En rød VW ID.5 GTX kører sportsligt på en bjergvej. Blik på fronten, fælgene og siden.
1

Den opgraderede ID.5 GTX kan bestilles nu

  • Pris fra446.995 kr.
  • km 530
  • Hestekræfter340 hk
  • Forbrug16,5 kWh/100km
  • Halvårlig CO2-ejerafgift390 kr.
  • Bagagerumsvolumen549 - 1.561 l.
  • Længde4.599 mm

Gør et vedvarende indtryk

4MOTION Dualmotor-firehjulstræk, et atletisk coupédesign og en acceleration, der vækker begejstring: Oplev sportslige elektriske præstationer i en ID., som forbinder ansvarsbevidst kørsel og køreglæde på optimal vis. 

Den nye ID.5 GTX

Oplev den nye ID.5 GTX

Oplev den nye ID.5 GTX

Red ID.5 GTX

Nu kan du bestille den opgraderede ID.5 GTX fra 446.995 kr, der kommer med en helt ny generation infotainmentsystem og en ny kraftfuld, elektrisk drivlinje. Den nye drivlinje giver markant mere motorkraft sammen med et reduceret strømforbrug.

Optimeret rækkevidde på op til 530 km
Øget motoreffekt på 340 hk
Nyt intuitivt infotainmentsystem på 12,9"
Forbedret 0 - 100 km/t på 5,4 sekunder

En kontrastfyldt atlet

Sorte ventilationsgitre, sorte 20” letmetalfælge i eksklusivt design og sort tag: Den dynamiske ID.5 GTX har en imponerende fremtoning.

Et særligt interiør

Den rummelige kabinen har ud over den bemærkelsesværdigt gode plads også et moderne betjeningskoncept og en lang række GTX-specifikke detaljer, som fx de røde syninger og de elegante sædeindtræk.

--:--

Galleri & 360° visning

Opkoblingsmuligheder: Den digitale forbindelse til din ID.

Opkoblingsmulighederne fra Volkswagen giver dig mere komfort og underholdning. Din ID.’s forbindelse til internettet og din smartphone hjælper dig med at komme mere afslappet frem til din destination – men du skal stadig selv køre bilen.

Værd at vide om ID.5 GTX

Book en prøvetur i den 100 % elektriske ID.5 GTX

Nu er det muligt at booke en prøvetur i den 100% elektriske ID.5 og ID.5 GTX. Den elegante ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. 

Er du til endnu flere hestekræfter og elektrisk firehjulstræk, så er det også muligt at prøvekøre den sportslige ID.5 GTX, som kombinerer sportslige præstationer med elektrisk køreglæde på optimal vis. Og så er den 100 % elektrisk. Hop ind!

Vi ser frem til at byde dig velkommen!