Upgrades kan vælges og installeres via displayet på din VW, der kan opgraderes, via In-Car-shoppen.
1

Upgrades.
Forprogrammeret til din fremtid.

God fornøjelse i fremtiden! Efterfølgende.

We Connect2 er din introduktion til den nyeste generation af mobile onlinetjenester og serviceydelser i en lang række Volkswagen-modeller. Lige fra starten står der en lang række We Connect-tjenester til rådighed for dig med onlineforbindelse. Efter engangsaktivering og registrering med din Volkswagen ID gør We Connect ikke kun din hverdag mere behagelig men også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen efter købet af den. Det gøres meget let i din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-netbutikkenÅbner et eksternt link. Her kan du som primær bruger af We Connect se de tilgængelige Upgrades1 til din bil og let købe dem online.

--:--

Din Volkswagen bliver ved med at lære: Upgrades til biler, der er forberedt til We Connect

Uanset om det er i T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo kan du, hvis du f.eks. mangler et navigationssystem, let tilkøbe funktionen.

Navigation: Få overblik over turen

Har du brug for bedre orientering? Aktivér efterfølgende navigationsfunktionerne til dit infotainmentsystem "Ready 2 Discover", og forøg bilens værdi med intuitiv navigation. Ved aktivering får du en integreret og intuitiv navigation med kort over Europa og adgang til specialdestinationer (POI'er). Disse funktioner står permanent til rådighed i bilen efter aktiveringen og er ikke knyttet til nogen internetforbindelse eller en We Connect-aftale. Foruden disse praktiske offline-funktioner har du i forbindelse med We Connect Plus-licensen også adgang til yderligere nyttige onlinetjenester. Således bliver du som primær bruger takket være onlinetrafikinformationerne informeret nærmest i realtid om ændringer og farer langs din strækning, og onlineruteberegningen sørger for en optimeret og forudseende navigation. Dit kortmateriale opdateres takket være onlinekortopdateringen ved valg af indstillingen "Del position“ i dit infotainmentsystem og opdateres i regelmæssige intervaller, så snart din bil er online.

Stemmebetjeningen kan aktiveres efterfølgende, og så kan du helt naturligt betjene din VW med din stemme.

Stemmebetjening3: "Hej Volkswagen"

Din Volkswagen forstår dig. Når du siger ”Hej Volkswagen”, starter du en naturlig dialog – og på den måde muliggøres sikker og komfortabel styring af udvalgte funktioner inden for telefoni, medier eller navigation. Aktivér hertil stemmebetjeningen til dit infotainmentsystem „Ready 2 Discover" 4 eller „Discover Media", og styr de mange funktioner i din bil med din stemme. Afhængigt af bilmodel og udstyr kan mange valgte bilfunktioner styres med stemmestyring. Du kan koncentrere dig helt om at køre og begynde at nyde dine køreture endnu mere.

We Upgrade – Hurtig og nem adgang til smartphone-data

App Connect5: Overfør dine apps til bilen

Med App-Connect overføres udvalgte apps og indhold direkte til displayet i infotainmentsystemet og kan nemt og overskueligt betjenes inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder tre grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay™, Android Auto™ fra Google og MirrorLink®. Der er desuden mulighed for at anvende Apple CarPlay™ samt Android Auto™ fra Google som opgradering til navigationssystemet "Discover Media" samt til "Ready 2 Discover" – også trådløst. Der kan kun bruges godkendte apps under kørslen, så føreren ikke bliver distraheret. 

Yderligere opgraderinger til din Golf

ACC er et system, der kan eftermonteres, i VW Golf, og som registrerer biler forud og automatisk overholder en fastlagt afstand til dem.

Adaptiv fartpilot ACC6: Holder afstand. Og overholder hastighedsgrænserne.

Den adaptive fartpilot ACC sørger for at holde en konstant hastighed (op til 210 km/t), som du har indstillet. Hvis din Golf nærmer sig et forankørende køretøj, tilpasser den adaptive fartpilot i forbindelse med systemets grænser automatisk hastigheden, og kan dermed overholde den afstand, du har indstillet.

Som opgradering kan endda assistancesystemet "Light Assist" eftermonteres på Golf 8.

Light Assist: Uden at blænde. I næsten alle situationer.

Fjernlysreguleringen "Light Assist" sætter kørsel om natten i din Golf i et helt nyt lys. Med et kamera, der er indbygget bag forruden, kan Light Assist registrere modkørende og forankørende køretøjer inden for systemets rammer og automatisk skifte mellem nær- og fjernlys. Er det ikke gode udsigter?

På Golf 8 kan der også senere installeres vejskiltegenkendelse mod betaling.

Vejskiltegenkendelse: Viser, hvad der er vigtigt

Inden for systemets grænser kan vejskiltegenkendelsen med hvert kamera registrere hastighedsgrænser, forbud mod overhaling og fareskilte. Og den viser dig oplysningerne på multifunktionsdisplayet. Dermed bevarer du lettere overblikket i trafikken.

Med en opgradering er det muligt at udvide farveudvalget til ambientebelysningen i VW Golf 8.

Ambientebelysning (flerfarvet): Til indre ro.

Giv din Golf mere personlighed. Med udvidelsen af basis-ambientebelysningen kan du oplyse kabinen alt efter dit humør takket være farvevalget. Med ambientebelysning (flerfarvet) har du nemlig som opgradering en udvidet farvepakke og dermed et større farveudvalg til udformning af belysningsaccenter til rådighed. Enten med et køligt eller et varmt farveklima, i oplyste byer eller om natten på mørke landeveje: Du skaber en anden og passende atmosfære for dig selv og dine medarbejdere på hver eneste tur.

Billede af kabinen i en Golf om natten. Let at genkende: den som opgradering tilkøbte ambientebelysning (effekt)

Ambientebelysning (effekt): indlysende informativ.

Med ambientebelysningen (effekt) kan du udvide basis-ambientebelysningen med en intuitiv visning af forskellige funktioner. Dette omfatter blandt andet udstyrsafhængige advarsler og informativt indhold som for eksempel visning af accelerationen eller døralarmen.

Find ud af, hvad mere din Volkswagen kan

Har du allerede din Golf og en gyldig We Connect-aftale? Så kan du som primær bruger af We Connect nu teste udvalgte funktioner gratis i en prøvemåned.

Oversigt over Upgrades-funktioner til din Volkswagen

Her opnår du et første uforpligtende indblik over, hvilke udvalgte Upgrades der principielt kan aktiveres efterfølgende i din valgte bil. Generelt skal bilen have de for den pågældende opgradering nødvendige tekniske funktioner og hardwareinstallationer. Du kan finde ud af, hvilke af disse der konkret er til rådighed til din Volkswagen, ved at besøge din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller We Connect-netbutikkenÅbner et eksternt link. Her kan den primære bruger få overblik over og købe de funktioner, der konkret er til rådighed til bilen.

Golf 8 og modelvarianter

Yderligere biler, der er forberedt til "We Connect"*

Navigation

Stemmestyring

App-Connect

Fjernlysregulering Light Assist

-

Ambientebelysning (flerfarvet)

-

Ambientebelysning (effekt)

-

Adaptiv fartpilot ACC

-

Vejskiltegenkendelse

-

Golf 8 og modelvarianter

Yderligere biler, der er forberedt til "We Connect"*

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt

Har du nogen spørgsmål, idéer eller anden feedback? Så ring til os.

Ring til os på telefon 80 88 63 03Åbner et telefonlink (gratis fra alle danske net). Vi står til rådighed døgnet rundt. Hvis din telefonudbyder ikke understøtter dette nummer, kan du ringe til 32 72 60 69Åbner et telefonlink.
Omkostningerne afhænger af udbyderens gældende takster. Ved opkald fra udlandet kan der påløbe roaming-gebyrer.

Du er også velkommen til at sende en e-mail til:
weconnect-support@volkswagen.deÅbner et maillink

Det interesserer dig muligvis også

We Connect. Sådan gør du din Volkswagen til en netværksforbundet bil.

We Connect Webshop. Til de digitale produkter til din Volkswagen.

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan købe Upgrades, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, en gyldig We Connect-aftale og din godkendelse som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har de nødvendige tekniske funktioner og hardwareinstallationer til den relevante opgradering. Det kan afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller We Connect-netbutikken under shop.volkswagen-we.com kan den primære bruger se, hvilken Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan både købes i In-Car-shoppen og We Connect-netbutikken med de der angivne og tilgængelige betalingsmidler. Din Volkswagen-partner rådgiver dig gerne om Upgrades og dens tilgængelighed. Købt o
2.

Før du kan bruge We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen ID-brugerkonto, og du skal logge ind på We Connect med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat We Connect- eller We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen We Connect” (fås i App Store og Google Play Store). Med We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen We Connect” og anvende tjenesterne i hele løbetiden for den aftalte gratis periode. Brugen af de mobile We Connect-onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. De tilknyttede dataomkostninger inden for Europa afholdes af Volkswagen AG inden for rammerne af netværkets dækning, dog med undtagelse af tjenesterne ”Streaming & Internet” samt enkelte In-Car-apps. Til brug af tjenesten ”Streaming & Internet”, enkelte In-Car-apps samt wi-fi-hotspottet kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonpartner ”Cubic Telecom”. Disse kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for disse pakker kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt kan man også benytte netradio og mediestreaming via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne kun tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefonudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet.

Brug af den gratis app Volkswagen We Connect” kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.  

Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Tjenesterne står til rådighed i den respektivt aftalte aftaleløbetid og kan i løbet af aftaleløbetiden underkastes indholdsmæssige ændringer eller sættes i bero. Du kan få nærmere oplysninger på www.connect.volkswagen-we.com og hos din Volkswagen-partner. Oplysninger om mobiltariffer fås hos din mobiltelefonudbyder.

3.
(Online)stemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, engelsk (britisk og amerikansk), fransk, spansk, tjekkisk og italiensk. 
4.
Sprogstyringen af navigationsfunktionerne ved "Ready 2 Discover" er først mulig efter aktivering af Upgrades: "Navigation".
5.
App-Connect omfatter teknologierne Apple CarPlay, Android Auto og MirrorLink. Med henblik på at undgå, at føreren bliver uopmærksom på trafikken, kan kun godkendte apps anvendes under kørslen. Vær i denne sammenhæng opmærksom på, at mange apps ikke tilbydes til hver af de tre teknologier, at funktionerne kan blive ændret af udbyderen i løbet af aftaleløbetiden eller kan blive indstillet af udbyderen, og at tilgængeligheden af disse teknologier afhængigt af land kan bortfalde. Oplysninger om kompatibiliteten med smartphones findes for Apple CarPlay på https://www.apple.com/dk/ios/carplay/, for Android Auto på https://www.android.com/intl/da_dk/auto/ og for MirrorLink på https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay er et varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto er et varemærke tilhørende Google LLC. MirrorLink er et registreret varemærke tilhørende Car Connectivity Consortium LCC.
6.
Den adaptive fartpilot tilpasser sig i et hastighedsområde mellem 30 km/t (20 mph) og 210 km/t (130 mph). Dette hastighedsområde kan afvige afhængigt af markedet. Du kan altid overstyre reguleringen via ACC. Når du bremser, afbrydes reguleringen. Hvis du sætter farten op, afbrydes funktionen, så længe du accelererer, hvorefter den genoptages. Hvis du har tilsluttet en anhænger, regulerer ACC mindre dynamisk. Hvis den adaptive fartpilots automatiske nedbremsning ikke er tilstrækkelig, opfordrer den adaptive fartpilot dig til at bremse mere i en meddelelse på kombiinstrumentet. Derudover lyser den røde advarselslampe, og der høres et advarselssignal. Den intelligente teknik i ACC kan ikke overvinde de fysisk foreliggende grænser og arbejder udelukkende inden for systemgrænserne. Den øgede bekvemmelighed må aldrig føre til, at der gås på kompromis med sikkerheden.