Volkswagen elbiler

Volkswagen ID.-modeller

ID. står ikke kun for elektrisk kørsel, men for biler, som er dit helt personlige rum på hjul. Så fleksibel, at den giver dig mere frihed. Så intelligent, at den forstår dig. Ord for ord. Og spækket med innovativ teknologi, som gør en ny dimension af fuldt elektrisk acceleration og rækkevidde tilgængelig for alle. 

Uanset om du har brug for en bybil, en SUV eller en bil med plads til syv personer – den modulopbyggede eldrivlinjeplatform (MEB) giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet. Glæd dig til mere plads, fleksibilitet, komfort og dynamik. Eller ganske enkelt en ny form for mobilitet.

Den 100% elektriske ID.3

Med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar.

Den 100% elektriske SUV ID.4

Med et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. Den nye ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Den nye eSUV coupé ID.5

Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den nye ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

Fremtidens teknologi møder nostalgi: ID. Buzz

Med konceptbilen ID. Buzz sender vi det legendariske Rugbrød på gaden igen. Den mest avancerede teknologi og et fleksibelt pladskoncept for maksimal frihed vil også begejstre mennesker i fremtiden. Et ikon med personlighed til mennesker med personlighed.

Elektriske konceptbiler
Fremtiden for elektrisk mobilitet

ID.-konceptbilerne byder på alt det, som du kan forvente af fremtidens elektriske mobilitet: Bilerne er eldrevne, effektive og lokalt uden emissioner – og dermed en løsning til vores samfund, som bliver mere og mere mobilt og urbant.

Klar, når du er det: ID. Crozz

Hvis du kunne opfinde mobilitet påny, hvordan ville den så se ud? Vi har udviklet en konceptbil, som elektrificerer din hverdag. Vores vision for den eldrevne crossover ID. Crozz byder på en lang rækkevidde og køreglæde for alle, der føler sig hjemme i naturen og i byen. Er du klar?

Visionen for elektrisk mobilitet: ID. Vizzion

Den bedste måde til at forudsige fremtiden er at opfinde den. Som med ID. Vizzion – vores vision om en luksuslimousine, som kombinerer et progressivt design med banebrydende teknologi på en intelligent måde. Det kørende bevis på, at fremtiden for længst er begyndt.

Legenden lever: ID.BUGGY

Med inspiration fra de legendariske californiske dune buggies fra 60’erne overfører ID. BUGGY følelsen af frihed og eventyr til nutiden. På uasfalterede veje eller endeløse strande kan du mærke fartvinden og solen på din hud, og du kan nyde rendyrket køreglæde med alle sanser – komplet eldrevet og lokalt uden emissioner.

ID.R slår både rekorder på verdens hårdeste strækninger og
racerbaner og er pace-car for ID.-familien samt et forbillede for en hel generation af elbiler. 

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen elbiler

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Elbil service

Elektrisk mobilitet i dag, i morgen og i fremtiden. Elektrisk mobilitet er ikke bare et spændende og intelligent koncept. Det er også med til at gøre livet nemmere. Et godt eksempel på det er vedligeholdelsen af en elbil: Du skal sjældnere på værksted med den, og så er vedligeholdelsesomkostningerne også lavere, når du så endelig er der.

Har din elbil alligevel brug for service? Her kan du finde informationer om alt det, du har brug for at vide om Volkswagen e-service.