Volkswagen ID. Drivers Club - Eksklusivt for ID.-bilister

ID. Drivers Club: mødestedet for ID.-bilister

Sammen i retning mod den elektriske fremtid 

Med din ID.3 eller ID.4 har du ikke kun besluttet dig for at være en del af den næste tidsalder inden for mobilitet, du får også adgang til den eksklusive ID. Drivers Club. Du kan her møde ligesindede i en privat Facebook-gruppe. I kan udveksle erfaringer med hinanden i ID. Drivers Club og diskutere fremtidens mobilitet – I kan opleve ID.-modellerne i fællesskab.

Sæt dig ind, og kør af sted

At blive medlem af ID. Drivers Club på Facebook er næsten lige så nemt som at oplade batteriet i din ID. Du skal blot anvende linket nedenfor og dit stelnummer, som du finder i bilens registreringspapirer og i forruden på din ID. Vi glæder os til at se dig!

En gruppe ID.-eksperter

Som pioner inden for elektrisk mobilitet så ved du allerede en masse om din nye bil – men ved du alt? Du kan få informationer om eksklusive detaljer omkring ID.3 og ID.4 fra Volkswagen insidere og eksperter. Du kan lære andre ID.-bilister at kende og få svar på spørgsmål angående din ID.

Bliv medlem af ID. Drivers Club!

Del dine erfaringer med ID.3 eller ID.4, og få udvidet din horisont, når det gælder elektrisk mobilitet, i vores private Facebook-gruppe.

Har du glemt registreringskoden?

Har du ikke registreringskoden til ID. Drivers Club? Så kontakt Volkswagen kundeservice på esupport@volkswagen.dk for at få en ny.