VW ID. BUGGY holder foran en grøn og blå lysflade

ID. Buggy - Følelsen af frihed

Legenden lever

Med inspiration fra de legendariske californiske dune buggies fra 60’erne overfører ID. BUGGY følelsen af frihed og eventyr til nutiden. På uasfalterede veje eller endeløse strande kan du mærke fartvinden og solen på din hud, og du kan nyde rendyrket køreglæde med alle sanser – komplet eldrevet og lokalt uden emissioner.

Det puristiske design er den moderne, retrofri fortolkning af et ikon.
Klaus Bischoff
Volkswagen chefdesigner

Frit fra konventionerne:
designet af ID. BUGGY

Udvendigt robust og alligevel æstetisk, indvendigt klar og vejrbestandig – ID. BUGGY kører præcist, som den ser ud, og vækker dermed den enestående ”buggy feeling” til live igen.

VW ID. BUGGY set bagfra

Et puristisk design med svævende karrosseri

Det kompromisløst klare design uden fast tag og døre, med 18”-fælge og offroad-dæk, bundskjold samt styrtbøjle kan klare næsten alle slags udfordringer. Samtidig får den tofarvede speciallakering det til at se ud, som om det formfuldendte karrosseri rent optisk svæver over det robuste chassis.

VW ID. BUGGY kører på en landevej

Perfekt til individuelle mindre serier af biler

Takket være modulopbygningen kan det øverste karrosseriområde på ID. BUGGY løsnes fra chassiset. Volkswagen giver dermed producenter af mindre serier af biler og start-up-virksomheder mulighed for at udvikle deres egne, lokalt emissionsfri dune buggies.

ID. BUGGYs interiør med fokus på rattet

Vandafvisende interiør

Den rummelige ”open space”-kabine er ekstremt holdbar og vejrbestandig, og betjeningen er enkel og klar. ID. BUGGY er en ren 2-sæders bil, hvor man tager plads på integrerede sæder og betjener bilen med multifunktionsrattet og touchfunktion – de vigtigste informationer er i synsfeltet takket være det komplet digitale cockpit.

Emotion uden emission: teknologien i ID. BUGGY

De kraftfulde elmotorer sørger med deres forrygende acceleration for rendyrket køreglæde – lokalt uden emissioner.

VW ID. BUGGY kører, set bagfra

Får pulsen op.

Den 204 hk stærke elmotor i bilens bagende forsynes med strøm fra et højvoltsbatteri i bilens bund og leverer et maksimalt drejningsmoment på 310 Nm fra stilstand. Bilen accelererer fra 0 til 100 km/t på kun 7,2 sek. Tophastigheden er først elektronisk begrænset ved 160 km/t.

VW ID. BUGGY – nærbillede af baglygte

Fleksible lynopladningsstandere

I fremtiden vil det være muligt at oplade elbiler mange steder – også takket være nye opladningskoncepter som de fleksible lynopladningsstandere, der kan opstilles midlertidigt eller installeres fast. En sådan ”powerbank til elbiler” har en ladekapacitet på op til 360 kWh.

VW ID. BUGGY – nærbillede af 3/4 af fronten

Modulopbygget elbilsplatform

Efter mellemklassen, MPV, SUV og sedan er ID. BUGGY den femte konceptbil på basis af den modulopbyggede elbilsplatform – et imponerende bevis på denne enestående platforms mange facetter, når det gælder elbiler.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.