VW ID.5 digitalt kombiinstrument, rat- og touchscreenvisning, display viser værksted i bilen
1,2,3
1.
ID.5 Pro: Energiforbrug ved blandet kørsel: 18,0-15,5 kWh/100 km; CO2-emission ved blandet kørsel: 0 g/km; CO₂-klasse: A. Angivelser om brændstofforbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.
3.
Illustrationen kan afvige fra leveringstilstanden afhængigt af software-versionen.

Upgrades – aktivering af nye funktioner

Din Volkswagen kan mere

Som VW Connect-kunde kan du også hente udvalgte funktioner til din Volkswagen efter købet af bilen – ganske enkelt og fleksibelt som Upgrade fra din In-Car-shop eller Volkswagen Connect-shoppenÅbner et eksternt link.

Upgrades til ID.- modeller

Hent ekstra funktioner til din ID. Ville det f.eks. ikke være noget at udnytte navigationens fordele på den næste ferie eller tilkøbe ekstra funktioner til klimareguleringen?  Ganske enkelt med de passende upgrades5 til ID.- modeller.

Henvisning: tilgængeligt for ID.- modeller med fabriksinstalleret ID. Software 3.1 eller højere.

Upgrades til din Volkswagen

Udbyg din Volkswagen helt efter dine behov. Aktivér den passende upgrade5 til din model direkte i infotainmentsystemet.

Det interesserer dig muligvis også

Onlinetjenesterne. Sådan gør du din Volkswagen til en netværksforbundet bil.

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Det interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

2.
Oplysningerne om forbrugs- og emissionsværdier relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante bilparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for en bil.
5.
Før du kan købe opgraderinger, skal du have en Volkswagen brugerkonto, en gyldig VW Connect- / We Connect-aftale og din verificering som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har den nødvendige tekniske funktion, hardware og software til den pågældende Upgrade. Tilgængeligheden af Upgrades kan også afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller Volkswagen Connect-shoppen på connect-shop.volkswagen.com kan den primære bruger se, hvilke Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan købes i In-Car-shoppen og/eller i Volkswagen Connect-shoppen, med de betalingsmidler, der kan ses og er tilgængelige der. Tilgængeligheden af Upgrades-funktioner kan afvige mellem netbutik og In-Car-shop. Din Volkswagen-partner rådgiver dig ligeledes gerne ved spørgsmål om Upgrades og deres tilgængelighed. Købte og aktiverede Upgrades forbliver i bilen i aktiveringsperioden, kan bruges af alle førere og kan ikke overføres til andre biler.
6.
Hvis du køber en ny bil, har du mulighed for at benytte de digitale tjenester fra VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus for den gratis indledende aftaleløbetid. Før du kan benytte VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien har du brug for en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. Når Volkswagen brugerkontoen er blevet oprettet, og der er oprettet forbindelse med din bil, kan du benytte bil-, lande-, software- og udstyrsuafhængige digitale tjenester i en gratis indledende aftaleløbetid. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Den faktiske varighed af den gratis aftaleløbetid afhænger af, hvornår du aktiverer de digitale tjenester. Senest fra dag nr. 90 efter den første udlevering begynder den gratis tilbudte indledende aftaleløbetid automatisk at tælle ned. Du kan se den præcise aftaleløbetid for din bil på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Enkelte mobile onlinetjenester fra We Connect / We Connect Plus eller VW Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus eller VW Connect og VW Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.