Volkswagen Finansiering

Vejen til din drømmebil

Det kan tage tid at spare sammen til sin drømmebil. Med Volkswagen bilfinansiering kan du få din nye bil hurtigt - og på attraktive vilkår. 

Uanset om det er en brugt eller ny Volkswagen som du er interesseret i at finansiere så er der flere ting som du skal være opmærksom på når du vælger din finansieringspartner. 

Vigtigt at være opmærksom på, når du skal finansiere din drømmebil

Vigtigt at være opmærksom på, når du skal finansiere din drømmebil

Volkswagen Finansiering har forskellige lånetyper, som du kan vælge imellem. Når du finansierer din bil gennem os, kan du vælge mellem et almindeligt billån og et billån uden pant.
Når du sammenligner lån hos forskellige finansieringspartnere, så skal du ikke kun sammenligne den månedlige ydelse. Det er også vigtigt at være opmærksom på den årlig rentesats for dit lån. Det kalder man Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP). Alle startomkostninger, løbende gebyrer og rentebetalinger er regnet med i denne sats, så det er den reelle årlige procentsats, som du kommer til at betale for lånet. 
Hvis du har spørgsmål til dine lånemuligheder, eller gerne vil bede om et tilbud på et billån, skal du kontakte din nærmeste Volkswagen forhandler.

Finansieringsberegner

Når du skal finasiere din nye bil så kan der være rigtig mange spørgsmål; Hvad betyder bilens alder i forhold til lånets løbetid? Skal lånet være fast eller variabel rente? Hvor stor er udbetalingen? Hvor længe skal jeg afdrage på lånet? 

Prøv vores finansieringsberegner, så kan du nemt danne dig et overblik løbetid, købspris og udbetalignsmuligheder, så det passer til dine behov.

Om Volkswagen Finansiering

Volkswagen Finansiering er en del af Volkswagen Semler Finans Danmark, der understøtter salget af Semler Gruppens mærker. 

Volkswagen Semler Finans Danmarks hjemmeside,Åbner et eksternt link kan du læse mere om vores retning.