Den nye ID. Buzz

Hold dig opdateret med de seneste nyheder omkring ID. Buzz ved at tilmelde dig ID. Buzz nyhedsbrev.

ID. Buzz kan opleves i slutningen af 2022
 

Hold dig opdateret med de seneste nyheder omkring ID. Buzz ved at tilmelde dig ID. Buzz nyhedsbrev.

ID. Buzz kan opleves i slutningen af 2022
 

Pris fra
489.995kr.
Elektrisk rækkevidde
418km
Hestekræfter
204hk
Forbrug
208Wh/km
Bagagerumsvolumen
1.121 - 2.205l.

Fantastiske ting starter med et smil

Den nye ID. Buzz er ikonet for den elektriske æra. Og til introduktionen af dette ikon, har vi fået selskab af et par andre store ikoner: heltene fra Star Wars. De var entusiastiske fra lige fra start. ID. Buzz imponerer nemlig ikke blot med sin unikke charme, men også med sin state-of-the-art teknologi og en fuldstændig ny følelse af plads. Det er med til at gøre den til en vellidt og intelligent ledsager på alle eventyr. Ligegyldigt, hvilken galakse du er i. 

Ganske enkelt galaktisk

--:--
Den nye ID. Buzz er mere end bare højteknologi – den er også menneskelig teknologi. En intelligent ledsager som med det samme spreder positiv energi med sit karakteristiske smil. Den er ganske vist ikke en droid, men vi er sikre på, at det nyeste medlem af ID. Familien nok skal finde fans med det samme, uanset hvor turen går hen.

Skuespilleren Ewan McGregor er blevet
udnævnt til mærkeambassadør for Volkswagen

Volkswagens mærkeambassadør Ewan McGregor foran sin VW

Med Ewan McGregor har vi hentet en stor forstærkning ind på holdet. Ewan er begejstret Volkswagen fan med sin egen samling af oldtimere, hvoraf han selv har elektrificeret en af bilerne. Som mangeårig UNICEF UK Goodwill-ambassadør engagerer han sig i velgørende formål over hele verden. Det gør Ewan til den perfekte partner på en fælles mission: at gøre fremtidens mobilitet mere elektrisk.

ID. Buzz er klar til at definere fremtidens mobilitet.

Her kommer den nye generation af mobilitet: den innovative ID. Buzz. Det er den første fuldt elektrisk konstruerede minibus fra Volkswagen: multifunktionel, fuldt opkoblet og helt nytænkt. En elektrisk minibus til familier, venner og dagligdagens udfordringer – også i storbyens smalle gader og stræder. Oplev nu det visionære design af ID. Buzz, som kombinerer kompakte mål med rummelighed og innovativ teknologi. Oplev en ny definition af pladsfornemmelse med et interiør, som til dels består af genanvendte materialer. Lad dig begejstre af de omfangsrige opkoblingsmuligheder og de digitale features som fx det smarte ID. Light. Bliv overbevist om den moderne elektriske mobilitet i den nye ID. Buzz.

--:--
Bemærk: De danske priser er offentliggjort og kan findes i linket øverst på siden.

En ny æra inden for design

Rent optisk en hyldest til det første Rugbrød og samtidig helt sin egen: Det udtryksfulde design på ID. Buzz kombinerer moderne proportioner med innovativ teknik. I forlængelse af det ikoniske design af den første generation af Rugbrødet kan den som tilvalg fås i fire forskellige tofarvede lakeringer. En konfigurerbar ambientebelysning med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) skaber en stemningsfyldt atmosfære i kabinen. I kabinen er der takket være det helt nytænkte koncept med de komfortabelt indstillelige sæder ikke bare mere plads og fleksibilitet, men læsningen af bagagerummet er nu også nemmere. For du kan nemlig åbne den elektriske bagklap (ekstraudstyr) med en fodbevægelse – uden at tage nøglen op af lommen. Det er takket være Easy-Open-funktionen (ekstraudstyr). Med smarte features, maksimale pladsforhold og det innovative lysdesign overbeviser den nye ID. Buzz over hele linjen.

En ID. Buzz holder foran et hus med åben sidedør.

Nytænkende mobilitet på alle måder

Vores ambitioner med den nye ID. Buzz er at tilbyde elektrisk mobilitet hele vejen igennem til fordel for en energieffektiv fremtid. Den nye ID. Buzz vil forandre den individuelle mobilitet og vise vejen ind i fremtiden. Takket være et ”animal free” interiør uden dyreskind og anvendelse af genbrugsmaterialer mange steder – fx til sædeindtræk, tæpper og loftbeklædning – skaber bilen harmoni uden at gå på kompromis med komforten.

Cockpittet i ID. Buzz.

Du kan allerede i dag opleve morgendagens teknologi

Opkoblet nutid og fremtid: Den nye ID. Buzz imponerer med en lang række digitale features. Takket være Car2X kan ID. Buzz kommunikere med andre opkoblede trafikanter. Så kan du allerede på forhånd blive informeret om mulige farer og tæt trafik på din vej*. Som ekstraudstyr med over 30 forskellige assistentsystemer ombord og godt udsyn takket være LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) – den nye ID. Buzz byder på et højt niveau af komfort og kvalitet. Med det fastmonterede SIM-kort er den ”always on”: Dermed kan du nemt holde de digitale funktioner i ID. Buzz helt opdaterede. Med ”over-the-air”-opdateringer1 via We Connect2 kan softwaren til systemerne nemt opdateres med et tryk på en knap. 

*Inden for de systemæssige grænser

Teknologi, komfort og konnektivitet