En hvid VW ID.7 kører hen ad en vej.

Harman Kardon: din personlige lyd til vejen

Det er dig, der definerer denne rejse. Disse øjeblikke er skabt af dig og udleves af dig. Og de tilhører dig. Volkswagen og Harman Kardon ønsker i fællesskab at intensivere de enestående følelser ved din rejse med alle deres stemninger og facetter. Vi benytter topmoderne teknologi, ikonisk design og årtiers erfaring til at give dig den enkle frihed til at være dig selv helt efter dine egne forestillinger.

Premium-soundsystemet fra Harman Kardon til Volkswagen sørger for den passende akustiske oplevelse på dine køreture: Helt uafhængigt af de veje, du kører på, kan du glæde dig over en fremragende lydoplevelse.

Topteknologi til ørerne

Harman Kardon giver dig mulighed for at vælge mellem fire forskellige indstillinger: PURE, RELAX, SPEECH og VIBRANT. Volkswagen ID.7 er den første model, som kommer på markedet med de nye lydindstillinger, og de vil også blive integreret i andre ID.-modeller via en softwareopdatering. Tag et nærmere kig på de enkelte indstillinger:

Brugerinterfacet til lydindstillingen RELAX fra Harman Kardon

RELAX – til afslapning på turen

Hvis du foretrækker en blid gengivelse af dine underholdningsmedier, så skal du vælge RELAX: Den er perfekt egnet til musik, som bare skal køre i baggrunden, og den sørger primært for en afslappende musikoplevelse, som ikke gør dig træt.

Brugerinterfacet til lydindstillingen VIBRANT fra Harman Kardon

VIBRANT – til de mere festlige køreture

Med VIBRANT er du først og fremmest sikret emotioner og energi på køreturen. Hvis du gerne vil give din musik en særligt fyldig lydgengivelse, som er perfekt egnet til moderne og dynamisk musik, så skal du helt klart vælge VIBRANT-indstillingen.

Brugerinterfacet til lydindstillingen PURE fra Harman Kardon

PURE – en rendyrket lydoplevelse

Lydindstillingen PURE giver dig en eksklusiv og neutral lydoplevelse, afbalanceret og autentisk – her bliver der ikke tilføjet eller fjernet noget. Hvis du gerne vil nyde din musik i sin enkle og naturlige renhed, så er denne indstilling det helt rigtige valg for dig.

Brugerinterfacet til lydindstillingen SPEECH fra Harman Kardon

SPEECH – her er der klar tale

Lydindstillingen SPEECH egner sig fremragende til en klar gengivelse af talt indhold som fx radio, podcasts og lydbøger. På den måde kan du også lytte til de talte ord over længere tid med bedre forståelse, uden at du skal anstrenge dig.

Premium-soundsystemet fra Harman Kardon åbner mulighed for, at du kan foretage en finjustering af lydnuancerne. Både musik og talte ord virker næsten så naturlige, som om man selv var til stede.
For enestående lytteoplevelser på køreturene. Derudover foretager den integrerede Fraunhofer Sonamic Panorama-algoritme en adskillelse af de enkelte lydkilder i en stereooptagelse, hvorefter de fordeles i et U-formet lydbillede, som omgiver dig og alle passagererne.
Hvis du elsker noget godt for ørerne, så skal du straks gå ind i konfiguratoren – og vælge en helt ny lydoplevelse til dine fremtidige køreture.

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

ID.-modellerne ID.3, ID.4, ID.5 GTX og ID. Buzz.

Vil du gerne lære vores komplet eldrevne ID.-modeller nærmere at kende? Så aftal tid til en prøvekørsel hos en af vores forhandlere i nærheden. Eller brug vores onlinekonfigurator til at bygge din drømme-ID.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Service til din Elbil

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: