Elektromobilitet i dagligdagen

Økonomi og energieffektivitet i én.

Den elektriske varebil er af samme høje kvalitet, som du kender fra en traditionel Volkswagen. Den er lokalt emissionsfri, sikrer at køreglæden er i top og så er den økonomisk. Det kan nemlig godt betale sig at investere i en elektrisk erhvervsbil fra Volkswagen. Du kan fx spare penge ved at tanke strøm udenfor spidsbelastningsperioderne, men også varevognens korte ladetider og lange rækkevidde gør den til den økonomiske løsning.

e-Crafter: Den tavse kurér.

Den elektriske Volkswagen e-Crafter er ideel som varebil i byen. Volkswagen e-Crafter kombinerer en nyttelast på op til 1,7 ton og en rækkevidde på op til 173 km. Samtidig er elvarebilens 35,8 kWH litium-ion-batteri indbygget i bunden af varebilen, så det ikke optager plads i varebilens store varerum.

Lydløs og uden udstødning glider den eldrevne varevogn igennem gaderne og får folk til at vende sig i forundring over e-Crafterens lydløse færden. ”Mange vender sig om, kigger en ekstra gang og tænker ’Hvad var dét, som kom dér?’, for der er jo ingen støj.” siger Dennis Lerche, Chauffør for Team Vendelbo. Netop Team Vendelbo ønsker at være på forkant med udviklingen og har af den grund udskiftet alle virksomhedens varebiler med e-Crafter. Team Vendelbo er en af de første virksomheder i Danmark, som har anskaffet Volkswagens 100 procent elektriske varebil, og når transportvirksomheden leverer og henter pakker i centrum af Aalborg sørger den for komforten. ”Komforten er optimal. Det er ligesom at køre i en personbil. Der er alt, hvad der skal være, og det er jo rart, når jeg kører op til 8 timer om dagen.” siger Dennis Lerche. e-Crafterens store litium-ion-batteri sørger for at rækkevidde ikke bliver et problem, så Team Vendelbo kan køre to dage med én opladning, og gennem et abonnement med fri strøm til en fast lav månedlig ydelse er Team Vendelbo altid godt kørende.