--:--

Den nye elektriske ID.3
fra kr. 279.995,-

Årets Bil i Danmark 2021

Årets Bil i Danmark 2021

Pris fra
279.995kr.
Elektrisk rækkevidde
346 - 550km.
Hestekræfter
145 - 204hk.
Tophastighed
160km/t
Længde
4.261mm.
Bagagerumsvolumen
385 – 1.267l.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år./100.000km
Inkluderet i ID.3 Pure, Pro og Pro S
Varmepumpe
Mulighed for
Clever opladning
2021
Årets bil i Danmark

Den nye ID.3 - Book en prøvetur

ID.3 kommer i 3 forskellige batteristørrelser

  • 45 kWh med en rækkevidde op til 347 km
  • 58 kWh med en rækkevidde op til 422 km
  • 77 kWh med en rækkevidde op til 550 km

Book en prøvetur
Vil du selv opleve og prøvekøre den nye ID.3, kan du bestille en prøvekørsel af den 100% elektriske ID.3. Det bliver ikke meget nemmere. Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal opleve den nye ID.3.

Bestil et uforpligtende tilbud på den elektriske ID.3

Vil du sidde bag rattet i din egen elektriske ID.3, så kan du nu bestille et uforpligtende tilbud på præcis den ID.3, som passer til dine behov. ID.3 fås i batteristørrelserne 45 kWh, 58 kWh og 77 kWh med priser startende fra kr. 279.995,-*. Og så er ID.3 altid inkl. Service- og Reparationsabonnement, som du kan læse mere om her.

Ved at bestille får du et uforpligtende tilbud på en ID.3, så du kan komme et skridt tættere på at sidde bag rattet i din helt nye ID.3. Det koster ikke noget at bestille et uforpligtende tilbud på ID.3. Når du har lavet din bestilling af et tilbud, vil vi i samarbejde med dig finde den ID.3, som passer til dine ønsker, når det endelige tilbud udarbejdes. Den endelige bestilling af din ønskede ID.3 træder først i kraft, når du har underskrevet aftalen med din forhandler.

*ID.3. Forbrug: 151 Wh/km. Rækkevidde 346 km. Forbruget kan påvirkes af kørestil, vejrforhold og tilvalg af udstyr. Halvårlig ejerafgift kr. 330,-.

Se priserOpens an external link

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen

Med ID.3 er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herOpens an external link.

Videopræsentation af den 100% elektriske ID.3

ID.3 hylder en nye æra af elektrisk mobilitet. Mærk den elektrificerende ydeevne. Oplev det banebrydende design kombineret med lang rækkevidde. Fremtiden er klar. 

Vi har gjort det let for dig at blive ekspert på den nye elektriske ID.3. Via linket nedenfor præsenterer to af vores ID.3-eksperter dig for den nye ID.3 fra top til tå og fortæller om bilens vigtigste highlights, økonmien ved at skifte til en elbil og de mange fordele ved at købe en ID.3.

--:--
/content/dam/onehub_master/pc/models/id-3/exterior/IN0016_id3-bird-view_3-2.jpg

 

Årets Bil i Danmark 2021 

Blandt et alsidigt felt på 26 nye bilmodeller er Volkswagen ID.3 blevet kåret som Årets Bil i Danmark 2021. Kåringen er foretaget af en jury bestående af 22 bileksperter fra foreningen Danske Motorjournalister, og det er specielt den gode køredynamik i ID.3, som har sikret kåringen.

ID.3 imponerer både på eksteriør og interiør, hvor især kabinepladsen bliver rost grundet motorens placering i bunden af bilen, som giver ekstra plads i kabinen. Det er ikke kun designet, som modtager ros. Blandt andet roses ID.3 også for den hurtige ladetid og de imponerende bremsekvaliteter, som bidrager til at sikkerheden er i top (ID.3 har fået topkarakter i Euro NCAP-sikkerhedstesten).

Hvis du selv vil opleve de dynamiske køreegenskaber i ID.3, så har du her på siden mulighed for at booke en prøvetur.

Book prøveturOpens an external link

ID.3 Nyheder

Topkarakter i sikkerhedstest

ID.3 er mere end blot fremtidsorienteret design og elegante køreegenskaber. Den er også sikkerhed i top. Efter at have gennemført den anerkendte Euro NCAP-sikkerhedstest kan ID.3 notere sig høje karakterer i alle kategorier og en drømmestart med fem stjerner. 

ID.3, som er den første Volkswagen bygget på den nyudviklede MEB-platform til elbiler, opnåede gode karakterer i samtlige testkategorier – herunder beskyttelse af voksne passagerer, børn og ubeskyttede trafikanter samt assistentsystemer.

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Velkomst

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

e-teknologi

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Komfort

Meget smart: det intelligente lyskoncept

ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen – med intelligent lystegn.