Grå T-Roc R-Line holder parkeret set skråt forfra

T-Roc R-Line Edition - En sportslig SUV med det hele
Attraktiv privatleasing fra kr. 3.495 pr. måned

1.
T-Roc R-line Edition 1,5 TSI 150 hk. Forbrug v. bl. kørsel: 15,6 km/l. CO2-udslip: 143 g/km. Energiklasse A. Mindstepris i bindingsperiode (12 mdr.): 47.540 kr. Totaludgift v/12 mdr.: kr. 47.540. ekskl. halvårlig CO2-ejerafgift, forsikring, brændstof. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing
Inkl. Service- og Reparationsabn. (www.semler.dk/servicevilkår/privatleasing) Leasing udbydes
af VWSF A/S. Prisen gælder ved udlevering senest 31.10.2024. Den viste model: T-Roc R-Line
m. 19" letmetalfælge Misano og metallak Ascot Grey Black.

Er du på udkig efter en ny bil?

Er du på udkig efter en ny Volkswagen? Eller måske en brugt Volkswagen passer bedre til dine behov? Skal du købe, finansiere eller lease din nye Volkswagen

Der kan være mange spørgsmål, når man er på udkig efter en ny bil. Derfor har vi forsøgt at samle alle dine muligheder ét sted, så du kan skabe dig det bedste overblik over, hvordan du bliver kørende i en Volkswagen. Og så kan du desuden også blive klogere på Volkswagen Forsikring, så du slipper for bekymringer på køreturen.

Alt om ydelser til din Volkswagen

Har du en Volkswagen og vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyder til din bil? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse mere om, hvilke serviceydelser vi tilbyder dig, som allerede har en Volkswagen.

 • Bestille tid på værkstedet
 • Læs om serviceabonnementer
 • Nyeste softwareopdateringer
 • Fordelsprodukter til din Volkswagen
 • Originale reservedele
 • Volkswagen Vejhjælp

Vi har samlet det hele ét sted. God læsning!

Volkswagen Tilbehør og Shop

Er du på udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen tilbehør, merchandise & accessories? Så er du kommet til det rette sted.

Besøg Volkswagen Shop eller gå på udkig i vores store udvalg af originalt tilbehør, så du kan finde præcis det, der passer til din Volkswagen.

Se udvalget af Originalt Tilbehør
Besøg Volkswagen Shoppen

 • Kontakt Volkswagen

  Har du spørgsmål omkring Volkswagens biler, som du ikke selv kan finde svaret på? Så er du kommet til det rette sted. Vi har oprettet en række kontaktformularer, så du kan sende din henvendelse direkte til dem, der kan hjælpe netop dig.

 • Volkswagen Vejhjælp

  Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp. Vi er klar til at finde en løsning. 

  Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start.

  Er du privatkunde, ring +45 8020 3050
  Er du erhvervskunde, ring +45 8020 3080.

 • Vejen til bedre bilkøb

  Her kan du blive klogere på hvilken bil, der passer til netop dig og dine behov.