En rød VW ID.5 GTX kører sportsligt på en bjergvej. Blik på fronten, fælgene og siden.
1

Den dynamiske ID.5 GTX

  • Pris fra489.995 kr.
  • Elektrisk rækkevidde510 km.
  • Hestekræfter299 hk.
  • Tophastighed180 km/t
  • Længde4.599 mm.
  • Bagagerumsvolumen549 - 1.561 l.

  Gør et vedvarende indtryk

  Dualmotor-firehjulstræk, et atletisk coupédesign og en hæsblæsende acceleration: Oplev sportslige elektriske præstationer i en ID., som forbinder ansvarsbevidst kørsel og køreglæde på optimal vis. 

  Den røde elbil VW ID.5 GTX kørende på en vej med bjerge i baggrunden. Ses skrå bagfra

  Dualmotor-firehjulstræk

  Sportslig køreglæde til alle, der også gerne ind imellem vil køre uden for asfalteret vej. 

  En rød VW ID.5 GTX i coupédesign holder foran et hus. Tilsluttet til en ladestation via kabel.

  Komplet eldrevet køreglæde: ID.5 GTX

  ID.5 GTX kombinerer styrkerne ved en SUV og et elegant coupédesign med den elektriske køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

  Interiør i en VW ID.5 GTX. Fokus er på rat, instrumentbræt og navigationssystem

  Rummeligt indvendigt design

  Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

  Nyheder om ID.5 GTX

  Book en prøvetur i den 100 % elektriske ID.5 GTX

  Nu er det muligt at booke en prøvetur i den 100% elektriske ID.5 og ID.5 GTX. Den elegante ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. 

  Er du til endnu flere hestekræfter og elektrisk firehjulstræk, så er det også muligt at prøvekøre den sportslige ID.5 GTX, som kombinerer sportslige præstationer med elektrisk køreglæde på optimal vis. Og så er den 100 % elektrisk. Hop ind!

  Vi ser frem til at byde dig velkommen!

  --:--
  Volkswagen ID.-tutorial video: Forbedring af rækkevidde

  Lær din ID. at kende

  En Volkswagen ID.-model er innovativ og højteknologisk. Det kan derfor være svært at kende til alle bilens smarte funktioner. Det har vi forsøgt at gøre lidt nemmere for dig.

  Vi har lavet et univers af videoer og viden om teknologien bag ID.-modellerne, opladning, rækkevidde, batterier til elbilen og meget mere, så du kan få mest ud af din Volkswagen ID..

  Du kan blandt andet se videoen omkring forbedring af rækkevidde, så du ved hvordan du kan få længst mulig rækkevidde ud af din ID.-model.

  --:--

  Eksteriør & interiør

  Indlysende kommunikation

  Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til den innovative ID.5 GTX: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter*. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

  *Inden for de systemmæssige grænser.

  Sportslig helt ned i detaljen

  Kraftfuld, sportslig, udtryksfuld: Den elegante ID.5 GTX skiller sig ud i klassen med sin karakteristiske coupéform. Futuristiske 20” letmetalfælge i et eksklusivt GTX-design, tagrammeliste og C-stolpedekor i antracit og det sorte tag, som er typisk for ID.5 og adskiller den fra andre biler, udstråler tydeligt GTX. Et andet kendetegn er den aerodynamiske silhuet med den blidt faldende taglinje mod bilens bagende med den iøjnefaldende hækspoiler, der giver den elektriske sprinter et sportsligt look – og straks afslører, hvor meget karakter bilen har. Det hele føles bedst, når du kører forbi i bilen.

  Teknologi

  Viser vejen. Altid up to date.

  Opdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID.5 GTX. Takket være over-the-air-opdateringer kan disse blive opdateret helt automatisk fx i løbet af natten, når du bekræfter opdateringen i dit infotainmentsystem. Så er din ID.5 GTX helt opdateret, og du får adgang til nye funktioner i din bil.

  IQ.DRIVE - Assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  IQ.DRIVE – vores assistentsystemer

  Graphic shows how Travel Assist with swarm data works.

  Din ID.5 GTX er som standard udstyret med nødbremseassistenten "Front Assist". Fareadvarslen Car2X er også en del af standardudstyret. Som ekstraudstyr fås en række andre assistentsystemer til ID.5 GTX – herunder fx Travel Assist.