Køreindstillinger til elbiler

Køreindstillinger til elbiler

Kør på din egen måde.

e-Golf og e-up! giver dig mulighed for at tilpasse kørslen efter dine behov. Uanset om det er komforten eller rækkevidden, som er det vigtigste for dig.

Køreindstillinger efter dine behov

Tre køreindstillinger

En indstilling til præstationer, effektivitet og rækkevidde.

Bestemte veje og køreture kræver en anderledes kørestil, og den kan du ændre i e-up! og e-Golf, så den passer til dit humør. Hvis du er på jagt efter præstationer og komfort, så er standardkøreindstillingen den rette for dig. Men hvis du i stedet ønsker at køre lidt længere, så vil du få meget ud af at skifte til ECO eller ECO+.

 

Normal-indstillingen og brugen af den

Normal-indstillingen er reserveret til de dage, hvor man bare skal benytte aircondition- eller varmeanlægget. På grund af den ekstra energi, der skal bruges til at opvarme eller afkøle kabinen, skal du gå på kompromis med rækkevidden, men til gengæld er der behageligt og varmt i kabinen om vinteren eller køligt og klart om sommeren.

e-up!, tophastighed: 130 km/t
e-Golf, tophastighed: 150 km/t

 

ECO-indstillingen og brugen af den

ECO-indstillingen er perfekt til de køreture, hvor du ikke har brug for, at varme- eller airconditionanlægget kører på fuldt tryk. Ved at reducere den energi, der tilføres disse elektriske systemer, kan du opnå en længere rækkevidde og få mere ud af hver eneste opladning uden at gå på kompromis med din komfort og bilens adræthed.

e-up!, tophastighed: 114 km/t
e-Golf, tophastighed: 116 km/t

 

ECO+-indstillingen og brugen af den

Hvis du vil have mest muligt ud af din opladning og sikre, at dit batteri har fuldt fokus på drivlinjen, så er ECO+-indstillingen som skabt til dig. Den er perfekt til de køreture, hvor temperaturen er optimal, og der slet ikke er brug for varme- eller airconditionanlægget. Når den slags elektriske komponenter afbrydes, kan du maksimere din rækkevidde og tiden mellem opladningerne.

e-up!, tophastighed: 88 km/t
e-Golf, tophastighed: 90 km/t

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Elbil service

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: