App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.

App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto. Sådan overfører du dine apps til bilen.

Sådan fungerer det

Du vil benytte dine smartphone-apps sikkert og komfortabelt i bilen? Takket være App-Connect er det nemmere end nogensinde før. Det giver dig mulighed for nemt og bekvemt at bruge bestemte apps og bestemt indhold direkte i din Volkswagen. De overføres kabelbundet til infotainmentsystemets display, hvor du kan bruge dem nemt og bekvemt inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder tre grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay, Android Auto fra Google og MirrorLink. Det er nu også særligt komfortabelt at anvende Apple CarPlay og Android Auto fra Google til biler, der er forberedt til We Connect, ved hjælp af den trådløse forbindelsesmulighed for navigationssystemerne „Discover Media“ og „Discover Pro“ samt for ”Ready 2 Discover”. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. 1

Dine App-Connect-forbindelsesmuligheder

Apple CarPlay™

Apple CarPlay

Med CarPlay fra Apple kan du styre udvalgte apps på din iPhone under køreturen. Nu også mulighed for trådløs forbindelse i biler, der er forberedt til We Connect.

Mere om Apple CarPlay

Android Auto

Android Auto

Med Android Auto fra Google kan du på sikker vis betjene egnede apps på din smartphone under køreturen. Nu også mulighed for trådløs forbindelse i biler, der er forberedt til We Connect.

Mere om Android Auto

Det interesserer dig muligvis også