Grå ID.5 ser skråt forfra

Den opgraderede ID.5 kan bestilles nu

1.
ID.5. 77 kWh-batteri. Forbrug: 16,4-16,5 kWh/100 km. Rækkevidde: 532-533 km. Ladetid 10-80 % v. max-DC: 29 min. CO2-ejerafgift: kr. 370/halvår. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr.
  • Pris fra394.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde553 km.
  • Hestekræfter286 hk.
  • Tophastighed180 km/t
  • Længde4.599 mm.
  • Bagagerumsvolumen549 - 1.561 l.
  • Anhængervægt uden/med bremser750 / 1000 kg.

På udkig efter en opgraderet ID.?

Opgraderet på alle de vigtige områder, f.eks. på rækkevidde, udstyr, touchskærm og motorkraft.

Den opgraderede ID.4 og ID.5 har fået en omfattende teknisk opgradering, der giver markante forbedringer på bilens dynamiske og digitale egenskaber. En ny mere kraftfuld og effektiv, elektrisk drivlinje løfter præstationer og køreglæde til et nyt niveau, og en ny generation infotainmentsystem giver en ny brugeroplevelse i bilen. Samtidig er udstyrsniveauet løftet, men det er priserne til gengæld ikke

Opgraderet ID.5

Du kan læse mere om den opgraderede ID.4 nedenfor. Her kan du gå på opdagelse i den nye kraftfulde elektriske drivlinje og alle de andre områder, hvor ID.5 også er blevet opgraderet.

Den nye ID.5

Oplev den nye ID.5

Oplev den nye ID.5

Nu kan du bestille den opgraderede ID.5 fra 394.995 kr, der kommer med en helt ny generation infotainmentsystem og en ny kraftfuld, elektrisk drivlinje. Den nye drivlinje giver markant mere motorkraft sammen med et reduceret strømforbrug.

Optimeret rækkevidde på op til 553 km
Øget motoreffekt på 286 hk
Nyt intuitivt infotainmentsystem på 12,9"
Hurtigere opladning via temperering af højvoltsbatterier

75 Years Edition - Lagermodeller til hurtig levering

ID.5 75 Years Edition til hurtig levering

ID.5 75 Years Edition, med en frapris på kr. 399.995,- giver dig udstyr til en samlet værdi på kr. 38.785,- uden merpris. 

Assistentpakke - Bakkamera, ambientebelysning ved dørhåndtag, nøglefri betjening Advanced, tyverialarm, Pre-Crash, Intelligent Park Assist

Designpakke - Matrix LED forlygter IQ.Light, 3D LED baglygter, Dynamic Light Assist, Ambientebelysning imellem forlygterne og Tonede ruder bag med 65% lysabsorbering

Multimediapakke - Navigation Discover Pro m. 12" touchskærm og mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning

Når du køber eller overvejer en ID.5, åbner vi dørene til en endnu mere spændende rejse. 

Vi tilbyder forskellige startpakker, der passer til dine behov og ønsker.
Og når årstiderne skifter, skal du ikke bekymre dig. Vores vinterkomplet hjul giver dig optimal sikkerhed og ydeevne under alle vejrforhold.

 Vi har tænkt på detaljerne, så du kan nyde problemfri kørsel hele året rundt.

Er du klar til en prøvetur?

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book en prøvetur i ID.5, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en elektrisk Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Den elegante form for effektivitet

Med kraftfulde elektriske præstationer og en flydende silhuet udgør den elegante ID.5 en moderne symbiose af SUV og coupé. Mulighed for over-the-air-opdateringer og klar til at sætte nye standarder for elektrisk mobilitet.

Oplev den elegante SUV-coupé ID.5 hos din lokale Volkswagen forhandler. ID.5 giver dig høj komfort og masser af elektrisk køreglæde. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

Et fremtidsorienteret design

Det udtryksfulde udvendige design af den nye ID.5 tiltrækker sig mange blikke med sit elegante formsprog med sort tag og sølvfarvede designelementer.

En rummelig kabine

På trods af coupéformens faldende taglinje er der også stor lofthøjde ved bagsædet i ID.5. Således kan op til fem personer sidde komfortabelt i ID.5.

Intelligent cockpit

Kabineindretningen kombinerer progressivt design med topmoderne teknologi og en intuitiv betjening.

--:--

Galleri & 360°-visning

Find frem til den ID.5, som passer lige til din smag: Visualiser ID.5 i 360°, se de forskellige farver og fælge, eller tag et kig på de forskellige udstyrslinjer og de forskellige muligheder for indvendigt udstyr. 3D-funktionen giver dig mulighed for yderligere interaktion.

Opkoblingsmuligheder: Den digitale forbindelse til din ID.

Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din ID.’s forbindelse til internettet og din smartphone hjælper dig med at komme mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.