Car-Net-onlinetjenesterne til dit mobile hverdagsliv.
1
Car-Net-onlinetjenesterne til dit mobile hverdagsliv.
1
Car-Net-onlinetjenesterne til dit mobile hverdagsliv.
1

Car-Net-onlinetjenesterne til dit mobile hverdagsliv.

 Læs mere om Car-Net

Med de mobile onlinetjenester fra Car-Net er du optimalt informeret - for mange ældre Volkswagen-modeller før modelår 2021 er standardmæssigt forberedt til Car-Net. Opdag nu konnektivitetstilbuddene fra Car-Net.1

 • Guide & Inform. Med Car-Net er du altid opdateret på turen.
  Guide & Inform. Med Car-Net er du altid opdateret på turen.
 • Security & Service. Komfortabel og sikker med Car-Net.
  Security & Service. Komfortabel og sikker med Car-Net.
 • e-Remote. Car-Net-funktionerne i elbilen.
  2,3
  2.
  Strømforbrug, kWh/100 km: 11,7 (blandet kørsel); CO₂‐emission blandet kørsel, g/km: 0;effektivitetsklasse: A+
  e-Remote. Car-Net-funktionerne i elbilen.
  2,3
  2.
  Strømforbrug, kWh/100 km: 11,7 (blandet kørsel); CO₂‐emission blandet kørsel, g/km: 0;effektivitetsklasse: A+
 • Touareg. Oplev connectivity.
  Touareg. Oplev connectivity.

Styr på destinationen i realtid

 • Guide & Inform. Med Car-Net er du altid opdateret på turen.
  Guide & Inform. Med Car-Net er du altid opdateret på turen.

Med ”Guide & Inform”-tjenesterne fra Car-Net er du bedre informeret på farten. Søg efter spændende destinationer i dine omgivelser, modtag højaktuelle trafikinformationer direkte fra internettet og meget mere.

Sådan aktiveres og anvendes Car-Net

Her kan du se, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester via We Connect-appen – og hvad der behøves til dette.

Se aktiveringsvejledningerne

Kontrol af forudsætninger

Hvilke tjenester er tilgængelige?

Er din Volkswagen udstyret med We Connect eller Car-Net ? Eller kan den udstyres med We Connect Go? Her får du et første uforpligtende overblik over, hvilke mobile onlinetjenester der tilbydes i din bil.  

Tjek kompatibilitet

Praktiske tjenester til din hverdag

 • Det er Car-Net. Hurtig hjælp on demand.
  Det er Car-Net. Hurtig hjælp on demand.
 • Det er Car-Net. Beroligende, at bilen tjekker sig selv.
  Det er Car-Net. Beroligende, at bilen tjekker sig selv.
 • Det er Car-Net. Kør endnu mere forudseende.
  Det er Car-Net. Kør endnu mere forudseende.
 • Det er Car-Net. Internet i bilen sikrer mere komfort i hverdagen.
  5,3
  5.
  Brændstofforbrug, l/100 km: blandet kørsel 1,8-1,6; strømforbrug, kWh/100 km:blandet kørsel 12,0-11,4; CO₂-emission blandet kørsel, g/km: 40 ‐ 36; effektivitetsklasse: A
  Det er Car-Net. Internet i bilen sikrer mere komfort i hverdagen.
  5,3
  5.
  Brændstofforbrug, l/100 km: blandet kørsel 1,8-1,6; strømforbrug, kWh/100 km:blandet kørsel 12,0-11,4; CO₂-emission blandet kørsel, g/km: 40 ‐ 36; effektivitetsklasse: A

Du er i gode hænder

 • Det er Car-Net. Hurtig hjælp on demand.
  Det er Car-Net. Hurtig hjælp on demand.

Godt, at der altid er nogen, som passer på dig: Med nødopkaldsservicen, der fås som ekstraudstyr, kan du døgnet rundt få fat i Volkswagens nødopkaldscentral ved at trykke på den røde SOS-knap. Ved ulykker med airbagudløsning tilkaldes hjælpen automatisk.

We Connect-app

Nu kan Car-Net bruges med We Connect-appen

Med We Connect-appen får du de mobile onlinetjenester fra Car-Net på din smartphone. Og alle fordelene i en app. Du skal bare downloade We Connect-appen til dit smartphone-operativsystem og forbinde den med din Volkswagen.

Disclaimer by Volkswagen
1.
For at kunne benytte Car-Net-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. I tillæg skal en separat kontrakt indgås online med Volkswagen AG. For at være i stand til at anvende tjenesterne for den fulde periode, har du 90 dage fra overhændelse af køretøjet til at registrere køretøjet under portal.volkswagen-we.com Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Anvendelse af mobile online tjenester for Car-Net ”Vejledning & Inform” er kun muligt med de valgfri Discover Media og Discover Pro udstyr. I tillæg har du behov for et mobilt, internet-aktiveret apparat (dvs. smartphone) der er i stand til at fungere som et mobilt WLAN hotspot. Som alternativ kan du, med ”Business” telefon-grænseflade valgmulighed i forbindelse med Discover Pro navigationsystemet, anvende en mobiltelefon med fjern-SIM Access Profile (rSAP) eller et SIM-kort med en telefon og data valgmulighed. Med den valgfri Car-Stick LTE i forbindelse med Discover Media navigationssystemet kan du også etablere en internetforbindelse for dit navigationsapparat såvel som et W-LAN hotspot i køretøjet. Car-Net tjenesterne er kun tilgængelige med en eksisterende eller separat konkluderet mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiltelefonleverandør, og kun indenfor det dækningsområde for det respektive mobiltelefonnetværk. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. På grund af volumen af data, der genereres under anvendelsen af Car-Net tjenester, er det stærkt anbefalet, at du indgår en flad data-rate med din mobiltelefonleverandør. Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder Tilgængeligheden af Car-Net tjenester kan variere fra land til land. Disse tjenester er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode og indholdet kan ændres under kontraktperioden. Yderligere information om Car-Net er tilgængeligt på portal.volkswagen-we.com og fra din Volkswagen partner; information om mobiltarifbetingelser fra din mobilleverandør.
3.
De anførte forbrugs- og udledningsværdier er beregnet med udgangspunkt i den målemetode, der er fastlagt fra lovgivningens side. Siden den 1. september 2017 bliver visse nye biler typegodkendt efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), der er en mere realistisk testmetode til måling af brændstofforbruget og udledningen af CO₂. Fra og med 1. september 2018 vil WLTP trin for trin afløse den nye europæiske kørecyklus (NEDC). På grund af de mere realistiske testbetingelser, er brændstofforbruget og CO₂-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen fra den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

P.t. foreskriver lovgivningen, at NEDC-værdierne skal angives. Hvis det drejer sig om nye biler, der er typegodkendt i henhold til WLTP, bliver NEDC-værdierne afledt af WLTP-værdierne. Det er valgfrit, om WLTP-værdierne anføres sammen med NEDC-værdierne, indtil WLTP-værdierne bliver obligatoriske. Hvis NEDC-værdierne anføres som et interval, vedrører de ikke en enkelt, isoleret bil og er dermed ikke en del af tilbuddet. De er alene anført for at gøre det muligt at lave sammenligninger mellem forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom f.eks. vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO₂-emissionen og præstationerne for et køretøj.

Få mere at vide om det officielle brændstofforbrug og den officielle, specifikke CO₂-emission for nye personbiler i dokumentet ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (håndbog vedrørende nye personbilers brændstofforbrug, CO₂-emission og strømforbrug), der fås gratis på alle salgssteder samt hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).
4.
For at kunne benytte Car-Net-tjenesterne har du brug for en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. I tillæg skal en separat kontrakt indgås online med Volkswagen AG. For at være i stand til at anvende tjenesterne for den fulde periode, har du 90 dage fra overhændelse af køretøjet til at registrere køretøjet under portal.volkswagen-we.com Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Brugen af de mobile Car-Net’s onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne Webradio og hybridradio. Til brug af tjenesterne webradio og hybridradio, samt af WLAN-hotspottet, kan man købe datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner "Cubic Telecom", som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte webradio og hybridradio via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt WLAN-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefoniudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved at modtage datapakker fra internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. Brug af den gratis We Connect-app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder Tilgængeligheden af individuelle Car-Net tjenester, beskrevet i pakkerne (”Vejleding & Inform Premium” og ”Sikkerhed & Service”), kan variere fra land til land. Tjenesterne er altid tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode, og indholdet kan ændres eller blive utilgængeligt under kontraktperioden. Mere information findes på portal.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Information om mobiltariffer kan du få hos din mobiludbyder.

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there