100% SUV. 100% elektrisk. ID.4

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021.

Pris fra
384.995kr.
Elektrisk rækkevidde
531km.
Hestekræfter
204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.584mm.
Bagagerumsvolumen
543 – 1.575l.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.000kg.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år/100.000 km.
Mulighed for
Clever opladning

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021

ID.4 er den mest solgte elbil i Danmark i 2021, og det er der mange gode grunde til. ID.4 kombinerer det bedste fra to verdener: Kraften fra en stor SUV, og køreglæden fra den elektriske platform. ID.4 er udstyret med et 77 kWh-batteri med en rækkevidde op til 517 km, og så har ID.4 masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter. 

Når du sætter dig ind i ID.4, lægger du straks mærke til bilens rummelighed, samt en helt ny lounge-fornemmelse. Bagtil imponerer ID.4 desuden med masser af benplads og et bagagerum, der kan indeholde 543 l. (1.575 l hvis bagsæderyggen er nedfældet).

El bringer dig videre

En komfortabel tur ind til kontoret om morgenen, og forinden skal børnene hurtigt køres i skole og så hjem igen om aftenen – det er som udgangspunkt ikke noget problem på en enkelt batteriopladning*.

*Kombineret rækkevidde for ID.4: 490-499 km. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, anvendelse af komfortforbrugere/andre forbrugere, udetemperatur, antal passagerer/last og topografi.

Anhængertræk

Kræver din hobby, at du har meget gear med? Har du behov for at transportere en del i arbejdsøjemed? Det klarer ID.4 nemt: Anhængertrækket, der fås som ekstraudstyr (gælder ikke ID.4 og ID.4 Pure), kan trække en anhængervægt på 750 kg (uden bremser) eller en anhængervægt på 1.000 kg (med bremser)*. Når du ikke lige har brug for anhængertrækket, kan du i en håndevending klappe det ind under stødfangeren, så det ikke længere er synligt.

*1.000 kg ved 12% stigning

Funktion i sin smukkeste form

En urban SUV med et storladent designkoncept og en vendediameter som en lille bil: ID.4 viser, hvor attraktivt det kan være at køre i en elbil. Og så er den indbegrebet af formfuldendt design og æstetik kombineret i én.

Nyheder om ID.4

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.4 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnemnt inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår her Åbner et eksternt link.

Vil du prøvekøre World Car of the Year 2021?

ID.4 er ved det internationale World Car Awards blevet udnævnt til Verdens bil 2021. I den forbindelse blev ID.4 særlig fremhævet ved sin enestående præsentation i kategorierne  "Innovation" og "Miljø". 

Har du lyst til at prøvekøre ID.4, og selv opleve hvordan det er at sidde bag rettet i den elektriske SUV?

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Videopræsentation af ID.4

Vil du blive klogere på ID.4? Her præsenterer to af vores ID.4-eksperter dig for ID.4 fra top til tå og fortæller om de vigtigste highlights ved den 100% elektriske SUV.

--:--

Design

Funktion i sin smukkeste form

En urban SUV med et storladent designkoncept og en vendediameter som en lille bil: ID.4 viser, hvor attraktivt det kan være at køre i en elbil. Med formfuldendte letmetalfælge i 18”*, 19” eller 21” (afhængig af model), en tagræling til ekstra bagage, planforsænkede dørhåndtag for en bedre aerodynamik, som ekstraudstyr 3D-LED-baglygter med dynamisk blinklys og et andet muligt highlight; lyslinjen, der foran og bagpå er ført hen til det nydesignede Volkswagen logo.

* Introduceres på et senere tidspunkt.

Komfort

Banebrydende navigation

I ID.4 bevarer du overblikket over, hvad der er vigtigt for dig. Augmented-reality-head-up-displayet, der er ekstraudstyr, projicerer vigtige informationer direkte i synsfeltet på forruden. Med augmented-reality-teknologien vil du se navigationen direkte på kørebanen og præcis der, hvor du skal køre lige ud eller dreje fra. På den måde kommer du mere afslappet frem til din destination uden at skulle fjerne blikket fra vejen.