100% SUV. 100% elektrisk. ID.4

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

Pris fra
374.995kr.
Elektrisk rækkevidde
517km.
Hestekræfter
204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.584mm.
Bagagerumsvolumen
543 – 1.575l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.000kg.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år/100.000 km.
Mulighed for
Clever opladning

Vær med på trenden med ID.4

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021, og det er der mange gode grunde til. ID.4 kombinerer det bedste fra to verdener: Kraften fra en stor SUV, og køreglæden fra den elektriske platform. ID.4 er udstyret med et 77 kWh-batteri med en rækkevidde op til 517 km, og så har ID.4 masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter. Når du sætter dig ind i ID.4, lægger du straks mærke til bilens rummelighed, samt en helt ny lounge-fornemmelse. Bagtil imponerer ID.4 desuden med masser af benplads og et bagagerum, der kan indeholde 543 l. (1.575 l hvis bagsæderyggen er nedfældet).

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den ID.4, som passer til dig og dine behov. Udfyld formularen i linket nedenfor og vi vil kontakte dig med et endeligt tilbud og pris.

Vil du prøvekøre World Car of the Year 2021?

ID.4 er ved det internationale World Car Awards blevet udnævnt til Verdens bil 2021. I den forbindelse blev ID.4 særlig fremhævet ved sin enestående præsentation i kategorierne  "Innovation" og "Miljø". 

Har du lyst til at prøvekøre ID.4, og selv opleve hvordan det er at sidde bag rettet i den elektriske SUV?

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.4 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnemnt inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår her Åbner et eksternt link.

Fornuft møder køreglæde: ID.4 GTX

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek., lokalt CO2-fri – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og elektrisk som en ID.

Videopræsentation af ID.4

Et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Nedenfor præsenterer to af vores ID.4-eksperter dig for ID.4 fra top til tå og fortæller om de vigtigste highlights ved den 100% elektriske SUV.

ID.4 - Design

ID.4 er kompakt udenpå og rummelig indeni, så der er plads til dig og dine eventyr. Har du brug for mere plads? Så har ID.4 løsningen. Du kan nemlig få ID.4 med træk og tagbøjler. Se videoen og bliv klogere på designet af ID.4.

El bringer dig videre

En komfortabel tur ind til kontoret om morgenen, og forinden skal børnene hurtigt køres i skole og så hjem igen om aftenen – det er som udgangspunkt ikke noget problem på en enkelt batteriopladning*.

*Kombineret rækkevidde for ID.4: 490-499 km. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, anvendelse af komfortforbrugere/andre forbrugere, udetemperatur, antal passagerer/last og topografi.

Anhængertræk

Kræver din hobby, at du har meget gear med? Har du behov for at transportere en del i arbejdsøjemed? Det klarer ID.4 nemt: Anhængertrækket, der fås som ekstraudstyr (gælder ikke ID.4 og ID.4 Pure), kan trække en anhængervægt på 750 kg (uden bremser) eller en anhængervægt på 1.000 kg (med bremser)*. Når du ikke lige har brug for anhængertrækket, kan du i en håndevending klappe det ind under stødfangeren, så det ikke længere er synligt.

*1.000 kg ved 12% stigning

En himmelsk udsigt

Med den enorme glasflade, der næsten strækker sig over hele tagets bredde, fungerer panoramaglastaget (ekstraudstyr) i sig selv som blikfang. Endnu smukkere: det frie udsyn til himlen. Det tonede glas sørger desuden for behagelige temperaturer. Rullegardinet beskytter mod kraftigt sollys, og det kan du eksempelvis betjene komfortabelt via stemmebetjeningen. Du kan sige ”Hej ID., vis mig stjernerne”, og så åbnes rullegardinet.

e-Teknologi

Fuld kraft frem