Rød ID.4 GTX fra siden. Bilen holder parkeret i vejkanten.
1

Den opgraderede ID.4 GTX kan bestilles nu

  • Pris fra429.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde512 km.
  • Hestekræfter340 hk.
  • Tophastighed180 km/t
  • Længde4.582 mm.
  • Bagagerumsvolumen543 - 1.575 l.
  • Anhængervægt uden/med bremser750 - 1.200

Den opgraderede ID.4 GTX

Oplev den opgraderede ID.4 GTX

Oplev den opgraderede ID.4 GTX

Red ID.4 GTX

Nu kan du bestille den opgraderede ID.4 GTX fra 429.995 kr, der kommer med en helt ny generation infotainmentsystem og en ny kraftfuld, elektrisk drivlinje. Den forbedrede drivlinje giver markant mere motorkraft sammen med et reduceret strømforbrug.

Optimeret rækkevidde på op til 512 km
Øget motoreffekt på 340 hk
Nyt intuitivt infotainmentsystem på 12,9"
Forbedret 0 - 100 km/t på 5,4 sekunder

ID.4 75 GTX Years Edition til hurtig levering

ID.4 GTX 75 Years Edition, med en frapris på kr. 449.995,- giver dig udstyr til en samlet værdi på kr. 72.985,- uden merpris. 

Assistentpakke
Bakkamera, ambientebelysning ved dørhåndtag, nøglefri betjening Advanced, tyverialarm, Pre-Crash, Intelligent Park Assist

Multimediapakke
Navigation Discover Pro m. 10" touchskærm og mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning

Interiørpakke Top-Sport Plus
12 vejs el-indstillelige Ergo Active Top-Sport forsæder m. integreret nakkestøtte, el-justerbar lændestøtte, massagefunktion og memoryfunktion, indtræk i Alcantara

Når du køber eller overvejer en ID.4 GTX, åbner vi dørene til en endnu mere spændende rejse. 

Vi tilbyder forskellige startpakker, der passer til dine behov og ønsker.
Og når årstiderne skifter, skal du ikke bekymre dig. Vores vinterkomplet hjul giver dig optimal sikkerhed og ydeevne under alle vejrforhold.

 Vi har tænkt på detaljerne, så du kan nyde problemfri kørsel hele året rundt.

Er du klar til en prøvetur?

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Book en prøvetur i ID.4, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en elektrisk Volkswagen. Ved at booke en prøvetur online slipper du for unødig ventetid hos din lokale Volkswagen-forhandler.

Fuldelektrisk køreglæde

Fra 0 til 100 km/t på 6,3 sek – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. ID.4 GTX kombinerer det bedste fra to verdener: Den forener styrken fra en SUV med den bæredygtige køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

En rød VW ID.4 GTX set bagfra og fra siden. Den lades op på gaden, en kvinde og en mand går forbi.

4MOTION Dualmotor-firehjulstræk

GTX – tre bogstaver, som traditionen tro står for GTI eller GTD: typiske Volkswagen modelbetegnelser for alle dem, der gerne vil køre sportsligt. I forbindelse med GTX er det to elmotorer, der sørger for dette.

Rød ID.4 GTX fra siden. Bilen holder parkeret i vejkanten.

Præstationer

De to motorer i ID.4 GTX bringer dig fra 0 til 100 km/h på ca. 6,3 sek.

En rød VW ID.4 GTX set fra siden holder parkeret på gaden. En kvinde og en mand går smilende forbi bilen.

Intelligent opladning

Du kan forsyne din ID. med energi nærmest overalt: Hjemme på matriklen via en Clever-ladeboks og på turen med We Charge ved en lynoplader eller ved et af de tusinder af offentligt tilgængelige ladesteder i Danmark. 

Eksteriør & interiør

En himmelsk udsigt

Med den store glasflade, der næsten strækker sig over hele tagets bredde, fungerer panoramaglastaget (ekstraudstyr) i sig selv som blikfang. Endnu smukkere: det frie udsyn til himlen. Det tonede glas sørger desuden for behagelige temperaturer. Rullegardinet beskytter ikke bare mod for kraftigt solskin. Det kan også betjenes på en meget komfortabel måde via stemmebetjening. Du kan fx sige: ”Hej ID., vis mig stjernerne!” – og så åbnes rullegardinet.

Bekender kulør med en eksklusiv kode