Aktuelle kampagner

2020 vs. 2021 priser

Fra 1. januar 2021 skal den danske bilafgift fastsættes efter WLTP, hvilket ville betyde, at biler til første indregistrering fra 1. januar 2021 vil få fastsat registreringsafgiften med udgangspunkt i WLTP-testmetoden. For mange biler ville dette også betyde en stigning i bilens salgspris.

For at gøre det lettere for dig at danne dig et overblik over, hvad dette reelt kan komme til at betyde for prisen på den Volkswagen, som du har udset dig, har vi oprettet en side, hvor du kan se prisforskellene.

Priserne på siden opdateres ved eventuel afgiftsændring i forbindelse med finansloven 2021.

Vind den nye Golf eHybrid til en værdi af kr. 319.995,- i Volkswagen JuleQuiz

Årets store Volkswagen JuleQuiz er i gang. Tilmeld dig nu, og vær med til gennem hele december at svare på spændende spørgsmål om Volkswagen og vinde lækre præmier. Du kan stadig nå at svare på tidligere spørgsmål og være med i kapløbet om de helt store præmier, hvis du svarer på spørgsmålene senere.

Årets hovedpræmie er den nye Golf eHybrid, der kombinerer en velkendt TSI-benzinmotor med elektriske kilometer i din dagligdag (værdi kr. 319.995,-). I den ærefulde ekspertkategori kan du i år vinde et eksklusivt gourmetophold for to i Danmark inkl. overnatning til en værdi af kr. 10.000,-. Der er naturligvis også 24 lækre dagspræmier på spil i årets JuleQuiz med værdi fra kr. 699,- og op til kr. 1.000,-.

ID.3 introduktionstilbud på Volkswagen GO

Den 100% elektriske ID.3, som netop er blevet kåret til Årets Bil i Danmark 2021, er en all-rounder, der passer perfekt ind i hverdagens kørsel. Den er kompakt og nem at manøvrere som en mindre bil, samtidig er den rummelig som en mellemklassebil. Den nye ID.3 kan købes kontant, privatleases og nu også lejes gennem Volkswagen GO. 
 
Med Volkswagen GO bliver du hurtigt godt kørende i den nye ID.3. Kort og simpelt: Du vælger en bil blandt vores alsidige Volkswagen GO-modeller for en lejeperiode på 6 måneder. Vi klarer alt det formelle, og du nyder livet bag rattet i din nye ID.3 til en fast månedlig ydelse. Så bliver det ikke meget nemmere.

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Se priser på Service- og Reparationsabonnement

Privatleasing af den nye elektriske ID.3 fra kr. 4.299,-/md

Med Volkswagen Privatleasing kan du lease din drømmebil med en attraktiv udbetaling og til en fast, lav ydelse hver måned. Som en ekstra fordel er din leasingaftale altid inkl. Service- og Reparationsabonnement. Du kan eksempelvis privatlease den nye elektriske ID.3 med priser fra kr. 4.299,-/md og en udbetaling på kr. 20.000,-.*

*ID.3 Life 58 kWh 204 hk. Forbrug v. bl. kørsel. 155 Wh/km. Rækkevidde op til 423 km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Halvårlig ejerafgift kr. 330,-. Privatleasing via Volkswagen Finans v. Nordania Finans. Månedlig ydelse fra kr. 4.299-. Udbetaling kr. 20.000,- Samlede omk. for 36 mdr./15.000 km/år 174.764 kr. Bindingsperiode 12 mdr. Kreditgodkendelse kræves. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbydes hos Volkswagen-forhandlere, som annoncerer med denne pris.

Transporter Kassevogn til hurtig levering

Lige nu har vi til en super attraktiv pris et antal lagerbiler til hurtig levering. 
For kr. 161.979,- ekskl. moms kan du blive ejer af en Transporter Kassevogn.

Kampagnemodellen Touran PLUS

Læs ind, og kør af sted – med børnene, til bowling eller med vennerne. For hvis der er én ting, som Touran kan, så er det at kunne tilpasse sig. Touran fås nu i kampagnemodellen Touran PLUS, som foruden at indeholde rigtig meget brugbart udstyr også kommer til en favorabel kampagnepris. 

Touran PLUS tilbydes i både Comfortline og Highline og indeholder blandt andet:

  • App Connect
  • DK Pakke eller DK Komfortpakke 2

Transporter 6.1 leasing

Er du på udkig efter en stærk samarbejdspartner til en attraktiv lav månedlig ydelse, med Service- og Reparationsaftale og som standard er godt udstyret? 

Så kan du glæde dig over, at Transporter 6.1 ikke kun sikrer dig en komfortabel og troværdig samarbjedspartner, men også, at den kan leases fra kun kr. 1.395,- om måneden*
Vil du desuden kombinere din stærke samarbejdspartner med komforten fra automatgear er det også muligt at privatlease Transporter 6.1 med DSG og 150hk. 

*Brændstofforbrug ved blandet kørsel 13,3 km/l. CO2-udslip 198 g/km. (C). Operationel Erhvervsleasing af Transporter Kassevogn 110 hk kort i 48 mdr. med et kørselsforbrug på 60.000 km. Ekstraordinær leasingydelse 39.945,- ekskl. moms. Prisen er baseret på variabel rente, og er inkl. Service- og reparationsabonnement samt levering. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift (driftsomkostninger). Samlet pris for 48 måneder fra kr. 106.905,- ekskl. moms. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Der tages forbehold for fejl og renteændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr.

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there