for alle.

Visionen for elektrisk mobilitet: ID. Vizzion

Den bedste måde til at forudsige fremtiden er at opfinde den. Som med ID. Vizzion – vores vision om en luksuslimousine, som kombinerer et progressivt design med banebrydende teknologi på en intelligent måde. Det kørende bevis på, at fremtiden for længst er begyndt.

Legenden lever: ID.BUGGY

Med inspiration fra de legendariske californiske dune buggies fra 60’erne overfører ID. BUGGY følelsen af frihed og eventyr til nutiden. På uasfalterede veje eller endeløse strande kan du mærke fartvinden og solen på din hud, og du kan nyde rendyrket køreglæde med alle sanser – komplet eldrevet og lokalt uden emissioner.

ID.R slår både rekorder på verdens hårdeste strækninger og
racerbaner og er pace-car for ID.-familien samt et forbillede for en hel generation af elbiler. 

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.