VW ID.5 GTX i rød, front synlig, kvinde stiger ud
1,2,3
2.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 19,3-16,8; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

En verden af forbundne muligheder til ID.- modeller

Velkommen til onlinetjenesterne til din ID.

VW Connect eller We Connect vil sige at undgå kø på vejen hjem takket være onlinetrafikinformationer. Varm allerede kabinen op ved morgenmaden, find nye yndlingsstationer og podcasts med netradioen, der findes i bilen. Kort fortalt: Vi bringer de digitale muligheder i din ID. op på et nyt niveau. Med en lang række smarte hjælpere i hverdagen, der står til rådighed fra og med ID.- software 3.0 med We Connect og fra og med ID.- software 4.0 med VW Connect, afhængigt af udstyr.1 Med Volkswagen App kan du ubesværet forbinde din bil med din smartphone og få adgang til bestemte bilfunktioner og bilstatus – selv når du ikke befinder dig i din Volkswagen.

Om din ID.- model er forberedt til VW Connect / VW Connect Plus eller We Connect / We Connect Plus, kan du se lige her med vores kompatibilitetskontrolÅbner et eksternt link.

Kvinde står ved siden af en Volkswagen ID.

Oversigt over alle onlinetjenester til din ID.

Enhver helt har sine hjælpere. Og med onlinetjenesterne fra VW Connect eller We Connect til din ID. har du en lang række hjælpere. Find ud af hvilke tjenester, der passer bedst til din hverdag, og hvilke forudsætninger der skal være opfyldt. Her kan du se en oversigt over alle tjenester og muligheder til din ID.

Person sidder i en Volkswagen og betjener Volkswagen-appen på en mobiltelefon

Sådan aktiverer du VW Connect eller We Connect til din ID. 

Her kan du læse, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester til din ID. via Volkswagen-appen.

Mand sidder hjemme og kigger på en tablet

Registrer dig nu, og udnyt fordelene

For at kunne forbinde din bil med VW Connect- og We Connect-tjenesterne til din ID. skal du logge ind på din Volkswagen brugerkonto. Det gør du ved at klikke på nedenstående link og derefter på ”Pålogning eller registrering”. 

Volkswagen-apps

Volkswagen-appen – den digitale ledsager for din Volkswagen

Volkswagen-apps

Volkswagen-appen – den digitale ledsager for din Volkswagen

Person står ved siden af en Volkswagen og betjener Volkswagen-appen på en mobiltelefon
4,5
4.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,6-16,0; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Rækkevidde: blandet kørsel 545 km. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Volkswagen-appen forener det omfattende konnektivitetstilbud fra VW Connect, We Connect og Car-Net. Den giver dig alle vigtige funktioner og tjenester i en oversigt og sørger for endnu mere komfort. Download den nu.

VW ID.3 i hvid synlig fra siden, kvinde går hen mod bilen, logoprojektion i fokus
6
6.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 16,5-15,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilerne foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Connect Start – konnektivitet til ID.- modeller med ID.- software 2.4 eller ældre

Hvis din model endnu ikke har mindst ID. Software 3.0, kan du benytte onlinetrafikinformationerne, underholdning og fjernfunktioner fra We Connect Start. Mulighederne med We Connect Start7 forbinder dig nemlig med din ID. og byder på mange nyttige fordele. Hvilken software-version du aktuelt bruger i din ID., kan du se sådan her:

Åbn menupunktet ”Setup” i infotainmentsystemet i din ID. Gå derefter til ”Systeminformation”. Versionen af din ID.- software vises i afsnittet ”ID.- software”. 

Yderligere funktioner i In-Car Shop

Din ID. har gode forbindelser. Således kan du downloade og aktivere nyttige digitale produkter eller forlænge igangværende aftaler direkte i din bil. I Volkswagen Connect-shoppenÅbner et eksternt link og i In-Car-shoppen, direkte i dit infotainmentsystem, får du vist alle produkter, der passer til din ID. Hvis der er tale om et betalingsprodukt, er aktivering mulig straks efter modtagelse af betalingen. Kontrollér ganske enkelt data og betalingsoplysninger og afslut bestillingen. Så er den nye funktion til rådighed, næste gang du starter din elbil med onlineforbindelse.

--:--

Upgrades – din Volkswagen bliver ved med at lære

Som VW Connect eller We Connect-kunde får du med Upgrades8 ganske nemt ekstra bilfunktioner om bord, også efter du har købt bilen. 

Henvisning: tilgængeligt for ID.- modeller med fabriksinstalleret ID.- software 3.1 eller højere.

VW Connect og We Connect til din Volkswagen

Kvinde står foran en Volkswagen og smiler

VW Connect og We Connect – også superspændende til ikke fuldt elektriske Volkswagen-biler.

Også med VW Connect og We Connect til ikke fuldt elektriske Volkswagen-biler kan du styre og benytte udvalgte bilfunktioner via smartphone. Statusinformationer og trafikinformationer stort set i realtid, der bringer dig mere afslappet gennem dagen.

Dette interesserer dig muligvis også

Onlinetjenesterne. Sådan gør du din Volkswagen til en netværksforbundet bil.

Kompatibilitetskontrol. Her får du det første indblik i, hvilke mobile onlinetjenester der er til rådighed i din Volkswagen.  

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Dette interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan benytte VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien skal du have en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge på VW Connect / VW Connect Plus eller We Connect / We Connect Plus med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- / We Connect Plus- eller We Connect / We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Efter overdragelse af bilen kan du inden for 90 dage registrere bilen på myvolkswagen.net eller med appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i VW Connect Plus / We Connect Plus i hele den aftalte gratis indledende løbetid. Ved en senere registrering forkortes varigheden af den indledende løbetid. Den præcise løbetid kan du se i forbindelse med aktiveringen eller efter aktiveringen på myvolkswagen.net. Når den indledende løbetid for VW Connect Plus / We Connect Plus er udløbet, kan den forlænges mod betaling. Enkelte mobile onlinetjenester fra VW Connect / We Connect Plus eller We Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.  De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.  
3.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

5.
Værdier fastsat efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Rækkeviddespændet for en models udstyrsvarianter findes ved rulledynamometermålinger. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis bl.a. afhængigt af kørestil, hastighed, brug af komfort-/ekstraforbrugere, udendørs temperatur, antal passagerer/dødvægt, topografi og batteriets aldrings- og slitageproces.
7.
Før du kan benytte We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect Start med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat We Connect Start-kontrakt online med Volkswagen AG. Efter overdragelse af bilen kan du inden for 90 dage registrere bilen med Volkswagen-appen (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i We Connect Start i hele den aftalte gratis løbetid. Brugen af de mobile We Connect Start-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Netradio” og ”Wi-fi-hotspot”. Til brug af tjenesterne ”Netradio” og ”Wi-fi-hotspot”, kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og lande, som understøtter netværket, kan ses på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du benytte tjenesten ”Netradio” og ”Wi-fi-hotspot” via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en separat abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer).  Før du kan bruge den gratis Volkswagen-app, skal du have en smartphone med et kompatibelt iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobilaftale, som indgås mellem dig og din mobiludbyder.  Tilgængeligheden af de enkelte tjenester, der er beskrevet i pakkerne, kan variere efter udstyr, efter bil og efter land. Tjenesterne er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Du kan få nærmere oplysninger på https://connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Oplysninger om mobiltakster fås hos din mobiltelefonudbyder.
8.
Før du kan købe opgraderinger, skal du have en Volkswagen brugerkonto, en gyldig VW Connect- / We Connect-aftale og din verificering som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har den nødvendige tekniske funktion, hardware og software til den pågældende Upgrade. Tilgængeligheden af Upgrades kan også afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller Volkswagen Connect-shoppen på connect-shop.volkswagen.com kan den primære bruger se, hvilke Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan købes i In-Car-shoppen og/eller i Volkswagen Connect-shoppen, med de betalingsmidler, der kan ses og er tilgængelige der. Tilgængeligheden af Upgrades-funktioner kan afvige mellem netbutik og In-Car-shop. Din Volkswagen-partner rådgiver dig ligeledes gerne ved spørgsmål om Upgrades og deres tilgængelighed. Købte og aktiverede Upgrades forbliver i bilen i aktiveringsperioden, kan bruges af alle førere og kan ikke overføres til andre biler.