App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.
App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.
App-Connect. Sådan overfører du dine apps til bilen.

App-Connect inkl. Wireless Apple CarPlay. Sådan overfører du dine apps til bilen.

Sådan fungerer det

Vil du gerne bruge dine smartphone-apps sikkert og bekvemt i din bil? Takket være App-Connect inkl. Wireless Apple CarPlay er det nemmere end nogensinde før. Det giver dig mulighed for nemt og bekvemt at bruge bestemte apps og bestemt indhold direkte i din Volkswagen. De overføres til infotainmentsystemets display, hvor du kan bruge dem nemt og bekvemt inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder to grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™ og Android AutoTM fra Google. I biler med We Connect-funktion er brugen af Apple CarPlay™ nu også endnu nemmere med mulighed for trådløs forbindelse til ”Discover Media” og ”Discover Pro”. For at undgå at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen.1

Dine App-Connect-forbindelsesmuligheder

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Med CarPlay™ fra Apple kan du styre udvalgte apps på din iPhone under køreturen.  Nu også mulighed for trådløs forbindelse i biler med We Connect-funktion.

Mere om Apple CarPlayTM

Android Auto

Android Auto™

Takket være Android Auto™ fra Google™ kan du betjene egnede apps på din smartphone med Android-operativsystem sikkert under køreturen. Android Auto™ tilbydes for nuværende ikke af Google til danske brugere.

Mere om Android Auto™

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there