T-Cross Plus til hurtig levering

Mere udstyr uden merpris. Og så til hurtig levering.

Mere udstyr uden merpris. Og så til hurtig levering.

Oplev vores Volkswagen modeller

Volkswagen SUV

Volkswagen SUV til alle - og så til hurtig levering

Volkswagen SUV

Volkswagen SUV til alle - og så til hurtig levering

Kombinationen af design, komfort og dynamik. Det er indbegrebet af SUV-modellerne fra Volkswagen. Og så kommer flere af dem til hurtig levering.

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle. Det store karrosseri og den gode plads er en fordel, men det er komforten, der gør SUV-oplevelsen helt speciel. I en SUV sidder du højt og har et perfekt overblik, og det er tilmed også let at komme ind og ud af bilen. Hos Volkswagen tilbyder vi en SUV til enhvers behov.

På udkig efter en brugt Volkswagen?

Volkswagen Brugtbil kan du søge blandt alle vores brugte Volkswagen modeller hos vores forhandlere i hele landet.  Så har du nemt et overblik over alle dine muligheder.

Privatleasing

Attraktive privatleasingpriser

Privatleasing

Attraktive privatleasingpriser

Udvalget af Volkswagen privatleasingmodeller spænder bredt, så du kan finde en attraktiv privatleasingaftale på netop den model, som du har udset dig.

Der er mange fordele, når du vælger Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Den nye Multivan
Klar til en ny tid

Innovativ, digital, fremtidsorienteret – sådan præsenterer den nye Multivan sig. Men også: sikker, komfortabel, funktionel. Den er klar til en ny æra – og bygger samtidig videre på styrkerne fra sine forgængere.

Multivan har altid leveret svarene på aktuelle spørgsmål. Digitalisering, bæredygtighed og new mobility er de trendsættende temaer i vores tid – vi lever anderledes, vi arbejder anderledes, vi er anderledes mobile. Den nye Multivan tager fat i disse temaer og opfinder sig selv på ny – uden at miste sit Multivan-DNA.

Transporter T6.1 vinder guld i Euro NCAP

Euro NCAP-organisationen har testet 19 varevogne med fokus på udvalget af assistentsystemer, og hvor effektive disse er. Volkswagen Erhvervsbilers Transporter T6.1 var den bedste i testen og blev tildelt en Euro NCAP guldmedalje.

Book en prøvetur i den
100% elektriske ID.4

Vi er glade for at kunne fortælle, at det er muligt at booke en prøvetur i den mest solgte elbil i Danmark i 2021, nemlig den elektriske SUV ID.4. Ved at booke en prøvetur kommer du helt tæt på den elektriske ID.4 og får lov til at opleve at sidde bag rattet i den sportslige ID.4.

Book en prøvetur og aftal, hvornår du skal prøve ID.4. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøveturen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Den nye elektriske ID. Buzz

Med ID. Buzz tilbyder vi moderne teknologi som møder nostalgi. Den 100 % elektriske ID. Buzz fører Folkevognsrugbrød ind i tidsalderen for elektrisk mobilitet. 

Læs om ID. BuzzÅbner et eksternt link

Oplev den elegante form for effektivitet
Den nye eSUV coupé ID.5

Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den nye ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen. Priserne starter fra kr. 149,-/md afhængigt af den pågældende model.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Prismatch: Din garanti for autoriseret service til den bedste pris

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos din autoriserede Volkswagen Service Partner.

Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være Volkswagen Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

Velkommen til en verden af konnektivitetstjenester

Med konnektivitetstilbuddene fra Volkswagen holder digitaliseringen indtog i din Volkswagen og sørger for større komfort, sikkerhed og underholdning. Når din bil er forbundet med internettet, får du realtidsinformationer, påmindelser om det næste serviceinterval, streaming og netradio eller hurtig hjælp i tilfælde af tekniske problemer.

Dyk ned i vores univers af konnektivitetstilbud, hvor du kan læse mere om de mange fordele ved blandt andet We Connect, We Upgrade og meget mere.

På udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen merchandise & accessory shop. 

Volkswagen Shop

På udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen merchandise & accessory shop. 

Volkswagen Shop

Vores sortiment bliver løbende opdateret. 

Leveringstid 2-5 hverdage
Afhent hos din nærmeste Volkswagen forhandler
Tilbehør der passer til din Volkswagen
Merchandise til alle størrelser 
Nyhedsbrev

Vil du være først med de seneste nyheder?

Tilmeld dig et eller flere af vores mange nyhedsbreve, og hold dig opdateret på alt lige fra specifikke modelnyheder til elektriske- og generelle Volkswagen-nyheder.

Vejhjælp, der rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp. Vi er klar til at finde en løsning. 

Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start. 

Er du privatkunde, ring +45 8020 3050
Er du erhvervskunde, ring +45 8020 3080.

Få et unikt overblik over din virksomheds køretøjer

MinVolkswagen Fleet er en GPS-baseret teknologi, som trådløst kan overføre bilens unikke data til flådeejerens computer, tablet og smartphone. Løsningen giver dig som flådeejer adgang til forskellige vigtige informationer om alle dine biler, når du ønsker at se dem.

Kundeinformation om dieselsagen