Hos Volkswagen har du mulighed for at købe din nye bil online

Ønsker du at klare dit nye bilkøb hjemmefra, har vi nu gjort det nemt for dig. Se det store udvalg af både benzin- og elbiler og klar hele købsprocessen hjemmefra.
Du har mulighed for at samle hele din biløkonomi hos os da vi tilbyder både finansiering og forsikring.

Sådan fungerer Online Køb

1
Find din nye bil

Hos Volkswagen har du mulighed for at købe din nye bil online. Hele udvalget af biler står klar til hurtig levering og du kan klare det hele hjemmefra. Der er et bredt udvalg af både benzin- og elbiler - valget er dit!

Se modeludvalgÅbner et eksternt link

2
Hvad sker der efter jeg har trykket bestil?

Så snart du har trykket bestil, vil du modtage en mail med information om følgende.

Kreditvurdering
Hvis du har valgt at finansiere bilen hos os, vil der blive fortaget en kreditvurdering igennem Volkswagen Semler Finans. Du vil derfor modtage en e-mail fra Monthio (no-reply@monthio.com)Åbner et maillink med overskriften: ”Låneansøgning Volkswagen Semler Finans”, indeholdende et link, hvori du vil finde de nødvendige oplysninger og en guide til kreditvurdering. Efter positiv kreditvurdering vil du modtage din låneaftale til digital underskrift fra Volkswagen Semler Finans. 

Slutseddel
Du vil modtage en købsaftale. Har du valgt finansiering, vil du først modtage denne ved positiv kreditvurdering. Aftalen underskrives digitalt.  Har du ønsket Volkswagen forsikring vil dette fremgå af din leasingaftale.

Forudbetaling
Du vil automatisk blive opkrævet kr. 2.500,- i form af forudbetalingen. Det vil ske 8 dage før udleveringen af din bil. Betalingen vil ske via dit oplyste betalingskort

Udbetaling hvis du har valgt finansiering
Du vil modtage information om indbetaling særskilt. Senest fire hverdage før afhentning af din nye bil skal du indbetale købsprisen via en bankoverførsel.

Låneafdrag
Du vil modtage information fra Volkswagen Semler Finans herom. 

Udlevering af din nye bil
Når alle formaliteter er på plads og du har underskrevet din købsaftale, vil du blive kontaktet af den udleverende forhandler. Her vil I sammen aftale den præcise dato for udlevering af din bil.

Clever ladeløsning
Har du valgt at høre om ladeløsning hos CleverÅbner et eksternt link, vil vi kontakte dig.

Kontakt
Er du i tvivl om noget vil du i første mail også modtage kontaktoplysninger, så du kan kontakte os og vi kan besvare dine spørgsmål.

3
Udlevering af din nye bil

Når alt det formelle er klaret, får du lavet en aftale med din Volkswagen forhandler om udlevering af din nye bil. Her vil din forhandler klæde dig godt på og gennemgå bilen og dens funktioner sammen med dig. 

Derefter er det bare at sætte dig bag rattet på din nye bil og opleve køreglæden!

Hvad med forsikring?

Når du køber en bil online hos os har du også mulighed for at tilkøbe forsikring. Vi kan tilbyde forsikringer til attraktive priser og nogle af markedets bedste dækninger. 

Fx kan du forsikre vores populære T-Roc model for 560 kr./md.

Hvad med vinterdæk?

Ønsker du at tilkøbe vinterdæk til din nye bil har du også mulighed for det. Vi tilbyder komplette vinterhjul til alle vores modeller. Hjulene kan bestilles og blive leveret sammen med din nye bil når du afhenter den hos din forhandler.

Jeg ønsker at købe min nye bil online. Hvad gør jeg herfra?

Jeg ønsker at købe min nye bil online. Hvad gør jeg herfra?

Vælg din bil
Start med at vælge hvilken bil du ønsker. Vi har et bredt udvalg af både benzin- og elbiler. Derefter gennemfører du hele købsprocessen hjemmefra. Nemt og bekvemt uden lange ventetider eller behov for at dukke op fysisk.
Hvordan tilvælger jeg finansiering eller forsikring?
Når du har fundet den bil du ønsker, vil du få muligheden for at tilvælge finansiering og forsikring. 
Hvad med leveringstid?
Der er ingen grund til at vente længe på din nye bil. Vælger du en af vores biler online, vil du kunne få den leveret allerede indenfor 15 dage. 
Du skal blot vælge hvilken bil du ønsker og så klarer vi resten for dig. 
Er du i tvivl?
Det er ikke altid nemt at beslutte sig. Er du i tvivl om hvad der er det rigtige for netop dig, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 
e-mail: digitalsales@vw.dk
Tlf: 70 25 25 10

Er der noget, du er i tvivl om?

Tilmeld dig nyheder fra Volkswagen 

Vil du være opdateret med de seneste nyheder fra Volkswagen, og vide alt om vores aktuelle kampagner?