--:--

Den 100 % elektriske ID.3

Pris fra
344.995kr.
Elektrisk rækkevidde
413km.
Hestekræfter
204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.261mm.
Bagagerumsvolumen
385 – 1.267l.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år./100.000km
Mulighed for
Clever opladning

ID.3 - Book en prøvetur

ID.3 kommer i én batteristørrelse

  • 58 kWh med en rækkevidde op til 413 km

Book en prøvetur
Vil du selv opleve og prøvekøre ID.3, kan du bestille en prøvekørsel af den 100% elektriske ID.3. Det bliver ikke meget nemmere. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal opleve ID.3.

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.3 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

Videopræsentation af ID.3

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar. 

Nedenfor præsenterer vi dig for ID.3 fra top til tå og fortæller om bilens vigtigste highlights. 

ID.3 - Design

ID.3 har et karakteristisk frontdesign og kommer blandt andet med sin unikke LED-lyssignatur. Men designet byder på meget mere. Se videoen og bliv klogere på det futuristiske design i ID.3.

*Matrix-forlygter er ikke tilgængeligt i ID.3 Active

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Velkomst

ID.3 byder futuristisk design velkommen

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

e-teknologi

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Komfort

Meget smart: det intelligente lyskoncept

ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen – med intelligent lystegn.

Design

Mindre bil. Mere ID.

Det nydesignede Volkswagen logo og den futuristiske fremtoning er forløber hen mod logoet fra begge sider, som præger den dynamiske fremtoning af ID.3. Den begynder lige så futuristisk på fronten, som den ender på bagenden – formfuldendt.