Eldrevne modeller

Volkswagens eldrevne varebiler

I de seneste år er interessen for elektromobilitet steget markant, og elektriske biler er ikke længere noget der kun kan opleves som ejer af en personbil. Elektromobilitet har gjort sin entré på markedet for erhvervsbiler, og en el varevogn fra Volkswagen bidrager til en arbejdsdag som sikrer både dig og miljøet de bedste arbejdsbetingelser. Samtidig er en eldreven erhvervsbil god for økonomien, hvor ubegrænsede mængder strøm kan benyttes for et fast lavt månedligt beløb, som gør en eldreven varebil klart mere økonomisk end de traditionelle diesel- og benzinbiler. Derudover gør det stigende antal ladestationer idéen om at det er besværligt at oplade en el varebil til skamme. Med ladestation i hjemmet, på arbejdspladsen og rundt omkring i landet er du som ejer af en erhvervsbil med elmotor altid sikker på at være i stødet. Men en elvarebil fra Volkswagen er ikke blot praktisk. Komforten ved at køre i en erhvervsbil med elmotor kendetegnes ved den lydløse motor, som selv ved høj acceleration kvitterer med et lavt støjniveau som gør køreturen behagelig for både passagerer og el varebilens omgivelser. 

ID.Buzz Cargo

Fremtidens bil inspireret af fortiden.
ID.Buzz Cargo havde verdenspremiere d. 9. marts 2022. Den eldrevne varebils design er præget af de mange paralleller til Folkevognsrugbrødet, men indvendigt er ID.Buzz Cargo i høj grad designet til fremtiden. Den 100 % elektriske ID.Buzz Cargo er spækket med ny teknologi.

Den eldrevne varebil er mere end blot design og højteknologiske løsninger, da ID.Buzz Cargo også indeholder et rummeligt varerum og nyttelast på op til 650 kg. Den eldrevne varebil er bygget på den nye MEB-platform, som udover at sikre mere plads i kabinen, også bidrager til mere dynamiske køreegenskaber. 

ID. 4 Van

ID. 4 Van kombinerer komfort og rummelighed med elektrisk køreglæde. ID. 4 Van er en del af Volkswagen ID. familien og er dermed 100 % elektrisk. ID. 4 Van er din elektriske værktøjskasse på hjul, som dækker mange forskellige behov. Med denne bil, får du adgang til de nyeste assistentsystemer og masser af kørekomfort. 

ID. 3 Van

Med ID. 3 Van får du en 100% elektrisk bil med førsteklasses materialer og talrige assistentsystemer som standardudstyr. Med sin kompakte størrelse, er ID. 3 Van den perfekte bil til bykørsel, samtidigt med at den er rummelig og har plads til diverse værktøj. 

Læs mere om ID. 3 VanÅbner et eksternt link

Den nye Transporter

Den nye generation af Transporter hæver barren og åbner døren til en helt ny verden af muligheder. Den nye Transporter kommer blandt andet i en fuldt elektrisk drivlinje (e-Transporter og e-Caravelle). Nu med mere plads, bedre komfort og flere muligheder.

Vil du vide mere om den nye Transporter? Tilmeld dig vores nyhedsbrev herÅbner et eksternt link

Læs mere om den nye TransporterÅbner et eksternt link