100% SUV. 100% elektrisk
Den nye ID.4

Pris fra
299.995kr.
Elektrisk rækkevidde
343 - 517km.
Hestekræfter
148 - 204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.584mm.
Anhængervægt uden/med bremser
750 / 1.000kg.
Bagagerumsvolumen
543 – 1.575l.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år/100.000 km.
Inkluderet i ID.4 Pure og Pro
Varmepumpe
Mulighed for
Clever opladning

Fornuft møder køreglæde: Den nye ID.4 GTX

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek., lokalt CO2-fri – med den nye ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. Den nye ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og elektrisk som en ID.

Vær med på trenden blandt de første med ID.4

Den nye ID.4 er landet. 100% elektrisk. 100% SUV. 

ID.4 er bygget på samme MEB-platform som ID.3, hvor et stort litium-ion-batteri er integreret i gulvet mellem akslerne, og en kompakt elmotor trækker på baghjulene. ID.4 har masser af plads til familie og pladskrævende fritidsaktiviteter, da ID.4 har et bagagerum på 543 liter, der kan udvides til 1.575 liter. 21 cm frihøjde gør ID.4 terrænduelig, og muligheden for at montere tagrælinger med en bærevne på 75 kg og et svingbart træk med elektrisk frigørelse og en trækevne på 1.000 kg (12 % stigning) /1.200 kg (8 % stigning) gør den elektriske SUV til en alsidig bil.

ID.4 kommer i 2 forskellige batteristørrelser

52 kWh med en rækkevidde op til 345 km. 
(ID.4 og ID.4 Pure)

77 kWh med en rækkevidde op til 517 km.
(ID.4 Pro)

Vil du prøvekøre World Car of the Year 2021?

ID.4 er ved det internationale World Car Awards blevet udnævnt til Verdens bil 2021. I den forbindelse blev ID.4 særlig fremhævet ved sin enestående præsentation i kategorierne  "Innovation" og "Miljø". 

Har du lyst til at prøvekøre ID.4, og selv opleve hvordan det er at sidde bag rettet i den elektriske SUV?

Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.4 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnemnt inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår her Opens an external link.

Videopræsentation af den 100% elektriske SUV ID.4

Et helt nyt pladskoncept, der giver dig frihed. Elektriske præstationer, du vil være vild med. Og intuitiv betjeningskomfort, der gør alting nemt. Den nye ID.4: stærk som en SUV, elektrisk som en ID.

Vi har gjort det lettere at blive ekspert på den nye 100% elektriske SUV ID.4. Via linket nedenfor præsenterer to af vores ID.4-eksperter dig for den nye ID.4, så du kan få den vigtigste information om de mange highlights i ID.4. Hør blandt andet om designet i ID.4, de forskellige batteristørrelser og rækken af økonomiske fordele ved at skifte til en elbil.

--:--
--:--

Højdepunkter ved ID.4

I ID.4 er der ikke sparet på noget. Den 100% elektriske SUV er fuld af udstyr, som gør din hverdag bag rattet lettere. Og så kommer den med en elektrisk rækkevidde op til 517 kilometer, Service- og Reparationsabonnement inkluderet i priser og med mulighed for Clever opladning. Så bliver det ikke meget lettere at skifte til en elbil. Sæt stikket i og hop ind! 

  • 5 år/100.000 km Service- og Reparationsabonnement
  • Varmepumpe inkl. Thermostyring af batteriet (standard i ID.4 Pure og Pro)
  • 100-125-kW DC opladning
  • Navigation Discover Pro
  • Mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning
  • Forrude opvarmelig (uden tråde), lyddæmpet og infrarød reflekterende
  • Forsæder med indstillelig varme
  • ... og meget mere!

El bringer dig videre

En komfortabel tur ind til kontoret om morgenen, og forinden skal børnene hurtigt køres i skole og så hjem igen om aftenen – det er som udgangspunkt ikke noget problem på en enkelt batteriopladning*.

*Kombineret rækkevidde for ID.4: 490-499 km. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, anvendelse af komfortforbrugere/andre forbrugere, udetemperatur, antal passagerer/last og topografi.

Anhængertræk

Kræver din hobby, at du har meget gear med? Har du behov for at transportere en del i arbejdsøjemed? Det klarer ID.4 nemt: Anhængertrækket, der fås som ekstraudstyr (gælder ikke ID.4 og ID.4 Pure), kan trække en anhængervægt på 750 kg (uden bremser) eller en anhængervægt på 1.000 kg (med bremser)*. Når du ikke lige har brug for anhængertrækket, kan du i en håndevending klappe det ind under stødfangeren, så det ikke længere er synligt.

*1.000 kg ved 12% stigning

En himmelsk udsigt

Med den enorme glasflade, der næsten strækker sig over hele tagets bredde, fungerer panoramaglastaget (ekstraudstyr) i sig selv som blikfang. Endnu smukkere: det frie udsyn til himlen. Det tonede glas sørger desuden for behagelige temperaturer. Rullegardinet beskytter mod kraftigt sollys, og det kan du eksempelvis betjene komfortabelt via stemmebetjeningen. Du kan sige ”Hej ID., vis mig stjernerne”, og så åbnes rullegardinet.

e-Teknologi

Fuld kraft frem

Fra nu af bliver alle røde lys til en ny start, hvor du vil opleve en helt ny form for køreglæde. For elmotoren i ID.4 accelererer dynamisk og med det fulde drejningsmoment lige fra start. Med modellerne med en systemydelse på 204 hk klarer du sprinten fra 0 til 100 km/t på blot 8,5 sek. Uden gearskift, uden forsinkelser – bare træd speederen i bund, og lad gåsehuden få frit spil.

Design