--:--

ID. ACTIVE fra kr. 339.995,-

ID.-modeller med mere udstyr
- uden merpris

1.
ID.4 fra (vejl. udsalg): kr. 339.995. Forbrug: 16,3-17,3 kWh/100 km. Rækkevidde: 359-527 km. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalgt udstyr. Den viste ID.4 er med metallak (ekstraudstyr)

ID.-modeller med mere udstyr
- uden merpris

Mere til dig - uden merpris

 • Nye attraktive privatleasingpriser på Polo og Taigo

  Nu kan du privatlease Polo og Taigo til helt nye attraktive privatleasingpriser. Oplev progressivt design og intelligent teknologi i den kompakte Polo. Polo tilbyder egenskaber fra de større biler i et mere kompakt format, og i den seneste opdaterede Polo fortsætter denne tradition på raffineret vis. Taigo er til dig, der vil forene styrke med elegance. Den er også til dig, der vil have komfort og en 100% digital førerplads. Taigo giver dig nemlig både en forhøjet siddeposition, imponerende rummelighed og digital cockpit som standard.

  Se privatleasingpriser på PoloÅbner et eksternt link

 • Volkswagen Erhvervsbiler

  Leder du efter Volkswagen Erhvervsbiler eller vores Van Days kampagne?

 • ID. Active - mere udstyr, uden merpris

  Nu er det muligt at blive godt kørende i en 100 % elektrisk Volkswagen med endnu mere udstyr. Den rummelige ID.4 og den elegante ID.5 kommer nemlig som Pro Active-modeller, hvor du får udstyr for over kr. 20.000,- uden merpris. ID.4 og ID.5 Pro Active er som standard udstyret med:

  Multimediapakke (værdi kr. 9.795,-) som indeholder:
  Navigation Discover Pro og Mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning

  Teknikpakke (værdi kr. 10.400,-) som indeholder:
  Bakkamera, Ambientebelysning ved dørhåndtag, Nøglefri betjening, Tyverialarm og Pre-Crash

Er du på udkig efter en ny bil?

Er du på udkig efter en ny Volkswagen? Eller måske en brugt Volkswagen passer bedre til dine behov? Skal du eje, lease eller leje din nye Volkswagen? Eller er du ude efter en bil med hurtig levering? Og hvad med korttidsleje med Volkswagen GO?

Der kan være mange spørgsmål, når man er på udkig efter en ny bil. Derfor har vi forsøgt at samle alle dine muligheder ét sted, så du kan skabe dig det bedste overblik over, hvordan du bliver kørende i en Volkswagen. Og så kan du desuden også blive klogere på Volkswagen Forsikring, så du slipper for bekymringer på køreturen.

Alt om ydelser til din Volkswagen

Har du en Volkswagen og vil vide mere om, hvilke ydelser vi tilbyder til din bil? Så er du kommet til det rette sted. Her kan du læse mere om, hvilke serviceydelser vi tilbyder dig, som allerede har en Volkswagen.

 • Bestille tid på værkstedet
 • Læs om serviceabonnementer
 • Nyeste softwareopdateringer
 • Fordelsprodukter til din Volkswagen
 • Originale reservedele
 • Volkswagen Vejhjælp

Vi har samlet det hele ét sted. God læsning!

Volkswagen Tilbehør og Shop

Er du på udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen tilbehør, merchandise & accessories? Så er du kommet til det rette sted.

Besøg Volkswagen Shop eller gå på udkig i vores store udvalg af originalt tilbehør, så du kan finde præcis det, der passer til din Volkswagen.

Se udvalget af Originalt Tilbehør
Besøg Volkswagen Shoppen

Volkswagen Privatleasing

Privatleasing af den elektriske ID.4 fra kr. 4.299,-/md

Volkswagen Privatleasing

Privatleasing af den elektriske ID.4 fra kr. 4.299,-/md