--:--

Attraktiv privatleasing
Den praktiske T-Roc Style eller den sporty T-Roc R-Line

Lav månedlig ydelse, lav udbetaling. Stor køreglæde.

Lav månedlig ydelse, lav udbetaling. Stor køreglæde.

Mere til dig - uden merpris

 • Taigo, T-Cross og T-Roc Plus: Mere udstyr - uden merpris

  De kompakte crossovers, Taigo, T-Cross og T-Roc fås nu med mere udstyr, uden at det koster dig mere, når du vælger en Plus-model. Er du fx til T-Cross, som Plus-model, kan du glæde dig til bl.a. bakkamera, 2 zoners klimaanlæg og automatisk nedblændeligt bakspejl (værdi à kr. 9.795). Og er du på udkig efter en T-Roc, så kan du med T-Roc Style Plus få glæde af bl.a. nøglefri betjening, el-bagklap og bakkamera (værdi à kr. 20.795). 

 • Hurtig levering: ID.4 og ID.5 inkl. 6 måneders opladning

  Foruden hurtig levering er der flere gode grunde til at vælge en elektrisk Volkswagen. Køber du fx en ID.4 eller ID.5 i februar*, fortsætter tilbuddet om opladning i 6 måneder med Clever Unlimited inkl. energitillæg og installation af Clevers ladeboks – helt uden merpris (værdi minimum 7.144 kr.) Såfremt du ikke kan få sat en ladeboks op på din adresse kan du i stedet bestille et Clever Unlimited Network-abonnement – så kan du frit kan lade din bil på Danmarks største ladenetværk.

  *Gælder ved 1. indregistrering februar 2023

 • Finansiér din nye Volkswagen:
  Taigo til 2.845 kr./md.

  Det kan tage tid at spare sammen til sin drømmebil. Men med Volkswagen finansiering kan du få din nye bil hurtigt - og på attraktive vilkår.

  Låneeksempel på Taigo Life Plus 95 hk
  Kontantpris 269.995 kr. Udbetaling 54.269 kr. Saml. kreditbeløb: 215.726 kr. Løbetid 8 år. Rente: 3,39 %. Debitorrente (variabel): 3,44%. Mdl. ydelse: 2.845 kr. Saml. kreditomk.: 57.896 kr. Saml. tilbagebetaling: 273.622 kr. ÅOP: 6,26%. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Finansiering via VWSF A/S. Fortrydelsesret på finansiering. Læs mere på www.vwsf.dk/finansiering.

  Finansiér din nye ID
  Finansiér din nye crossover
  Prøv Volkswagen FinansieringsberegnerÅbner et eksternt link

Er du på udkig efter en ny bil?

Er du på udkig efter en ny Volkswagen? Eller måske en brugt Volkswagen passer bedre til dine behov? Skal du eje, lease eller leje din nye Volkswagen? Eller er du ude efter en bil med hurtig levering? Og hvad med korttidsleje med Volkswagen GO?

Der kan være mange spørgsmål, når man er på udkig efter en ny bil. Derfor har vi forsøgt at samle alle dine muligheder ét sted, så du kan skabe dig det bedste overblik over, hvordan du bliver kørende i en Volkswagen. Og så kan du desuden også blive klogere på Volkswagen Forsikring, så du slipper for bekymringer på køreturen.

Alt om ydelser til din Volkswagen

Har du en Volkswagen og vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyder til din bil? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse mere om, hvilke serviceydelser vi tilbyder dig, som allerede har en Volkswagen. Du kan blandt andet bestille tid på værkstedet, læse om vores forskellige serviceabonnementer, se de nyeste softwareopdateringer og blive klogere på vores fordelsprodukter og tilbehør til din Volkswagen.

Du kan også læse mere om vores garantier, Volkswagen Vejhjælp og hvorfor det er en god ide at vælge originale reservedele. Vi har samlet det hele ét sted. God læsning!

Volkswagen Tilbehør og Shop

Er du på udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen tilbehør, merchandise & accessories? Så er du kommet til det rette sted.

Besøg Volkswagen Shop eller gå på udkig i vores store udvalg af originalt tilbehør, så du kan finde præcis det, der passer til din Volkswagen.

Se udvalget af Originalt Tilbehør
Besøg Volkswagen Shoppen

Volkswagen Privatleasing

Privatleasing af den elektriske ID.4 fra kr. 4.699,-/md

Volkswagen Privatleasing

Privatleasing af den elektriske ID.4 fra kr. 4.699,-/md

Det har sjældent været lettere at blive godt kørende i en ID.4. Du kan nemlig privatlease den dynamiske eSUV ID.4 fra kr. 4.699,-/md* og en udbetaling på kr. 25.000,-, når du privatleaser den i 48 måneder.

Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og reparationsaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Volkswagen.

*ID.4 Active 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 16,7 kWh/100 km. Rækkevidde 527 km. Fra 4.699 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 81.988. Totaludgift v/48 mdr: kr. 251.152,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og strøm. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing. Den viste bil er en ID.4 Pro. Privatleasing via Volkswagen Semler Finans Danmark A/S.

 • Kontakt Volkswagen

  Har du spørgsmål omkring Volkswagens biler, som du ikke selv kan finde svaret på? Så er du kommet til det rette sted. Vi har oprettet en række kontaktformularer, så du kan sende din henvendelse direkte til dem, der kan hjælpe netop dig.

 • Volkswagen Vejhjælp

  Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp. Vi er klar til at finde en løsning. 

  Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start.

  Er du privatkunde, ring +45 8020 3050
  Er du erhvervskunde, ring +45 8020 3080.

 • Kundeinformation

  Her kan du finde relevant kundeinformation om dieselsagen.