Opdag VW Connect og We Connect

Bevar forbindelsen. Med VW Connect.

Tjek fordelene ved VW Connect

Din Volkswagen er, hvis du ønsker det, online og forberedt til brug af det omfattende konnektivitetstilbud fra VW Connect. Benyt dig af en lang række nyttige funktioner og online-tjenester på følgende områder:

  • Navigation
  • Komfort
  • Underholdning
  • Sikkerhed
  • Bilstatus    

Med Volkswagen-appen kan du let forbinde din bil med din smartphone og bevarer dermed overblikket over alle vigtige tjenester og funktioner – selv når du ikke befinder dig i din Volkswagen.

Her får du det første indblik i, hvilke mobile onlinetjenester der er til rådighed i din Volkswagen

Mand står ved en åbnet bildør på en Volkswagen

Overblik over alle onlinetjenester

Enhver helt har sine hjælpere. Og med onlinetjenesterne fra VW Connect får du en hel række af dem. Find ud af hvilke tjenester, der passer bedst til din hverdag, og hvilke forudsætninger der skal være opfyldt. Her kan du se en oversigt over alle tjenester og muligheder.

Mujer utilizando la aplicación Volkswagen en un teléfono móvil

Sådan aktiverer og benytter du VW Connect

Her kan du læse, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester via Volkswagen-appen.

Hombre apoyado en un Volkswagen mirando su teléfono móvil

Registrer dig nu, og udnyt fordelene

For at kunne forbinde din bil med VW Connect-tjenesterne skal du logge ind med din Volkswagen brugerkonto. Det gøres ganske enkelt ved at klikke på nedenstående link og derefter på ”Pålogning eller registrering”. 

Volkswagen-apps

Volkswagen-appen – den digitale ledsager for din Volkswagen

Volkswagen-apps

Volkswagen-appen – den digitale ledsager for din Volkswagen

Mand sidder i en Volkswagen og kigger på sin mobiltelefon

Volkswagen-appen forener det omfattende konnektivitetstilbud fra VW Connect og Car-Net. Den giver dig alle vigtige funktioner og tjenester i en oversigt og sørger for endnu mere komfort. Download den nu.

In-Car Shop og In-Car Apps - sådan fungerer det

Køb og download de praktiske funktioner og tjenester direkte i In-Car-shoppen1 i dit infotainmentsystem – præcist ligesom du er vant til det fra din smartphone. Selv VW Connect Plus-tjenestepakkerne i din bil kan du let forlænge via In-Car-shoppen eller i Volkswagen Connect-shoppenÅbner et eksternt link og dermed nyde godt af yderligere et eller to år med det samlede udbud af mobile onlinetjenester fra VW Connect.

--:--

Upgrades

Med Upgrades kan du efterfølgende og fleksibelt udstyre din Volkswagen med udvalgte ekstrafunktioner.

VW Connect og We Connect til din ID.

VW ID.5 GTX i rød, front synlig, kvinde stiger ud
2,3,4
3.
ID.5 GTX: Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 18,6-16,2; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Fuldelektrisk, fuldt opkoblet 

Med VW Connect til din ID.2 forenkler du ladestyringen, styrer udvalgte bilfunktioner via smartphone og benytter trafikinformationer stort set i realtid, som bringer dig mere afslappet gennem dagen. 

Det interesserer dig muligvis også

Sådan kommer du nemmere gennem hverdagen. Med online-tjenesterne fra Car-Net.

Kompatibilitetskontrol. Her får du det første indblik i, hvilke mobile onlinetjenester der er til rådighed i din Volkswagen.  

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Oplysning - Volkswagen:

1.
Ikke tilgængelig for Touareg fra og med modelår 2025.
2.
Hvis du køber en ny bil, har du mulighed for at benytte de digitale tjenester fra VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus for den gratis indledende aftaleløbetid. Før du kan benytte VW Connect hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien har du brug for en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge ind med brugernavn og adgangskode. Når Volkswagen brugerkontoen er blevet oprettet, og der er oprettet forbindelse med din bil, kan du benytte bil-, lande-, software- og udstyrsuafhængige digitale tjenester i en gratis indledende aftaleløbetid. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Den faktiske varighed af den gratis aftaleløbetid afhænger af, hvornår du aktiverer de digitale tjenester. Senest fra dag nr. 90 efter den første udlevering begynder den gratis tilbudte indledende aftaleløbetid automatisk at tælle ned. Du kan se den præcise aftaleløbetid for din bil på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Enkelte mobile onlinetjenester fra We Connect / We Connect Plus eller VW Connect / VW Connect Plus kan kun betjenes via appen Volkswagen”. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte aftaleløbetid. Indholdet kan blive ændret i løbet af aftaleløbetiden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus eller VW Connect og VW Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien. 
4.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.