ID.3

Vind en ID.3 med Volkswagen JuleQuiz

Glæd dig til den 1. december, hvor startskuddet går for vores store JuleQuiz. Igen i år kan du se frem til julehygge og lækre dagspræmier fra den 1.-24. december. 

I år kan du quizze med om den elektriske ID.3, som vi udlover som hovedpræmie. Tilmeld dig allerede i dag, så sender vi en mail når vi åbner for det første spørgsmål d. 1. december. 

Her starter noget nyt: 
ID.3: Kommer til Danmark i sommeren 2020

Med ID.3 begynder en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. Fremtiden er klar. Sæt dig ind.

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre

 

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

Velkomst

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

Komfort

Meget smart: det intelligente lyskoncept

ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Det anbefaler dig med lys og blinkende retningsindikator at skifte vognbane. Derudover kan det advare dig og navigere dig ud af situationen, hvis du befinder dig i den forkerte vognbane. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen – med intelligent lystegn.

e-teknologi

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik, den vil være fuldt opkoblet. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri, der giver en rækkevidde fra 330-550 km. Vi kender på nuværende tidspunkt ikke priser på de øvrige udstyrsvarianter. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Den første – ved første blik:
den eksklusive specialmodel ID.3 1ST

De eksklusive detaljer ved specialmodellen ID.3 1ST viser med det samme omgivelserne, hvem der er først: med 1ST-logoet, det markante design af bagstolperne, 1ST-ratelementet, pedaler i Play & Pause-design og den særlige velkomst på velkomstskærmen – det er din specialmodel, som du som kunde hos vores ladetjeneste We Charge endda kan tanke gratis med strøm i det første år over hele Europa.*

*Som kunde hos vores ladetjeneste We Charge kan køberne til den eksklusive specialmodel ID.3 1ST tanke gratis strøm i 1 år fra indregistreringsdatoen og op til maksimalt 2.000 kWh til opladning af deres biler ved offentlige ladepunkter. Og det kan de ved alle We Charge-opkoblede ladestandere inklusive IONITY High Power Charging-netværket. Det gælder over 100.000 ladepunkter over hele Europa. 

Med få trin til din eksklusive specialmodel ID.3 1ST  

Nu er tiden kommet: Nu kan du registrere dig til en model fra den eksklusive specialudgave ID.3 1ST. Endnu vigtigere: Du har også muligheden for at køre i den før alle andre.

Design

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

ID.3 genkender dig, så snart du nærmer dig bilen med bilnøglen, hvis bilen er udstyret med låse- og startsystemet ”Keyless Advanced” (ekstraudstyr). De stilfulde LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) lyser op et kort øjeblik, som om de blinker til dig, og får nærmest ID.3 til at virke menneskelig. ID.Light i kabinen giver dig straks en fornemmelse af at være velkommen. Når du starter bilen, kommer der en diskret lyd, der giver lyst til straks at køre afsted. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen i form af lystegn.

Skriv dig på venteliste til ID.3 1ST specialmodellen

Vær blandt de første, der kører i den nye ID.3 1ST, og tank
strøm gratis i 1 år over hele Europa.
Sikr dig en specialmodel, der fås i begrænset antal, med eksklusive designelementer.
Få de helt aktuelle nyheder og opdateringer omkring elektrisk mobilitet og den nye ID.3 1ST.

Følg med i fremtiden

Er du helt elektrisk efter at vide, hvad fremtiden bringer for Volkswagen elbiler?
Med vores nyhedsbrev ”Elektrisk Fremtid” kan du følge med i alle skridt på vejen mod fremtidens elbiler. 

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there