Den komplet eldrevne ID.5

Den nye ID.5 kan prøvekøres og bestilles nu.

Den nye ID.5 kan prøvekøres og bestilles nu.

Pris fra
409.995kr.
Elektrisk rækkevidde
534km.
Hestekræfter
174 - 204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.599mm.
Bagagerumsvolumen
549 - 1.561l.
Tilladt anhængervægt med bremser
1.200kg. (ved 8 % stigning)
Service- og Reparationsabonnement
*Inkluderet i 5 år/100.000km.
Mulighed for
Clever opladning

Oplev den nye ID.5

Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den nye ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

Oplev den nye SUV-coupé ID.5 hos din lokale Volkswagen forhandler. ID.5 giver dig høj komfort og masser af elektrisk køreglæde. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

Nye privatleasingpriser på ID.5

Den elektriske ID.5 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet. Glæd dig til mere dynamik, elegance og komfort. Og så kommer den nye ID.5 til attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.5 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske eSUV coupé ID.5 til kr. 4.599,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

*ID.5 Pro 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 164 Wh/km. Rækkevidde 534 km. Fra 4.599 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 80.788. Totaludgift v/48 mdr: kr. 246.352,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

Den grå elbil VW ID.5 set fra siden, mens den oplader

Elegant eksteriør med coupé-design

Den nye ID.5 imponerer med sin fremtidsorienterede udformning, som kombinerer styrkerne fra en SUV med den aerodynamiske silhuet fra en coupé – helt uden kompromiser. 

En ID.5 lades op ved en ladestation. En mand går forbi.

Intelligent opladning og 456-521 km rækkevidde

ID.5 kombinerer styrkerne ved en SUV og et elegant coupédesign med den bæredygtige køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

Interiøret af en VW ID.5, hvor der er fokus på bagsæderne

Rummeligt indvendigt design

Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

Nyheder om ID.5

Book en prøvetur i den 100 % elektriske ID.5

Nu er det muligt at booke en prøvetur i den helt nye 100 % elektriske ID.5. Den nye ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. Og så er den 100 % elektrisk.

Er du til endnu flere hestekræfter og elektrisk firehjulstræk, så er det også muligt at prøvekøre den sportslige ID.5 GTX, som kombinerer sportslige præstationer med elektrisk køreglæde på optimal vis. Hop ind!

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Topkarakter i sikkerhedstest til ID.5

ID.5 er mere end blot en eSUV coupé i en dynamisk silhuet med elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan ID.5 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

ID.5, som er den seneste Volkswagen bygget på den innovative MEB-platform til elbiler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Assistentsystemer” imponerede ID.5 med 85% af de mulige point. ID.5 imponerede desuden også i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den elektriske ID.5 93% af det totale antal mulige point.

ID.5 lagermodeller til hurtig levering

Den nye ID.5 kombinerer komforten fra en SUV med det elegante design fra en coupé. Og så er den 100 % elektrisk og kan fås til hurtig levering som lagermodel.

Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den ID.5, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

Fronten af en grå elbil VW ID.5 holdende i en garage
Den grå elbil VW ID.5 set fra siden, mens den oplader

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

Med ID.5 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen**. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Gælder ikke ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

**Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

--:--

Eksteriør & interiør

Kom frem i strålende lys

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til den nye ID.5: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

Lys til nærmest ethvert humør

Giv din ID.5 mere personlighed. Dertil kan du vælge mellem 10 forskellige farver som standard (som ekstraudstyr fås 30 forskellige farver) og give kabinen et diskret lys. Blandt andet instrumentpanelet, mobiltelefonholderen og dørene. Uanset om du ønsker en kølig eller varm belysning – valget er dit.

Teknologi

Viser vejen. Altid up to date.

Opdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID.5. Takket være over-the-air-opdateringer kan disse blive opdateret helt automatisk fx i løbet af natten, når du bekræfter opdateringen i dit infotainmentsystem. Så er din ID.5 helt opdateret, og du får adgang til nye funktioner i din bil.

IQ.DRIVE - assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

IQ.DRIVE – vores assistentsystemer