Oplev den nye ID.5

Oplev vores Volkswagen modeller

 • Volkswagen modeller

  Vi har altid en Volkswagen, der passer til dine behov, uagtet om det gælder plug-in hybrider, el- eller brændstofsbiler. Gå på opdagelse i vores Volkswagen modeller.

 • Volkswagen Erhvervsbiler

  Volkswagens populære erhervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. Besøg vores univers af Erhvervsbiler og find den model, der passer til dig og din hverdag.

 • Volkswagen ID.

  Der er en elektrisk Volkswagen til alle. Uanset om du har brug for en bybil, en SUV eller en bil med lidt af det hele. De elektriske ID.-modeller giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet.

Er du på udkig efter en ny bil?

Er du på udkig efter en ny Volkswagen? Eller måske en brugt Volkswagen passer bedre til dine behov? Skal du eje, lease eller leje din nye Volkswagen? Eller er du ude efter en bil med hurtig levering? Og hvad med korttidsleje med Volkswagen GO?

Der kan være mange spørgsmål, når man er på udkig efter en ny bil. Derfor har vi forsøgt at samle alle dine muligheder ét sted, så du kan skabe dig det bedste overblik over, hvordan du bliver kørende i en Volkswagen. Og så kan du desuden også blive klogere på Volkswagen Forsikring, så du slipper for bekymringer på køreturen.

Alt om ydelser til din Volkswagen

Har du en Volkswagen og vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyder til din bil? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse mere om, hvilke serviceydelser vi tilbyder dig, som allerede har en Volkswagen. Du kan blandt andet bestille tid på værkstedet, læse om vores forskellige serviceabonnementer, se de nyeste softwareopdateringer og blive klogere på vores fordelsprodukter og tilbehør til din Volkswagen.

Du kan også læse mere om vores garantier, Volkswagen Vejhjælp og hvorfor det er en god ide at vælge originale reservedele. Vi har samlet det hele ét sted. God læsning!

Volkswagen Tilbehør og Shop

Er du på udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen tilbehør, merchandise & accessories? Så er du kommet til det rette sted.

Besøg Volkswagen Shop eller gå på udkig i vores store udvalg af originalt tilbehør, så du kan finde præcis det, der passer til din Volkswagen.

Se udvalget af Originalt Tilbehør
Besøg Volkswagen Shoppen

Privatleasing

Nye privatleasingpriser på den dynamiske T-Roc

Privatleasing

Nye privatleasingpriser på den dynamiske T-Roc

T-Roc har en selvsikker fremtoning og understreger sin stærke personlighed med et skærpet udvendigt design, et nyt niveau af kvalitet og design og opgraderede tekniske features. Og så kommer T-Roc til attraktive priser, når du privatleaser din nye T-Roc i 24 måneder.

Du kan nemlig privatlease den dynamiske SUV T-Roc fra kr. 3.199,-/md* og en udbetaling på kr. 10.000,-, når du privatleaser den i 24 måneder. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og reparationsaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Volkswagen.

*T-Roc Life 1,0 TSI. Forbrug v. bl. kørsel: 16,7 km/l. CO2-udslip: 135 g/km. Fra 3.199 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 10.000 kr. Samlet pris i bindingsperioden (24 mdr.) fra: 87.376 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) fra: 48.988 kr. Den viste pris er ekskl. dæk, forsikring, brændstof, halvårlig CO2-ejerafgift og overkørte kilometer. Positiv kreditgodkendelse, køb af kaskoforsikring og betaling via Nets forudsættes. Etableringsomkostninger 0 kr. Den viste bil er en T-Roc R-Line. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

 • Kontakt Volkswagen

  Har du spørgsmål omkring Volkswagens biler, som du ikke selv kan finde svaret på? Så er du kommet til det rette sted. Vi har oprettet en række kontaktformularer, så du kan sende din henvendelse direkte til dem, der kan hjælpe netop dig.

 • Volkswagen Vejhjælp

  Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp. Vi er klar til at finde en løsning. 

  Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start.

  Er du privatkunde, ring +45 8020 3050
  Er du erhvervskunde, ring +45 8020 3080.

 • Kundeinformation

  Her kan du finde relevant kundeinformation om dieselsagen.