Disguised VW ID.4 3-4 front view
Disguised VW ID.4 3-4 front view
Disguised VW ID.4 3-4 front view

Den komplet eldrevne ID.4

Næste generations SUV er på vej

Næste generations SUV er på vej

Alsidig som en SUV,
bæredygtig som en ID.

Den nye ID. 4 kombinerer det bedste fra to verdener: alsidigheden fra en moderne SUV med de bæredygtige præstationer fra en elbil. Til alle dem, der vil det. Uden kompromiser.

Smugkig på den nye 100% elektriske ID.4 SUV

  • ID.4 følger ID.3 og er den anden model i ID.-familien og den første elektriske SUV fra Volkswagen
  • "Elektriske" proportioner. ID.4 udnytter fordelene ved MEB-platformen: bilens forende er kort, akselafstanden lang og kabinen er imponerende rummelig
  • Lang rækkevidde. Takket være enestående aerodynamik og store batterier kan ID.4 køre op til 500 kilometer (WLTP) uden at skulle stoppe for at lade op
  • Suveræn under alle forhold. ID.4 kommer med både baghjuls- og firehjulstræk

SUV på en ny måde:
den komplet eldrevne ID.4

Progressivt design

ID.4 genkendes allerede ved første blik som en progressiv SUV. Det er muligt takket være ingeniører og designere, som har modet til at tro på kraften i store ideer og er klar til at gå nye veje.

Bæredygtige præstationer

En SUV med acceleration som en sportsvogn På en bæredygtig måde takket være topmoderne elmotorer og batteriteknologi. En bogstaveligt talt elektrificerende følelse.

Woman looking at the VW ID.4 front

Intelligente førerassistentsystemer

ID.4 adlyder dit ord ved hjælp af den nyeste stemmegenkendelse og hjælper dig takket være de intelligente førerassistentsystemer. Derfor kan du køre forudseende og koncentrere dig fuldt ud om det, der er sjovest – kørslen.

Kunsten at gå nye veje

Nonotak Studio er et kollaborativt installations- og performanceprojekt mellem illustratoren Noemi Schipfer og arkitekten Takami Nakamoto. Her kan du opleve, hvordan den kreative duo fortolker den nye ID.4 på kunstfærdig vis.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID. og elektrisk mobilitet.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there