En hvid ID.7 på en landevej, i baggrunden ses en blå himmel.

Elbiler og hybridbiler

Fremtiden kører elektrisk 

Du bestemmer selv, hvilken form for drivlinje der passer bedst til dit liv. Vi tilbyder dig nogle alsidige drivlinjeteknologier, som giver køreglæde, er mere effektive og forbruger mindre. 

Hos Volkswagen har vi i mange år fremmet og videreudviklet den elektriske mobilitet. Her præsenterer vi vores aktuelle komplet eldrevne modeller. 

Oplev alsidigheden ved vores hybridmodeller, og nyd godt af fordelene ved effektiv elektrisk mobilitet i dagligdagen uden at skulle give afkald på en kraftfuld forbrændingsmotor, når behovet opstår.

Fremtiden for den elektriske mobilitet  

Den bedste måde til at forudsige fremtiden er at opfinde den på ny. Derfor arbejder vi på morgendagens innovationer og viser allerede i dag, hvordan vi tænker os mobilitet til autonom kørsel. 

Uanset om du har brug for en bybil, en SUV eller en bil med plads til syv personer – den modulopbyggede eldrivlinjeplatform (MEB) giver dig alt det, du kan forvente dig af fremtidens elektriske mobilitet. Glæd dig til mere plads, fleksibilitet, komfort og innovation. Eller ganske enkelt en ny form for mobilitet. 

Alt, hvad du har brug for at vide om elektrisk mobilitet 

Har du yderligere spørgsmål vedr. emnet elektrisk mobilitet? Her kan du få alt det vigtige at vide om fordele, køb, opladning og rækkevidde, når det gælder elbiler, samt om teknologien bag og bæredygtigheden for vores ID.-modeller. 

Oplev de innovative teknologier ved Volkswagens elektriske mobilitet og platformen, som alle ID.-modeller er baseret på: den modulopbyggede elbilsplatform MEB.

Hvor og hvordan du kan oplade din elbil, hvordan du nemmest kan betale, og hvilke tjenester Volkswagen tilbyder, når det handler om opladning: Her kan du få alle de informationer, som er vigtige for elbilsbilister – inklusive tips til rækkevidden.

Der er mange ting, der taler for en omstilling til elektrisk mobilitet – fx miljøbevidsthed og kørekomfort. Også rent økonomisk er elbiler mere attraktive, end mange måske tror. Vi præsenterer fordelene for dig og gør op med en række fordomme.  

ID. lifestyle

Er du blandt de første, der kører i en ID.-model? Så tjek den lukkede Facebook-gruppe ”ID. Drivers Club”! Interesserer du dig for elektrificerende trends og innovationer? I vores ID.-magasin kan du læse spændende artikler om den elektriske mobilitets univers. 

Her har vi sammensat et udvalg af aktuelle og interessante bidrag omkring emnet elektrisk mobilitet. God fornøjelse med at læse, gå på opdagelse og opleve. 

Kører du i en ID.? Så hører du til dem, der med sin bil er på vej ind i mobilitetens næste tidsalder – og vi vil gerne invitere dig med i ID. Drivers Club. I denne lukkede Facebook-gruppe kan du møde andre ID.-bilister samt insidere fra Volkswagen. Du kan få mere at vide om din ID. model, udveksle erfaringer med ligesindede og eksperter – eller deltage i særlige events for ID.-bilister.

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

ID.-modellerne ID.3, ID.4, ID.5 GTX og ID. Buzz.

Vil du gerne lære vores komplet eldrevne ID.-modeller nærmere at kende? Så aftal tid til en prøvekørsel hos en af vores forhandlere i nærheden. Eller brug vores onlinekonfigurator til at bygge din drømme-ID.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Service til din Elbil

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: