ID. Crozz
Klar, når du er det.

ID. Crozz
Klar, når du er det.

ID.Crozz er blevet til ID.4

Konceptmodellen ID.Crozz er blevet bekræftet under navnet ID.4. Den nye ID. 4 kombinerer det bedste fra to verdener: alsidigheden fra en moderne SUV med de elektriske præstationer fra en elbil. Til alle dem, der vil det. Uden kompromiser.

Hvis du kunne opfinde mobilitet påny, hvordan ville den så se ud? Vi har en vision, som elektrificerer din hverdag. En elbil, som gør dit liv bedre. Så intelligent, at den forstår dig. Ord for ord. Og så opkoblet, at den er tættere på dig end nogensinde før. Med teknologi, der bringer dig videre. Giver dig nye friheder. Og inspirerer dig til at opdage nye ting.

Fronten af ID. Crozz

Vores ide er en elbil til alle. Og fordi alle mennesker er forskellige og har forskellige behov, har vi også bygget den passende bil til alle. Så personlig, at den passer perfekt til dig. Eller til din familie. Eller dit job. Som eksempelvis vores konceptbil ID. Crozz. Som moderne crossover kombinerer den styrkerne ved en SUV med elegancen fra en coupé. Det er meget praktisk. For den føler sig hjemme både i byen og i naturen. Ligesom dig. Og den gør mange ting mulige for dig. Det er helt enkelt. Og helt elektrisk.

--:--

Med ID. Crozz har du frihed til at gøre alt det, der er vigtigt for dig. Uanset hvilken vej, du tager. Derfor er dens rækkevidde så stor, at nærmest ingen steder er for langt væk. Du kan altså lægge byen og hverdagen bag dig og tage på opdagelsesrejse. Vi har udformet dens rummelig kabine, så den føles som et hjem. Den er fleksibel og byder på masser af plads. Så meget, at der endda er plads til en crosscykel. Og bagage til en hel ferie. Takket være den nyeste teknologi sørger den for frisk, ren luft. Både inde og ude. Med sin emissionsfri elmotor kører den så støjsvagt, at du kan opleve naturen med alle sanserne – både på skovvejen og på bjergpasset. Og takket være dynamisk firehjulstræk kan du opdage steder, hvor du aldrig har været før. ID. Crozz er altid klar til et eventyr. Og lige så spontan som dig.