VW ID.5 GTX i rød, front synlig, kvinde stiger ud
1,3

En verden af forbundne muligheder
We Connect til ID.- modeller

2.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 19,2-16,9; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Velkommen til onlinetjenesterne til din ID.

We Connect vil sige at undgå kø på vejen hjem takket være onlinetrafikinformationer. Varm allerede kabinen op ved morgenmaden, find nye yndlingsstationer og podcasts med netradioen, der findes i bilen. Kort fortalt: We Connect bringer de digitale muligheder i din ID. op på et nyt niveau. Med en lang række smarte hjælpere i hverdagen, der fra og med ID. Software 3.0 står til din rådighed afhængigt af udstyret.1

Om din ID.- model er forberedt til We Connect og We Connect Plus, kan du se lige her med vores KompatibilitetskontrolÅbner et eksternt link.

Kom mere afslappet frem

Optimer ruten og køretiden med onlinekortopdatering og præcise, næsten helt aktuelle trafikoplysninger. Send navigationsmål til din ID. via app. Online-point of interest-søgningen kan ikke alene bringe dig til særlige destinationer såsom seværdigheder eller restauranter, men byder også på mange nyttige informationer takket være en stor database. Dermed kan du også få vist ladestationer og ledige parkeringspladser. På den måde bliver din mobile hverdag endnu lettere. Og ganske enkelt bedre. 

Sådan aktiverer du We Connect til din ID. 

Følg vores aktiveringsvejledning, så du ved hjælp af We Connect ID.- appen kan oprette forbindelse med din ID.  

We Connect ID. App download
9,10,11,3
9.
Billeder kan afvige
10.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 16,3-15,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Rækkevidde: blandet kørsel 402-560 km. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Connect ID. App download

Få forbindelse med din elbil med udvalgte fjernfunktioner, relevante bilinformationer og ladetjenesten We Charge. Scan koden, og indlæs appen direkte på din smartphone.

Ekstra funktioner i In-Car-shoppen

Din ID. har gode forbindelser. Således kan du downloade og aktivere nyttige digitale produkter eller forlænge igangværende aftaler direkte i din bil. I We Connect-netbutikkenÅbner et eksternt link og i In-Car-shoppen, direkte i dit infotainmentsystem, får du vist alle produkter, der passer til din ID. Hvis der er tale om et betalingsprodukt, er aktivering mulig straks efter modtagelse af betalingen. Kontrollér ganske enkelt data og betalingsoplysninger og afslut bestillingen. Så er den nye funktion til rådighed, næste gang du starter din elbil med onlineforbindelse.

Upgrades – din Volkswagen bliver ved med at lære

Som We Connect-kunde får du med upgrades12 ganske nemt ekstra bilfunktioner om bord, også efter du har købt bilen. 

Henvisning: tilgængeligt for ID.- modeller med fabriksinstalleret ID.Software 3.1 eller højere.

Konnektivitet for ID.- modeller med ID. Software 2.4 eller ældre

Hvis din model endnu ikke har mindst ID. Software 3.0, kan du benytte onlinetrafikinformationerne, underholdning og fjernfunktioner fra We Connect Start. 

VW ID.3 i hvid, synlig fra siden, kvinde går mod bilen, logoprojektion i fokus
13
13.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 16,3-15,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilerne foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

We Connect Start 

Også mulighederne med We Connect Start14 forbinder dig med din ID. og byder på mange nyttige fordele. Hvilken software-version du aktuelt bruger i din ID., kan du se sådan her:
Åbn menupunktet ”Setup” i infotainmentsystemet i din ID. Gå derefter til ”Systeminformation”. Versionen af din ID.- software vises i afsnittet ”ID.- software”. 

Dette interesserer dig muligvis også

We Connect. Sådan gør du din Volkswagen til en netværksforbundet bil.

Kompatibilitetskontrol. Kontrollér, om din bilmodel er kompatibel med We Connect eller Car-Net.

Dette interesserer dig muligvis også

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan benytte We Connect- og We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og skal logge på We Connect/We Connect Plus med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal der separat indgås en We Connect-/ We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Aftalen om We Connect til ID.- familien er ikke begrænset til en løbetid på tre år. We Connect Plus er indledningsvist begrænset til tre år, men forlængelse kan købes efter udløb. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via myvolkswagen.net eller We Connect ID.- appen (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne fra We Connect Plus i hele løbetiden for den aftalte gratis periode. Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Nogle mobile onlinetjenester fra We Connect/We Connect Plus kan kun betjenes via We Connect ID.- appen. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få flere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.
3.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

6.
Onlinestemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, dansk, engelsk (GB og USA), fransk, italiensk, hollandsk, norsk, polsk, portugisisk, svensk, spansk og tjekkisk.
8.
Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer).
11.
Værdier fastsat efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Rækkeviddespændet for en models udstyrsvarianter findes ved rulledynamometermålinger. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, brug af komfort-/ekstraforbrugere, udendørs temperatur, antal passagerer/dødvægt og topografi.
12.
Før du kan købe Upgrades, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din godkendelse som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har de nødvendige tekniske funktioner og hardwareinstallationer til den relevante opgradering. Det kan afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller We Connect-netbutikken under shop.volkswagen-we.com kan den primære bruger se, hvilken Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan både købes i In-Car-shoppen og We Connect-netbutikken med de der angivne og tilgængelige betalingsmidler. Din Volkswagen-partner rådgiver dig gerne om Upgrades og dens tilgængelighed. Købt o
14.
Før du kan benytte We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect Start med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat We Connect Start-kontrakt online med Volkswagen AG. Efter overdragelse af bilen kan du inden for 90 dage registrere bilen med We Connect ID.-appen (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne i We Connect Start i hele den aftalte gratis løbetid. Brugen af de mobile We Connect Start-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne "Webradio" og "Wi-Fi-hotspot". Til brug af tjenesterne "Webradio" og "Wi-Fi-hotspot", kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner "Cubic Telecom", som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Oplysninger om priser og understøttede lande findes på: https://vw.cubictelecom.com. Alternativt kan du benytte tjenesten "Webradio" og "Wi-Fi-hotspot" via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt Wi-Fi-hotspot. I så fald er tjenesterne tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiludbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Afhængigt af den pågældende mobiltakst, og særligt ved brug i udlandet, kan der i forbindelse med dataoverførsel via internettet opstå ekstra omkostninger (f.eks. roaminggebyrer). For at kunne bruge den gratis We Connect ID.- app kræves en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med dataoption og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  Tilgængeligheden af de enkelte tjenester, der er beskrevet i pakkerne, kan variere efter udstyr, efter bil og efter land. Tjenesterne er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Du kan få flere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Oplysninger om mobiltariffer fås hos din mobiltelefonudbyder.