Alt hvad du skal vide om ydelser til din Volkswagen

Serviceydelser fra Volkswagen

Har du en Volkswagen og vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyder? Her på siden har du mulighed for at læse mere om, hvilke servideydelser vi tilbyder til dig som allerede har en Volkswagen.

Book tid på værkstedet

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår. Ønsker du at booke en tid på værkstedet med din bil, og skal det være på et autoriseret Volkswagen værksted? Så følg nedestående link for at booke en tid.

Når du booker tid på værkstedet er det eneste du skal indtaste bilens registreringsrummer og dit postnummer. På den måde er det nemmere at slå bilen op og så finder vi de Volkswagen partnere, der er tættest på dig.

Kvinde indleverer sin røde Tiguan til værkstedet

Fordele ved autoriseret værksted

Det kan godt betale sig at vælge et autoriseret værksted. Service hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner kan give din bil et længere liv. Klik videre for at læse 10 gode grunde til at bruge en autoriseret Volkswagen-servicepartner.

Serviceabonnementer

Din bil er bygget til at holde i mange, mange år. Men selv for en Volkswagen kan det ikke undgås, at olie skal skiftes, dele bliver slidt og skal udskiftes eller repareres efterhånden, som bilen bliver ældre. Den slags kan ofte komme som en overraskelse, der griber forstyrrende ind i privatøkonomien. Men med oprettelse af et af vores serviceabonnementer, så har du færre bekymringer, når din Volkswagen skal til service. Og så er du altid sikret at din Volkswagen er i de bedste hænder.

Vejhjælp og assistance ved ulykke

Er du på trods af al mulig forsigtighed og tilvalg af kvalitet kommet ud for en ulykke eller er havareret? Vi hjælper dig.

Find ud af mere om vores råd, ydelser og servicer i forbindelse med ulykker og havarier – med dem vil du være godt forberedt og være sikker på at få hjælp, hvis du får brug for det.

Servicefordele

Læs alt omkring hvilke fordele vi tilbyder hos Volkswagen, hvad end det omhandler serviceabonnementer, dialogmodtagelse eller sæsonkampagner. Så kan du læse det på siden her.

Tilbehør

Originalt tilbehør til din Volkswagen adskiller fra andet tilbehør ved at være specialt tilpasset din Volkswagen. Hvilket giver en række fordele, uagtet om det er plejeprodukter, fælge, anhængertræk eller noget helt fjerde. 

Find produktinformationer om originalt tilbehør til din Volkswagen. Fra transport- og navigationssystemer til praktiske assistenter - og så er det originale tilbehør ikke helt uden betydning for brugen.

Brugbar information

Fra nyttig viden til informationer omkring motoroili og drivmidler, så kan du på denne side finde en lang række informationer om din bil, plus et par brugbare tips. Find ud af mere her. 

VW Golf GTI Clubsport 45 holder parkeret ved siden af containere