Aktuelle kampagner

Nye og forbedrede priser med Volkswagen Privatleasing 

Vi er glade for at kunne fortælle, at der nu er endnu en grund til at vælge Volkswagen Privatleasing. Udvalget af Volkswagen privatleasingmodeller er nemlig blevet opdateret med nye og forbedrede priser, så du kan finde en attraktiv privatleasingaftale på netop den model, som du har udset dig.

Der er mange fordele, når du vælger Volkswagen Privatleasing. Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Og som en ekstra fordel er din leasingaftale og de viste priser altid inkl. en service- og vedligeholdelsesaftale.

Danmarkspremiere på den nye Taigo i hele januar

Oplev den nye Taigo til Danmarkspremieren hos din lokale Volkswagen-forhandler i hele januar. Her kan du komme helt tæt på den karakteristiske Taigo, høre nærmere om de forskellige udstyrsvarianter og opleve hvordan, det er at sidde bag rattet i den nye coupé-crossover.

Vi har modeller af den nye Taigo på vej hjem til vores forhandlere. Du kan derfor få din nye Taigo med kort leveringstid, så du hurtigt kan være godt kørende i den nye coupé-crossover.

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Byg din TaigoÅbner et eksternt link

Finansiér din nye Volkswagen til en attraktiv kampagnerente i januar

I hele januar 2022 kan du finansiere din nye Volkswagen til en variabel rente på 0,79 % eller en fast rente på 0,99 %*. Det har sjældent været lettere at blive ejer af en ny Volkswagen. Måske det skal være en Taigo?

Låneeksempel - Volkswagen Taigo Life 1,0 TSI 95 hk 5 trins Manuel:
*Kontantpris 264.995,00 kr. Udbetaling 53.264 kr. Saml. kreditbeløb: 211.731 kr. Løbetid 8 år. Debitorrente (variabel): 0,79%. Mdl. ydelse: 2.521 kr. Saml. kreditomk.: 30.825 kr. Saml. tilbagebetaling: 242.556 kr. ÅOP: 3,44%.  Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Finansiering via VWSF A/S. Fortrydelsesret på finansiering. Læs mere på www.vwsf.dk/finansiering.

Privatleasing af Polo inkl. Serviceaftale fra kr. 2.699,-/md*

Det er nu muligt at privatlease den nye Polo til attraktive månedlige priser og en udbetaling på kr. 10.000,-*. Og med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Polo.

*Polo Life 1,0 TSI 95 HK. Forbrug v. bl. kørsel. 19,2 km/l. CO2-udslip 118 g/km. A+ Saml. omk. for 36 mdr./15.000 km/år kr. 107.764,-. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 42.988. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof, CO2-ejerafgift. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Privatleasing via VWSF A/S.

Lagermodeller til hurtig levering

Er du interesseret i at gøre en god handel blandt vores lagermodeller? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet en komplet liste over alle de Volkswagen modeller, vi har på lager og derfor kan levere inden for kort tid.

Bemærk at selvom din ønskede lagermodel muligvis er placeret hos en Volkswagen-forhandler i den anden ende af landet, kan de fleste lagermodeller alligevel udleveres hos en valgfri forhandler nær dig.

Se lagermodellerÅbner et eksternt link

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?