--:--

Elektriske biler

Fremtiden kører elektrisk

Du bestemmer selv, hvilken form for drivlinje der passer bedst til dit liv. Vi tilbyder dig nogle alsidige drivlinjeteknologier, som giver køreglæde, er mere effektive og forbruger mindre.

ID.-modeller

ID. står ikke kun for elektrisk kørsel, men for biler, som er dit helt personlige rum på hjul. Så fleksibel, at den giver dig mere frihed. Så intelligent, at den forstår dig. Ord for ord. Og spækket med innovativ teknologi, som gør en ny dimension af fuldt elektrisk acceleration og rækkevidde tilgængelig for alle. 

Effektive på mange måder: vores plug-in hybriddrivlinjer

Du bestemmer selv, hvilken form for drivlinje der passer bedst til dit liv. Med vores hybridteknologier giver vi dig nogle alsidige drivlinjeteknologier, som yder mere og forbruger mindre. Og som er det bedste bevis på, hvor mange facetter den elektriske mobilitet kan have.

Den elektriske ID.3

Den 100% elektriske SUV ID.4

Fremtiden for den elektriske mobilitet

Den bedste måde til at forudsige fremtiden er at opfinde den på ny. Derfor arbejder vi på morgendagens innovationer og viser allerede i dag, hvordan vi tænker os mobilitet til autonom kørsel.

Fremtidens mobilitet er på vej

Uanset om du har brug for en bybil, en SUV eller en bil med plads til syv personer – den modulopbyggede eldrivlinjeplatform (MEB) giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet. Glæd dig til mere plads, fleksibilitet, komfort og innovation. Eller ganske enkelt en ny form for mobilitet.

Alt, hvad du har brug for at vide om elektrisk mobilitet

Har du yderligere spørgsmål vedr. emnet elektrisk mobilitet? Her kan du få alt det vigtige at vide om fordele, køb, opladning og rækkevidde, når det gælder elbiler, samt om teknologien bag og energieffektiviteten for vores ID.-modeller. 

Elbilsteknologi

Oplev de innovative teknologier ved Volkswagens elektriske mobilitet og platformen, som alle fremtidige ID.-modeller er baseret på: den modulopbyggede elbilsplatform MEB.

Opladning og rækkevidde

Hvor og hvordan du kan lade din elbil op, hvordan du nemmest kan betale, og hvor lang den elektriske rækkevidde er – her kan du få informationer om alt det vigtige.

Energieffektivitet

Elektrisk mobilitet skal være energieffektiv. Og ikke kun for nogen, men for alle. Her kan du få mere at vide om, hvad vi i fællesskab kan gøre for at blive mindre klimabelastende.

ID.-Magasin

Her har vi sammensat et udvalg af aktuelle og interessante bidrag omkring emnet elektrisk mobilitet. God fornøjelse med at læse, gå på opdagelse og opleve. 

Spørgsmål og svar om elbiler