ID. Vizzion
Visionen for elektrisk mobilitet.

ID. Vizzion
Visionen for elektrisk mobilitet.

Den bedste måde til at forudsige fremtiden er at opfinde den. Derfor arbejder vi aktivt på at udforme morgendagens elektriske mobilitet. Med alle vores visioner, ideer og tekniske muligheder. I den forbindelse udvikles der biler, som gør dit liv nemmere og bedre. Og det bedste bevis på det er, at fremtiden allerede for længst er begyndt.

Forestil dig, at din bil forstår dit sprog og genkender dine bevægelser. Betjeningen ville være helt naturlig og intuitiv. Forestil dig, at din bil sågar kører for dig. Helt elektrisk. Du ville have mere tid til de ting, som du elsker. Med ID.-familien fra Volkswagen bliver denne vision snart realitet.

Mennesker foran ID. Vizzion

Konceptbilen ID. Vizzion er, som navnet allerede antyder, vores vision for fremtidens elbiler: en luksuslimousine med et progressivt design, et intelligent kabinekoncept og banebrydende teknologi. Elmotorer på for- og bagakslen giver mulighed for et firehjulstræk med en særligt dynamisk acceleration. Det effektfulde litium-ion-batteri, som er integreret i bilens bund, sørger for en stor rækkevidde på op til 665 km.