Autoriseret værksted

Mere værd, præcis som bilen

Det kan godt betale sig at vælge et autoriseret værksted

Service hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner kan give din bil et længere liv, og sikre at det forbliver en Volkswagen.

Her kan du læse 10 gode grunde til, hvorfor det er en fordel for dig at bruge et autoriseret Volkswagen værksted.

1. Direkte opkobling til fabrikken

Når din Volkswagen er til service eller reparation hos en autoriseret servicepartner, bliver den via værkstedets originale Volkswagen-testcomputer opkoblet direkte til Volkswagen-fabrikken, hvormed elektronikken i din Volkswagen automatisk kontrolleres.

Hvorfor er det vigtigt?
Det er specielt gennemgangen af motorstyringen, der er vigtig, da den har betydning for, hvor langt din bil kører på literen, og hvor meget den forurener. Samtidig sikres ofte en korrekt kalibrering, som er nødvendig for at bilens mange assistentsystemer fungerer korrekt, hvilket skaber den mest sikre kørsel.

2. Volkswagen Vejhjælp

Døgnet rundt. 365 dage om året. Volkswagen Vejhjælp hjælper dig, hvis du oplever nedbrud eller er kommet ud for en ulykke. Når du får din bil serviceret hos en autoriseret Volkswagen-servicepartner i henhold til serviceplanen følger Volkswagen Vejhjælp med  frem til næste service eftersyn. 

Er Vejhjælp ikke bare "vejhjælp"?
Som udgangspunkt jo, men vidste du at du har en række fordele med Volkswagen Vejhjælp, f.eks.

  • Du er også dækket når du kører i udlandet
  • Låne bil i op til 3 dage med fri kilometer (hvis din bil ikke er køreklar indenfor 24 timer)
  • Hjælp på stedet. Ofte kan mindre motortekniske problemer repareres på stedet.

Vil du kende alle fordele ved Volkswagen Vejhjælp,  kan du læs mere om Volkswagen Vejhjælp her.

3. Next Generation mekaniker

Fra konventionelle motorer til hybride og elektriske drivlinjer. Det kræver et bredt felt af kompetencer på de autoriserede Volkswagen-værksteder – ikke mindst når biler med højspændingsbatterier skal håndteres sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

ID. modeller og højvoltsbatteriet
Når værkstedet arbejder med ID. modeller, så arbejder de også med højvoltskomponenter, hvilket kræver en helt anden håndtering og sikkerhed end arbejdet med konventionelle motorer. Det stiller større krav til personalet, men også værktøjet og værkstedsindretning. Hos Volkswagen er der arbejdet dedikeret med at sikre kompetencerne på alle Volkswagen værksteder i Danmark, med eksempelvis en dedikeret Højvoltsekspert & Højvoltstekniker-uddannelse, investering i værktøj til arbejdet på el- & hybridbiler, samt værkstedsindretning specifikt til disse typer drivliner. 

Det betyder at et autoriseret Volkswagen værksted hurtigere kan servicere de elektriske drivlinjer på værkstedet uagtet om det er en hybrid eller en ID. model.  

4. Specialtilpasset værktøj

Som en del af uddannelsen i at servicere en Volkswagen oplæres teknikeren i at bruge specialværktøj, som er tilpasset den enkelte bilmodel.

Hvorfor er specialværktøj vigtigt?
Med det korrekte værktøj sparer teknikeren tid, hvilket i sidste ende sparer dig penge. Samtidig sikres også den bedste behandling af din bil.

5. Den nyeste viden

Volkswagens autoriserede servicepartnere er eksperter i netop din bil. Hver tekniker modtager løbende efteruddannelse, som udelukkende handler om Volkswagens biler og reparationen heraf. Den nyeste viden om Volkswagens modeller sikrer, at teknikeren effektivt kan finde og reparere eventuelle fejl, samt at udførelsen af reparationen er korrekt. Derudover har vi et helt centralt team, som teknikeren løbende kan få faglig sparring eller hjælp fra. Vores tekniske team indsamler viden fra alle autoriserede Volkswagen-servicepartnere i Danmark og sammenholder dem med Volkswagen-fabrikken. Derfor er vi altid i besiddelse af den nyeste viden, den nyeste software og de nyeste løsninger.

6. Autoriseret serviceeftersyn

Afhængigt af alderen på din Volkswagen anbefales forskellige services og eftersyn. I de fleste Volkswagen-modeller gør bilens computer automatisk opmærksom på, hvornår det er tid til at tage på værksted. Dermed kan du køre op til 30.000 km mellem hvert serviceeftersyn.

Du kan blandt andet booke Volkswagen Service 5+ til din Volkswagen, der er 5 år eller ældre.

Læs mere om Volkswagen Service 5+

7. Volkswagen Originale Reservedele

Avancerede og nøjagtigt tilpasset til din model. Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner er du sikret, at vi altid har et bredt udvalg af Volkswagen Original Reservedele® på lager til din bil. Med vores originale dele er din Volkswagen også 100 % original efter reparation eller service.

Læs mere om Originale Reservedele

8. Fejl bliver forebygget

Autoriserede Volkswagen-servicepartnere modtager hele tiden nye monteringsvejledninger og opdaterede tekniske data. Derved kan de i tilfælde af fejl, der skal udbedres eller forebygges, altid være på forkant, så der tages hånd om fejlen næste gang, at du kommer på værkstedet. Således forebygges fejl før de opstår, og den store regning kan udeblive.

9. Kulance

Hos din autoriserede Volkswagen-servicepartner følges Volkswagens anvisninger altid, og du vil derfor være dækket af vores garanti. Hvis du altid bruger en autoriseret Volkswagen-Servicepartner kan du også i mange tilfælde tilbydes kulance efter garantiperiodens udløb. Dette betyder, at visse reparationer kan være delvist (og i særlige tilfælde fuldt ud) dækket, selv efter garantien er udløbet.

10. Følg med på værkstedet med Volkswagen Service Cam

Hos Volkswagen ønsker vi, at du skal føle dig tryg i forhold til kvaliteten af den service, du modtager, hver eneste gang du besøger os. Vi ønsker at give dig en individuel og gennemsigtig oplevelse, der gør det nemt og bekvemt, når vi tager os af din Volkswagen.

Med Volkswagen Service Cam ønsker vi at give dig detaljeret viden om, hvorfor og hvilken service din Volkswagen trænger til. Når du har afleveret din bil, optager vores mekanikere en video af de dele af bilen, der trænger til service og forklarer samtidig, hvorfor det er nødvendigt. Du får pr. SMS eller mail tilsendt et link til denne videosekvens, så du får besked, uanset om du er på farten eller sidder derhjemme eller på jobbet. Med Volkswagen Service Cam er det næsten lige så godt som at være med på værkstedet.

Bestil tid på værkstedet

Hos Volkswagen har vi et landsdækkende værkstedsnetværk. Det betyder helt konkret, at du sjældent er mere end 25 kilometer fra mærkeuddannede teknikere, der forstår lige præcist din bil.

Find din nærmeste Volkswagen-Servicepartner eller den servicepartner med kortest ventetid via knappen nedenfor.