Servicefordele hos Volkswagen

Serviceabonnementer

På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

Prismatch

Din garanti for autoriseret service til den bedste pris. Vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din bil. Når det gælder service eller reparationer af din bil, er det ikke kvaliteten, du skal spare på. Derfor kan det altid betale sig at få repareret din bil, der hvor den hører hjemme: Hos din autoriserede Volkswagen Service Partner. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din bil. Og takket være Volkswagen Prismatch er du garanteret, at du får den bedste pris, du kan opstøve.

Værkstedstest

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv.
Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. På den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok. For at sikre uvildigheden er det Teknologisk Institut, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores Værkstedstest.

Volkswagen Service 5+

Er din bil 5 år eller ældre, kan du hos din autoriserede Volkswagen Servicepartner få et Volkswagen Service 5+. Så er du sikker på, at din Volkswagen bliver gennemgået efter fabrikkens forskrifter. Som tak for lån af din bil giver vi Volkswagen Vejhjælp indtil næste serviceeftersyn, ligesom vi også giver den et autoriseret Volkswagen Servicestempel i servicehæftet. 

Med et Volkswagen Service 5+ er du sikret:

  • Serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter inkl. skift af motorolie og oliefilter
  • Volkswagen Vejhjælp til næste service
  • Stempel i servicebog

Plus2Dækning - 2 års ekstra tryghed med fra start

Du kan tegne en Plus2Dækning, når du køber en fabriksny Volkswagen Personbil* og inden første indregistrering.
Vi er klar til at udskifte og reparere, ikke bare i Danmark, men i det meste af Europa. Og uanset, hvor du skulle få brug for os, så kan du regne med originale reservedele og specialuddannede fagfolk. Skal du sælge din Volkswagen inden for de første 4 år, så kan du lægge Plus2Dækning og den medfølgende tryghed oveni prisen.

Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning kan kun tegnes ved samtidig køb af fabriksny Volkswagen Personbil. Aftalen skal indgås inden første indregistrering.

*Plus2Dækning kan ikke tegnes på Volkswagen Erhvervsbiler, herunder eksempelvis Caddy, California, Multivan eller Amarok. Se alle Volkswagen Erhvervsbilers modeller på www.volkswagen-erhvervsbiler.dk. Ved tvivl kontakt venligst din nærmeste forhandler.

ServiceCam

Meget fleksibelt. Meget bekvemt. Mere tid til alt det andet. Mens der bliver udført serviceeftersyn på din Volkswagen, får du en digital opdatering på video via ServiceCam. Du vil modtage en video på e-mail eller sms, som viser nøjagtigt, hvilke reparationer der skal udføres: Du behøver således ikke at ringe til værkstedet, og du kan på en nem måde acceptere eller afvise reparationerne med nogle få klik.

Dialogmodtagelse

Din bil kører bedre i længere tid, hvis den bliver repareret eller serviceret korrekt. Det er du sikker på, at den bliver på et autoriseret værksted. De er nemlig eksperter i lige netop din bil. Det er ikke bare noget, vi påstår. Der bliver stillet høje krav til vores autoriserede værksteder. Fx er de forpligtede til at bruge originale reservedele, specialværktøj og Volkswagen teknologi. Det er også et krav, at de sender deres personale på uddannelse i minimum 50 timer om året, så de altid har styr på teknikken. Og så er det værd at huske, at opdateringer via teknologien på et autoriseret værksted holder bilen up-to-date og forlænger levetiden. Du får med andre ord både faglig ekspertise og bedre løsninger med i prisen på et autoriseret værksted. 

Sæsonkampagner

Kør årstiden trygt i møde

Sommeren er lige om hjørnet, så det er tid til, at bilen bliver helt sommerklar. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Her på siden kan du læse mere om Sommertjek, Klimarens og Klimaservice, der hver især bidrager til, at din sommertur fra A til B bliver mere komfortabel og uden bekymringer.

God sommer!

Læs mere om sæsonkampagnerÅbner et eksternt link

Vær forberedt, hvis uheldet skulle være ude.