A VW roof box mounted on a Volkswagen – VW Accessories

Tilbehør, der er lige så individuelt som dig selv og din Volkswagen

Find Tilbehør til din Volkswagen 

Originalt tilbehør til din Volkswagen adskiller fra andet tilbehør ved at være specialt tilpasset din Volkswagen. Hvilket giver en række fordele, uagtet om det er plejeprodukter, fælge, anhængertræk eller noget helt fjerde. 

Et navigationssystem, et børnesæde eller en tagboks – vælg det rette tilbehør til din individuelle Volkswagen.

Hav plads til det hele i bilen.

Med vores transporttilbehør er du og din Volkswagen klar til stort set alle situationer.

 

Alufælge og komplethjul

Uanset om du ønsker at din Volkswagen skal være enkelt og elegant, eller markant og sportslig, så kan du vælge blandt et stort udvalg af komplethjul.

Find komplethjul til din model

 

En blå Volkswagen ID.4 med tagbøjler og et surfboard på taget
En far og søn vasker forruden på Volkswagen

Tilbehør og plejeudstyr til din Volkswagens karrosseri

Med vores produkter til både bil og fælge er det nemt at beskytte og pleje din bil – så din bil bliver ved med at være pæn og samtidig holder værdien bedre.

Kommunikation

Din Volkswagens infotainmentsystem giver dig mulighed for flere opgraderinger. Hvad enten det er en subwoofer for at øge lydoplevelsen i din Volkswagen, eller det er adapter-kabler til din telefon, så har Volkswagen et bredt udvalg til netop din model.

Gå til shopÅbner et eksternt link

A woman enjoys her time inside her VW car with modern infotainment systems – Volkswagen interior
En far og søn ordner indtrækket i en Volkswagen ID.4

Lækre materialer og kvalitet i den rette pasform

Du skal føle dig godt tilpas i din bil. Med vores tilbehør bliver kabinen til din comfort zone. Der er mange måder at afhjælpe det daglige slid på. Med originale plejeprodukter, måtter, bagagerumsbakker og meget andet.
F.eks kan dit bagagerum let bære spor i forbindelse med transport af forskelligt gods. Med originale bagagerumsbakker beskyttes bagagerummet mod snavs og på grund af den glatte overflade, er bagagerumsbakken nem at rengøre. Bagagerumsbakkerne fås også med et integreret beskyttelsesklæde til læssekanten, der kan klappes ud over læssekanten efter behov.

VW tyre with dynamic hub cap – accessories for your car

Når sportslighed møder passion for biler

Kombinér køreglæde og et sportsligt outfit. Sæt kulør på tilværelsen, og giv din Volkswagen en anden og individuel fremtoning.