Opdag We Connect
1

Bevar forbindelsen. Med tjenester og servicer fra We Connect.

Opdag We Connect

Klar til den næste generation af mobile onlinetjenester: fra modelår 2021 er en stor del af de aktuelle nye Volkswagen-modeller forberedt til We Connect. Takket være det fast installerede eSIM-kort har din Volkswagen onlineforbindelse lige fra begyndelsen. Samtidig kan du med „We Connect App" forbinde din smartphone med din Volkswagen og har dermed adgang til bestemte bilfunktioner og bilstatussen. Opdag nu konnektivitetstilbuddene fra We Connect.1

We Connect - Kort fortalt

Hvorfor bør du aktiverere We Connect? Og hvad er fordelene egentlig ved We Connect? Det vil vi gerne gøre dig klogere på. Der er nemlig mange gode grunde til at aktivere We Connect i din nye Volkswagen.

I de to videoer nedenfor kan du blive klogere på, hvilke funktioner du får stillet til rådighed, når du aktiverer We Connect.

--:--
We Connect til Volkswagen ID.-modeller
--:--
We Connect til plug-in-hybrider og biler med forbrændingsmotor
--:--
We Connect til Volkswagen Multivan
--:--
We Connect til Volkswagen ID. Buzz

Kom afslappet frem

Indhent næsten tidstro oplysninger om trafikken, og find den bedste rute. Med vores smarte assistenter kommer du mere afslappet frem.

Læs mere

Sådan aktiveres og anvendes We Connect

Her kan du læse, hvordan du aktiverer dine mobile onlinetjenester via We Connect-appen.

Download af We Connect-appen
4,5,3
4.
Brændstofforbrug i l/100 km: blandet kørsel 1,3-1,2; strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 15,8- 14,9; CO2 i g/km: blandet kørsel 30-26. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Rent elektrisk rækkevidde: blandet kørsel 57-61 km. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Download af We Connect-appen

Nyd godt af alle fordele ved We Connect og Car-Net i en enkelt app. Du skal bare downloade We Connect-appen til dit smartphone-operativsystem og forbinde den med din Volkswagen.

We Connect til din ID.

VW ID.5 GTX i rød, front synlig, kvinde stiger ud
6,7,3
7.
Strømforbrug i kWh/100 km: blandet kørsel 19,2-16,9; CO2 i g/km: blandet kørsel 0. For bilen foreligger der endnu kun forbrugs- og emissionsværdier iht. WLTP og ikke iht. NEDC. Angivelser om forbrug og CO2-emissioner ved intervaller afhængigt af det valgte biludstyr.

Fuldelektrisk, fuldt opkoblet 

Med We Connect til din ID.6 forenkler du ladestyringen, styrer udvalgte bilfunktioner via smartphone og benytter status- og realtidsoplysninger, som bringer dig mere afslappet gennem dagen. 

In-Car-shop og In-Car-apps - Sådan fungerer det

Som We Connect-kunde kan du købe og downloade praktiske funktioner og tjenester direkte i dit infotainmentsystems In-Car-shop. På samme måde som du er vant til det fra din smartphone. Du kan også forlænge bilens licens til We Connect Plus via In-Car-shoppen eller i We Connect-netbutikkenÅbner et eksternt link og dermed nyde godt af fordelene ved hele udbuddet af mobile onlinetjenester fra We Connect i et eller to år mere.

--:--

Upgrades

Med Upgrades kan du efterfølgende og fleksibelt udstyre din Volkswagen med udvalgte ekstrafunktioner.

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80 88 63 03Åbner et telefonlink (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69Åbner et telefonlink.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
weconnect-support@volkswagen.deÅbner et maillink

Det interesserer dig muligvis også

Sådan kommer du nemmere gennem hverdagen. Med online-tjenesterne fra Car-Net.

Kompatibilitetskontrol. Kontrollér, om din bilmodel er kompatibel med We Connect eller Car-Net.

Oplysning - Volkswagen:

1.

Før du kan bruge We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat We Connect- eller We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen We Connect” (fås i App Store og Google Play Store). Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen We Connect” og anvende tjenesterne i hele løbetiden for den aftalte gratis periode. Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Til brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt wi-fi-hotspottet kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonpartner ”Cubic Telecom”. Disse kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for disse pakker kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og mediestreaming via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne kun tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefonudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.

Brug af den gratis app Volkswagen We Connect” kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  

Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Tjenesterne står til rådighed i den respektivt aftalte aftaleløbetid og kan i løbet af aftaleløbetiden underkastes indholdsmæssige ændringer eller sættes i bero. Du kan få nærmere oplysninger på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Oplysninger om mobiltariffer fås hos din mobiltelefonudbyder.

3.

Forbruget og udstødningsværdier, der er nævnt, blev fastlagt i overensstemmelse med måltagning-procedurerne, der er foreskrevet ved lov. Den 1. januar 2022 blev NEDC-testcyklussen fuldstændigt erstattet af WLTP-testcyklussen, således at der efter denne dato ikke længere foreligger NEDC-værdier for nye typegodkendte køretøjer. Oplysningerne relaterer ikke til en enkelt bil og er ikke en del af tilbuddet, men tjener alene til sammenligning mellem de forskellige biltyper. Ekstraudstyr og tilbehør (eftermonteringsdele, dækstørrelse osv.) kan påvirke relevante køretøjsparametre såsom vægt, rullemodstand og aerodynamik, og sammen med både vejr- og trafikegenskaber og individuel kørestil kan de påvirke brændstofforbruget, strømforbruget, CO2-emissionen og præstationerne for et køretøj. På grund af de mere realistiske testbetingelser er brændstofforbruget og CO2-emissionsværdierne, der er målt i overensstemmelse med WLTP, i mange tilfælde højere end dem, der er målt i overensstemmelse med NEDC. Dette kan føre til tilsvarende ændringer i køretøjsbeskatningen efter den 1. september 2018. Få mere at vide om forskellene mellem WLTP og NEDC på https://www.volkswagen.dk/da/min-bil/brugbar-information/wltp.html.

Der findes flere oplysninger om det officielle brændstofforbrug og de officielle specifikke CO2-emissioner for nye personbiler i ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, der kan fås gratis hos alle salgssteder og hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern eller på www.dat.de/co2.

5.
Værdier fastsat efter den globalt harmoniserede testmetode for personbiler og lette erhvervskøretøjer (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Rækkeviddespændet for en models udstyrsvarianter findes ved rulledynamometermålinger. Den faktiske rækkevidde afviger i praksis afhængigt af kørestil, hastighed, brug af komfort-/ekstraforbrugere, udendørs temperatur, antal passagerer/dødvægt og topografi.
6.
Før du kan benytte We Connect- og We Connect Plus-tjenesterne til ID.- familien skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto og skal logge på We Connect/We Connect Plus med brugernavn og adgangskode. Endvidere skal der separat indgås en We Connect-/ We Connect Plus-aftale online med Volkswagen AG. Aftalen om We Connect til ID.- familien er ikke begrænset til en løbetid på tre år. We Connect Plus er indledningsvist begrænset til tre år, men forlængelse kan købes efter udløb. Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via myvolkswagen.net eller We Connect ID.- appen (fås i App Store og Google Play Store) og anvende tjenesterne fra We Connect Plus i hele løbetiden for den aftalte gratis periode. Ved en senere registrering forkortes varigheden af gratisperioden. Nogle mobile onlinetjenester fra We Connect/We Connect Plus kan kun betjenes via We Connect ID.- appen. Brug af den gratis app kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.De mobile onlinetjenester er tilgængelige inden for den aftalte kontraktperiode. Indholdet kan blive ændret i løbet af kontraktperioden. Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Du kan få flere oplysninger under www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Vær desuden opmærksom på de gældende generelle forretningsbetingelser for de digitale tjenester i ID.- familien.