Plus2Dækning

Forlæng din dækning

Din Volkswagen er dækket af fabriksgarantien de 2 første år, men du kan udvide trygheden til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du tegner Plus2Dækning. Det har du mulighed for at tegne Plus2dækningen inden første indregistrering. Med en Plus2Dækning slipper du for at bekymre dig om uforudsete udgifter i de første 4 år. Når du køber en ny Volkswagen, er du omfattet af vores nybilsgaranti, der gælder i 2 år og dækker materiale- og fabrikationsfejl. Den dækning kan du forlænge til 4 år (dog maks. 120.000 kørte kilometer), hvis du vælger vores Plus2Dækning, der giver dig 2 ekstra år med tryghed. På den måde slipper du helt for at bekymre dig for ekstraudgifter de første 4 år.

2 års ekstra tryghed med fra start

Du kan tegne en Plus2Dækning, når du køber en fabriksny Volkswagen Personbil* og inden første indregistrering.
Vi er klar til at udskifte og reparere, ikke bare i Danmark, men i det meste af Europa. Og uanset, hvor du skulle få brug for os, så kan du regne med originale reservedele og specialuddannede fagfolk. Skal du sælge din Volkswagen inden for de første 4 år, så kan du lægge Plus2Dækning og den medfølgende tryghed oveni prisen.

Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning kan kun tegnes ved samtidig køb af fabriksny Volkswagen Personbil. Aftalen skal indgås inden første indregistrering.

Læs mere om Plus2DækningÅbner et eksternt link

*Plus2Dækning kan ikke tegnes på Volkswagen Erhvervsbiler, herunder eksempelvis Caddy, California, Multivan eller Amarok. Se alle Volkswagen Erhvervsbilers modeller på www.volkswagen-erhvervsbiler.dk. Ved tvivl kontakt venligst din nærmeste forhandler.

Hvad får jeg med Volkswagen Plus2Dækning?

Omfattende tryghed
I den periode, hvor aftalen gælder, reparerer eller ud-skifter din autoriserede Volkswagen Servicepartner alle dækkede dele, hvis uheldet er ude. Dækningen er så  omfattende, at du kan have samme ro i sindet, som du  har med en Volkswagen nybilsgaranti, hvis mekaniske  eller elektroniske dele skulle gå i stykker. 

Hjælpen er nær
Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning gælder i det meste af Europa. Uanset hvor du befinder dig, er den nærmeste autoriserede Volkswagen Servicepartner klar til at hjælpe dig, hvis du får brug for det. Du behøver altså ikke at transportere din bil langt for at få hjælp. 

Autoriseret service
Din Volkswagen Servicepartner kender din Volkswagen. Hvis uheldet er ude, er der ikke noget mere trygt sted at efterlade din bil. Du kan være sikker på, at din bil er i hænderne på eksperter og at reservedelene er originale, så din Volkswagen forbliver original.

Høj gensalgsværdi
Hvis du sælger din bil videre i dækningsperioden, følger Volkswagen Forhandlernes Plus2Dækning med bilen og overføres til den næste ejer. Det giver dig sikkerhed for,  at din Volkswagen holder værdien endnu bedre. 

Ekstra dækning med mange fordele

  • Høj gensalgsværdi
  • Få hjælp af nærmeste Volkswagen værksted - herhjemme og i det meste af Europa
  • Service på et autoriseret værksted sikrer dig tryghed og kvalitet
  • Aftalen dækker op til 120.000 km. eller i 4 år - alt efter hvad der kommer først
  • Gælder Volkswagen personbiler og Vans, bortset fra Caddy