ID.3

Bliver lanceret i slutningen af september

Bliver lanceret i slutningen af september

Her starter noget nyt: 
ID.3

Med ID.3 begynder en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar. Sæt dig ind.

Du kan starte med et CO2-neutralt miljøregnskab

Vi har angivet, at vi vil udlevere ID.3 til dig med et CO2-neutralt miljøregnskab. Så for at du lige fra start kan køre med et neutralt CO2-regnskab, sænker og undgår vi CO2 i produktionen, først og fremmest ved hjælp af forskellige tiltag, som du kan læse mere om her.

Dertil hører eksempelvis anvendelsen af grøn strøm både til produktionen af battericeller og på fabrikken i Zwickau, hvor ID.3 bliver produceret. Uundgåelige CO2-emissioner fra produktionen og frem til udleveringen til kunden, som beregnes ved hjælp af det specifikke miljøregnskab, udligner vi med certificerede klimabeskyttelsesprojekter. Til de første ID.3-biler er der blevet anvendt certifikater fra skovbeskyttelsesprojektet Kantingan Mentaya . De er certificeret i henhold til Verified Carbon Standard (VCS) og Climate, Community & Biodiversity Standard (CCB).

Den elektriske mobilitet byder desuden på en stor mulighed for også at reducere CO2-emissionerne i anvendelsesfasen næsten ned til nul: ved målrettet opladning med grøn strøm. Så klimabeskyttelsen er i dine hænder!

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre
Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Velkomst

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

e-teknologi

 • A smiling woman getting out of the VW ID.3
  A smiling woman getting out of the VW ID.3
 • A VW ID.3 driving on a road
  A VW ID.3 driving on a road
 • Charging connector connected to the VW ID.3
  Charging connector connected to the VW ID.3
 • Pärchen sitzt entspannt auf einer Couch und schauen auf ein Smartphone
  Pärchen sitzt entspannt auf einer Couch und schauen auf ein Smartphone

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

 • A smiling woman getting out of the VW ID.3
  A smiling woman getting out of the VW ID.3

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri, der giver en rækkevidde fra 330-550 km. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.