Om Volkswagen

Her kan du tilmelde dig diverse nyheder omkring Volkswagen, hente vores kundemagasin View, kalenderbilleder og meget andet.

Volkswagens kundemagasin - VieW

VieW er Volkswagens kundemagasin, der serverer de nyeste detaljer om alle vores biler og deres teknologi, direkte til din hoveddør.

VieW udkommer to gange om året, og bliver sendt direkte til din adresse. Ønsker du, at se det seneste View, ældre versioner af VieW, oprette abonnement, ændre dit eksisterende abonnement, eller opsig det, så er det hele samlet her. 

Job hos Volkswagen 

Volkswagen står for innovation, teknologi og kvalitet. Det betyder, at vores biler ikke blot er en fornøjelse at køre, men også at arbejde med. Som servicetekniker hos Volkswagen arbejder du med nogle af branchens mest velkonstruerede biler, og du bliver udfordret hver dag.
Hvis du er klar til det, så læs mere her på sitet om mulighederne for ansættelse, oplæring og uddannelse hos Volkswagen. Kan du slet ikke vente med at høre om dine mulighed hos Volkswagen, så kontakt din nærmeste Volkswagen Partner med det samme.

Gratis ophugning af udtjente biler

Vi sikrer en gratis, certificeret og miljørigtig ophugning af din bil, når tiden kommer dertil. Dette sker gennem et samarbejde med de bedste og mest professionelle ophuggere i branchen, så både du og din bil bliver håndteret på bedst mulig vis.