Aktuelle kampagner

Gør en god handel til Købers Marked

Til Købers Marked kan du, uanset hvilken model du vælger, gøre en god handel.
  • T-Cross Team med mere udstyr til en værdi af kr. 10.900-12.100,-
  • T-Roc Team spækket med dynamik og udstyr
  • Den alsidige Polo til attraktive priser
  • Skarpe privatleasingpriser på hele Golf-familien

Book et møde med en salgsrådgiver

Alle forhandlere følger de regionale retningslinjer for COVID-19, så du igen kan besøge os.

For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. 

Book salgsrådgiver

Bestil tilbud på den nye ID.4

Vil du være én af de første til at køre i ID.4, så kan du allerede i dag bestille et tilbud på den 100% elektriske SUV. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud på ID.4. Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde præcis den ID.4, som passer til dine ønsker, når det endelige tilbud udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede ID.4 træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler.

ID.4 kan købes fra kr. 319.995,- og fås i udstyrsvarianterne City, Style, Life, Business, Family, Tech og Max. 

Læs mere om ID.4

Bestil et uforpligtende tilbud på den elektriske ID.3

Vil du sidde bag rattet i din egen elektriske ID.3, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den ID.3, som passer til dine behov. ID.3 fås i batteristørrelserne 45 kWh, 58 kWh og 77 kWh med priser startende fra kr. 269.995,-*. Og så er ID.3 altid inkl. Service- og Reparationsabonnement, som du kan læse mere om.

Ved at bestille får du et uforpligtende tilbud på en ID.3, så du kan komme et skridt tættere på at sidde bag rattet i din helt nye ID.3. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud på ID.3.

Læs mere om ID.3
Bestil et uforpligtende tilbud på ID.3

*ID.3 City. Forbrug: 150 Wh/km. Rækkevidde 349 km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Halvårlig ejerafgift kr. 330,-. Begrænsninger i Service- og Reparationsabn. gælder, se vilkår www.volkswagen.dk/sr. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Volkswagen sætter strøm til modelprogrammet: eHybrid

Hos Volkswagen har vi taget hul på elektrificeringen af vores modelprogram. Her finder du et voksende udvalg af plug-in-hybridmodeller, som kombinerer el- og benzinmotor, samt byder på korte ladetider, dynamiske køreegenskaber og komfort i top.

Det er blandt andet muligt at få modellerne Golf, Arteon, Arteon Shooting Brake og Tiguan som plug-in-hybrider under betegnelsen eHybrid. Her får du alt det bedste fra de traditionelle modeller kombineret med plug-in-hybridteknologien, så du kan køre udelukkende på el.

Hent prisliste for ...
Golf eHybrid /  Arteon eHybrid 
Arteon Shooting Brake eHybrid / Tiguan eHybrid

Passat og Passat Variant HIGH-kampagnemodel

Nu er det blevet lidt lettere at blive ejer af Passat og Passat Variant. Du kan nemlig få dem begge i kampagnemodellen HIGH, som kommer til en attraktiv kampagnepris og giver dig en masse udstyr uden merpris. Det er også muligt at få både Passat GTE og Passat Variant GTE i HIGH-kampagnemodellen. Kampagnemodellen HIGH indeholder:

  • DK PLUS Pakke (Klapspejle, Light Assist, Bakkamera, Mobiltelefonforberedelse Comfort m/Induktiv opladning, Opvarmet forrude (dog ikke til GTE))
  • Digital Cockpit (Med kortvisning i Navigation eller i Digital Cockpit)
  • El-betjent bagklap

Nye modeller på Volkswagen GO

Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende. Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores alsidige Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye Volkswagen til en fast månedlig ydelse.

Volkswagen GO-modelprogrammet er blevet opdateret med en række nye modeller, så der er noget for enhver smag. I modelprogrammet finder du bl.a. SUV'en Tiguan, der kombinerer kraftfulde proportioner med elegant design og komfort i topklasse. Er du i højere grad på udkig efter en bil, der er præget af sportsligt design og dynamiske køreegenskaber, så kan du i stedet rette blikket mod den nye T-Roc Cabriolet. Mulighederne er mange. Valget er dit.

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Se priser på Service- og Reparationsabonnement

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there