Den nye ID. Buzz

Hold dig opdateret med de seneste nyheder omkring ID. Buzz ved at tilmelde dig ID. Buzz nyhedsbrev.

ID. Buzz kan opleves fra oktober 2022
 

Hold dig opdateret med de seneste nyheder omkring ID. Buzz ved at tilmelde dig ID. Buzz nyhedsbrev.

ID. Buzz kan opleves fra oktober 2022
 

Vi præsenterer den nye ID. Buzz

--:--
Volkswagens mærkeambassadør Ewan McGregor foran sin VW

Skuespilleren Ewan McGregor er blevet udnævnt til mærkeambassadør for Volkswagen

Med Ewan McGregor har vi hentet en stor forstærkning ind på holdet. Ewan er begejstret Volkswagen fan med sin egen samling af oldtimere, hvoraf han selv har elektrificeret en af bilerne. Som mangeårig UNICEF UK Goodwill-ambassadør engagerer han sig i velgørende formål over hele verden. Det gør Ewan til den perfekte partner på en fælles mission: at gøre fremtidens mobilitet mere bæredygtig.

En ny Volkswagen generation

Med den fuldt elektriske ID. Buzz bringer vi et ikonisk design tilbage på banen. Topmoderne teknologier og et fleksibelt pladskoncept skaber en mobil komfort, som sætter nye standarder. 

ID. Buzz er skræddersyet til både fritid og erhverv. ID. Buzz introduceres i første omgang med fem sæder som standard (2/3 splitbagsæde). Føreren og forsædepassageren sidder på individuelle sæder, der er udstyret med justerbare armlæn inderst som standard. Bagest er der et trepersoners bagsæde med et ryglæn, der kan foldes helt ned eller delt i forholdet 40:60, og bagsædet kan skubbes op til 15 cm frem eller tilbage. MPV’en har to store skydedøre i siderne som standardudstyr, der som ekstraudstyr kan betjenes elektrisk. Når man åbner bagklappen, får man adgang til enormt bagagerum på 1.121 liter, når der læsses op til bagsæderyglænets øverste kant, og lægges ryglænet ned, øges bagagerumskapaciteten til 2.205 liter.

Design: revolution i stedet for evolution

Vi fik den enestående mulighed at opfinde det legendariske Folkevognsrugbrød på ny og den mulighed har vi udnyttet med ID. Buzz. For at føre dens ikoniske design ind i den elektriske mobilitets tidsalder har vi nyfortolket det ved hjælp af ID.-modellernes karakteristiske design-DNA. Det stilskabende element er her bilens flydende silhuet med den flade og langstrakte taglinje, der videreføres helt hen til bagenden. En høj grad af anvendelighed i dagligdagen er sikret med de kompakte proportioner og en lille vendediameter, så ID. Buzz trods sin størrelse kan manøvreres dynamisk gennem gaderne.

I Fællesskab i retning mod ny mobilitet

Den nye ID. Buzz og ID. Buzz Cargo sætter nye standarder for individuel og erhvervsmæssig mobilitet. For første gang har Volkswagen udviklet en minibus helt fra bunden som elbil – fra den første skitse til den sidste finpudsning. Uanset om det gælder pladsudnyttelsen, opkoblingsmulighederne eller drivlinjen: Konceptet bag ID. Buzz vil forandre mobiliteten.

 • Innovativ opkobling med over-the-air-opdateringer1 ved hjælp af We Connect2 og Car2X
 • Nye, intelligente assistentsystemer 
 • Kompakte mål, rummelig pladsfornemmelse

ID. Buzz: en ny definition af pladsfornemmelse for mere fleksibilitet

Uanset om det er i byen, på landet, til hele familien eller til en weekendtur med vennerne: Med ID. Buzz bliver elektrisk mobilitet anvendelig i dagligdagen og komfortabel for dig. I den forbindelse har vi udviklet kabinekonceptet helt fra bunden, og her mødes digital innovation og nytænkt fleksibilitet.

 • ID. Light 
 • Udtagelig, multifunktionel ID. Buzz Box (ekstraudstyr)
 • Ambientebelysning i kabinen med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) 
 • Interiør uden læder fra dyr
 • Anvendelse af genbrugsmaterialer, fx til sædeindtræk, bundbeklædning og loftbeklædning
 • De nyeste updates takket være over-the-air-opdateringer1 ved hjælp af We Connect2

Pladskoncept og teknologi: frihed med nye opkoblingsmuligheder

Den kraftfulde ID. Buzz skaber plads til en helt ny form for udnyttelse af pladsen. Også i den rummelige kabine i ID. Buzz arbejder nogle af vores mest avancerede teknologier. Eksempelvis det innovative ID. Light, som kommunikerer visuelt med føreren. Eller over-the-air-opdateringer, som gør det muligt at opdatere forskellige features og funktioner. Via Car2X-kommunikationen kan ID. Buzz desuden modtage trafikrelaterede informationer i realtid. Med over 30 forskellige assistentsystemer tager vi med ID. Buzz et stort skridt i retning mod delvis automatiseret kørsel.2

 • Over-the-air-opdateringer

  Opdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID. Buzz. Takket være over-the-air-opdateringer ved hjælp af We Connect2 kan disse blive opdateret helt automatisk fx i løbet af natten, når du bekræfter opdateringen i dit infotainmentsystem. Så er din ID. Buzz altid helt up-to-date.

 • Car2X

  Biler, der kommunikerer med hinanden i trafikken, kan give færre køer og advare mod lokale farer. Car2X-teknologien udvider radiussen for en bils sensorer markant, ved at den også medtager informationerne fra andre trafikanter og fra infrastrukturen i beregningen af den aktuelle samlede situation. Ved hjælp af smart software og elektronik kan sikkerheden løftes til et nyt niveau. Et eksempel på det er tjenesten ”Lokale advarsler”. ID.-modellerne kommunikerer eksempelvis med hinanden inden for en radius på 800 m og i løbet af millisekunder. Takket være deres talrige sensorer registrerer elbilerne mulige farer på et tidligt tidspunkt – og advarer automatisk andre trafikanter i nærheden via et Wi-Fi-radiosignal. 

 • ID. Light

  ID. Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (standardudstyr) med at komme nemmere gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Så snart du forlader din ID. Buzz, siger ID. Light farvel med en afskedshilsen – med intelligent lystegn.

 • Travel Assist 2.0

  ”Travel Assist 2.0” kan holde bilen i vognbanen og afstanden til det forankørende køretøj samt den maksimale hastighed, som du har valgt.3

  Det sker blandt andet ved hjælp af adaptiv vognbaneføring. Den holder aktivt bilen midt i vognbanen. I den forbindelse tilpasser ”Travel Assist 2.0” sig til din kørestil og kan også køre længere mod venstre eller højre i vognbanen i stedet for midt i vognbanen.3

  På motorvej hjælper ”Travel Assist 2.0” dig desuden aktivt ved vognbaneskift, hvis du ønsker det.3

  Hvis kollektive data er tilgængelige, skal ”Travel Assist 2.0” kun bruge en registreret vognbanelinje for at kunne holde sig i vognbanen på fx landeveje uden vognbanelinjer mellem vognbanerne.3

  Desuden omfatter ”Travel Assist 2.0” en forudseende hastighedsregulering og svingassistent. I den forbindelse kan bilens hastighed tilpasses til gældende hastighedsgrænser samt vejens forløb (sving, rundkørsler etc.).3

 • LED-teknologi - intelligent lys giver karakter

  Det er ikke kun linjerne og proportionerne, der giver ID. Buzz sit unikke visuelle designudtryk. Ligesom den nye Multivan er ID. Buzz standardudstyret med LED-lys for og bag. Som ekstraudstyr tilbydes de avancerede IQ.Light-LED-matrix-forlygter, der gør nat til dag og samtidig giver ID. Buzz ekstra karisma. Mellem forlygterne er der en LED-lysstribe, og i midten af listen er der integreret et VW-logo i større format end på alle andre aktuelle Volkswagen-modeller – en hyldest til det originale rugbrød. Bagpå adskiller ID. Buzz sig fra T6.1 med vandret i stedet for lodret opbyggede LED-baglygter – en detalje, der viser et klart slægtskab med den nye Multivan. 

 • Interiøret

  Når man åbner dørene, byder ID. Buzz ligesom en T6.1 Transporter ikke bare på en meget stor kabine, en høj siddeposition, komfortable armlæn og utallige opbevaringsrum, men også på et hightech-interiør og et enestående samspil mellem farver og materialer. Hvis man vælger en af Style-interiørpakkerne (ekstraudstyr), vil forskellige elementer i kabinen systematisk matche bilens eksteriørfarve.  

  For at matche den forhøjede siddeposition for føreren og forsædepassageren er instrumentpanelet i ID. Buzz også placeret højt. Ligesom i de øvrige ID.-modeller har du i ID. Buzz et Digital Cockpit med 5,3”-display monteret på ratstammen, og centralt i midten af instrumentpanelet sidder infotainmentsystemet, der som standard har en 10”-skærm. Som ekstraudstyr tilbydes Discover Pro-navigationssystemet med 12”-skærm. MPV-versionen af ID. Buzz kommer med det fra andre ID.-modeller velkendte interaktive ID. Light, der løber på tværs langs forruden i førerens synsfelt lige over instrumentpanelet.

 • Sæderne – komfortable, sikre og praktiske

  I MPV-versionen af ID. Buzz sidder føreren og forsædepassageren på komfortable, individuelle sæder. Når du stiger ind i bilen, kan du allerede fornemme, at sæderne har en hævet siddeposition, som du kender det fra en T6.1 Transporter. Forsæderne bidrager ikke kun til komforten, de yder også sikkerhed, da der i begge forsæders ryglæn er integreret en sideairbag, der således tilpasser sig automatisk til den pågældende sædeposition. I førersædet er der tilmed også en centerairbag, som i tilfælde af en kollision beskytter føreren og forsædepassageren mod at ramme hinanden. Topversionerne af sæderne vil være fuldt elektrisk justerbare og have både memoryfunktion og massagefunktion.  

  Anden sæderække består af en komfortabel trepersoners-sæderække med en 1/3- til 2/3-opdeling. Den kan forskydes i alt 150 mm i længderetningen. En anden praktisk detalje er, at de to ryglæn på bagsædet kan indstilles i hver sin vinkel eller klappes frem separat. Takket være den højdejusterbare bagagerumsbund (ekstraudstyr) skaber dette en helt jævn læsseflade på op til to meters længde. 

Spørgsmål og svar om ID. Buzz

Nyheder omkring den nye ID. Buzz: Hold dig orienteret.

Nyheder omkring den nye ID. Buzz: Hold dig orienteret.

Vil du gerne vide mere om ID. Buzz? Så kan du tilmelde dig vores ID. Buzz-nyhedsbrev her.

Kiggede du efter ID. Buzz som varebil?

ID. Buzz fås også som varebil kaldet ID. Buzz Cargo. 

Opladning

Hold hverdagen kørende med Clever

Vi har gjort det nemt for dig at lade din nye ID.3. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig.​

Når du køber en ny ID.3, kan du få Clevers ladeboks installeret hjemme hos dig til en skarp pris. Samtidigt kan du lade ubegrænset på Danmarks største netværk af offentlige ladepunkter – så er du altid godt på vej.

Ansvarsfraskrivelse Volkswagen

1.
En forudsætning for anvendelse af over-the-air-opdateringerne er, at bilen er online, og at der er forbindelse til internettet. Derudover kræves der en gyldig We Connect-aftale. 
2.
Forudsætningen er en aktiv We Connect-aftale. For at kunne anvende We Connect- og We Connect Plus-ydelserne til ID.-familien skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og logge på We Connect / We Connect Plus med brugernavn og password. Derudover skal der indgås en separat We Connect- / We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. For at anvende den gratis We Connect ID.-app er der brug for en smartphone med egnet iOS- eller Android-styresystem og et SIM-kort med dataoption med et eksisterende mobiltelefonabonnement eller med et mobiltelefonabonnement, som skal tegnes særskilt hos et teleselskab. Til anvendelsen har bilen brug for en internetforbindelse. Du kan få mere information på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen partner.
3.
Kørselsassistentfunktionen fungerer kun inden for rammerne af systemets grænser. Føreren skal altid være klar til at overrule assistentsystemet og fritages ikke for sit ansvar for at føre bilen på en forsvarlig måde. Processen kan til enhver tid deaktiveres. Systemet kan anvendes op til bilens tophastighed. Kun i forbindelse med et navigationssystem. Kun i forbindelse med en aktiv We Connect-licens. Onlinedelene af ”Travel Assist med kollektive data” kan kun anvendes inden for rammerne af mobilnetdækningen og med de tilsvarende privatsfæreindstillinger. Onlinedelen kan til enhver tid deaktiveres i We Connect ID.-appen. Onlinedelen af ”Travel Assist” er tilgængelig i følgende lande: Belgien, Bulgarien, Danmark, Tyskland, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Storbritannien og Nordirland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Østrig, Polen, Portugal, Rumænien, Sverige, Schweiz, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet, Ungarn, Cypern. For at kunne aktivere onlinefunktionerne skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og logge på med brugernavn og password på We Connect. Derudover skal der indgås en separat We Connect-aftale online med Volkswagen AG. Efter udleveringen af bilen har du 90 dage til at aktivere onlinefunktionen i ”Travel Assist med kollektive data”. Når denne frist er udløbet, starter den indledende brugerperiode for onlinedelen af ”Travel Assist med kollektive data” på 3 år (gratis). Anvendelsen af onlinedelen af ”Travel Assist med kollektive data” er mulig takket være en integreret internetforbindelse. De dermed forbundne dataomkostninger inden for Europa dækkes inden for rammerne af netdækningen af Volkswagen AG. Ved dataudveksling via internettet kan der – afhængigt af dine mobiltelefontakster, og især hvis du opholder dig i udlandet – opstå yderligere omkostninger (fx roaminggebyrer). For at tjenesterne kan leveres, er det nødvendigt, at bestemte personrelaterede data som fx bilens position og IP-adresse videregives. I databeskyttelseserklæringen vedr. ”Travel Assist med kollektive data” kan du læse nærmere informationer om databehandlingen. Tilgængeligheden af de i pakkerne beskrevne enkelte tjenester kan være forskellig fra land til land. Tjenesterne er tilgængelige i aftaleperioden og kan blive genstand for indholdsmæssige ændringer eller blive lukket ned i aftalens løbetid. Du kan få mere information på connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen partner. Du kan få information om mobiltelefontaksterne hos dit teleselskab.