1

Den komplet eldrevne ID.5

ID.5 kan prøvekøres og bestilles nu.

ID.5 kan prøvekøres og bestilles nu.

  • Pris fra399.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde532 - 533 km.
  • Hestekræfter174 - 204 hk.
  • Tophastighed160 km/t
  • Længde4.599 mm.
  • Bagagerumsvolumen549 - 1.561 l.

  Oplev den elektriske ID.5

  Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den elegante ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

  Oplev den elegante SUV-coupé ID.5 hos din lokale Volkswagen forhandler. ID.5 giver dig høj komfort og masser af elektrisk køreglæde. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

  ID.5 Active inkl. Multimedia- og Teknikpakke

  Nu er det blevet endnu nemmere at blive godt kørende i en ID.5 med endnu mere udstyr. Den elegante ID.5 kommer nemlig som Active-model, hvor du får udstyr til en samlet værdi over kr. 20.000,- uden merpris. ID.5 Active er som standard udstyret med:

  • Multimediapakke (værdi kr. 9.795,-) som indeholder:
   Navigation Discover Pro og Mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning
  • Teknikpakke (værdi kr. 10.400,-) som indeholder:
   Bakkamera, Ambientebelysning ved dørhåndtag, Nøglefri betjening, Tyverialarm og Pre-Crash

  Se priser på ID.5 ActiveÅbner et eksternt link
  Byg din ID.5 ActiveÅbner et eksternt link
  Book en prøvetur i ID.5 ActiveÅbner et eksternt link

  Bemærk: ID.5 Active indeholder ikke varmepumpe og Service- og Reparationsabonnement.

  Den grå elbil VW ID.5 set fra siden, mens den oplader

  Elegant eksteriør med coupé-design

  Den elegante ID.5 imponerer med sin fremtidsorienterede udformning, som kombinerer styrkerne fra en SUV med den aerodynamiske silhuet fra en coupé – helt uden kompromiser. 

  En ID.5 lades op ved en ladestation. En mand går forbi.

  Intelligent opladning og 532 km rækkevidde

  ID.5 kombinerer styrkerne ved en SUV og et elegant coupédesign med den elektriske køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

  Interiøret af en VW ID.5, hvor der er fokus på bagsæderne

  Rummeligt indvendigt design

  Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

  Nyheder om ID.5

  Nye privatleasingpriser på ID.5

  Den elektriske ID.5 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet. Glæd dig til mere dynamik, elegance og komfort. Og så kommer den elektriske ID.5 til attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.5 i 48 måneder.

  Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske eSUV coupé ID.5 til kr. 4.799,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

  *ID.5 Active 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 16,5 kWh/km. Rækkevidde 532 km. Fra 4.799 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 83.188. Totaludgift v/48 mdr: kr. 255.952,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

  Topkarakter i sikkerhedstest til ID.5

  ID.5 er mere end blot en eSUV coupé i en dynamisk silhuet med elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan ID.5 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

  ID.5, som er den seneste Volkswagen bygget på den innovative MEB-platform til elbiler, opnåede flotte karakterer i samtlige testkategorier – især i kategorien ”Assistentsystemer” imponerede ID.5 med 85% af de mulige point. ID.5 imponerede desuden også i kategorien ”Passagerbeskyttelse for voksne”. Her opnåede den elektriske ID.5 93% af det totale antal mulige point.

  Fronten af en grå elbil VW ID.5 holdende i en garage

  ID.5 lagermodeller til hurtig levering

  Den rummelige ID.5 kombinerer komforten fra en SUV med det elegante design fra en coupé. Og så er den 100 % elektrisk og kan fås til hurtig levering som lagermodel.

  Gå på udkig blandt vores lagermodeller og find præcis den ID.5, der passer til dig og dine ønsker. Når du vælger en bil fra listen af vores lagermodeller, slipper du for ventetiden, da alle lagermodeller kan leveres inden for kort tid. Og så skal du ikke lade dig begrænse af, hvor i landet din ønskede bil er placeret. De fleste af vores lagermodeller kan nemlig udleveres hos en valgfri Volkswagen forhandler. Så bliver det ikke meget lettere at blive godt kørende!

  Lær din ID. at kende

  En Volkswagen ID.-model er innovativ og højteknologisk. Det kan derfor være svært at kende til alle bilens smarte funktioner. Det har vi forsøgt at gøre lidt nemmere for dig.

  Vi har lavet et univers af videoer og viden om teknologien bag ID.-modellerne, opladning, rækkevidde, batterier til elbilen og meget mere, så du kan få mest ud af din Volkswagen ID..

  Du kan blandt andet se videoen omkring forbedring af rækkevidde, så du ved hvordan du kan få længst mulig rækkevidde ud af din ID.-model.

  --:--
  Volkswagen ID.-tutorial video: Forbedring af rækkevidde
  --:--

  Eksteriør & interiør

  Kom frem i strålende lys

  Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til den innovative ID.5: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

  Lys til nærmest ethvert humør

  Giv din ID.5 mere personlighed. Dertil kan du vælge mellem 10 forskellige farver som standard (som ekstraudstyr fås 30 forskellige farver) og give kabinen et diskret lys. Blandt andet instrumentpanelet, mobiltelefonholderen og dørene. Uanset om du ønsker en kølig eller varm belysning – valget er dit.

  Teknologi

  Viser vejen. Altid up to date.

  Opdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID.5. Takket være over-the-air-opdateringer kan disse blive opdateret helt automatisk fx i løbet af natten, når du bekræfter opdateringen i dit infotainmentsystem. Så er din ID.5 helt opdateret, og du får adgang til nye funktioner i din bil.

  IQ.DRIVE - assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  Graphic shows how the travel assist with swarm data works.

  ID.5 er som standard udstyret med nødbremseassistenten Front Assist. Fareadvarslen Car2X er også en del af standardudstyret. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til ID.5 – herunder fx Travel Assist.