Attraktive privatleasingpriser på den nye Polo

Oplev vores Volkswagen modeller

  • ID.3

  • T-Cross

  • Volkswagen modeller

Oplev Volkswagen digitalt 
IAA Mobility 2021

På den digitale version af IAA Mobility 2021 kan du forvente et interessant mix af informative og underholdende indhold.

Du kan blandt andet opleve den helt nye konceptbil ID. LIFE, finde interviews med eksperter i Volkswagen, opleve modellerne i ID.-familien interaktivt i en 360 graders oplevelse, få information om e-mobilitet og mange andre højdepunkter fra IAA Mobility 2021 - alt sammen på denne side og kun et klik væk.

Den nye Multivan
Klar til en ny tid

Innovativ, digital, fremtidsorienteret – sådan præsenterer den nye Multivan sig. Men også: sikker, komfortabel, funktionel. Den er klar til en ny æra – og bygger samtidig videre på styrkerne fra sine forgængere.

Multivan har altid leveret svarene på aktuelle spørgsmål. Digitalisering, bæredygtighed og new mobility er de trendsættende temaer i vores tid – vi lever anderledes, vi arbejder anderledes, vi er anderledes mobile. Den nye Multivan tager fat i disse temaer og opfinder sig selv på ny – uden at miste sit Multivan-DNA.

Volkswagen for alle

Volkswagen er til for alle. Det ligger lidt i vores navn. Og det er uanset om du vælger at købe stort eller småt, eller din nye bil skal komme med mere eller lidt mindre udstyr. Det skal bare være til den rigtige pris, da god kvalitet skal være til at betale.

Tag bare Golf, som byder på dynamik, komfort og digitalisering. Eller den højere T-Cross, hvor du får SUV-oplevelsen fra det sekund, du sætter dig ind. Det lyder dyrt, tænker du måske. Egentlig ikke. Golf kan blive din fra 249.995 kroner og T-Cross fra 209.995 kroner. Og det er uden at gå på kompromis med noget som helst.

Erhvervsbiler

Transporter T6.1 vinder guld i Euro NCAP

Euro NCAP-organisationen har testet 19 varevogne med fokus på udvalget af assistentsystemer, og hvor effektive disse er. Volkswagen Erhvervsbilers Transporter T6.1 var den bedste i testen og blev tildelt en Euro NCAP guldmedalje.

Erhvervleasing af den nye Caddy Cargo fra kr. 1.399,-/md

Uanset om det er en kurertjeneste, håndværkervirksomhed, et pakkefirma eller byggefirma: I dit job har du altid blik for fremtiden. Den nye Caddy Cargo forfølger også denne ambition. Med Volkswagen Erhvervsleasing kan du erhvervslease din nye Caddy Cargo med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav månedlig ydelse. Den nye Caddy Cargo kan erhvervsleases med priser fra kr. 1.399,-/md*. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. et Service- og Reparationsabonnement. 

*Forbrug v. bl. kørsel 20,4 km/l. CO2-udslip: 127 g/km  Operationel leasing Caddy Cargo 2.0 TDI 75 hk i 48 mdr./60.000 km. Udb. kr. 32.445,- ekskl. moms. Prisen er baseret på var. rente, og er inkl. Service- & Reparationsabonnement samt lev. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (grøn ejerafgift kr. 1.750,-/år). Samlet pris for 48 mdr. fra kr. 99.597,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Privatleasing

Attraktive privatleasingpriser

Privatleasing

Attraktive privatleasingpriser

Der er mange fordele ved Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Book en prøvetur i den
100% elektriske ID.4 GTX

Vi er glade for at kunne fortælle, at det nu er muligt at booke en prøvetur i den helt nye elektriske SUV ID.4 GTX. Ved at booke en prøvetur bliver du blandt de første, som får lov til at opleve at sidde bag rattet i den nye sportslige ID.4 GTX.

Book en prøvetur og aftal, hvornår du skal prøve den nye ID.4 GTX. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøveturen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Årets bil i Danmark 2021
Den elektriske ID.3

Med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer.

Book en prøvetur i den nye
plug-in hybrid Tiguan eHybrid

Den velkendte SUV-følelse, som Tiguan er kendetegnet på. Bare elektrificeret. Det er opskriften på den nye plug-in hybrid Tiguan eHybrid.

Book en prøvetur og aftal, hvornår du skal opleve de dynamiske køreegenskaber og det høje komfortniveau i den nye Tiguan eHybrid.

Den nye Polo

Hvem siger, at du ikke kan forvente dig store features i en mindre bil? Oplev progressivt design og intelligent teknologi i den nye Polo.

Den nye Polo viser sin personlighed allerede ved første blik. Her er det især den nydesignede front med LED-lysstriben mellem forlygterne i kombination med IQ.LIGHT - LED-Matrix-forlygterne (ekstraudstyr), der er iøjnefaldende. Også indvendigt imponerer den nye Polo, der som standardudstyr kommer med et stort udvalg af udstyrshighlights som fx det overskuelige Digital Cockpit og Composition radioen, som hjælper med at gøre din køretur fra A til B så komfortabel som muligt. Hop ind!

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen. Priserne starter fra kr. 149,-/md afhængigt af den pågældende model.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Prismatch: Din garanti for autoriseret service til den bedste pris

Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos din autoriserede Volkswagen Service Partner.

Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være Volkswagen Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

Velkommen til en verden af konnektivitetstjenester

Med konnektivitetstilbuddene fra Volkswagen holder digitaliseringen indtog i din Volkswagen og sørger for større komfort, sikkerhed og underholdning. Når din bil er forbundet med internettet, får du realtidsinformationer, påmindelser om det næste serviceinterval, streaming og netradio eller hurtig hjælp i tilfælde af tekniske problemer.

Dyk ned i vores univers af konnektivitetstilbud, hvor du kan læse mere om de mange fordele ved blandt andet We Connect, We Upgrade og meget mere.

På udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen merchandise & accessory shop. 

Volkswagen Shop

På udkig efter tilbehør til bilen, en god gaveide, inspiration til ønskelisten eller bare at shoppe amok i Volkswagen merchandise & accessory shop. 

Volkswagen Shop

Vores sortiment bliver løbende opdateret. 

Leveringstid 2-5 hverdage
Afhent hos din nærmeste Volkswagen forhandler
Tilbehør der passer til din Volkswagen
Merchandise til alle størrelser 

COVID-19

Det er igen muligt at besøge Volkswagen Forhandlere.

Alle Volkswagen Forhandlere følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og de regionale retningslinjer i forbindelse med COVID-19. Vi står klar til at tage imod dig, så du kan blive klogere på din ønskede Volkswagen i helt sikre rammer.

Vores værksteder holder også åbent, og følger alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer, så du trygt kan komme på værksted med din bil.

Vejhjælp, der rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp. Vi er klar til at finde en løsning. 

Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset hvor og hvornår du har købt din bil. Har du købt din nye Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler i Danmark følger Volkswagen Vejhjælp automatisk med fra start. 

Er du privatkunde, ring +45 8020 3050
Er du erhvervskunde, ring +45 8020 3080.

Få et unikt overblik over din virksomheds køretøjer

MinVolkswagen Fleet er en GPS-baseret teknologi, som trådløst kan overføre bilens unikke data til flådeejerens computer, tablet og smartphone. Løsningen giver dig som flådeejer adgang til forskellige vigtige informationer om alle dine biler, når du ønsker at se dem.

Kundeinformation om dieselsagen