Vi forstår vigtigheden af en bil, du kan regne med

Uanset, hvilken virksomhed, du har, så har du kunder, der regner med dig. Er dine biler sat ud af spillet, så kan du ikke leve op til deres forventninger. Det forstår vi hos Volkswagen Erhvervsbiler. Og derfor arbejder vi hver dag på at holde dig kørende.

Fleksibel, komfortabel og driftssikker

 

Fleksibel, komfortabel og driftssikker

 

Mange kilometer, mange kilo og mange stop hver dag. En erhvervsbil skal være af en helt særlig støbning. Det er en Volkswagen.

Driftssikre biler er nemlig den allerbedste måde at holde dig kørende. I vores biler får du samtidig masser af komfort og mulighed for at indrette den enkelte bil til lige netop dine behov. 

 

Book prøvetur

Book en prøvetur i en af vores erhvervsbiler hos din nærmeste forhandler. Prøveturen er helt uforpligtende.

Værktøjskassen

Stedet hvor du blandt andet kan finde videoer og artikler med information omkring forskellige spændende emner. Det kan være emner som:

Biløkonomi
Elvarebiler
Leasing
Teknologi
Vedligehold
Håndværkerliv

Bestil tid på værkstedet

Skal din bil på værksted? Find din nærmeste ledige servicepartner og book en tid. 

Overordnet om Service- & Reparationsabonnement

Hos Volkswagen Erhvervsbiler ved vi, at din bil er din værktøjskasse. Vores motto er: Altid godt kørende. Fordi vi ved, at den dyreste varebil, er den der holder stille. Derfor har vi udviklet Service- & Reparationsabonnementer til alle behov, som sikrer komplet tryghed og budgetsikkerhed for din virksomhed. Derudover, er Volkswagen Vejhjælp altid en fast del af vores abonnementer, hvor du kan få hjælp 24/7.

Vores abonnementer er landsdækkende, hvilket betyder, at du kan benytte alle vores Volkswagen Erhvervscentre i hele Danmark – uanset hvor din bil befinder sig, er der max 25 km* til nærmeste værksted. På den måde sikrer vi dig mest mulige oppetid, så du altid er godt kørende.

Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder tre forskellige abonnementer til erhvervskunder.

  • Basisabonnement
  • Autoriseret Serviceabonnement
  • Autoriseret Service- & Reparationsabonnement

Alle vores abonnementer gør det nemmere og mere trygt for erhvervskunder at holde sig kørende, imens vores Volkswagens Erhvervscentre står for alt det praktiske med service og vedligeholdelse af din bil.

De fleste erhvervskunder vælger det abonnement, der hedder ‘Autoriseret Service- & Reparationsabonnement’. Med ‘Autoriseret Service- & Reparationsabonnement’ får du komplet tryghed og budgetsikkerhed, minimal nedetid og højere restværdi på dine biler. Det er den store pakke, som dækker al service og de reparationer, din bil har brug for.

Abonnementet kan tegnes for alle Volkswagens Erhvervsbiler uanset model, gearkasse, motor eller årgang.
*Der kan forekomme få lokationer i yderområder, hvor der vil være mere end 25 km

--:--

Biløkonomi

Hos Volkswagen Erhvervsbiler kan du vælge en finansieringsløsning, som passer til din virksomheds biløkonomi: Vælg mellem operationel leasing, finansiel leasing eller ​​finansiering af din nye firmabil med et billån. Du kan selvfølgelig også købe din nye varebil kontant.

I forhold til biløkonomi skal du altid være opmærksom på totalomkostningerne (TCO) for dine erhvervsbiler. På grund af modellernes høje restværdi kan du eksempelvis lease erhvervsbiler hos Volkswagen til en lav månedlig ydelse. Det betyder, at jeres samlede udgift bliver lavere, selvom I kører i en forholdsvist dyrere bil. Herudover tilbyder Volkswagen Erhvervsbiler nogle af markedets mest favorable service og reparations-abonnementer, som skaber budgetsikkerhed omkring jeres flåde

Derfor skal du vælge Volkswagen Erhvervsbiler

Volkswagens populære erhvervsbiler er bygget til virksomheder, som har brug for et køretøj, der aldrig svigter. I mere end 70 år har Volkswagen bygget erhvervsbiler. Derfor ved vi, hvad der kræves af en bil, som dag ud og dag ind er jeres vigtigste arbejdsredskab.

Alle vores modeller er kendetegnet af tysk kvalitet med driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse. Når du vælger en Volkswagen, får du et helt erhvervsteam i ryggen. Med vores prisvenlige service- og reparationsaftaler skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter, og du får adgang til alle landets Volkswagen-autoriserede værksteder.

Vores erfaring med erhvervskunder betyder, at vi kender dine behov og forstår din virkelighed: Du bruger bilen. Resten tager vi os af. 

Og hvis du er interesseret i at høre mere om Volkswagen Erhvervsbiler, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev herÅbner et eksternt link

Volkswagen Erhvervsbiler - Altid godt kørende

Volkswagen er et kvalitetsstempel 

En Volkswagen erhvervsbil er med sin komfort og fleksibilitet den perfekte ledsager til at klare din arbejdsdag på en professionel måde. 

Bliv kontaktet af din lokale forhandler