Gul ID. Buzz
1.
ID. Buzz. Bilen er vist med ekstraudstyr. Forbrug: 20,9-21,5 kWh/100 km. Rækkevidde: 404-416 km. Ladetid 10-80% v. max-DC: 30 min. CO2-ejerafgift. kr. 390/halvår. Forbrug kan påvirkes af kørestil, vejrforhol og tilvalg af udstyr. 
 • Pris fra429.995 kr.
 • km. 416
 • Hestekræfter204 hk
 • Bagagerumsvolumen1.121 - 2.205 l.
 • Forbrug20,9 kWh/100km
 • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.

Oplev de attraktive ID.Buzz modeller med udstyrspakker uden merpris

Oplev de attraktive ID.Buzz modeller med udstyrspakker uden merpris

2
2.
ID. Buzz 204 hk. fra (vejl. pris) kr. 429.995. Forbrug: 20,9-21,6 kWh/100 km. Rækkevidde: 404-416 km. CO2-ejerafgift: kr. 390/halvår.

Gør dig parat til at opdage verden i en Volkswagen ID. Buzz - nu med ekstra fordele! Vores charmerende modeller kommer nu med endnu mere udstyr.

ID.Buzz Pro - Fra kr. 429.995,-
ID.Buzz Life - Fra kr. 438.495,-
ID.Buzz Style - Fra kr. 496.995,-

 

ID. Buzz Pro, Life og Style

ID. Buzz tilbydes nu i tre varianter: Pro, Life og Style. 

ID. Buzz Pro er den nye indstigningsmodel. ID. Buzz Life beskrives bedst som den praktiske, og ikke mindst flotte bil. Denne model har blandt andet udstyr såsom navigation, LED lygter, Adaptiv fartpilot, bakkamera og meget mere.

Er du derimod typen der ønsker massere af udstyr, er ID. Buzz style det rette valg for netop dig. Adaptiv fartpilot er opgraderet til Travel Assist og LED lygterne er opgraderet til IQ. Matrix LED lygter. Sidedøre og bagklap er elektrisk betjente, de forreste sæder har massagefunktion, bakkameraet er opraderet til Area View, og meget, meget mere. 

 • ID. Buzz Pro

  ID. Buzz Pro

  Fremhævet udstyr:
  (Standardfarve: Mono silver)

  • 19" letmetalfælge Tilburg
  • LED for- og baglygter
  • Skydedøre i højre og venstre side
  • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner
  • Parkeringssensor for- og bag
  • Armlæn på indersiden, foran
  • Tonede ruder bag
  • Ambientebelysning i 10 farver
  • App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto
  • Lane Assist
  • Front Assist inkl. City Emergency Brake med fodgænger og cykel overvågning
 • ID. Buzz Life

  ID. Buzz Life

  Fremhævet udstyr (udover Pro udstyr):
  (Standardfarve: Mono silver)

  Infotainmentpakke

  • Navigation Discover Pro m. 10" touchskærm, 9 højtalere og induktiv opladning

  Komfortpakke

  • Climatronic klimaanlæg med 2 zoner, opvarmelig forrude, sædevarme foran, 2 USB-C indgange for og 4 USB-C ladestik bag, BuzzBox (udtagelig midterkonsol med div. opbevaringsmuligheder og holdepunkter, monteret mellem forsæderne), automatisk nedblændeligt bakspejl, regnsensor, samt multifunktionslæderrat med varme.

  Assistentpakke

  • Bakkamera, ambientebelysning ved dørhåndtag, nøglefri adgang og start, adaptiv fartpilot (ACC) og Intelligent Park Assist. 
 • ID. Buzz Style

  ID. Buzz Style

  Fremhævet udstyr (udover Life udstyr):
  (Standardfarve: Mono silver)

  • 20" letmetalfælge Solna

  Assistentpakke Plus

  • Indhold fra Assistentpakke samt 360 graders kamera Area View, Intelligent Park Assist Plus med memory funktion, Travel Assist, Emergency Assist og Side Assist

  Designpakke

  • Matrix LED forlygter IQ. Light, LED baglygter med dynamisk blinklys, Dynamic Ligh Assist, Ambientebelysning imellem forlygterne og pedaler m. play og pause symboler

  Infotainmentpakke Plus

  • Indhold fra Infotainmentpakke samt 12" touchskærm

  Interiør Style Plus med sort rat

  • Indhold fra interiør Style pakke samt komfortsæder foran med el-justering, massage funktion, memory funktion, armlæn i begge sider og førersæde med Smart Comfort indstigningshjælp

  Open & Close-pakke Plus

  • Skydedøre med el-betjening, bagklap med el-betjening og easy open/close funktion, samt områdebelysning ved bagklap

Elektrisk panoramatag: "Smart Glas"

Bringer mere lys ind i hverdagen: Det elektriske panoramatag "Smart Glass", der fås som ekstraudstyr i den nye ID. Buzz med lang akselafstand, sikrer masser af lys i kabinen og en god udsigt til himlen. Mellem de to lag af glas, er et lag af flydende krystaller integreret. Ved at stryge fingeren hen over en funktionsflade i loftet, eller ved hjælp af stemmestyring, kan det skifte fra at være gennemsigtigt til at blive mælkehvidt og tilbage igen. Den nye ID. Buzz kan skiftes til privattilstand med lys- og varmebeskyttelse ved hjælp af en skyder i tagkonsollen. Så har du præcis den grad af lys eller mørklægning som du ønsker. Derudover giver panoramataget også tre centimeter mere frihøjde i bilen. 

Meget mere plads: Fra midt 2024 kan I være op til 7 personer i bilen med 3. sæderække

Længere, mere fleksibel, mere rummelig: Med den nye ID. Buzz med lang akselafstand får du al den plads du har brug for i hverdagen, og masser af fleksibilitet. Den 3. sæderække er udstyret med ISOFIX, og de to sæder på 3. række er justerbare i længderetningen, og kan tilmed afmonteret nemt og hurtigt. Den nye ID. Buzz med lang akselafstand har et ekstraordinært stort bagagerum, og med fem sæder i bilen har det en volumen på 1.340 liter. Foldes ryglænene på anden og tredje sæderække ned, øges bagagerumsvolumen til 2.469 liter, så der er plads til cykler, surfboards og lignende. Med alle syv siddepladser i brug har ID. Buzz stadig et bagagerumsvolumen på 306 liter. 

Kom vidt omkring: Nyt batteri, længere rækkevidde.

Længere bil, med længere rækkevidde: Med det nye 86 kwH (nettokapacitet) batteri, har ID. Buzz med lang akselafstand en rækkevidde på op til 474 km. Udover det større batteri, har den nye ID. Buzz også en ny og effektiv elektrisk drivlinje, med en 286 HK stærk elmoter med et drejningsmoment på 550 Nm, der øger topfarten fra 145 km/t til 160 km/t (elektronisk begrænset). Dette gør at den store ID. Buzz accelererer fra 0 til 100 km/t på blot 7,9 sekunder. ID. Buzz med lang akselafstand kan oplades med op til 200 kW DC på lynladestationer, hvor den kan oplades fra 10% til 80% på blot 25 minutter.

Verdenspremiere på ID. Buzz GTX

ID. Buzz GTX

Volkswagen byder velkommen til den nyeste tilføjelse i ID. Buzz-familien: ID. Buzz GTX. Dette er det mest kraftfulde "Rugbrød" nogensinde med en imponerende ydelse på 340 HK, elektrisk firehjulstræk (4MOTION) og mulighed for en anhængervægt på op til 1.800 kg. ID. Buzz GTX markerer et nyt kapitel i historien om Volkswagen, og leverer en kombination af innovativ teknologi og enestående ydeevne, alt sammen pakket ind i et ikonisk design.

Udvendigt design

Med sit individuelle GTX-design, herunder en dynamisk kofanger, sort luftindtagsgrill i bikube design, og unikke LED-kørelys, skiller ID. Buzz GTX sig ud. Der introduceres også nye 19" Venlo-letmetalfælge som standard, med mulighed for at opgradere til 21" letmetalfælge, hvilket forstærker dens sportslige udtryk.

Indvendigt design og komfort

Indvendigt byder ID. Buzz GTX på en sportslig og luksuriøs kabine, med sæder i GTX-design, forbedret med sort ArtVelours Eco microfleece og røde kontrastsømme. 

ID. Buzz GTX introducerer en række teknologiske opgraderinger, herunder et større infotainment system med 12,9" skærm, IDA stemmestyring med ChatGPT integration, og en Wellness app. Disse funktioner er designet til at forbedre din køreoplevelse og sikkerhed.

Book en prøvetur i Årets Bil i Danmark 2023: ID. Buzz

En prøvetur giver dig nogle vigtige indikationer på, om bilen opfylder dine krav og ønsker - og dermed de bedste forudsætninger for at vælge den rigtige bil for dig. Og så er prøveturen helt uforpligtende.

De første danske anmeldelser af ID. Buzz

Er du nysgerrig efter at læse de danske anmeldelser af ID. Buzz, så kan du læse med nedenfor, hvor danske journalister giver deres gennemgang af ID. Buzz

--:--

En ny æra inden for design

Rent optisk en hyldest til det første Rugbrød og samtidig helt sin egen: Det udtryksfulde design på ID. Buzz kombinerer moderne proportioner med innovativ teknik. I forlængelse af det ikoniske design af den første generation af Rugbrødet kan den som tilvalg fås i fire forskellige tofarvede lakeringer. En konfigurerbar ambientebelysning med op til 30 forskellige farver (ekstraudstyr) skaber en stemningsfyldt atmosfære i kabinen. I kabinen er der takket være det helt nytænkte koncept med de komfortabelt indstillelige sæder ikke bare mere plads og fleksibilitet, men læsningen af bagagerummet er nu også nemmere. For du kan nemlig åbne den elektriske bagklap (ekstraudstyr) med en fodbevægelse – uden at tage nøglen op af lommen. Det er takket være Easy-Open-funktionen (ekstraudstyr). Med smarte features, maksimale pladsforhold og det innovative lysdesign overbeviser den nye ID. Buzz over hele linjen.

En ID. Buzz holder foran et hus med åben sidedør.

Nytænkende mobilitet på alle måder

Vores ambitioner med den nye ID. Buzz er at tilbyde elektrisk mobilitet hele vejen igennem til fordel for en energieffektiv fremtid. Den nye ID. Buzz vil forandre den individuelle mobilitet og vise vejen ind i fremtiden. Takket være anvendelse af genbrugsmaterialer mange steder – fx til sædeindtræk, tæpper og loftbeklædning – skaber bilen harmoni uden at gå på kompromis med komforten.

Cockpittet i ID. Buzz.

Du kan allerede i dag opleve morgendagens teknologi

Opkoblet nutid og fremtid: Den nye ID. Buzz imponerer med en lang række digitale features. Takket være Car2X kan ID. Buzz kommunikere med andre opkoblede trafikanter. Så kan du allerede på forhånd blive informeret om mulige farer og tæt trafik på din vej*. Som ekstraudstyr med over 30 forskellige assistentsystemer ombord og godt udsyn takket være LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) – den nye ID. Buzz byder på et højt niveau af komfort og kvalitet. Med det fastmonterede SIM-kort er den ”always on”: Dermed kan du nemt holde de digitale funktioner i ID. Buzz helt opdaterede. Med ”over-the-air”-opdateringer3 via We Connect4 kan softwaren til systemerne nemt opdateres med et tryk på en knap. 

*Inden for de systemæssige grænser

--:--
Bemærk: De danske priser er offentliggjort og kan findes i linket øverst på siden.

Teknologi, komfort og konnektivitet

Udvendigt og indvendigt: En ny standard for pladsfornemmelse