App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.
App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.
App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.

App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto. Sådan overfører du dine apps til bilen.

Sådan fungerer det

Du vil benytte dine smartphone-apps sikkert og komfortabelt i bilen? Takket være App-Connect er det nemmere end nogensinde før. Det giver dig mulighed for nemt og bekvemt at bruge bestemte apps og bestemt indhold direkte i din Volkswagen. De overføres kabelbundet til infotainmentsystemets display, hvor du kan bruge dem nemt og bekvemt inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder tre grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™, Android Auto™ fra Google og MirrorLink®. Det er nu også særligt komfortabelt at anvende Apple CarPlay™ og Android Auto™ fra Google™ til biler, der er forberedt til We Connect, ved hjælp af den trådløse forbindelsesmulighed for navigationssystemerne „Discover Media“ og „Discover Pro“ samt for ”Ready 2 Discover”. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. 1

Dine App-Connect-forbindelsesmuligheder

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Med CarPlay™ fra Apple kan du styre udvalgte apps på din iPhone under køreturen. Nu også mulighed for trådløs forbindelse i biler, der er forberedt til We Connect.

Mere om Apple CarPlayTM

Android Auto

Android Auto™

Med Android Auto™ fra Google™ kan du på sikker vis betjene egnede apps på din smartphone under køreturen. Nu også mulighed for trådløs forbindelse i biler, der er forberedt til We Connect.

Mere om Android Auto™

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt
Kontakt
Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80 88 63 03 (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
appconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Det interesserer dig muligvis også