Prøvetur i ID.3

Vil du selv opleve og prøvekøre den nye ID.3, kan du opleve den hos din lokale Volkswagen forhandler. Kontakt gerne din forhandler ved spørgsmål om en prøvetur.

Bestilling af ID.3

Det er muligt at sikre sig en ID.3 med udlevering i 2020. Dette gælder ID.3 med 58 kWh (ID.3 med 77 kWh kan leveres fra starten af 2021). Både kontantpriserne og privatleasingpriserne er klar, så det er bare op til dig at bestemme, hvordan den nye ID.3 skal blive din.

Se priserSe privatleasingpriser

Den nye ID.3

ID.3 kommer i 3 forskellige batteristørrelser

 • 45 kWh (forventes at blive introduceret i starten af 2021)
 • 58 kWh med en rækkevidde op til 420 km, kan leveres i 2020
 • 77 kWh med en rækkevidde op til 540 km, kan leveres fra starten af 2021

De første danske ID.3 anmeldelser

Med ID.3 begynder en ny, dynamisk æra i universet for elektrisk mobilitet. Elektrificerende præstationer møder banebrydende design og hverdagsanvendelige rækkevidder. For mennesker, der er på udkig efter forandringer. 

Er du nysgerrig efter nogle af de første anmeldelser af den nye ID.3, så kan du se med nedenfor, hvor danske journalister giver deres gennemgang af ID.3

Rækkevidderekord: ID.3 kører fra Zwickau til Schweiz på en enkelt opladning

Den nye Volkswagen ID.3 med 58 kWh batteri har sat sin første rækkevidderekord: På blot en enkelt batteriopladning tilbagelagde den nemlig en strækning på 531 kilometer fra Zwickau til Schaffhausen (Schweiz). Den officielle rækkevidde for det pågældende batteri er i følge WLTP sat til 420 kilometer. 

Bilen var en serieproduceret ID.3 1ST Pro. Ruten til Schweiz gik udelukkende via offentlige veje og motorveje, og føreren af denne ID.3 var schweizeren Felix ”Hypermiler” Egolf. Det såkaldte ”hypermiling” er et koncept, som har sin oprindelse i USA, og som beskæftiger sig med maksimalt opnåelig effektiv, besparende kørsel med serieproducerede biler.

Rekordkøreturen fandt sted på 44 % motorvej og 56 % landevej. Gennemsnitshastigheden lå på 56 km/t. Alt i alt brugte Felix Egolf ca. 9 timer på at køre fra Zwickau til Schaffhausen. 

ID.3. Byder dig velkommen. Elektrificerer dig. Bringer dig videre
Eine lächelnde Frau lehnt am VW ID.3

Batteri og rækkevidde

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

VW ID.3 Schrägansicht von vorn

Velkomst

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

ID.Light

Meget smart: det intelligente lyskoncept

e-teknologi

 • A smiling woman getting out of the VW ID.3
  A smiling woman getting out of the VW ID.3

Kraftfuld ydelse. Hurtig opladning

 • A smiling woman getting out of the VW ID.3
  A smiling woman getting out of the VW ID.3

ID.3 vil imponere med den for elbiler så karakteristiske gode køredynamik. ID.3 kommer i tre udstyrsvarianter med skalerbart batteri. Takket være muligheden for lynopladning kan en ID.3 med et batteri på 58 kWh med en ladeeffekt på 100 kW i løbet af 30 min. lades op til en rækkevidde på ca. 290 km (WLTP) eller ca. 200 km rækkevidde ved motorvejskørsel, hvilket er ny standard for biler i denne bil-klasse.

Komfort

Meget smart: det intelligente lyskoncept

ID.Light kommunikerer visuelt med dig og hjælper i forbindelse med navigationssystemet (ekstraudstyr) med at komme mere afslappet gennem trafikken. Hvis du anvender stemmebetjeningen, får du en tilbagemelding på din stemme via lyssignal. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen – med intelligent lystegn.

Design

 • Woman approaching the VW ID.3
  Woman approaching the VW ID.3

ID.3 siger ”Hej”. Med lys

 • Woman approaching the VW ID.3
  Woman approaching the VW ID.3

ID.3 genkender dig, så snart du nærmer dig bilen med bilnøglen, hvis bilen er udstyret med låse- og startsystemet ”Keyless Advanced” (ekstraudstyr). De stilfulde LED-Matrix-forlygter (ekstraudstyr) lyser op et kort øjeblik, som om de blinker til dig, og får nærmest ID.3 til at virke menneskelig. ID.Light i kabinen giver dig straks en fornemmelse af at være velkommen. Når du starter bilen, kommer der en diskret lyd, der giver lyst til straks at køre afsted. Så snart du forlader din ID.3, siger ID.Light farvel med en afskedshilsen i form af lystegn.