Et eftersyn af et VW-køretøj på værkstedet – syn ​​og lovpligtig revision

Mere sikkert undervejs: serviceeftersyn og serviceydelser til din bil.

Mere sikkert undervejs: serviceeftersyn og serviceydelser til din bil.

Din Volkswagen gør alt for dig. Giv os et par minutter til at tjekke den. På denne side får du yderligere oplysninger om emnet vedligeholdelse, serviceintervaller og det, vi udfører i den forbindelse.

Intervaller og omfang af serviceeftersyn

"Er det tid til service?“

Afhængigt af bilens udstyr og driftsbetingelserne er enten fast eller fleksibelt service relevant i forbindelse med din bils serviceeftersyn. Uanset, om det drejer sig om up!, Polo, Golf, Passat, Tiguan eller en anden Volkswagen – de sikkerhedsrelevante aspekter omkring din bil kontrolleres på værkstedet, og den serviceres fagligt korrekt. Bildiagnosen registrerer fejlfunktionerne i bilens elektronik. Find din bils serviceintervaller og -omfang online nu.

Kvinde står med iPad foran ID.4

Hvornår er det tid til næste service?

Omfanget af et serviceeftersyn indbefatter samtlige former for reparationsarbejde, som kræves for at opretholde din bils drifts- og trafiksikkerhed. Her kan de læse om de aktiviteter, som dette kan omfatte i forbindelse med det elektriske system, motoren og gearkassen, undervognen og karrosseriet.

Vi opdeler vores serviceeftersyn i serviceomfang med olieskift (fx intervalservice) og serviceomfang uden olieskift (fx serviceeftersyn). 

Her er nogle eksempler:

Med disse intervaller bibeholder du din Volkswagens driftsikkerhed og værdi. Desuden får du gavn af vejhjælpen: Vores service hele vejen rundt om et havari eller en ulykke forbliver gratis ved overholdelse af de foreskrevne serviceenheder.

En VW service ansat sidder i en Volkswagen på værkstedet

Service og Reparationsabonnement

Det er sjældent du tænker på værkstedsregninger når du køber ny bil, men det kan faktisk være en rigtig god ide at tænke 3-6 år frem i tiden, og allerede nu tegne et abonnement, der skåner dig for værkstedsregningerne i fremtiden.

Volkswagen Service 5+

Hold din Volkswagen godt kørende

Er din bil 5 år eller ældre, kan du hos din autoriserede Volkswagen Servicepartner få et Volkswagen Service 5+. Så er du sikker på, at din Volkswagen bliver gennemgået efter fabrikkens forskrifter. Som tak for lån af din bil giver vi Volkswagen Vejhjælp indtil næste serviceeftersyn, ligesom vi også giver den et autoriseret Volkswagen Servicestempel i servicehæftet. 

Med et Volkswagen Service 5+ er du sikret:

  • Serviceeftersyn efter fabrikkens forskrifter inkl. skift af motorolie og oliefilter
  • Volkswagen Vejhjælp
  • Stempel i servicebog

Book tid på værkstedetÅbner et eksternt link
Læs mere om Volkswagen Service 5+

Skal din bil til syn?

Så sørger din Volkswagen partner for at aftale et tidspunkt hos en autoriseret synshal. Du er også velkommen til at få din bil gennemtjekket forinden af vores bileksperter, så du undgår unødvendige omkostninger.

Forudgående synstjek

Spar tid og unødvendige omkostninger

Ved vores forudgående synstjek kontrollerer vi din Volkswagen på alle relevante punkter. Ved mangler kontakter vi dig og gennemfører de eventuelt påkrævede reparationer efter aftale med dig.

En VW service ansat taler i telefon med en kunde

Hvad er et syn, og hvilke omkostninger er forbundet med dette?

Serviceydelser til din Volkswagen

Vores Originale Serviceydelser er specielt afstemt i forhold til dig og din Volkswagen. Drag nytte af vores erfarne teknikere og det nyeste tekniske udstyr. Bliv selv overbevist!

Find din Volkswagen PartnerÅbner et eksternt link

Volkswagen værkstedstest

Hos Volkswagen er vi glade for at teste. Ikke bare din bil, men også os selv. Vi holder derfor løbende interne værkstedstests. Her påfører vi en testbil en række "fejl" og lader den gennemgå et normalt serviceeftersyn. På den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok. For at sikre uvildigheden er det Teknologisk Institut, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores Værkstedstest.

Forvent et tidsforbrug på ca. 2 timer. For ulejligheden modtager du et værdibevis på kr. 3500,- for din Erhvervsbil eller kr. 2500,- for din personbil, som du bagefter kan bruge på selve serviceeftersynet. Du kan naturligvis også bruge værdibeviset på Volkswagen tilbehør, Volkswagen merchandise eller servicering af en af dine andre Volkswagen biler. Værdibeviset gælder 2 år og skal bruges i forretningen som har udført serviceeftersynet.