--:--
1

Den komplet eldrevne ID.3

  • Pris fra329.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde417 - 544 km.
  • Hestekræfter204 hk.
  • Tophastighed160 km/t
  • Bagagerumsvolumen385 – 1.267 l.
  • Mulighed forClever opladning

  Velkommen til fremtiden

  Med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar. Sæt dig ind.

  Kom et skridt tættere på den opdaterede ID.3

  Den opdaterede ID.3 har premiere til foråret og forventes introduceret i løbet af sommeren 2023. Men du kan allerede nu komme et skridt tættere på den opdaterede ID.3. Du kan nemlig bygge og bestille den udstyrsvariant, der passer til netop dig.

  Den opdaterede ID.3 er udstyret med den nyeste generation af software, som forbedrer systemets ydeevne. Samtidig er både eksteriør og interiør opgraderet med blandt andet en 12" touchskærm, et udtageligt bagagerumsgulv og en praktisk midterkonsol.

  Den opdaterede ID.3 kommer i fire forskellige udstyrsvarianter: Life, Business, Style og Tour. Vi har forsøgt at gøre det så let som muligt at finde præcis den ID.3, der passer til dig. Du kan derfor se forskellen på de fire udstyrsvarianter nedenfor.

  Se sammenligning af udstyr for ID.3-udstyrsvarianterneÅbner et eksternt link
  Byg din ID.3

  ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

  En hvid VW ID.3, en ung mand læner sig op ad bilen.

  Batteri og rækkevidde

  Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning.

  En hvid VW ID.3 holder foran en rød trappe i byen, bilen ses skråt forfra med blik på forlygterne og de 20” fælge Sanya (ekstraudstyr).

  Elektrificerer dagligdagen: ID.3

  Med ID.3 begyndte en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet.
  Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. Fremtiden er klar. Sæt dig ind.

  En ID.3 kører på en vej

  Følelsen af hastighed

  Imponerende acceleration. Ingen forsinkelser.

  Nyheder

  Beregn din rækkevidde og ladetid i en ID.3

  Rækkevidde og ladetid i en elbil er afhængige af en lang række faktorer, som alle spiller ind på den samlede rækkevidde og ladetid, som en elbil kan opnå. Med vores rækkevidde- og ladetidsberegnere har vi forsøgt at gøre det hele en smule lettere at blive klog på.

  Samtidig har du også mulighed for at blive klogere på, hvilke faktorer der påvirker rækkevidden og ladetiden i din elbil både negativt og positivt. Vælg en model, udfyld dine karakteristika, sæt en udendørstemperatur og få en indikation af, hvor langt du kan køre, før der er behov for opladning - og hvor lang tid opladningen kommer til at tage.

  Prøv rækkeviddeberegneren
  Prøv ladetidsberegneren

  --:--
  Volkswagen ID.-tutorial video: Forbedring af rækkevidde

  Lær din ID. at kende

  En Volkswagen ID.-model er innovativ og højteknologisk. Det kan derfor være svært at kende til alle bilens smarte funktioner. Det har vi forsøgt at gøre lidt nemmere for dig.

  Vi har lavet et univers af videoer og viden om teknologien bag ID.-modellerne, opladning, rækkevidde, batterier til elbilen og meget mere, så du kan få mest ud af din Volkswagen ID..

  Du kan blandt andet se videoen omkring forbedring af rækkevidde, så du ved hvordan du kan få længst mulig rækkevidde ud af din ID.-model.

  Eksteriør & Interiør

  Mindre bil. Mere ID.

  LED-Matrix-forlygterne, det nydesignede Volkswagen logo og den ekstra lyslinje, der forløber hen mod logoet fra begge sider, præger den futuristiske fremtoning af ID.3. Den begynder lige så futuristisk på fronten, som den ender på bagenden – formfuldendt.

  Og? Kan du lide det indvendige?

  Det komplet nydesignede look fortsætter hele vejen ind i kabinen. Både futuristisk, komfortabelt og overskueligt. Det skyldes blandt andet indbydende sæder, masser af benplads, ingen midtertunnel, et 12” (30,5 cm) stort, centralt touchdisplay samt et multifunktionsrat med touchbetjening og vibrationsfeedback, dertil ambientebelysning, som du kan tilpasse individuelt. 

  Komfort & e-teknologi

  Alt under kontrol. På kommando

  At fumle med knapper under køreturen er fortid. Hold blikket på vejen – med intuitiv stemmebetjening kan du helt enkelt betjene fx radioen, navigationssystemet (ekstraudstyr) eller din telefon. Du skal blot sige ”Hej ID.” – så forstår systemet dig.

  IQ.DRIVE & Teknologi

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  Graphic shows how Travel Assist with swarm data works.

  Din ID.3 er som standard udstyret med nødbremseassistenten "Front Assist". Fareadvarslen Car2X er også en del af standardudstyret. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til ID.3 – herunder fx Travel Assist.

  ID.3 Nyheder

  Topkarakter i sikkerhedstest

  ID.3 er mere end blot fremtidsorienteret design og elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan ID.3 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

  ID.3, som er den første Volkswagen bygget på den nyudviklede MEB-platform til elbiler, opnåede gode karakterer i samtlige testkategorier – herunder beskyttelse af voksne passagerer, børn og ubeskyttede trafikanter samt assistentsystemer.

  Byg din ID.3

  Way to Zero

  Volkswagen Way to Zero er betegnelsen for Volkswagen AGs mission om at blive en CO2 neutral virksomhed i 2050. 

  Volkswagen AG har en mission:
  I 2050 skal alt produktion af Volkswagen være CO2 neutral. 

  Hvert skridt tæller på vejen mod CO2 neutral mobilitet. Derfor arbejder Volkswagen AG på at reducere CO2 emission fra produktion til levering og etablerer nye standarder.

  Volkswagen AGs fabrikker og vindmøller set ovenfra