Car-Net-onlinetjenesterne til dit mobile hverdagsliv.
1

Car-Net-onlinetjenesterne til dit mobile hverdagsliv.

 Læs mere om Car-Net

Med de mobile onlinetjenester fra Car-Net er du optimalt informeret - for mange ældre Volkswagen-modeller før modelår 2021 er standardmæssigt forberedt til Car-Net. Opdag nu konnektivitetstilbuddene fra Car-Net.1

Styr på destinationen i faktisk tid

Med ”Guide & Inform”-tjenesterne fra Car-Net er du bedre informeret på farten. Søg efter spændende destinationer i dine omgivelser, modtag højaktuelle trafikinformationer direkte fra internettet og meget mere.

Sådan aktiveres og anvendes Car-Net

Her kan du se, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester via We Connect-appen – og hvad der behøves til dette.

Se aktiveringsvejledningerne

Kontrol af forudsætninger

Hvilke tjenester er tilgængelige?

Er din Volkswagen-model udstyret med We Connect eller Car-Net? Eller kan den udstyres med We Connect Go? Her får du et første uforpligtende overblik over, hvilke onlinemobiltjenester der tilbydes i din valgte bilmodel.  

Tjek kompatibilitet

Praktiske tjenester til din hverdag

Du er i gode hænder

Godt, at der altid er nogen, som passer på dig: Med nødopkaldsservicen, der fås som ekstraudstyr, kan du døgnet rundt få fat i Volkswagens nødopkaldscentral ved at trykke på den røde SOS-knap. Ved ulykker med airbagudløsning tilkaldes hjælpen automatisk.

Pakker, løbetider, priser og forudsætninger

De herefter benævnte tjenestepakker og licenser kan let forlænges i We Connect-netbutikkenÅbner et eksternt link

Guide & Inform Basic,
1 år 2), 3)

Guide & Inform Plus,
1 år 2), 3)

Security & Service
Basic

Security & Service Plus,
1 år 2), 3) inkl. e-Manager 1)

e-Remote, 1 år 2),3)

App-Connect

Pris
(inkl. moms)

0,00 kr.

0,00 kr.

0,00 kr.

0,00 kr.

0,00 kr.

Ubegrænset ved en engangsbetaling på min. 2090 kr. inkl. moms

Forlængelse med 1 år
(pris inkl. moms)

590 kr.

590 kr.

450 kr.

750 kr. (450 kr.) 4)

Forlængelse med 2 år
(pris inkl. moms)

1010 kr.

1010 kr.

710 kr.

1270 kr. (710 kr.) 4)

Mobilabonnement /
SIM 5)

Kunde

Kunde

Volkswagen

Volkswagen

Volkswagen

Kunde

Tekniske
forudsætninger

Discover Media

Discover Pro

Nødopkaldsservice

Nødopkaldsservice

Composition Media, Ready 2 Discover, Discover Media eller Discover Pro

Aktiv

efter registrering

efter registrering

efter registrering

efter registrering

efter registrering

ab fabrik

Yderligere oplysninger

Pris
(inkl. moms)

0,00 kr.

Forlængelse med 1 år
(pris inkl. moms)

590 kr.

Forlængelse med 2 år
(pris inkl. moms)

1010 kr.

Mobilabonnement /
SIM 5)

Kunde

Tekniske
forudsætninger

Discover Media

Aktiv

efter registrering

Yderligere oplysninger

Billedet viser det aktuelle salgsprogram.
1) e-Manager kun tilgængelig for elbiler og hybridbiler med tilslutningsmulighed
2) Gælder for nye køretøjer: Hvis kunden ikke foretager bestillingen inden for 90 dage efter kundens overtagelse af køretøjet ("førstegangsbestillingsfristen"), reduceres den gratis serviceløbetid med antallet af dage mellem udløbet af førstegangsbestillingsfristen og det reelle bestillingstidspunkt.
3) Undtagelse: Forløb 3 år, i forbindelse med "Business Premium" pakken
4) Rammeværdi gyldig for tilslutnings-hybridkøretøjer.
5) Gælder for dataforbindelse mellem køretøj og dataserver hos Volkswagen AG. Dataforbindelsen mellem kundens enhed og dataserveren ved anvendelsen af onlinemobiltjenester via myVolkswagen-brugerområdet (https://www.myvolkswagen.net) eller We Connect-appen er ikke en del af de ydelser, der leveres af Volkswagen AG.

We Connect-app
6,3
6.
Brændstofforbrug i l/100 km: blandet kørsel 1,3-1,2; strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 15,8- 14,9; CO2-emission i g/km: blandet kørsel 30-26. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Nu kan Car-Net bruges med We Connect-appen

Med We Connect-appen får du de mobile onlinetjenester fra Car-Net på din smartphone. Og alle fordelene i en app. Du skal bare downloade We Connect-appen til dit smartphone-operativsystem og forbinde den med din Volkswagen.

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80 88 63 03Åbner et telefonlink (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69Åbner et telefonlink.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
weconnect-support@volkswagen.deÅbner et maillink

Det interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan bruge Car-Net-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge på med brugernavn og adgangskode. I tillæg skal en separat kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Hvis du vil bruge tjenesterne i den fulde løbetid, har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen "Volkswagen We Connect" (fås i App Store og Google Play Store). Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Anvendelse af onlinemobiltjenesten "Guide & Inform" fra Car-Net er kun mulig med det valgfri Discover Media- og Discover Pro-udstyr. I tillæg har du behov for et mobilt, internet-aktiveret apparat (f.eks. smartphone) der er i stand til at fungere som et mobilt wifi-hotspot. Som alternativ kan du med "Business"-telefongrænsefladetilføjelsen i forbindelse med Discover Pro-navigationssystemet anvende en mobiltelefon med ekstern rSAP (remote SIM Access Profile) eller et SIM-kort med en telefon og data valgmulighed. Car-Net-tjenesterne er kun tilgængelige med en eksisterende eller separat konkluderet mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiltelefonleverandør, og kun inden for det respektive mobiltelefonnetværks dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer). På grund af volumen af data, der genereres under anvendelsen af Car-Net-tjenester, anbefales stærkt, at du indgår en aftale med flatrate for data med din mobiltelefonleverandør. Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Tilgængeligheden af Car-Net-tjenester kan variere fra land til land. Disse tjenester er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode og indholdet kan ændres under kontraktperioden. Du kan få flere oplysninger om Car-Net på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Du kan få oplysninger om mobiltarifbetingelser hos din mobilleverandør.
3.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

4.
Før du kan bruge Car-Net-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge på med brugernavn og adgangskode. I tillæg skal en separat kontrakt indgås online med Volkswagen AG. Hvis du vil bruge tjenesterne i den fulde løbetid, har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen "Volkswagen We Connect" (fås i App Store og Google Play Store). Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Brugen af onlinemobiltjenesterne fra Car-Net er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne Webradio og hybridradio. Til brug af tjenesterne webradio og hybridradio, samt af WLAN-hotspottet, kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner "Cubic Telecom", som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for denne pakke kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte webradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt WLAN-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer). Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datamulighed og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Tilgængeligheden af de enkelte tjenester fra Car-Net ("Guide & Inform Premium" og "Security & Service"), som er beskrevet i pakkerne, kan variere fra land til land og i forhold til bil og udstyr. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Du kan få nærmere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Oplysninger om mobiltariffer fås hos din mobiltelefonudbyder.
8.
e-up! kan indtil videre ikke bestilles med individuel udstyring. Der står dog allerede færdige, forud fremstillede biler til rådighed. Kontakt bare med din Volkswagen-partner.