Mekaniker står mellem to blå Volkswagen biler

Garanti

Garanti på din nye Volkswagen

Alle nye Volkswagen modeller er omfattet af 2 års garanti, 3 års garanti på lakskader og 12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring. 

2 års nyvognsgaranti: Viser der sig fejl i materiale eller fabrikation inden for to år efter bilens levering til køber, eller opstår der en eventuel nødsituation som følge af sådanne fejl, vil ethvert autoriseret Volkswagen-værksted i Europa afhjælpe fejlen uden beregning af reparationsomkostninger.

3 års lakgaranti: Volkswagen AG garanterer, at der i en periode af 3 år efter leveringen af bilen ikke viser sig produktionsfejl i den oprindelige lakopbygning på karrosseriet, herunder lakeret kofanger, spoiler og sidespejle.

12 års garanti imod indefra kommende gennemtæring: Volkswagen AG garanterer endvidere, at der i en periode på 12 år efter levering af bilen ikke opstår indefra kommende gennemtæringsskader i det oprindelige karrosseri. Se i øvrigt Volkswagens generelle garantibestemmelser.

Garantibestemmelser for højvoltsbatteri

Har du en el- eller hybridbil så er dit højvoltsbatteri dækket af en separat garanti på 8 år eller 160.000 km – afhængig af hvad der kommer først. 

Garanti for rene elektriske biler (BEV)

Dit højvoltsbatteri er dækket af en garanti på 8 år eller 160.000 km. 

Garantien for nettobatterienergiindholdet omfatter:

  • 78 % v. 3 år eller 60.000 km.  
  • 74 % v. 5 år eller 100.000 km.
  • 70 % v. 8 år eller 160.000 km. 

Korrekt håndtering af batteriet kan være med til at bidrage til opretholdelse af batterikapaciteten og levetiden på lang sigt.

Garantibestemmelser

Garanti på din Volkswagen Personbil

Se garantibestemmelserÅbner et eksternt link

Garanti på din Volkswagen Erhvervsbil

Se garantibestemmelserÅbner et eksternt link