En kvinde står foran en grå VW. ID.3 Pro S og kigger på sin smartphone.

Bildata: Flere innovationer til din ID.  

En målrettet udlæsning af bildata hjælper Volkswagen med konstant at videreudvikle ID.-modellerne. Din bil kan med en telematik-boks som forberedelse til frivillig udlæsning og analyse af bildata også yde et bidrag til optimering af ID.-familien.

Forbedringer ved hjælp af dataanalyse

Infotainment, opkobling, delvis autonom kørsel – digitaliseringen har for længst holdt sit indtog i moderne biler som ID.-modellerne fra Volkswagen. En stor fordel ved de nye digitale produkter: De kan indsamle informationer om, hvordan bilen anvendes. En analyse af dataene kan så efterfølgende bidrage til en forbedring af kundefordelene, ved at vi gør vores produkter endnu bedre tilpasset til kundernes faktiske behov.


Ved hjælp af de data, som vi kan udlæse fra ID.-modellerne efter jeres frivillige samtykke, optimerer vi eksempelvis forskning og udvikling af vores biler. Det sker især med henblik på udviklingen af autonom kørsel og til (videre-)udvikling og forbedring af vores biler eller bilrelaterede digitale tjenester.


Derudover anvender vi eksempelvis dataene til optimering af opladningen af batteriet og opladningsadfærden for at optimere batteriets levetid og for bedre at kunne bedømme slitagen på andre komponenter.
For at forbedre produktovervågningen bliver dataene eksempelvis også anvendt til udførelse af markedsanalyser for at sikre kvaliteten af vores produkter og tjenester på langt sigt.

Illustration: Telematik-boksens funktion vises med en VW ID.5 som eksempel.
--:--

Værdifulde data fra telematik-boksen

Hvis du ønsker at hjælpe os med at optimere ID.-modellerne og vores tjenester i relation til bilerne, kan du give samtykke til udlæsning og behandling af dine bildata i We Connect ID.-appen. Volkswagen appen. For at det kan lade sig gøre, skal din bil være udstyret med komfortpakke Plus (ekstraudstyr) med frivillig udlæsning og analyse af bildata eller være med i serviceaktionen ”Frivillig ID.-bildataudlæsning til analyseformål”. For at det kan lade sig gøre, skal din bil være udstyret med telematik-boksen som forberedelse til frivillig udlæsning og analyse af bildata eller have været med i serviceaktionen ”Frivillig ID.-bildataudlæsning til analyseformål”.

Samtykke til følgende er nødvendigt, for at vi må udlæse data:

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

Vil du prøvekøre eller konfigurere med det samme?

Her kommer du til vores ID.-modeller

ID.-modellerne ID.3, ID.4, ID.5 GTX og ID. Buzz.

Vil du gerne lære vores komplet eldrevne ID.-modeller nærmere at kende? Så aftal tid til en prøvekørsel hos en af vores forhandlere i nærheden. Eller brug vores onlinekonfigurator til at bygge din drømme-ID.

Tilmeld dig nu, og vær forud for din tid

Få regelmæssige opdateringer om emnerne ID.3, ID.-familien og elektrisk mobilitet i fremtiden.

Det vil måske også interessere dig:

ID.-magasin - læs mere her

Opladning og rækkevidde - læs mere her

E-teknologi - læs mere her

Service til din Elbil

Energieffektivitet - læs mere her

ID. familien 

Det vil måske også interessere dig: