1

Den nye ID. Buzz

Kontakt din lokale Volkswagen forhandler for at høre om mulighederne for bestilling af den nye ID. Buzz.

ID. Buzz kan opleves i starten af 2023.

Kontakt din lokale Volkswagen forhandler for at høre om mulighederne for bestilling af den nye ID. Buzz.

ID. Buzz kan opleves i starten af 2023.

  • Pris fra489.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde417 km
  • Hestekræfter204 hk
  • Forbrug208 Wh/km
  • Bagagerumsvolumen1.121 - 2.205 l.

  ID. Buzz er klar til at definere fremtidens mobilitet.

  Her kommer den nye generation af mobilitet: den innovative ID. Buzz. Det er den første fuldt elektrisk konstruerede minibus fra Volkswagen: multifunktionel, fuldt opkoblet og helt nytænkt. En elektrisk minibus til familier, venner og dagligdagens udfordringer – også i storbyens smalle gader og stræder. Oplev nu det visionære design af ID. Buzz, som kombinerer kompakte mål med rummelighed og innovativ teknologi. Oplev en ny definition af pladsfornemmelse med et interiør, som til dels består af genanvendte materialer. Lad dig begejstre af de omfangsrige opkoblingsmuligheder og de digitale features som fx det smarte ID. Light. Bliv overbevist om den moderne elektriske mobilitet i den nye ID. Buzz.

  De første danske anmeldelser af ID. Buzz

  Er du nysgerrig efter at læse de danske anmeldelser af ID. Buzz, så kan du læse med nedenfor, hvor danske journalister giver deres gennemgang af ID. Buzz

  --:--

  En ny æra inden for design

  Rent optisk en hyldest til det første Rugbrød og samtidig helt sin egen: Det udtryksfulde design på ID. Buzz kombinerer moderne proportioner med innovativ teknik. I forlængelse af det ikoniske design af den første generation af Rugbrødet kan den som tilvalg fås i fire forskellige tofarvede lakeringer. En konfigurerbar ambientebelysning med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) skaber en stemningsfyldt atmosfære i kabinen. I kabinen er der takket være det helt nytænkte koncept med de komfortabelt indstillelige sæder ikke bare mere plads og fleksibilitet, men læsningen af bagagerummet er nu også nemmere. For du kan nemlig åbne den elektriske bagklap (ekstraudstyr) med en fodbevægelse – uden at tage nøglen op af lommen. Det er takket være Easy-Open-funktionen (ekstraudstyr). Med smarte features, maksimale pladsforhold og det innovative lysdesign overbeviser den nye ID. Buzz over hele linjen.

  En ID. Buzz holder foran et hus med åben sidedør.

  Nytænkende mobilitet på alle måder

  Vores ambitioner med den nye ID. Buzz er at tilbyde elektrisk mobilitet hele vejen igennem til fordel for en energieffektiv fremtid. Den nye ID. Buzz vil forandre den individuelle mobilitet og vise vejen ind i fremtiden. Takket være et ”animal free” interiør uden dyreskind og anvendelse af genbrugsmaterialer mange steder – fx til sædeindtræk, tæpper og loftbeklædning – skaber bilen harmoni uden at gå på kompromis med komforten.

  Cockpittet i ID. Buzz.

  Du kan allerede i dag opleve morgendagens teknologi

  Opkoblet nutid og fremtid: Den nye ID. Buzz imponerer med en lang række digitale features. Takket være Car2X kan ID. Buzz kommunikere med andre opkoblede trafikanter. Så kan du allerede på forhånd blive informeret om mulige farer og tæt trafik på din vej*. Som ekstraudstyr med over 30 forskellige assistentsystemer ombord og godt udsyn takket være LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) – den nye ID. Buzz byder på et højt niveau af komfort og kvalitet. Med det fastmonterede SIM-kort er den ”always on”: Dermed kan du nemt holde de digitale funktioner i ID. Buzz helt opdaterede. Med ”over-the-air”-opdateringer2 via We Connect3 kan softwaren til systemerne nemt opdateres med et tryk på en knap. 

  *Inden for de systemæssige grænser

  --:--
  Bemærk: De danske priser er offentliggjort og kan findes i linket øverst på siden.

  Teknologi, komfort og konnektivitet

  Udvendigt og indvendigt: En ny standard for pladsfornemmelse

  Oplev miljøbevidst mobilitet i fællesskab: Uanset om du kører med hele familien eller er på udflugt med vennerne, kører i byen eller på landet: Den nye ID. Buzz er en multifunktionel allrounder, den er anvendelig i dagligdagen og komfortabel – også takket være den lille vendediameter på lidt over 11 m. Takket være den maksimale pladsudnyttelse byder det pladsbesparende og komplet nyudviklede kabinekoncept også på masser af benplads. De komfortable, indstillelige sæder i ID. Buzz kan bruges variabelt. Selv med alle passagerer med ombord har den 5-sæders version masser af plads til bagage takket være en bagagerumsvolumen på op til 1.121 l bag 2. sæderække*

  * Målet gælder op til overkanten på bagsædet