En rød VW ID.5 GTX kører sportsligt på en bjergvej. Blik på fronten, fælgene og siden.

Den dynamiske ID.5 GTX

Volkswagen annoncerer i øjeblikket med levering af ID.5 i 2022. Dette omfatter ID.5 Pro og ikke GTX-modellerne. Vi oplever desværre, at GTX-modellerne ikke kan bygges så hurtigt, som vi ønsker det, hvilket kan betyde levering i 2023.

Volkswagen annoncerer i øjeblikket med levering af ID.5 i 2022. Dette omfatter ID.5 Pro og ikke GTX-modellerne. Vi oplever desværre, at GTX-modellerne ikke kan bygges så hurtigt, som vi ønsker det, hvilket kan betyde levering i 2023.

Pris fra
469.995kr.
Elektrisk rækkevidde
510km.
Hestekræfter
299hk.
Tophastighed
180km/t
Længde
4.599mm.
Bagagerumsvolumen
549 - 1.561l.
Service- og Reparationsabonnement
*Inkluderet i 5 år / 100.000km.
Mulighed for
Clever opladning
Tilladt anhængervægt
750 - 1.400kg.

Gør et vedvarende indtryk

Dualmotor-firehjulstræk, et atletisk coupédesign og en hæsblæsende acceleration: Oplev sportslige elektriske præstationer i en ID., som forbinder ansvarsbevidst kørsel og køreglæde på optimal vis. 

Den røde elbil VW ID.5 GTX kørende på en vej med bjerge i baggrunden. Ses skrå bagfra

Dualmotor-firehjulstræk

Sportslig køreglæde til alle, der også gerne ind imellem vil køre uden for asfalteret vej. 

En rød VW ID.5 GTX i coupédesign holder foran et hus. Tilsluttet til en ladestation via kabel.

Komplet eldrevet køreglæde: ID.5 GTX

ID.5 GTX kombinerer styrkerne ved en SUV og et elegant coupédesign med den elektriske køreoplevelse i en ID. Oplev begejstrende elektriske præstationer.

Interiør i en VW ID.5 GTX. Fokus er på rat, instrumentbræt og navigationssystem

Rummeligt indvendigt design

Det gennemtænkte og store Open-Space-interiør giver dig mere frihed og plads til det, som er vigtigt for dig.

Nyheder om ID.5 GTX

Book en prøvetur i den 100 % elektriske ID.5 GTX

Nu er det muligt at booke en prøvetur i den helt nye 100 % elektriske ID.5 og ID.5 GTX. Den nye ID.5 er for dig, der ønsker det bedste fra begge verdener. Du får den optimale indstigningshøjde, komfort og rummelighed fra den populære SUV, og kombinerer det med den dynamiske silhuet fra den sportslige coupé. 

Er du til endnu flere hestekræfter og elektrisk firehjulstræk, så er det også muligt at prøvekøre den sportslige ID.5 GTX, som kombinerer sportslige præstationer med elektrisk køreglæde på optimal vis. Og så er den 100 % elektrisk. Hop ind!

Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Den røde elbil VW ID.5 GTX set fra siden, mens den oplader

Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen*

Med ID.5 GTX er du altid i gode hænder. Der er nemlig 5 års Service- og Reparationsabonnement inkluderet i prisen**. På den måde slipper du for uforudsete regninger, når din Volkswagen har været på værksted. Du får glæde af abonnementet allerede fra den dag, din bil skal have sit første serviceeftersyn. Det bliver udført af erfarne Volkswagen-teknikere, men regningen udebliver, eftersom reparationer og serviceeftersyn allerede er betalt via dit abonnement.

*Gælder ikke ID.-modeller, der benyttes til taxi- og flextrafik-kørsel, samt udlejnings-, erhvervsleasing- og VW GO-biler.

**Begrænsninger i Service- og Reparationsabonnement gælder, se vilkår herÅbner et eksternt link.

--:--

Eksteriør & interiør

Indlysende kommunikation

Allerede ved første øjekast ser man et af de vaskeægte højdepunkter, der fås som ekstraudstyr til den nye ID.5 GTX: det innovative IQ.LIGHT. Matrix-teknologien giver mulighed for at køre permanent med fjernlys uden at blænde andre trafikanter*. Et elegant lysbånd mellem de flotte LED-matrix-forlygter og Volkswagen logoet. Det, der gør indtryk på fronten, må naturligvis ikke mangle på bagenden: Pakken omfatter 3D-LED-baglygter (ekstraudstyr) med animeret stoplys og integreret dynamisk blinklys, som viser retningen med en flydende lysbevægelse. 

*Inden for de systemmæssige grænser.

Sportslig helt ned i detaljen

Kraftfuld, sportslig, udtryksfuld: Den nye ID.5 GTX skiller sig ud i klassen med sin karakteristiske coupéform. Futuristiske 20” letmetalfælge i et eksklusivt GTX-design, tagrammeliste og C-stolpedekor i antracit og det sorte tag, som er typisk for ID.5 og adskiller den fra andre biler, udstråler tydeligt GTX. Et andet kendetegn er den aerodynamiske silhuet med den blidt faldende taglinje mod bilens bagende med den iøjnefaldende hækspoiler, der giver den elektriske sprinter et sportsligt look – og straks afslører, hvor meget karakter bilen har. Det hele føles bedst, når du kører forbi i bilen.

Teknologi

Viser vejen. Altid up to date.

Opdateringer øger funktionaliteten i de digitale systemer i din ID.5 GTX. Takket være over-the-air-opdateringer kan disse blive opdateret helt automatisk fx i løbet af natten, når du bekræfter opdateringen i dit infotainmentsystem. Så er din ID.5 GTX helt opdateret, og du får adgang til nye funktioner i din bil.