Den komplet eldrevne ID.5 GTX med dualmotor-All-Wheel-Drive

Den nye ID.5 GTX forventes introduceret i Danmark i april 2022. Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med den nyeste information omkring den nye ID.5 GTX.

Den nye ID.5 GTX forventes introduceret i Danmark i april 2022. Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret med den nyeste information omkring den nye ID.5 GTX.

Pris fra
439.995kr.
Elektrisk rækkevidde
488km.
Hestekræfter
299hk.
Tophastighed
180km/t
Længde
4.599mm.
Bagagerumsvolumen
549 - 1.561l.
Service- og Reparationsabonnement
Inkluderet i 5 år / 100.000km.
Mulighed for
Clever opladning
Tilladt anhængervægt
750 - 1.400kg.

Gør et vedvarende indtryk

Dualmotor-All-Wheel-Drive, et atletisk coupédesign og en hæsblæsende acceleration: Oplev sportslige elektriske præstationer i en ID., som forbinder ansvarsbevidst kørsel og køreglæde på optimal vis.

Byg din ID.5 GTX

--:--
Red VW ID.5 GTX drives dynamically on a mountain road. View of rear, wheels and side.

Dualmotor-All-Wheel-Drive

Sportslig køreglæde til alle, der også gerne ind imellem vil køre uden for asfalteret vej. 

Coupédesign

Den nye ID.5 GTX kendetegnes ikke kun af sit kraftfulde design. Også detaljerne bidrager til bilens sportslige udtryk.

VW ID.5 GTX view from the inside. View of fittings, steering wheel, seats and pedals. A young woman is sitting in the passenger seat.

Rummeligt indvendigt design

Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

Eksteriør

Indlysende kommunikation

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter på den nye ID.5 GTX: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter*. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse.

*Inden for de systemmæssige grænser.

Teknologi

En sportslig forbindelse

GTX står for hæsblæsende elektriske præstationer, som du ikke vil undvære igen. Men frem for alt for sportslighed. Vil du gerne være helt tæt på vejen? Det kan du med den nye ID.5 GTX! Som ekstraudstyr kan den udstyres med en sportsundervogn med en særligt stram opsætning af fjedre, støddæmpere og stabilisatorer. Progressiv styring, som er standardudstyr, optimerer køreegenskaberne og giver en endnu mere direkte kørefornemmelse – især ved sportslig kørsel eller på strækninger med mange sving.