ID. Crozz
Klar, når du er det.

ID. Crozz
Klar, når du er det.

ID.Crozz er blevet til ID.4

Konceptmodellen ID.Crozz er blevet bekræftet under navnet ID.4. Den nye ID. 4 kombinerer det bedste fra to verdener: alsidigheden fra en moderne SUV med de elektriske præstationer fra en elbil. Til alle dem, der vil det. Uden kompromiser.

Hvis du kunne opfinde mobilitet påny, hvordan ville den så se ud? Vi har en vision, som elektrificerer din hverdag. En elbil, som gør dit liv bedre. Så intelligent, at den forstår dig. Ord for ord. Og så opkoblet, at den er tættere på dig end nogensinde før. Med teknologi, der bringer dig videre. Giver dig nye friheder. Og inspirerer dig til at opdage nye ting.

Fronten af ID. Crozz

Vores ide er en elbil til alle. Og fordi alle mennesker er forskellige og har forskellige behov, har vi også bygget den passende bil til alle. Så personlig, at den passer perfekt til dig. Eller til din familie. Eller dit job. Som eksempelvis vores konceptbil ID. Crozz. Som moderne crossover kombinerer den styrkerne ved en SUV med elegancen fra en coupé. Det er meget praktisk. For den føler sig hjemme både i byen og i naturen. Ligesom dig. Og den gør mange ting mulige for dig. Det er helt enkelt. Og helt elektrisk.

--:--

Med ID. Crozz har du frihed til at gøre alt det, der er vigtigt for dig. Uanset hvilken vej, du tager. Derfor er dens rækkevidde så stor, at nærmest ingen steder er for langt væk. Du kan altså lægge byen og hverdagen bag dig og tage på opdagelsesrejse. Vi har udformet dens rummelig kabine, så den føles som et hjem. Den er fleksibel og byder på masser af plads. Så meget, at der endda er plads til en crosscykel. Og bagage til en hel ferie. Takket være den nyeste teknologi sørger den for frisk, ren luft. Både inde og ude. Med sin emissionsfri elmotor kører den så støjsvagt, at du kan opleve naturen med alle sanserne – både på skovvejen og på bjergpasset. Og takket være dynamisk firehjulstræk kan du opdage steder, hvor du aldrig har været før. ID. Crozz er altid klar til et eventyr. Og lige så spontan som dig.

Bagenden på ID. Crozz ved en sø

Prototypen til ID. Crozz fra Volkswagen står for fremtidens elektriske mobilitet. Den er spækket med innovationer, som gør, at du kan glide lydløst på veje fyldt med sving. På et tidspunkt ude i fremtiden kan du, efter ønske, også køre piloteret – så kan du bare nyde udsigten. Og så kan du endda også tale med denne digitalt opkoblede bil. Så sig goddag til din frihed.

Pladsvidunder. Mere plads til ideer.

ID. Crozz er blevet udviklet til at give dig mere frihed. Og frirum. Og i den forbindelse har vi været særligt opmærksomme på at udelade det overflødige. Eksempelvis B-stolpen. Og både bagsæderne og midterkonsollen kan nemt flyttes rundt. Så har du mere plads til alt det, der er vigtigt for dig. 

ID. Crozz med åbne døre, et indblik i kabinen

Firehjulstræk. Frihed, uanset hvor du kører hen.

ID. Crozz bringer dig videre. Og med sit elektriske firehjulstræk næsten alle steder hen. Takket være nye teknologier vil det snart være muligt at opnå rækkevidder på op til 500 km på en batteriopladning. Så læg hverdagen bag dig, og kør afsted. Alene eller sammen med mennesker, som er vigtige for dig. Temmeligt sportsligt. Og lokalt uden emissioner.

ID. Crozz set fra siden, mens den kører ved en sø

Autonom kørsel. Mere tid til dig.

Kør, eller bliv kørt. Du vælger selv i ID. Crozz. Et tryk på rattet er nok, og ID. Pilot overtager styringen. Du kan også bare sige det til ham via stemmestyringen. I den autonome indstilling køres rattet i øvrigt ind. Så har du endnu mere frirum til de ting, der virkeligt betyder noget. Eksempelvis landskabet. Eller en god bog. Det er ganske vist fremtidsmusik, men det lyder fantastisk for alle.

Kabinen i ID. Crozz, mens den kører autonomt

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.