Et eftersyn af et VW-køretøj på værkstedet – syn ​​og lovpligtig revision

Mere sikkert undervejs: serviceeftersyn og serviceydelser til din bil.

Mere sikkert undervejs: serviceeftersyn og serviceydelser til din bil.

Din Volkswagen gør alt for dig. Giv os et par minutter til at tjekke den. På denne side får du yderligere oplysninger om emnet vedligeholdelse, serviceintervaller og det, vi udfører i den forbindelse.

Intervaller og omfang af serviceeftersyn

"Er det tid til service?“

Afhængigt af bilens udstyr og driftsbetingelserne er enten fast eller fleksibelt service relevant i forbindelse med din bils serviceeftersyn. Uanset, om det drejer sig om up!, Polo, Golf, Passat, Tiguan eller en anden Volkswagen – de sikkerhedsrelevante aspekter omkring din bil kontrolleres på værkstedet, og den serviceres fagligt korrekt. Bildiagnosen registrerer fejlfunktionerne i bilens elektronik. Find din bils serviceintervaller og -omfang online nu.

Kvinde står med iPad foran ID.4

Hvornår er det tid til næste service?

Omfanget af et serviceeftersyn indbefatter samtlige former for reparationsarbejde, som kræves for at opretholde din bils drifts- og trafiksikkerhed. Her kan de læse om de aktiviteter, som dette kan omfatte i forbindelse med det elektriske system, motoren og gearkassen, undervognen og karrosseriet.

Vi opdeler vores serviceeftersyn i serviceomfang med olieskift (fx intervalservice) og serviceomfang uden olieskift (fx serviceeftersyn). 

Her er nogle eksempler:

Med disse intervaller bibeholder du din Volkswagens driftsikkerhed og værdi. Desuden får du gavn af vejhjælpen: Vores service hele vejen rundt om et havari eller en ulykke forbliver gratis ved overholdelse af de foreskrevne serviceenheder.

En VW service ansat sidder i en Volkswagen på værkstedet

Service og Reparationsabonnement

Det er sjældent du tænker på værkstedsregninger når du køber ny bil, men det kan faktisk være en rigtig god ide at tænke 3-6 år frem i tiden, og allerede nu tegne et abonnement, der skåner dig for værkstedsregningerne i fremtiden.

Volkswagen Service 5+