Nyheder fra Volkswagen

Tilmeld nyheder om Volkswagen Personbiler

Vil du være en af de første til at modtage seneste nyt om alle vores personbiler, kampagner, og tilbehør?

Cirka en gang om måneden udsender vi et nyhedsbrev om alle vores personbiler, der kan vedrøre alt fra nye modeller, kampagnemodeller, privatleasing, udstyr, herunder dæk og fælge, og meget andet. 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve om Volkswagen personbiler, så kan du altid Afmelde dig nyhedsbrevetOpens an external link

Tilmeld nyheder om Volkswagen Erhvervsbiler

Er du erhvervsdrivende, håndværker eller interesseret i at være en af de første til at modtage nyheder om vores erhvervsbiler?

Vi udkommer jævnligt med et nyhedsbreve, der informere dig om stærke leasingkampagner, nye modeller eller tilbehør til din eksisterende erhvervsbil. 

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve om Volkswagen erhvervsbiler, så kan du altid Afmelde dig nyhedsbrevetOpens an external link

Specifikke nyheder?

Du kan også tilmelder dig en række nyhedsbreve, der kun omhandler særlige emner. 

Vær blandt de første til at få nyt om California og Grand California

Udover nyheder om California og Grand California, vil du også løbende blive opdateret på kampagner og tilbehør.

 

Fremtiden er elektrisk
ID. familien er elektrisk mobilitet for alle. 

ID.-familien byder på alt det, som du kan forvente af fremtidens elektriske mobilitet: Bilerne er eldrevne, effektive og lokalt uden emissioner.

 

Pressenyt

Her kan du læse alle vores pressemeddelelser, eller bliver abonnent og få alle pressemeddelelserne direkte i din indbakke.

Volkswagen Presseafdeling udsender løbende pressemeddelelser som vedrører nye modeller, og aktuelle tiltag i Danmark men også på globalt plan. 
Du kan altid framelde dig Volkswagen Pressemeddelelser.