App-Connect. Cómo integrar sus aplicaciones al vehículo.
1

App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.

App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.

Du vil benytte dine smartphone-apps sikkert og komfortabelt i bilen? App-Connect1 giver dig mulighed for nemt og bekvemt at bruge bestemte apps og bestemt indhold direkte i din Volkswagen.

Sådan fungerer det

Dine smartphone-apps overføres til infotainmentsystemets display, hvor du kan bruge dem nemt og overskueligt inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til f.eks. musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder to grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay og Android Auto fra Google. Brugen er også særligt komfortabel takket være den trådløse forbindelsesmulighed for navigationssystemerne ”Discover Media” og ”Discover Pro” samt for ”Ready 2 Discover”. Der kan kun bruges godkendte apps under kørslen, så føreren ikke bliver distraheret. 

Volkswagen AG giver dig mulighed for at benytte Apple CarPlay og Android Auto – den landespecifikke tilgængelighed af de to teknologier hører dog under Apples og Googles ansvar.

--:--

Dine App-Connect-forbindelsesmuligheder

Apple CarPlay

Apple CarPlay™

Med CarPlay fra Apple kan du styre udvalgte apps på din iPhone under køreturen.Også trådløst for biler, der er forberedt til VW Connect. Og betjeningen er lige så brugervenlig, som du er vant til ved iPhone. Telefon, nyheder, musik – alt med blot et enkelt tryk på en knap. Du kan endda betjene systemet med stemmekommandoer. Du kan få yderligere oplysninger direkte hos Apple.

Android Auto

Android Auto

Med Android Auto fra Google kan du på sikker vis betjene egnede apps på din smartphone under køreturen. Også trådløst for biler, der er forberedt til VW Connect. Og med Google Voice styrer du alt med stemmen. Du kan få yderligere oplysninger direkte hos Google.

Det interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Kun tilgængelig i forbindelse med radioerne ”Composition”, ”Composition Colour” og ”Composition Media” og ”Ready 2 Discover” eller navigationssystemerne ”Discover Media”, ”Discover Pro” og "Discover Pro Max". App-Connect giver principielt mulighed for at benytte teknologierne Apple CarPlay og Android Auto. Begge teknologier hører under Apples og Googles ansvar, og Volkswagen AG har ingen indflydelse på den landespecifikke tilgængelighed af Apple CarPlay og Android Auto, hvorfor det kan afvige fra land til land, hvilke teknologier der står til rådighed. Tilgængeligheden af Apple CarPlay kan ses på https://www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-carplay og tilgængeligheden af Android Auto på https://www.android.com/intl/dk_da/auto/. Funktionerne kan gennemgå indholdsmæssige ændringer eller blive sat i bero i løbet af aftaleløbetiden. Der kan kun bruges godkendte apps under kørslen, så føreren ikke bliver distraheret. Vær i denne sammenhæng også opmærksom på, at nogle apps ikke tilbydes til begge teknologier. Oplysninger om kompatibiliteten med smartphones findes for Apple CarPlay på https://apple.com/dk/ios/carplay/, for Android Auto på https://android.com/intl/dk_da/auto/. Apple CarPlay er et varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto er et varemærke tilhørende Google LLC. 
2.
Hvis du køber en ny bil, har du mulighed for at benytte de digitale tjenester fra VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus for den gratis indledende aftaleløbetid. Før du kan benytte VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien har du brug for en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. Når Volkswagen brugerkontoen er blevet oprettet, og der er oprettet forbindelse med din bil, kan du benytte bil-, lande-, software- og udstyrsuafhængige digitale tjenester i en gratis indledende aftaleløbetid. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Den faktiske varighed af den gratis aftaleløbetid afhænger af, hvornår du aktiverer de digitale tjenester. Senest fra dag nr. 90 efter den første udlevering begynder den gratis tilbudte indledende aftaleløbetid automatisk at tælle ned. Du kan se den præcise aftaleløbetid for din bil på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Enkelte mobile onlinetjenester fra We Connect / We Connect Plus eller VW Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus eller VW Connect og VW Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien. 
4.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.