Elektromobilitet i dagligdagen

Økonomi og energieffektivitet i én.

Den elektriske varebil er af samme høje kvalitet, som du kender fra en traditionel Volkswagen. Den er lokalt emissionsfri, sikrer at køreglæden er i top og så er den økonomisk. Det kan nemlig godt betale sig at investere i en elektrisk erhvervsbil fra Volkswagen. Du kan fx spare penge ved at tanke strøm udenfor spidsbelastningsperioderne, men også varevognens korte ladetider og lange rækkevidde gør den til den økonomiske løsning.

Viser vejen med sikkerhed
Gennemtænkt konstruktion og smarte assistentsystemer gør moderne biler mere komfortable end nogensinde før – uanset, om de kører med traditionelle drivlinjer eller elmotor. Desuden sørger omfattende sikkerhedsforanstaltninger i elbiler for, at de selv i ekstreme situationer ikke udgør nogen fare.

  • Beskyttet i tilfælde af ulykker.
    Takket være optimal lastfordeling er elbiler ekstremt stabile og sikre under kørslen. Derudover beskyttes deres batteri af en særligt robust beklædning. Som en ekstra foranstaltning frakobles højspændingssystemet ved udløsning af en airbag.
  • Afskærmet mod magnetfelter.
    Det magnetfelt, der opstår i elbiler, afskærmes sikkert og pålideligt. Selv for personer med pacemaker udgør det derfor ikke nogen sundhedsfare. Alligevel bør motorhjelmen ikke åbnes, når motoren kører, da der kan forekomme kraftige elektriske felter.
  • Ufarlig i vand.
    Vand og elektrisk strøm: De elementer, der normalt ikke må forekomme sammen, udgør ikke nogen fare i forbindelse med elmotorer. For selv hvis en elbil skulle falde i en sø, ville batteriets celler simpelthen blive afladet direkte.