En mand ved siden af en blå VW ID.4.

ID.-teknologi 

Oplev de innovative teknologier ved Volkswagens elektriske mobilitet og platformen, som alle ID.-modeller er baseret på: den modulopbyggede elbilsplatform MEB.

Innovative teknologier, som giver mere komfort og rækkevidde 

Elektrisk mobilitet skal ikke kun være effektiv, men også komfortabel – over mange år og kilometer. Derfor arbejder vi hele tiden på nye features og forbedringer, så din dagligdag med din ID.-model bliver endnu mere afslappet. Her kan du få mere at vide om disse innovative teknologier. En ting er sikker: Kørslen i en elbil bliver i fremtiden mere og mere digital.

Batteri og bremsesystem

MEB: Batteri med system

Elektrisk energi bliver til elektrisk mobilitet. Det lyder enkelt, men er faktisk ret komplekst. Derfor forklarer vi her opbygningen og fordelene ved batterisystemet i den modulopbyggede elbilsplatform (MEB). For du skal jo vide, hvad din ID.-model indeholder.

Rekuperation: Effektiv genindvinding af bremseenergi

Man taler om, at den der bremser, taber. Volkswagens ID.-modeller gør op med denne fordom: De er udstyret med en avanceret teknik, som genindvinder energi ved opbremsning ved hjælp af rekuperation.

Det centrale element i en elbil er højvoltsbatteriet. Her kan du få vigtige informationer om pleje, styring af opladning og den garanti, der gælder for et elbilsbatteri fra Volkswagen – så du har så meget glæde som muligt af din ID.-model hver eneste dag.    

Software og teknik

Varmepumpe: Effektiv opvarmning 

I de komplet eldrevne ID.-modeller sørger en varmepumpe (ekstraudstyr) for en energieffektiv opvarmning af kabinen. Derved bruges der mindre strøm fra batteriet til opvarmning.

AR-head-up-display: Banebrydende navigation

Vores ID.-modeller fås med en intuitiv innovativ navigation gennem trafikken: Augmented-reality-head-up-displayet er et teknisk highlight, som får informationer direkte i dit synsfelt til at smelte sammen med virkeligheden.

Bildata: Flere innovationer til din ID.   

En målrettet udlæsning af bildata hjælper Volkswagen med konstant at videreudvikle ID.-modellerne. Din bil kan med en telematik-boks som forberedelse til frivillig udlæsning og analyse af bildata også yde et bidrag til optimering af ID.-familien.

ID. Sound: lyden af en ny form for mobilitet

ID.-modellerne har indledt en ny æra inden for mobilitet – med dynamiske, elektriske præstationer, et innovativt design og et toneangivende lyddesign, som også kan bidrage til sikkerheden.

GTX: sportslig og elektrisk

I ID.-familien står tre bogstaver for sportslige elektriske præstationer: GTX. Modellerne med denne betegnelse adskiller sig ikke kun fra de øvrige modeller med deres sportsligt-elegante design, men især med deres præstationer. Her præsenterer vi vores GTX-modelrække.

Volkswagen software: fra bil til smartbil

Volkswagen sætter opdateringer ”over-the-air” i system. Det holder bilens software up-to-date i længere tid.

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

ID.-modellerne ID.3, ID.4, ID.5 GTX og ID. Buzz.

Vil du gerne lære vores komplet eldrevne ID.-modeller nærmere at kende? Så aftal tid til en prøvekørsel hos en af vores forhandlere i nærheden. Eller brug vores onlinekonfigurator til at bygge din drømme-ID.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Service til din Elbil

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: