Er du på udkig efter en ny bil?

På udkig efter en ny Volkswagen?

Er du på udkig efter en ny Volkswagen? Eller måske en brugt Volkswagen passer bedre til dine behov? Skal du eje, lease eller leje din nye Volkswagen? Der kan være mange spørgsmål, når man er på udkig efter en ny bil. Derfor har vi forsøgt at samle alle dine muligheder ét sted, så du kan skabe dig det bedste overblik over, hvordan du kan blive kørende i en Volkswagen. Og så kan du desuden også blive klogere på Volkswagen Forsikring, så du slipper for bekymringer på køreturen.

Rød ID.5 GTX kører på smal vej på bjergside

Aktuelle nyheder og kampagner

Her har du mulighed for at tilgå vores aktuelle nyheder og kampagner. Vi har løbende kampagner på vores Volkswagen modeller. Her kan du holde dig opdateret med de seneste nyheder og kampagnemodeller. 

Volkswagen Privat- og Erhvervsleasing

Vil du lease din nye Volkswagen med fast lav ydelse og lav udbetaling, uagtet om det er en erhvervs- eller privatbil, så kan du finde din nye bil her. Der er rigtig mange fordele ved Volkswagen leasing, og det er uagtet om det er privat- eller erhvervsleasing. Som en ekstra fordel så er din leasingaftale hos os altid inkl. Service- og Reparationsabonnement. 

 • Privatleasing
 • Online Privatleasing
 • Erhvervsleasing
Dame med klap for øjet står foran grå T-Roc

Volkswagens udvalg af biler til hurtig levering

Hos Volkswagen har vi altid et stort udvalg af biler til hurtig levering. Derfor har vi samlet en liste over alle nye lagermodeller, samt en liste over brugte biler fra Volkswagen, for at gøre det nemt for dig. Læs mere her.

 • Lagerbiler

  Hos Volkswagen har vi en lang række lagermodeller til hurtig levering. Er du interesseret i at gøre en god handel blandt vores lagermodeller? Vi har samlet en komplet liste over alle de Volkswagen modeller, vi har på lager og derfor kan levere inden for kort tid. De fleste lagermodeller kan udleveres hos en valgfri forhandler.

 • Brugte biler

  Hos Volkswagen har vi altid et stort udvalg af brugte biler til hurtig. På denne side har du mulighed for at indtaste dine kriterier, og se med det samme om din drømme Volkswagen kan fås som brugt bil.

Firmabiler

Er du på udkig efter en ny firmabil, du kan nemt vælge beskatning og energiklasse. Og så er firmabiler fra Volkswagen klogere end de fleste, de er nemlig fyldt med intelligente teknologier, som gør din tid bag rattet mere sikker og komfortabel.

Det er ikke underligt, at en Volkswagen er populær som firmabil. Uanset hvilken model, du vælger, har den nemlig mange brikker at flytte rundt med. Her tænker vi ikke kun på de suveræne køreegenskaber, men også på alle de intelligente teknologier, som gør din tid bag rattet mere sikker og komfortabel.

Finansiering og forsikring

Du kan nemt udregne hvad din drømmebil kommer til at koste dig i forsikring og/eller finansiering hver måned via vores beregner. Ønsker du det hele samlet, kan du benytte dig Volkswagen Total, hvor du får Service- og Reparationsabonnement. Læs mere om følgende initiativer:

 • Volkswagen Forsikring
 • Volkswagen Total
 • Finansieringsberegner

Vejen til bedre bilkøb - hvilken model skal du vælge?

Beslutningen om at anskaffe sig en ny bil giver ofte anledning til masser af spørgsmål om bilkøbet; hvilken bil skal det være, skal man købe eller privatlease, hvad koster det at have bil, skal det være benzin, diesel, elbil eller plug-in-hybrid og hvad med bilforsikring? Uanset hvilke spørgsmål du har, så håber vi, at denne guide kan hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Her kan du også blive klogere på hvilken bil, der passer til netop dig og dine behov. Om du er på udkig efter en elektrisk bil, en praktisk mikrobil eller en kraftfuld SUV, kan du læse dig frem til her på siden, hvilke type biler Volkswagens modelprogram tilbyder.

Volkswagen Van

For en Volkswagen Van er ”2” et magisk tal. Den er ikke bare for to personer, den er også til arbejde og fritid, fornuft og passion. Naturligvis kan du også få en van med mindst mulig miljøpåvirkning, hvor du eller din virksomhed sparer penge, i anskaffelse og drift på kort og langt sigt. Eller du kan lade drømmen om en yderst veludstyret bil gå i opfyldelse og samtidig have råd til alt det andet sjove.

Volkswagen Shop

Er du på udkig efter nyt tilbehør til din Volkswagen, en god gaveide til din nærmeste, inspiration til ønskelisten eller vil du bare shoppe amok i Volkswagen merchandise & accessory shop? Så kig nærmere ind i shoppen her.  Vores sortiment bliver løbende opdateret med det nyeste tilbehør, så hold øje med shoppen, om der er det du går og mangler.

Book en prøvetur

At vælge ny bil er både en stor og til tider svær beslutning. Derfor skal du selvfølgelig have de bedste forudsætninger for at vælge rigtigt. En prøvekørsel giver nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder de krav og ønsker, du har.

Derfor har du mulighed for at booke en prøvetur i den Volkswagen du drømmer om, så du kan opleve, hvordan det er at sidde bag rattet i en Volkswagen.