Den komplet eldrevne ID.5

Den nye ID.5 forventes introduceret i Danmark i april 2022. Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med den nyeste information omkring den nye ID.5.

Den nye ID.5 forventes introduceret i Danmark i april 2022. Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med den nyeste information omkring den nye ID.5.

Pris fra
389.995kr.
Elektrisk rækkevidde
514km.
Hestekræfter
174 - 204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.599mm.
Bagagerumsvolumen
549 - 1.561l.
Tilladt anhængervægt med bremser
1.200kg. (ved 8 % stigning)
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år/100.000km.
Mulighed for
Clever opladning

Den elegante form for effektivitet

Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den nye ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

Side view of a VW ID.5 in front of a wooden wall

Elegant eksteriør med coupé-design

Den nye ID.5 imponerer med sin fremtidsorienterede udformning, som kombinerer styrkerne fra en SUV med den aerodynamiske silhuet fra en coupé – helt uden kompromiser. 

Intelligent opladning

ID.5 oplader ikke bare hurtigt (med op til 135 KW (DC)), men også yderst intelligent.

Interior view of a VW ID.5, front view of the back seat on which a reading woman is sitting

Rummeligt indvendigt design

Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

Eksteriør

Kom frem i strålende lys

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til den nye ID.5: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter*. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse.

*Inden for de systemmæssige grænser

Interiør

Lys til nærmest ethvert humør

Giv din ID.5 mere personlighed. Dertil kan du vælge mellem 10 forskellige farver som standard (som ekstraudstyr fås 30 forskellige farver) og give kabinen et diskret lys. Blandt andet instrumentpanelet, mobiltelefonholderen og dørene. Uanset om du ønsker en kølig eller varm belysning – valget er dit.

Teknologi

Denne bil lyder anderledes

Det kommer helt an på bilen, hvor stille en elbil er. For at øge trafiksikkerheden er ID.5 ved hastigheder på op til 30 km/t mere stille indefra og lidt tydeligere at høre udefra. Det gør, at fodgængere lettere bemærker bilen. Den futuristiske komposition understreger bilens visionære identitet og fungerer samtidig som en kunstigt genereret billyd, som gør det muligt at bemærke de nærmest lydløse elbiler for fodgængere og cyklister.