En rød VW ID.4 GTX set skråt bagfra, den lades op på gaden. En kvinde går hen mod den.

Den sportslige ID.4 GTX

Volkswagen annoncerer i øjeblikket med levering af ID.4 i 2022. Dette omfatter ID.4 Pro og ikke GTX-modellerne. Vi oplever desværre, at GTX-modellerne ikke kan bygges så hurtigt, som vi ønsker det, hvilket kan betyde levering i 2023.

Volkswagen annoncerer i øjeblikket med levering af ID.4 i 2022. Dette omfatter ID.4 Pro og ikke GTX-modellerne. Vi oplever desværre, at GTX-modellerne ikke kan bygges så hurtigt, som vi ønsker det, hvilket kan betyde levering i 2023.

Pris fra
449.995kr.
Elektrisk rækkevidde
497km.
Hestekræfter
299hk.
Tophastighed
180km/t
Længde
4.582mm.
Bagagerumsvolumen
543 - 1.575l.
Service- og Reparationsabonnement
*Inkluderet i 5 år / 100.000km.
Mulighed for
Clever opladning
Tilladt anhængervagt
750 - 1.400

Fornuft møder køreglæde

Fra 0 til 100 km/t på 6,2 sek., lokalt CO2-fri – med ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre elektrisk. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og elektrisk som en ID.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

Med ID.4 GTX er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen**. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Gælder ikke ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

**Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

4MOTION Dualmotor-firehjulstræk

Til alle dem, der gerne vil køre sportsligt

Rød ID.4 GTX fra siden. Bilen holder parkeret i vejkanten.

Præstationer

De to motorer i ID.4 GTX bringer dig fra 0 til 100 km/h på ca. 6,3 sek.

ID.4 GTX set forfra i bevægelse.

Komplet eldrevet køreglæde: ID.4 GTX

ID.4 GTX kombinerer det bedste fra to verdener: Den forener styrken fra en SUV med den bæredygtige køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

Eksteriør & interiør

Ekstremt sportsligt

ID.4 GTX viser, hvor fascinerende elektrisk mobilitet kan være: med futuristiske 20” letmetalfælge i eksklusivt GTX-design, ID.4-typisk sort tag, tagræling og ventilationsgitter i sort højglans. Tagrammelisten og dekorelementet på C-stolperne er holdt i en eksklusiv antracit farve. Et andet højdepunkt er det elegante lysbånd mellem forlygterne og Volkswagen logoet. Modelbetegnelsen ”GTX” på forskærmene og på bagenden med diffusorindsats i galvanogrå metallak viser, at denne ID.4 er ekstra sportslig. Alt sammen som standard.

Bekender kulør med en eksklusiv kode

ID.4 GTX kombinerer en rummelig pladsfornemmelse med mange sportslige detaljer. De røde syninger på GTX-sædeindtrækket i stof går igen på instrumentpanelet og i fordørene. Panellisterne foran og pynteelementet på rattet med GTX-modelbetegnelse understreger rent optisk, at du er på vej ind en ny, sportslig generation af elektrisk mobilitet. Synlige præstationer, som signalerer én ting: Sæt i gang!