ConnectedFleet
Et flådestyringsværktøj, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din flåde

ConnectedFleet giver dig som flådeejer eller flådemanager et unikt overblik over din virksomheds køretøjer. Du bliver hele tiden opdateret om bilernes sundhedstilstand, så du altid kender status på din flåde og på den måde bedre kan optimere på driften. Og har du brug for at få dine biler på værksted, hjælper vi dig hurtigt op på liften, så du kan komme tilbage på vejen i en fart.

Vores ConnectedFleet løsning er gratis for dig som kunde. Har du brug for en udvidet Fleet Management løsning, har vi indgået et samarbejde med ABAX. Dette kan du læse mere om nederst på siden her.

Hvad er ConnectedFleet?

ConnectedFleet er et gratis flådesystem, som giver dig som flådejer eller flådemanager en brugervenlig og intuitiv platform til at danne overblik, vedligeholde og administrere din flåde. Gennem vores realtidsdata om flådens køretøjer, gør vi det enkelt at optimere flådens effektivitet. 

Sådan fungerer ConnectedFleet

ConnectedFleet er en GPS-baseret teknologi, som trådløst overfører bilens data til flådeejerens computer, tablet eller smartphone. Løsningen giver dig som flådeejer adgang til vigtige informationer om dine biler. Gennem ConnectedFleet, vil du altid have overblik over bilens tilstand, dens forbrug samt hvornår den skal til service. ConnectedFleet softwaren er indbygget i en dongle, der nemt og hurtigt installeres bag instrumentbrættet i bilen.

Gennem ConnectedFleet kan du:

  • Få overblik over din flåde og dens køretøjer
  • Udnytte din flådes fulde potentiale
  • Chat med værksteder og flådechauffører
  • Undgå unødige nedbrud
  • Opretholde optimal driftstid for at øge produktiviteten

Funktioner

  • Løbende videregive information om køretøjets tekniske status
  • Præcis information om, hvornår dine køretøjer har brug for service eller reparation
  • Chatfunktion - en direkte linje mellem dig, dine chauffører og værksteder
  • Mulighed for at give dine chauffører en gratis mobilapp, hvor de selv kan se bilens stand, chatte med værksteder og danne overblik over kørte ruter

Med ConnectedFleet får du overblik, service og sikkerhed

 

Nu er det endnu nemmere at få service til din bil

ConnectedFleet holder dig og din lokale Volkswagen Partner opdateret om din bils tilstand. Derfor ved de altid, hvordan de bedst hjælper dig gennem chatfunktionen, eller ved at booke tid til service eller reparation. 

 

Få hjælp, når du har brug for den

ConnectedFleet sender en besked til din Volkswagen Partner, hvis du og din bil har brug for assistance. Det kan både være assistance, hvis du har haft et uheld, eller Volkswagen Vejhjælp hvis din bil ikke kan køre længere. Lyser en af dine advarselslamper, kan du gennem appen blive guidet godt videre af værkstedet. 

Få overblik i lommestørrelse

Jeres chauffører har nu også mulighed for at installere ConnectedFleet på deres smartphone eller tablet. Ved hjælp af få klik, kan din chauffør tjekke bilens parkering, brændstofsniveau og hvornår der bør bestilles tid på værksted. På denne måde, er der altid styr på bilens tilstand. 

Du behøver heller ikke at bekymre dig om, hvilken service din bil mangler. Din Volkswagen Partner kender altid din bils status og ved derfor nøjagtig hvilken service der er brug for. Du får altid en påmindelse, når det er tid til servicebesøg.

 

ConnectedFleetCar app

Chauffører, der kører i biler som er tilknyttet en flåde, skal benytte sig af ConnectedFleetCar appen, som er bygget til flådekunder og deres chauffører. Appen kan downloades gratis fra Google Play Store og Apple App Store.

Download appen gennem Google Play Store herÅbner et eksternt link
Download appen gennem Apple App Store herÅbner et eksternt link

Bliv kontaktet af dit nærmeste ErhvervsCenter

Ønsker du at høre mere om ConnectedFleet? Bliv kontaktet af dit nærmeste ErhvervsCenter her.

ABAX - Udvidet løsning inkl. kort og enhedssporing

Ønsker du en mere udvidet løsning til din flåde, hvor eksempelvis kort, geofencing og enhedssporing er en mulighed, har ConnectedFleet et samarbejde med ABAX. 

ABAX er eksperter i udvidede flådeløsninger, hvor de tilpasser produkt og pris efter dine behov. ABAX benytter samme teknologi og dongle som ConnectedFleet, så du hurtigt kan blive koblet op. ABAX kan blandt andet hjælpe din virksomhed med GPS-tracker på maskiner og varevogne. Muligheder som kort, kørte ruter, geofencing, og parkering er med til at optimere driften af flåden og udnytte ruter og kørselsmønstre mest muligt. 

ABAX tilbyder også løsninger med trackere på håndholdte og ikke-drevne aktiver som boremaskiner, stiger mm. På den måde ved du altid hvor firmaets ejendele er.

Ønsker du at høre mere om ABAX's løsninger, kan du trykke herÅbner et eksternt link

Alt du behøver vide om ConnectedFleet