Nyheder og aktuelle kampagner

2-års Volkswagen Privatleasing på T-Roc, Taigo og T-Cross fra lager

Det er nu muligt at privatlease T-Roc, Taigo eller T-Cross i 2 år i stedet for 3 år, når du vælger en model fra lager. De kompakte SUV- og crossover-modeller er populære, og foruden deres markante og indbydende design byder modellerne på en behagelig og høj siddeposition. Endnu en fordel, når du vælger en bil fra lager, er, at du hurtigt kan komme på vej. Den kan nemlig leveres inden for kort tid.

Leasingprisen er tilpasset en 24 måneders leasingperiode, og den månedlige ydelse afhænger af det udstyr, som er i bilen. Førstegangsydelsen er, uanset modellen, kr. 10.000,-.

Se alle privatleasingpriserÅbner et eksternt link

Privatleasing i 24 måneder gælder kun T-Cross, Taigo og T-Roc fra lager. Den månedlige ydelse afhænger af lagerbilens udstyr. Priser kan oplyses hos den valgte Volkswagen-forhandler. 24 måneders privatleasing er gældende så længe lager haves eller i perioden 19. maj - 31. juli 2022.

ID.4 Pro 4Motion - ny udstyrsvariant med mere power!

ID.4 er blevet opdateret med en ny udstyrsvariant, nemlig ID.4 Pro 4Motion. 100 % elektrisk SUV, som du også kender det fra ID.4 Pro, dog med All-Wheel Drive og flere hestekræfter.

ID.4 Pro 4Motion har nemlig 265 hk (ID.4 Pro Performance har 204 hk) og accelerer fra 0-100 km/t på 6,9 sekunder (ID.4 Pro Performance bruger 8,5 sekunder). Samtidig har ID.4 Pro 4Motion en topfart på 180 km/t, hvilket er 20 km/t hurtigere end ID.4 Pro Performance. Der er altså skruet op for sportsligheden, når du sætter dig bag rattet. Kort sagt - ID.4 Pro 4Motion skal opleves!

Læs mere om ID.4 / Se priser på ID.4 Pro 4MotionÅbner et eksternt link
Book en prøvetur i ID.4 Pro 4MotionÅbner et eksternt linkByg din ID.4 Pro 4MotionÅbner et eksternt link

Book en prøvetur i den 100 % elektriske ID.5

Nu er det muligt at booke en prøvetur i den helt nye 100 % elektriske ID.5. Den nye ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. Og så er den 100 % elektrisk.

Er du til endnu flere hestekræfter og elektrisk firehjulstræk, så er det også muligt at prøvekøre den sportslige ID.5 GTX, som kombinerer sportslige præstationer med elektrisk køreglæde på optimal vis. Hop ind!

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

T-Cross Plus. Mere udstyr uden merpris.

Nu kan du få den alsidige og komfortable SUV T-Cross i udstyrsvarianten Plus. I T-Cross Plus får du alt det, som du kender fra T-Cross plus endnu mere udstyr. Helt uden merpris. Og så til hurtig levering.

I T-Cross Plus får du nemlig DK Pakke (værdi kr. 9.695,-) med i prisen, så køreturen fra A til B bliver endnu mere komfortabel. DK Pakken til både T-Cross Life og Style indeholder:

  • Klimaanlæg Climatronic
  • Bakkamera
  • Regnsensor
  • Automatisk nedblændeligt bakspejl

Book en prøvetur i T-CrossÅbner et eksternt link

Lagermodeller til hurtig levering

Har du brug for en bil nu og her? Og er du interesseret i at gøre en god handel blandt vores lagermodeller. Så kan du her finde en samlet liste over alle de Volkswagen-modeller, som vi har på lager og derfor kan levere inden for kort tid.

Bemærk at selvom din ønskede lagermodel muligvis er placeret hos en Volkswagen-forhandler i den anden ende af landet, kan de fleste lagermodeller alligevel udleveres hos en valgfri forhandler nær dig.

Se lagermodellerÅbner et eksternt link

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?