ID. Vizzion
Visionen for elektrisk mobilitet.

ID. Vizzion
Visionen for elektrisk mobilitet.

Den bedste måde til at forudsige fremtiden er at opfinde den. Derfor arbejder vi aktivt på at udforme morgendagens elektriske mobilitet. Med alle vores visioner, ideer og tekniske muligheder. I den forbindelse udvikles der biler, som gør dit liv nemmere og bedre. Og det bedste bevis på det er, at fremtiden allerede for længst er begyndt.

Forestil dig, at din bil forstår dit sprog og genkender dine bevægelser. Betjeningen ville være helt naturlig og intuitiv. Forestil dig, at din bil sågar kører for dig. Helt elektrisk. Du ville have mere tid til de ting, som du elsker. Med ID.-familien fra Volkswagen bliver denne vision snart realitet.

Mennesker foran ID. Vizzion

Konceptbilen ID. Vizzion er, som navnet allerede antyder, vores vision for fremtidens elbiler: en luksuslimousine med et progressivt design, et intelligent kabinekoncept og banebrydende teknologi. Elmotorer på for- og bagakslen giver mulighed for et firehjulstræk med en særligt dynamisk acceleration. Det effektfulde litium-ion-batteri, som er integreret i bilens bund, sørger for en stor rækkevidde på op til 665 km.

--:--

I ID. Vizzion er du i centrum. Det mærker du allerede, inden du sætter dig ind, fordi den identificerer dig via ansigtsgenkendelse og åbner dørene for dig. Samtidig pulserer LED-lysstriberne, der omgiver bilen. I kabinen vil du føle dig som i en stor lounge og nyde komforten fra de ergonomiske sæder. Sideruderne og panoramaglastaget kan tones efter ønske.

Det eneste, du skal undvære, er rattet. Betjeningselementerne er virtuelle og projiceres i kabinen ved hjælp af augmented reality. Du kan kun se dem med mixed-reality-briller. Interaktionen er intuitiv og derfor legende let. ID. Vizzion genkender dine bevægelser og adlyder dit ord. Med tiden kan den endda lære at indstille sig bedre og bedre efter dig. Ser ud som science fiction, men vil snart være science uden fiction.

ID. Vizzion oppefra med åbne døre
ID. Vizzion skråt forfra med lysindfald

Med ID. Vizzion er fuldautomatisk kørsel blevet realitet. Bilen kan takket være topmoderne teknologi selv agere chauffør. Og du kan lave lige det, du har lyst til, under køreturen: fascinerende multimedieunderholdning, koncentreret arbejde eller bare afslapning. Kabinelyset og temperaturen tilpasses automatisk efter dine præferencer. Derudover omfatter den andre innovationer, som både du og de andre trafikanter kan nyde godt af. For ID. Vizzion tænker på alle.

Guiding Projection. Banebrydende teknologi.

ID. Vizzion tænker ikke kun på dig, men også på de andre trafikanter. Dens HD-Matrix-forlygter kan med 8.000 enkeltvis aktiverbare lysdioder projicere en virtuel fodgængerovergang på vejen. På den måde kan fodgængere se, at ID. Vizzion har registreret dem, og de kan krydse vejen sikkert.

AR Interface. Virtuel realitet.

ID. Vizzion er en af de første elbiler i verden, som giver et indblik i år 2030. Til den tid er der ikke noget rat længere. Og det har du heller ikke brug for længere, fordi du kan styre det hele intuitivt via bevægelsesstyret betjening og stemmebetjening. Betjeningselementerne er virtuelle. Du kan se det hele med mixed-reality-briller. Det lyder som science fiction. Men vil snart være realitet.

3D-model af den virtuelle stemmestyrede assistent i ID. Vizzion
Med bevægelser og stemmestyring kan du betjene entertainment-systemet helt intuitivt. I en håndevending kan du koordinere dine rejsedestinationer eller kabinetemperaturen. Og takket være Autopilot har du endnu mere tid til dig selv. Eller til dit arbejde.  

Interiør. Rumskib.

De modsat åbnende døre på ID. Vizzion giver dig mulighed for en komfortabel adgang til den komplet nyudviklede kabine. ”Open Space”-konceptet er udformet som en rummelig designlounge rundt om dig. Tag plads på et af de ergonomiske sæder, gør ruderne mørke, hvis du ønsker det, aktiver støjdæmpningen, og udnyt tiden til arbejde eller afslapning.

Kabinen i ID. Vizzion uden rat

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.