Digitalt cockpit i VW ID.5, rattet og touchscreenen vises, på displayet ser man In-Car-shoppen
2
1.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,4-16,1; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.
3.
Illustrationen kan afvige fra leveringstilstanden afhængigt af software-versionen.

Upgrades – aktivering af nye funktioner

Giv din Volkswagen nye evner. Med upgrades fra din In-Car Shop eller We Connect-webshoppenÅbner et eksternt link.

Giv din Volkswagen nye evner. Med upgrades fra din In-Car Shop eller We Connect-webshoppenÅbner et eksternt link.

Din Volkswagen kan mere

Som We Connect-kunde kan du også hente udvalgte funktioner til din Volkswagen efter købet af bilen – ganske enkelt og fleksibelt som upgrade. 

Upgrades til ID.- modeller

Hent ekstra funktioner til din ID. Ville det f.eks. ikke være noget at udnytte navigationens fordele på den næste ferie eller tilkøbe ekstra funktioner til klimareguleringen?  Ganske enkelt med de passende upgrades4 til ID.- modeller.

Henvisning: tilgængeligt for ID.- modeller med fabriksinstalleret ID. Software 3.1 eller højere.

Upgrades til din Volkswagen

Udbyg din Volkswagen helt efter dine behov. Aktivér den passende upgrade6 til din model direkte i infotainmentsystemet.

Det interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

2.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

4.
Før du kan købe opgraderinger, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din verificering som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har de nødvendige tekniske funktioner og den nødvendige hardware og software til den pågældende Upgrade. Tilgængeligheden af Upgrades kan også afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller We Connect-netbutikken under shop.volkswagen-we.com kan den primære bruger se, hvilken Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan både købes i In-Car-shoppen og We Connect-netbutikken med de der tilgængelige betalingsmidler. Din Volkswagen-partner rådgiver dig gerne ved spørgsmål om Upgrades og deres tilgængelighed. Købte og aktiverede Upgrades forbliver i bilen i aktiveringsperioden, kan bruges af alle førere og kan ikke overføres til andre biler.
6.
Før du kan købe Upgrades, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din godkendelse som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har de nødvendige tekniske funktioner og hardwareinstallationer til den relevante opgradering. Det kan afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller We Connect-netbutikken under shop.volkswagen-we.com kan den primære bruger se, hvilken Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan både købes i In-Car-shoppen og We Connect-netbutikken med de der angivne og tilgængelige betalingsmidler. Din Volkswagen-partner rådgiver dig gerne om Upgrades og dens tilgængelighed. Købt o
7.
Før du kan benytte We Connect- og We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og skal logge på We Connect/We Connect Plus med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal der separat indgås en We Connect-/ We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Aftalen om We Connect til ID.- familien er ikke begrænset til en løbetid på tre år. We Connect Plus er indledningsvist begrænset til tre år, men forlængelse kan købes efter udløb. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via myvolkswagen.net eller We Connect ID.- appen (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne fra We Connect Plus i hele løbetiden for den aftalte gratis periode. Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Nogle mobile onlinetjenester fra We Connect/We Connect Plus kan kun betjenes via We Connect ID.- appen. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få flere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.