Eldrevne modeller

Volkswagens eldrevne varebiler.

I de seneste år er interessen for elektromobilitet steget markant, og elektriske biler er ikke længere noget der kun kan opleves som ejer af en personbil. Elektromobilitet har gjort sin entré på markedet for erhvervsbiler, og en el varevogn fra Volkswagen bidrager til en arbejdsdag som sikrer både dig og miljøet de bedste arbejdsbetingelser. Samtidig er en eldreven erhvervsbil god for økonomien, hvor ubegrænsede mængder strøm kan benyttes for et fast lavt månedligt beløb, som gør en eldreven varebil klart mere økonomisk end de traditionelle diesel- og benzinbiler. Derudover gør det stigende antal ladestationer idéen om at det er besværligt at oplade en el varebil til skamme. Med ladestation i hjemmet, på arbejdspladsen og rundt omkring i landet er du som ejer af en erhvervsbil med elmotor altid sikker på at være i stødet. Men en elvarebil fra Volkswagen er ikke blot praktisk. Komforten ved at køre i en erhvervsbil med elmotor kendetegnes ved den lydløse motor, som selv ved høj acceleration kvitterer med et lavt støjniveau som gør køreturen behagelig for både passagerer og el varebilens omgivelser. 

ID.Buzz Cargo

Fremtidens bil inspireret af fortiden.
Konceptbilen ID.Buzz Cargo, som havde verdenspremiere d. 9. marts 2022, er fremtidens MPV. Den eldrevne varebils design er præget af de mange paralleller til Folkevognsrugbrødet, men indvendigt er ID.Buzz Cargo i høj grad designet til fremtiden. Den 100 % elektriske  ID.Buzz Cargo er spækket med ny teknologi.

Den eldrevne varebil er mere end blot design og højteknologiske løsninger, da ID.Buzz Cargo også indeholder et rummeligt varerum og nyttelast på op til 650 kg. Den eldrevne varebil er bygget på den nye MEB-platform, som udover at sikre mere plads i kabinen, også bidrager til mere dynamiske køreegenskaber. 

e-Crafter

100% Crafter – 100% elektrisk.
e-Crafter – den første fuldt elektriske varebil fra Volkswagen – kombinerer høj nyttelast og lang rækkevidde med de bedste køreegenskaber for kørsel i bymidten. e-Crafter passer perfekt til kurer-, ekspres- og pakketransportfirmaer, som er afhængige af en pålidelig bil med stor varerumsvolumen og lang rækkevidde.

e-Crafterens kraftige elmotor på 100 kW sikrer at din elektriske varebil fra Volkswagen kan accelerere hurtigt, som gør e-Crafter perfekt til stop-and-go-kørsel i bymidten, hvor den elegant glider gennem trafikken. Den glidende kørsel gennem byen suppleres af en tæt på lydløs motor, som gør e-Crafter populær hos både fører, passagerer og omgivelser. e-Crafter skåner ikke blot omgivelserne med det lave støjniveau, men også ved at være lokalt emissionsfri gennem det eldrevne litium-ion-batteri. 

Køreoplevelsen er karakteriseret af komfort, som gør e-Crafter til den optimale mobile arbejdsplads, og el varebilens mange assistentsystemer som bl.a. frontassistent med citynødbremsefunktion, vognbaneassistent og bakkamera hjælper med, at manøvrere hele vejen til din destination.