Grey ID.7 Tourer stands by the water near a mountain

Den nye ID.7 Tourer
Kan nu opleves hos din foretrukne forhandler

 • ID.7 Tourer Pro fra pris446.995 kr.
 • 604 km
 • Hestekræfter286 hk
 • Forbrug14,6 kWh/100km
 • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.
 • Bagagerumsvolumen605 l.
 • Længde4.961 mm

ID.7 Tourer: En alsidig elbil for endnu mere frihed.

Den nye ID.7 Tourer imponerer med sit design kombineret med et rummeligt bagagerum. Med sin gode plads til bagage og "Easy Open/Close"-funktion (fås som ekstraudstyr) sætter denne fuldelektriske ID.-model nye standarder for komfort og funktionalitet.

ID.7 Tourer er baseret på ID.7, som har fået en succesfuld lancering i Danmark, hvor den blandt andet er blevet kåret til Årets Firmabil 2024. Modellen fås i to varianter: Pro og Style.

Den udsøgte komfort, imponerende rummelighed og gennemtænkte førerplads er blot nogle af bilens mange kvaliteter, der er blevet lovprist. Med introduktionen af denne nye elektriske topmodel får vi endnu et stærkt kort på hånden med vores alsidige Volkswagen ID.7 Tourer stationcar, der passer perfekt som både firmabil og familiebil. 

Billede af ID.7 Tourer
Første tur: VW ID.7 Tourer er skabt til de lange ture

I Volkswagens første elektriske stationcar er det pladsen og langtursegenskaberne, der er i fokus. Vi kører første tur i VW ID.7 Tourer
Blog.Bilbasen.dk - Morten Bek

Bilbasen har anmeldt den nye elektriske stationcar. Du kan her læse hele artiklen. 

 • ID.7 Tourer Pro

  ID.7 Tourer Pro. Forbrug: 14,5 kWh/100 km. Rækkevidde: 602 km. Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 390. Bilen er vist med Grenadilla Black Metallic Ekstraudstyr*

 • ID.7 Tourer Style

  ID.7 Tourer Style. Forbrug: 14,6 kWh/100 km. Rækkevidde: 598 km. Halvårlig CO2-ejerafgift: kr. 390.

Opkoblingsmuligheder: Den digitale forbindelse til din ID.7 

Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din ID.7 Tourers forbindelse til internettet og din smartphone hjælper dig med at komme mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.

Denne ID.7 stationcar fra Volkswagen er designet til at gøre hver eneste køretur til en fornøjelse med sin avancerede teknologi og rummelige interiør. Uanset om du har brug for en firmabil til pendling til og fra arbejde eller til en lang bilferie, sørger ID.7 Tourer for, at du altid er forbundet. 

Udover komforten og den digitale forbindelse, tilbyder denne Volkswagen ID.7 stationcar også et elegant og aerodynamisk design, der ikke kun ser godt ud, men også bidrager til bedre køreøkonomi.

Byg din ID.7 Tourer

ID.7 Tourer Pro

ID.7 Tourer Pro har meget af alt: plads, komfort og teknologi.

Placeret i det elegante og komfortable førersæde sørger et 100% digitalt cockpit for, at du får al kørselsrelevant information via et digitalt display foran rattet og det standardmonterede Head-up Display. Denne elektriske stationcar er også udstyret med 2-zoners Climatronic klimaanlæg, der tempererer det rummelige interiør optimalt, samt ambientbelysning, der kommer i 10 valgfrie farver og er med til at skabe en rolig loungestemning.