Finansiering og forsikring

  1. Finansiering og forsikring

Ekstraordinær kampagnerente fra 1. maj - 30. juni

Nu har vi hos Volkswagen gjort det lidt nemmere at blive ny bilejer. Du kan nemlig finansiere dit køb med en ekstraordinær kampagnerente - og det gælder alle fabriksnye personbiler, som vi har stående klar hos din forhandler, så du kan blive godt kørende på få dage.

Vi har med vores finansieringsberegner forsøgt at gøre det lidt nemmere at forstå, hvad kampagnerenten betyder for dig. I finansieringsberegneren kan du danne dig et overblik over, hvad kampagnerenten betyder for finansieringen af netop den bil, som du ønsker skal blive din.

Forsikring

Vidste du, at din Volkswagen er født med en måneds gratis forsikring, når du køber den hos en autoriseret Volkswagen forhandler.
Når du køber en ny eller en brugt Volkswagen hos en autoriseret Volkswagen forhandler, så får du 1 måneds gratis forsikring med*.
*Bilen må ikke være ældre end 8 år. 

Beregn din pris for en Volkswagen forsikring

Volkswagen Total

Helt enkelt. En samlet månedlig pris.
Finansiering, forsikring og en service- og reparationsaftale til en samlet månedlig pris. Med Volkswagen Total er det helt enkelt at købe bil. Du får nemlig fuldstændig kontrol over din biløkonomi og slipper helt for uforudsete udgifter.

Finansieringsberegner

Lease eller låne - fast eller variabel rente - hvor meget i udbetaling - hvor mange ydelser og hvor store? Spørgsmålene kan være mange. Med vores finansieringsberegner kan du justere ved udbetaling, bilens pris samt ønsket løbetid, indtil du får det, som passer til dine behov. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there