Aktuelle kampagner

Køb din nye e-up! online

Længere rækkevidde end nogensinde før. Mere udstyr til en bedre pris. Og flere konfigurationsmuligheder for alle, der bevæger sig med tiden: e-up! gør elektrisk mobilitet endnu lettere. Og simpelthen endnu bedre.

Og nu er det blevet endnu lettere at blive ejer af en e-up!. Du kan nemlig købe din nye e-up! online. Du skal blot gennem 7 nemme trin, og så er du færdig med bestillingsprocessen. Nemmere bliver det ikke. Sæt stikket i og start dit eventyr med den 100 % elektriske e-up!.

Køb din nye e-up! onlineOpens an external link

Privatleasing af Polo inkl. Serviceaftale fra kr. 2.899,-/md*

Det er nu muligt at privatlease den nye Polo til attraktive månedlige priser og en udbetaling på kr. 10.000,-*. Og med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din nye Polo.

*Polo Life 1,0 TSI 95 HK. Forbrug v. bl. kørsel. 19,2 km/l. CO2-udslip 118 g/km. A+ Saml. omk. for 36 mdr./15.000 km/år kr. 114.964,-. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 45.388. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof, grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering, køb af kaskoforsikring og betaling via BS forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Privatleasing via VWSF A/S.

Service- og Reparationsabonnement til din Volkswagen

Når du køber en ny bil, kan du med fordel tegne et Service- og Reparationsabonnement. Med et Service og Reparationsabonnement betaler du et fast beløb, og så behøver du ikke bekymre dig om fremtidige udgifter til service eller evt. reparationer til din Volkswagen.

Under serviceeftersyn dækker Service og Reparationsabonnementet arbejdsløn, udskiftning af de under servicen nødvendige reservedele, tændrør, forbrugsvæsker (olie, påfyldning af Adblue under servicen samt sprinkler- og kølervæske) og meget mere.

Se priser på Service- og ReparationsabonnementOpens an external link

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?