Kampagner og ydelser

Ny Volkswagen, så begynder rejsen her

Er du på udkig efter en ny Volkswagen, uagtet om det er som køb, leasing, firmabil, eller inspiration til hvilke model du skal vælge. Så start din rejse her.  

Aktuelle kampagner

Vi har løbende kampagner på vores Volkswagen modeller. Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder og kampagnemodeller. 

Leasing

Vil du lease med fast lav ydelse og lav udbetaling, uagtet om det er en erhverv eller privatbil, så kan du finde din nye bil eller varebil her. Som en ekstra fordel så er din leasingaftale hos os altid inkl. Service- og Reparationsabonnement 

Finansiering, forsikring eller Volkswagen Total?

Du kan nemt udregne hvad din drømmebil kommer til at koste dig i forsikring og/eller finansiering hver måned via vores beregner. Ønsker du det hele samlet, kan du benytte dig Volkswagen Total, hvor du får Service- og Reparationsabonnement 

Van

For Volkswagen Van er "2" et magisk tal. Den er ikke bare for to personer, den er også til arbejde og fritid, fornuft og passion. Naturligvis kan du også få en van med mindst mulig miljøpåvirkning, hvor du eller din virksomhed sparer penge, i anskaffelse og drift på kort og langt sigt.

Firmabil 

Er du på udkig efter en ny firmabil, du kan nemt vælge beskatning og energiklasse. Og så er firmabiler fra Volkswagen klogere end de fleste, de er nemlig fyldt med intelligente teknologier, som gør din tid bag rattet mere sikker og komfortabel. 

Hvilken model skal jeg vælge?

Er du i tvivl om hvilken model du skal vælge, hvad du skal være opmærksom på i den daglige drift som bilejer eller når ud køber ny bil. Vi hjælper dig med hvilke punkter det er vigtigt at være opmærksom på, når du skal købe ny eller brugt bil.