En blå VW ID.4 parkeret ved siden af et gråt, moderne hus, mens den lades op ved en ID. Charger-wallbox. Der er mange træer i baggrunden.
1

Den komplet eldrevne ID.4

  • Pris fra384.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde507 - 527 km.
  • Hestekræfter174 - 265 hk.
  • Tophastighed160 km/t
  • Længde4.584 mm.
  • Bagagerumsvolumen543 – 1.575 l.

  Den 100 % elektriske SUV ID.4

  Et helt nyt pladskoncept, elektriske præstationer, der begejstrer, og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

  Oplev den populære elektriske SUV ID.4 hos din Volkswagen forhandler. Leveringstiden er kort afhængigt af udstyr, og du kan privatlease til attraktive priser.

  ID.4 Active inkl. Multimedia- og Teknikpakke

  Nu er det muligt at blive godt kørende i en 100 % elektrisk SUV med endnu mere udstyr. Den rummelige ID.4 kommer nemlig som Active-model, hvor du får udstyr til en samlet værdi over kr. 20.000,- uden merpris. ID.4 Active er som standard udstyret med:

  • Multimediapakke (værdi kr. 9.795,-) som indeholder:
   Navigation Discover Pro og Mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning
  • Teknikpakke (værdi kr. 10.400,-) som indeholder:
   Bakkamera, Ambientebelysning ved dørhåndtag, Nøglefri betjening, Tyverialarm og Pre-Crash

  Se priser på ID.4 ActiveÅbner et eksternt link
  Byg din ID.4 ActiveÅbner et eksternt link
  Book en prøvetur i ID.4 ActiveÅbner et eksternt link

  Bemærk: ID.4 Active indeholder ikke varmepumpe og Service- og Reparationsabonnement.

  White VW ID.4 in front of a field, girl runs past with model plane

  Ydelse og rækkevidde

  El bringer dig videre

  Hvid elbil VW ID.4 med trailer på set fra siden.

  Anhængertræk

  Gearet til dit gear

  Nærbillede af opladningen på en blå VW ID.4.

  Komplet eldrevet køreglæde: ID.4

  ID.4 kombinerer det bedste fra to verdener: Som den første Volkswagen kombinerer den styrken fra en SUV med den elektriske køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

  Nyheder om ID.4

  Nye privatleasingpriser på ID.4

  Den elektriske ID.4 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet kombineret med det karakteristiske SUV-format. Glæd dig til mere fleksibilitet, komfort og dynamik. Og så kommer ID.4 til nye attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.4 i 48 måneder.

  Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske ID.4 til kr. 4.699,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

  *ID.4 Active 174 hk. Forbrug v. 77 kWh batteri: 16,7 kWh/km. Rækkevidde 525 km. Fra 4.699 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 25.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 81.988. Totaludgift v/48 mdr: kr. 251.152,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing.

  Beregn din rækkevidde og ladetid i en ID.4

  Rækkevidde og ladetid i en elbil er afhængige af en lang række faktorer, som alle spiller ind på den samlede rækkevidde og ladetid, som en elbil kan opnå. Med vores rækkevidde- og ladetidsberegnere har vi forsøgt at gøre det hele en smule lettere at blive klog på.

  Samtidig har du også mulighed for at blive klogere på, hvilke faktorer der påvirker rækkevidden og ladetiden i din elbil både negativt og positivt. Vælg en model, udfyld dine karakteristika, sæt en udendørstemperatur og få en indikation af, hvor langt du kan køre, før der er behov for opladning - og hvor lang tid opladningen kommer til at tage.

  Prøv rækkeviddeberegneren
  Prøv ladetidsberegneren

  --:--
  Volkswagen ID.-tutorial video: Forbedring af rækkevidde

  Lær din ID. at kende

  En Volkswagen ID.-model er innovativ og højteknologisk. Det kan derfor være svært at kende til alle bilens smarte funktioner. Det har vi forsøgt at gøre lidt nemmere for dig.

  Vi har lavet et univers af videoer og viden om teknologien bag ID.-modellerne, opladning, rækkevidde, batterier til elbilen og meget mere, så du kan få mest ud af din Volkswagen ID..

  Du kan blandt andet se videoen omkring forbedring af rækkevidde, så du ved hvordan du kan få længst mulig rækkevidde ud af din ID.-model.

  ID. 4 Van - 100 % elektrisk, 100 % Van

  Din luksuriøse værktøjskasse på hjul, som kombinerer komfort og rummelighed med ren elektrisk køreglæde. ID. 4 Van er en del af Volkswagen ID. familien og er dermed 100 % elektrisk. Med ID.4 Van får du adgang til de nyeste assistentsystemer og masser af kørekomfort. 

  ID. 4 Van er større end den ser ud og kan dække mange forskellige behov. ID.4 Van kan opleves hos din lokale forhandler.

  ID.4 VAN

  Eksteriør & interiør

  Funktion i sin smukkeste form

  En urban SUV med et storladent designkoncept og en vendediameter som en lille bil: ID.4 viser, hvor attraktivt det kan være at køre i en elbil. Med formfuldendte 19” eller som ekstraudstyr 20” til 21” letmetalfælge, en tagræling til ekstra bagage, planforsænkede dørhåndtag for en bedre aerodynamik, som ekstraudstyr 3D-LED-baglygter med dynamisk blinklys og et andet helt specielt highlight; nemlig lyslinjen (ekstraudstyr), der foran og bagpå er ført hen til det nydesignede Volkswagen logo.

  Velkommen til dit Open Space

  Interiøret i ID.4 er designet så intelligent og rummeligt, at det giver dig og din familie en imponerende pladsfornemmelse. Det vil du bemærke, med det samme du sætter dig ind. Her er masser af benplads, en variabel midterkonsol og komfortable sæder, der som ekstraudstyr fås med elektrisk indstilling og memoryfunktion. Herudover fås bilen med et op til 12” (30,5 cm) stort central touchdisplay og multifunktionsrat med touchbetjening og vibrationsfeedback. Ambientebelysningen i farver efter dit valg understreger den loungeagtige karakter. Sammen med panoramasoltaget, der fås som ekstraudstyr, vil det gøre din køretur til en afslappende oplevelse.

  Til Interiørpakkerne Style

  Til komfortpakkerne

  Sig ”hej” til din ID.4