Aktuelle kampagner

Vælg en ID.3 til hurtig levering og få opladning til en værdi à kr. 11.488,- uden beregning

ID.3 fås nu til hurtig levering, og vælger du en ID.3 fra lager følger 1 års Clever Unlimited abonnement med inkl. installation af ladeboks på din hjemmeadresse. Så kan du starte hver dag med fuldt opladet batteri. Vælg selv mellem Clever Unlimited og Clever Unlimited Network.

Kampagnen gælder udvalgte lagermodeller, kontakt din forhandler.

 

Clever Unlimited

1 års Clever Unlimited til ID.3 inkluderer*:
Ubegrænset opladning på Clevers ladeboks hjemme samt på Clevers offentlige ladenetværk i 1 år (værdi: 8.988 kr.) samt installation af Clevers ladeboks på privatadresse (værdi: 2.500 kr.). Efter det første år fortsætter Clever Unlimited automatisk som betalingsabonnement til 749 kr./md.  

1 års Clever Unlimited Network til ID.3 inkluderer*:
Ubegrænset opladning på Clevers offentlige ladenetværk i 1 år (værdi: 7.500 kr.). Efter det første år fortsætter Clever Unlimited Network automatisk som betalingsabonnement til 625 kr./md. 

Det valgte abonnement fortsætter automatisk som et betalingsabonnement, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

*Abonnement udbydes af Clever A/S uafhængigt af Skandinavisk Motor Co. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. 

e-up! inkl. 12 mdr. Clever Mini uden beregning

Nyd den elektriske komfort når du sætter dig bag rattet i e-up! e-up! har en rækkevidde på op til 258 km. og så er der opladning med i prisen de første 12 mdr. 

Ude under den korte motorhjelm på e-up! ligger en 83 hk og 212 Nm stærk elmotor og en 1-trins transmission, der leverer en suveræn fremdrift og høj kørekomfort.

Kampagnen gælder kundesolgte biler frem til 31. august. 

Tilbuddet med 1 års Clever Mini-abonnement til 0 kr. gælder  ved bestilling af e-up! Clever Mini-abonnementet fortsætter automatisk som et betalingsabonnement, men kan opsiges til udløb af gratisperioden. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Ekstraforbrug afregnes til 2,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden

1

Kør ID.3 fra kr. 4.999,-/md med Volkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende. Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores alsidige Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse.

Lige nu kan du eksempelvis leje den 100% elektriske ID.3 til skarpe priser fra kr. 4.999,-/md. Og så har du muligheden for at tilkøbe netop den opladningsløsning, der passer bedst til dine behov. Så bliver det ikke meget lettere at tage skiftet til en elbil.

Volkswagen for alle

Volkswagen er til for alle. Det ligger lidt i vores navn. Og det er uanset om du vælger at købe stort eller småt, eller din nye bil skal komme med mere eller lidt mindre udstyr. Det skal bare være til den rigtige pris.

Vi har nogle af Danmarks allermest populære biler. Og det er de fordi, god kvalitet stadig skal være til at betale. Det er trods alt en Volkswagen.

Tag bare Golf, som byder på dynamik, komfort og digitalisering. Eller den højere T-Cross, hvor du får SUV-oplevelsen fra det sekund, du sætter dig ind. Det lyder dyrt, tænker du måske. Egentlig ikke. Golf kan blive din fra 249.995 kroner og T-Cross fra 209.995 kroner. Og det er uden at gå på kompromis med noget som helst.

Bestil et tilbud på den nye 100% elektriske ID.4 GTX

Bestil et uforpligtende tilbud på den helt nye ID.4 GTX allerede i dag, og bliv blandt de første til at sidde bag rattet i den 100% elektriske SUV. 

Med den helt nye ID.4 GTX behøver du ikke længere at gå på kompromis for at køre bæredygtigt. Oplev sportslige præstationer i den firehjulstrukne version af ID.4 med fuldt elektrisk drivlinje og lang rækkevidde. Den nye ID.4 GTX: sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og bæredygtig som en ID.

Når du bestiller et uforpligtende tilbud på den nye ID.4 GTX, vil du blive kontaktet af din valgte forhandler, som sammen med dig vil finde præcis den ID.4 GTX, som passer til dine behov.

Læs mere om ID.4 GTX

Prøvekør den nye elektriske e-up!

Oplev køreglæden i e-up!, hvor du får længere rækkevidde end nogensinde før, og mere udstyr til en bedre pris. e-up! kan prøves i vores City Studio, der ligger lige ved Rådhuspladsen.

Book prøvetur i e-up!Opens an external link

I den 100% elektriske e-up bliver elektrisk mobilitet også endnu lettere. Og simpelthen endnu bedre. Og så behøver du heller ikke bekymre dig om prisen. Den elektriske e-up! kan nemlig fås fra kr. 159.995,-.

Se priser på e-up!Opens an external link

e-up! fås fra kr. 159.995,- Forbrug: 145 Wh/km. Rækkevidde: 258 km. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Grøn ejerafgift: kr. 330,-. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Prøvekør den nye 100% elektriske ID.4 GTX

Vi er glade for at kunne fortælle, at det nu er muligt at booke en prøvetur i den helt nye elektriske SUV ID.4 GTX. Ved at booke en prøvetur bliver du blandt de første, som får lov til at opleve at sidde bag rattet i den nye sportslige ID.4 GTX.

Book en prøvetur og aftal, hvornår du skal prøve den nye ID.4 GTX. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøveturen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen.

Multimediapakke inkluderet i prisen, når du køber ny ID.3

I anledning af EM i fodbold og Volkswagens rolle som officiel mobilitetspartner for slutrunden, er det nu blevet endnu mere attraktivt at blive ejer af den 100% elektriske ID.3. Du får nemlig Multimediapakken med uden beregning, når du køber en ny ID.3 (kampagnen gælder t.o.m. uge 48). Så er du sikret, at både du og din bil er koblet op og klar til afgang, hvor end turen går hen.

Multimediapakken har en værdi af kr. 5.995,- og indeholder følgende:

  • Navigation Discover Pro
  • Mobiltelefonforberedelse Comfort med induktiv opladning

Læs mere om ID.3

Passat og Passat Variant HIGH-kampagnemodel

Nu er det blevet lidt lettere at blive ejer af Passat og Passat Variant. Du kan nemlig få dem begge i kampagnemodellen HIGH, som kommer til en attraktiv kampagnepris og giver dig en masse udstyr uden merpris. Det er også muligt at få både Passat GTE og Passat Variant GTE i HIGH-kampagnemodellen. Kampagnemodellen HIGH indeholder:

  • DK PLUS Pakke (Klapspejle, Light Assist, Bakkamera, Mobiltelefonforberedelse Comfort m/Induktiv opladning, Opvarmet forrude (dog ikke til GTE))
  • Digital Cockpit (Med kortvisning i Navigation eller i Digital Cockpit)
  • El-betjent bagklap

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Se priser på Service- og ReparationsabonnementOpens an external link

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?