Sæsonkampagner

Gør bilen klar til sæsonen

Her på siden holder vi dig opdateret med vores sæsonbetonede servicekampagner. Gør bilen klar til vinterens strabadser, sommerens ture sydpå eller efterårets lumske vejforhold. Vi hjælper dig til at være godt kørende!

Kør årstiden trygt i møde med sommerdæk

Vi går en varmere tid i møde, og ligesom dig selv skal din bil også klædes godt på til foråret og sommeren. Ved at skifte til sommerhjul får din bil en større kontaktflade med vejen, så du er sikker på at have et ordentligt vejgreb, når asfalten begynder at blive varmere.

Når temperaturen stiger og ligger fast på over 7 grader, er vejtemperaturen så høj, at vi anbefaler at skifte til sommerdæk. Sommerdæk er lavet til at kunne modstå højere temperaturer uden at blive bløde. Gummiet i dækkene er hårdere og har mindre friktion, hvilket er til fordel for både køreegenskaberne og din økonomi. Samtidig bidrager den større kontaktflade på vejen til god kontrol og en betydeligt bedre bremselængde.

Vær på forkant med årstiden med et hjulskifte. Så er du godt kørende - hele året rundt.

Bestil tid på værkstedet til hjulskifteÅbner et eksternt link
Se udvalg af sommerkomplethjul til din VolkswagenÅbner et eksternt link

Kør foråret trygt i møde med et bremsetjek med bremserens

Hvornår tjekkede du sidst dine bremser? Rens af bremser anbefales generelt som supplement til alle serviceeftersyn. Bremserne bliver adskilt, renset og smurt og sikrer, at dine bremser fungerer optimalt under alle forhold. Denne ydelse kan forlænge bremsernes levetid. I et bremsetjek med bremserens får du:

  • Kontrol af bremsevæskestand
  • Kontrol af bremser (visuel belægning, rør og slanger)
  • Bremserne bliver adskilt, renset og smurt

Garanteret maks. pris kr. 995,-*

Bestil tid på værkstedet til bremsetjekÅbner et eksternt link

*Gælder udvalgte forhandlere i perioden: 15.03.2023 - 15.05.2023.

Få installeret MinVolkswagen, når du er på værkstedet

MinVolkswagen er den direkte forbindelse mellem dig, din bil og dit værksted på din smartphone. ​Med appen MinVolkswagen kan du se detaljer om bl.a. bilens tilstand og din kørselsadfærd. I appens besked-funktion kan du chatte med dit værksted.

MinVolkswagen koster ikke noget at få installeret, og den er gratis at bruge. MinVolkswagen fås til de fleste Volkswagen modeller produceret fra 2010 og frem.

Test om din bil kan få MinVolkswagenÅbner et eksternt link