1.
ID. Buzz Cargo. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug: 21,0-21,1 kWh/100 km. Rækkevidde 414-415 km. Ladetid 10-80% v. max-DC: 30 min. CO2-ejerafgift. kr. 390/halvår. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. 
  • Pris fra329.995 kr. ekskl. moms
  • Elektrisk rækkevidde414 km
  • Hestekræfter204 hk
  • Forbrug210 Wh/km
  • Varerumsvolume3,9 m3

Den nye ID. Buzz Cargo

'International Van of the Year 2023' og 'Årets Varebil 2023Åbner et eksternt link' vinder ID. Buzz Cargo, kan opleves hos din lokale Volkswagen forhandler.

Book en prøvetur i ID. Buzz CargoÅbner et eksternt link
Fordele og ulemper ved elvarebilerÅbner et eksternt link

Derfor skal du vælge Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind er jeres vigtigste arbejdsredskab.

Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse. Når du vælger en Volkswagen, får du et helt erhvervsteam i ryggen. Med vores prisvenlige service- og reparationsaftaler skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, og du får adgang til alle landets Volkswagen-autoriserede værksteder.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af. 

Volkswagen Erhvervsbiler - Altid godt kørende. 

--:--

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Den ikoniske ID. Buzz Cargo og vinder af 'Årets Varebil 2023' samt 'International Van of the Year 2023', er en ener, den praktiske varebil er den første fuldt elektriske varebil som er konstrueret af Volkswagen helt fra bunden af. Udover at være rummelig, praktisk og spækket med den nyeste teknologi, byder ID. Buzz Cargo dig velkommen med et blink – Varebilen som giver et smil på læben. Den 100 % elektriske varebil er kåret som vinder af den prestigefyldte pris ’International Van of the Year 2023’. Det unikke køretøj er visuelt inspireret af det første rugbrød og fyldt med den nyeste teknologi. Med ID. Buzz Cargo får du en varebil, med god plads både i kabinen og varerummet samt en kørekomfort der er helt i top.  

ID. Buzz Cargo er inspireret af fortiden, designet til fremtiden. 

Motorer og batteri

ID. Buzz Cargo har en batteristørrelse på 77 kWh og med en elektrisk rækkevidde på over 400 km og 204 hk kan du komme vidt omkring. Lad os vise dig hvad ID. Buzz Cargo kan.

Bliv kontaktet af din lokale forhandler