--:--
--:--
--:--

Den nye elektriske ID.3

Årets Bil i Danmark 2021

Årets Bil i Danmark 2021

/content/dam/onehub_master/pc/models/id-3/exterior/IN0016_id3-bird-view_3-2.jpg

 

Årets Bil i Danmark 2021 

Blandt et alsidigt felt på 26 nye bilmodeller er Volkswagen ID.3 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2021. Kåringen er foretaget af en jury bestående af 22 bileksperter fra foreningen Danske Motorjournalister, og det er specielt den gode køredynamik i ID.3, som har sikret kåringen.

ID.3 imponerer både på eksteriør og interiør, hvor især kabinepladsen bliver rost grundet motorens placering i bunden af bilen, som giver ekstra plads i kabinen. Det er ikke kun designet, som modtager ros. Blandt andet roses ID.3 også for den hurtige ladetid og de imponerende bremsekvaliteter, som bidrager til at sikkerheden er i top (ID.3 har fået topkarakter i Euro NCAP-sikkerhedstesten).

Hvis du selv vil opleve de dynamiske køreegenskaber i ID.3, så har du her på siden mulighed for at booke en prøvetur.

Book prøvetur

Køb ny Volkswagen i 2020 og gør en god handel

Fra 1. januar 2021 skal den danske bilafgift fastsættes efter WLTP, hvilket vil betyde, at biler til første indregistrering fra 1. januar 2021 vil få fastsat registreringsafgiften med udgangspunkt i WLTP-testmetoden. For mange biler ville dette også betyde en stigning i bilens salgspris. 

Men der er godt nyt: Vi har stadig mange fabriksnye biler på lager, og hvis du køber din nye bil inden 1. januar 2021, så kan der være mange penge at spare. Især hvis du går og overvejer en hybrid- eller elbil, som eksempelvis den helt nye ID.3.

Priser opdateres ved eventuel afgiftsændring i forbindelse med finansloven 2021.

Se lagermodeller 

Prøvetur i ID.3

Vil du selv opleve og prøvekøre den nye ID.3, kan du opleve den hos din lokale Volkswagen forhandler. Kontakt gerne din forhandler ved spørgsmål om en prøvetur.

Bestilling af ID.3

Det er muligt at sikre sig en ID.3 med udlevering i 2020. Dette gælder ID.3 med 58 kWh (ID.3 med 77 kWh kan leveres fra starten af 2021). Både kontantpriserne og privatleasingpriserne er klar, så det er bare op til dig at bestemme, hvordan den nye ID.3 skal blive din.

Se priserSe privatleasingpriser

Den nye ID.3

ID.3 kommer i 3 forskellige batteristørrelser

  • 45 kWh (forventes at blive introduceret i starten af 2021)
  • 58 kWh med en rækkevidde op til 420 km, kan leveres i 2020
  • 77 kWh med en rækkevidde op til 540 km, kan leveres fra starten af 2021
--:--

ID.3 Nyheder

Topkarakter i sikkerhedstest

ID.3 er mere end blot fremtidsorienteret design og elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCPA-sikkerhedstest kan ID.3 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

ID.3, som er den første Volkswagen bygget på den nyudviklede MEB-platform til elbiler, opnåede gode karakterer i samtlige testkategorier – herunder beskyttelse af voksne passagerer, børn og ubeskyttede trafikanter samt assistentsystemer.

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Velkomst

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

e-teknologi

  • A smiling woman getting out of the VW ID.3
    A smiling woman getting out of the VW ID.3

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

  • A smiling woman getting out of the VW ID.3
    A smiling woman getting out of the VW ID.3

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.