--:--

Den komplet eldrevne ID.3

Kun tilgængelig som lagermodel

Kun tilgængelig som lagermodel

Pris fra
360.095kr.
Elektrisk rækkevidde
413 - 550km.
Hestekræfter
204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.261mm.
Bagagerumsvolumen
385 – 1.267l.
Service- og Reparationsabonnement
*Inkluderet i 5 år./100.000km
Mulighed for
Clever opladning

Velkommen til fremtiden

Med ID.3 er en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet begyndt. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar. Sæt dig ind.

ID.3 kan p.t. ikke bestilles med alle batteristørrelser. Men der står færdige, allerede producerede biler klar til dig. Tag en snak med din Volkswagen partner.

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

Nye privatleasingpriser på ID.3

Den elektriske ID.3 giver dig alt det, du kan forvente dig af elektrisk mobilitet. Glæd dig til mere fleksibilitet, komfort og dynamik. Eller ganske enkelt en ny form for mobilitet. Og så kommer ID.3 til nye attraktive priser, når du privatleaser din nye ID.3 i 48 måneder.

Du kan nemlig privatlease den 100 % elektriske ID.3 til kr. 3.999,-/md*. Med Volkswagen Privatleasing er du desuden i sikre hænder, da din leasingaftale og de viste priser altid er inklusive en service- og vedligeholdelsesaftale. Så kan du fokusere på det, der er vigtigt - nemlig at nyde oplevelsen bag rattet i din elektriske Volkswagen.

*ID.3 Active 204 hk Performance. Forbrug v. 58 kWh batteri: 157 Wh/km. Rækkevidde 413 km. Fra 3.999 kr./mdr. v/15.000 km/år. Førstegangsydelse 10.000 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.): kr. 58.588. Totaludgift v/48 mdr: kr. 202.552,- ekskl. ejerafgift 340 kr., dæk, forsikring og brændstof. Udbydes af VWSF A/S. Forudsætter kaskoforsikring, kreditgodkendelse og BS-betaling. Læs mere på www.vwsf.dk/privatleasing. ID.3-privatleasingpriser gælder kun lagermodeller.

Rækkeviddeberegner - Beregn din rækkevidde i en ID.3

Rækkevidden i en elbil er afhængig af en lang række faktorer, som alle spiller ind på den samlede rækkevidde, som en elbil kan opnå. Med vores rækkeviddeberegner har vi forsøgt at gøre det hele en smule lettere at blive klog på.

Med vores rækkeviddeberegner kan du simulere din individuelle rækkevidde, så du får et mere præcist billede af, hvor langt din ønskede elbil kan køre på én opladning. Samtidig har du også mulighed for at blive klogere på, hvilke faktorer der påvirker rækkevidden i din elbil både negativt og positivt. Vælg en model, udfyld dine kørselskarakteristika, sæt en udendørstemperatur og få en indikation af, hvor langt du kan køre, før der er behov for opladning.

Grå VW ID.3 set fra siden

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

Med ID.3 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen**. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Gælder ikke ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

**Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

Udvidelse af ID.3 modelprogrammet - ID.3 Pro S Active

Nu er det igen muligt at bestille en ID.3 med 77 kWh batteri og op til 550 kilometers rækkevidde. ID.3-modelprogrammet udvides nemlig med ID.3 Pro S Active. Modellen er baseret på ID.3 Pro Active, men med S-versionen øges rækkevidden fra op til 413 km til op til 550 km. ID.3 Pro S Active kan bestilles nu og koster fra 364.995 kr*.

Pro S Active indeholder, ligesom Pro Performance Active, følgende udstyr:

  • Assistentpakke
  • Designpakke Style Black eller White
  • Multimediapakke
  • Tonede ruder
  • 19" letmetalfælge Andoya som standard.
  • Bemærk at ID.3 Pro S Active kun fås med 4 sæder.

Book en prøvetur i ID.3 Pro S ActiveÅbner et eksternt link

*ID.3 Pro S Active. Forbrug 158 Wh/Km. Rækkevidde op til: 550 km. CO2-ejerafgift/halvår: 340 kr. Forbrug påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Bilen er vist med ekstraudstyr

Videopræsentation af ID.3

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar. 

Nedenfor præsenterer vi dig for ID.3 fra top til tå og fortæller om bilens vigtigste highlights. 

ID.3 - Design

ID.3 har et karakteristisk frontdesign og kommer blandt andet med sin unikke LED-lyssignatur. Men designet byder på meget mere. Se videoen og bliv klogere på det futuristiske design i ID.3.

*Matrix-forlygter er ikke tilgængeligt i ID.3 Active

En hvid VW ID.3, en ung mand læner sig op ad bilen.

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning.

En hvid VW ID.3 holder foran en rød trappe i byen, bilen ses skråt forfra med blik på forlygterne og de 20” fælge Sanya (ekstraudstyr).

Elektrificerer dagligdagen: ID.3

Med ID.3 begyndte en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet.
Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. Fremtiden er klar. Sæt dig ind.

En ID.3 kører på en vej

Følelsen af hastighed

Imponerende acceleration. Ingen forsinkelser.

Eksteriør & Interiør

Mindre bil. Mere ID.

LED-Matrix-forlygterne, det nydesignede Volkswagen logo og den ekstra lyslinje, der forløber hen mod logoet fra begge sider, præger den futuristiske fremtoning af ID.3. Den begynder lige så futuristisk på fronten, som den ender på bagenden – formfuldendt.

Til Eksteriørpakkerne Style

Til designpakkerne

Og? Kan du lide det indvendige?

Det komplet nydesignede look fortsætter hele vejen ind i kabinen. Både futuristisk, komfortabelt og overskueligt. Det skyldes blandt andet indbydende sæder, masser af benplads, ingen midtertunnel, et op til 12” (30,5 cm) stort, centralt touchdisplay samt et multifunktionsrat med touchbetjening og vibrationsfeedback, dertil ambientebelysning, som du kan tilpasse individuelt.