Upgrades kan vælges og installeres via displayet på din VW, der kan opgraderes, via In-Car-shoppen.
1

Upgrades - Forprogrammeret til din fremtid.

God fornøjelse i fremtiden! 

VW Connect og We Connect2 er din introduktion til den nyeste generation af mobile onlinetjenester og serviceydelser i en lang række Volkswagen-modeller. Lige fra starten står der en lang række VW Connect eller We Connect-tjenester til rådighed for dig, efter ønske med onlineforbindelse. Efter engangsaktivering og registrering med dit Volkswagen ID gør VW Connect eller We Connect ikke kun din hverdag mere behagelig, men også mere komfortabel. Som noget nyt har du nu også mulighed for at aktivere udvalgte nye funktioner i din Volkswagen efter købet af den. Efterfølgende brugertilpasning helt efter dit behov. Og meget let i din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect-shoppenÅbner et eksternt link. Her kan du som primær bruger af VW Connect eller We Connect se de tilgængelige Upgrades1 til din bil og let købe dem online. 

--:--

Din Volkswagen bliver ved med at lære: Upgrades til biler forberedt til VW Connect eller We Connect

Uanset om det er i T-Roc, Tiguan, Touran eller Polo kan du, hvis du f.eks. mangler et navigationssystem, let tilkøbe funktionen.

Navigation: Få overblik over turen

Har du brug for bedre orientering? Aktivér efterfølgende navigationsfunktionerne til dit infotainmentsystem "Ready 2 Discover", og forøg bilens værdi med intuitiv navigation. Ved aktivering får du en integreret og intuitiv navigation med kort over Europa og adgang til specialdestinationer (POI’er). Disse funktioner står permanent til rådighed i bilen efter aktiveringen og er ikke knyttet til nogen internetforbindelse eller en VW Connect- eller We Connect-aftale. Foruden disse praktiske offline-funktioner har du i forbindelse med VW Connect Plus- eller We Connect Plus-licensen også adgang til yderligere nyttige onlinetjenester. Således bliver du som primær bruger takket være onlinetrafikinformationerne informeret nærmest i realtid om ændringer og farer langs din strækning, og onlineruteberegningen sørger for en optimeret og forudseende navigation. Dit kortmateriale opdateres takket være onlinekortopdateringen ved valg af indstillingen „Del position“ i dit infotainmentsystem og opdateres i regelmæssige intervaller, så snart din bil er online.

Stemmebetjeningen kan aktiveres efterfølgende, og så kan du helt naturligt betjene din VW med din stemme.

Stemmebetjening3: "Hej Volkswagen"

Din Volkswagen forstår dig. Når du siger ”Hej Volkswagen”, starter du en naturlig dialog – og på den måde muliggøres sikker og komfortabel styring af udvalgte funktioner inden for telefoni, medier eller navigation. Aktivér hertil stemmebetjeningen til dit infotainmentsystem „Ready 2 Discover" 4 eller „Discover Media", og styr de mange funktioner i din bil med din stemme. Afhængigt af bilmodel og udstyr kan mange valgte bilfunktioner styres med stemmestyring. Du kan koncentrere dig helt om at køre og begynde at nyde dine køreture endnu mere.

Hent App-Connect efterfølgende, og benyt smartphone-forbindelserne Apple CarPlay og Android Auto trådløst.

App Connect5: Overfør dine apps til bilen

Med App-Connect overføres udvalgte apps og indhold direkte til displayet i infotainmentsystemet og kan nemt og overskueligt betjenes inden for dit synsfelt. På den måde kan du nemt få adgang til musik, nyheder, kort og lydbøger. Volkswagen tilbyder to grænseflader til forbindelse af smartphones med en lang række muligheder: Apple CarPlay og Android Auto fra Google. Der er desuden mulighed for at anvende Apple CarPlay samt Android Auto fra Google som Upgrade til navigationssystemet ”Discover Media” samt til ”Ready 2 Discover” – også trådløst. Der kan kun bruges godkendte apps under kørslen, så føreren ikke bliver distraheret. 

Yderligere opgraderinger til din Golf

ACC er et system, der kan eftermonteres, i VW Golf, og som registrerer biler forud og automatisk overholder en fastlagt afstand til dem.

Adaptiv fartpilot ACC6: Holder afstand. Og overholder hastighedsgrænserne.

Den adaptive fartpilot ACC sørger for at holde en konstant hastighed (op til 210 km/t), som du har indstillet. Hvis din Golf nærmer sig et forankørende køretøj, tilpasser den adaptive fartpilot i forbindelse med systemets grænser automatisk hastigheden, og kan dermed overholde den afstand, du har indstillet.

Som opgradering kan endda assistancesystemet "Light Assist" eftermonteres på Golf 8.

Light Assist: Uden at blænde. I næsten alle situationer.

Fjernlysreguleringen "Light Assist" sætter kørsel om natten i din Golf i et helt nyt lys. Med et kamera, der er indbygget bag forruden, kan Light Assist registrere modkørende og forankørende køretøjer inden for systemets rammer og automatisk skifte mellem nær- og fjernlys. Er det ikke gode udsigter?

På Golf 8 kan der også senere installeres vejskiltegenkendelse mod betaling.

Vejskiltegenkendelse: Viser, hvad der er vigtigt

Inden for systemets grænser kan vejskiltegenkendelsen med hvert kamera registrere hastighedsgrænser, forbud mod overhaling og fareskilte. Og den viser dig oplysningerne på multifunktionsdisplayet. Dermed bevarer du lettere overblikket i trafikken.

Med en opgradering er det muligt at udvide farveudvalget til ambientebelysningen i VW Golf 8.

Ambientebelysning (flerfarvet): Til indre ro.

Giv din Golf mere personlighed. Med udvidelsen af basis-ambientebelysningen kan du oplyse kabinen alt efter dit humør takket være farvevalget. Med ambientebelysning (flerfarvet) har du nemlig som opgradering en udvidet farvepakke og dermed et større farveudvalg til udformning af belysningsaccenter til rådighed. Enten med et køligt eller et varmt farveklima, i oplyste byer eller om natten på mørke landeveje: Du skaber en anden og passende atmosfære for dig selv og dine medarbejdere på hver eneste tur.

Billede af kabinen i en VW Taigo om natten. Let at genkende: den som opgradering tilkøbte ambientebelysning (effekt)

Ambientebelysning (effekt): indlysende informativ.

Med ambientebelysningen (effekt) kan du udvide basis-ambientebelysningen med en intuitiv visning af forskellige funktioner. Dette omfatter blandt andet udstyrsafhængige advarsler og informativt indhold som for eksempel visning af accelerationen eller døralarmen.

Find ud af, hvad mere din Volkswagen kan

Har du allerede en Golf og en gyldig VW Connect- eller We Connect-aftale? Så kan du som primær bruger af VW Connect eller We Connect nu teste udvalgte funktioner gratis i en prøvemåned.

Oversigt over Upgrades-funktioner til din Volkswagen

Her opnår du et første uforpligtende indblik over, hvilke udvalgte Upgrades der principielt kan aktiveres efterfølgende i din valgte bil. Generelt skal bilen have de for den pågældende opgradering nødvendige tekniske funktioner og hardwareinstallationer. Du kan finde ud af, hvilke af disse der konkret er til rådighed til din Volkswagen, ved at besøge din In-Car-shop i infotainmentsystemet eller Volkswagen Connect-shoppenÅbner et eksternt link. Her kan den primære bruger få overblik over og købe de funktioner, der konkret er til rådighed til bilen.

Golf 8 og modelvarianter

Yderligere biler, der er forberedt til ”VW Connect / We Connect”*

Navigation

Stemmestyring

App-Connect

Fjernlysregulering Light Assist

-

Ambientebelysning (flerfarvet)

-

Ambientebelysning (effekt)

-

Adaptiv fartpilot ACC

-

Vejskiltegenkendelse

-

Golf 8 og modelvarianter

Yderligere biler, der er forberedt til ”VW Connect / We Connect”*

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Det interesserer dig muligvis også

Onlinetjenesterne. Sådan gør du din Volkswagen til en netværksforbundet bil.

Volkswagen Connect-shop. Til de digitale produkter til din Volkswagen.

Har du spørgsmål? Hurtige svar eller personlig rådgivning om vores digitale tjenester finder du her.

Oplysning - Volkswagen:

1.
Før du kan købe opgraderinger, skal du have en Volkswagen brugerkonto, en gyldig VW Connect- / We Connect-aftale og din verificering som primær bruger, hvilket betyder, at den pågældende bil er tilknyttet din brugerkonto. Derudover er det en forudsætning, at bilen har den nødvendige tekniske funktion, hardware og software til den pågældende Upgrade. Tilgængeligheden af Upgrades kan også afhænge af modelår og produktionsdato. I infotainmentsystemets In-Car-shop eller Volkswagen Connect-shoppen på connect-shop.volkswagen.com kan den primære bruger se, hvilke Upgrades der fås til den pågældende bil. Betalingsprodukter kan købes i In-Car-shoppen og/eller i Volkswagen Connect-shoppen, med de betalingsmidler, der kan ses og er tilgængelige der. Tilgængeligheden af Upgrades-funktioner kan afvige mellem netbutik og In-Car-shop. Din Volkswagen-partner rådgiver dig ligeledes gerne ved spørgsmål om Upgrades og deres tilgængelighed. Købte og aktiverede Upgrades forbliver i bilen i aktiveringsperioden, kan bruges af alle førere og kan ikke overføres til andre biler.
2.
Før du kan bruge VW Connect- / We Connect-tjenesterne, skal du have en Volkswagen brugerkonto, og du skal logge ind på VW Connect / We Connect med brugernavn og adgangskode. Desuden skal der indgås en separat VW Connect- hhv. VW Connect Plus eller We Connect hhv. We Connect Plus-aftale med Volkswagen AG online på www.myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (fås i App Store og Google Play Store). Med VW Connect Plus / We Connect Plus har du efter overdragelsen af bilen 90 dage til at registrere bilen via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen” og anvende tjenesterne i hele løbetiden for den aftalte gratis periode.  For kunder med VW Connect og VW Connect Plus: Brugen af de mobile onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. Til brug af netradio, wi-fi-hotspot og Alexa – hvis til stede – kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”, som kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for disse pakker kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt er det muligt at bruge netradio, wi-fi-hotspot og Alexa – hvis til stede – via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I så fald er de relevante tjenestefunktioner kun tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefoniudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. For kunder med We Connect og We Connect Plus: Brugen af de mobile onlinetjenester er mulig via en integreret internetforbindelse. Til brug af streaming-tjenesterne, enkelte In-Car-apps samt wi-fi-hotspottet kan der købes datapakker via den eksterne mobiltelefonipartner ”Cubic Telecom”. Disse kan bruges inden for dækningsområdet i mange europæiske lande. Datavolumenet for disse pakker kan bruges af alle brugere og passagerer i bilen. Oplysninger om betingelser, priser og understøttede lande findes på: vw.cubictelecom.com. Alternativt kan disse tjenester benyttes via en mobil enhed (f.eks. smartphone), hvis denne kan indstilles som mobilt wi-fi-hotspot. I dette tilfælde er tjenesterne kun tilgængelige med en eksisterende eller en særskilt abonnementsaftale mellem dig og din mobiltelefonudbyder og kun inden for den pågældende udbyders dækningsområde. Ved dataoverførsel via internettet kan der opstå yderligere omkostninger (f.eks. roaminggebyrer) afhængigt af den pågældende mobilaftale og især ved anvendelse i udlandet. Brug af den gratis app Volkswagen” kræver en smartphone med passende iOS- eller Android-operativsystem og et SIM-kort med datafunktion og en eksisterende eller separat mobiltelefonkontrakt mellem dig og din mobiludbyder.    Det kan variere fra land til land, hvilke tjenester der er inkluderet i pakkerne VW Connect og VW Connect Plus eller We Connect og We Connect Plus. Tilgængeligheden afhænger også af bilmodel, udstyr og installeret softwareversion. Det gælder også for tjenesteydelserne fra tredjeparter. Tjenesterne står til rådighed i den respektivt indgåede aftaleløbetid og kan i løbet af aftaleløbetiden være genstand for indholdsmæssige ændringer eller sættes i bero. Du kan få nærmere oplysninger på connect.volkswagen.com og hos din Volkswagen Partner. Oplysninger om mobiltakster fås hos din mobiltelefonudbyder. 
3.
Onlinestemmebetjening er kun tilgængelig på følgende sprog: tysk, engelsk (britisk og amerikansk), fransk, spansk, tjekkisk og italiensk. Sproget, som du kan interagere med stemmebetjeningen på, afhænger af det valgte sprog i dit infotainmentsystem.
4.
Sprogstyringen af navigationsfunktionerne ved "Ready 2 Discover" er først mulig efter aktivering af Upgrades: "Navigation".
5.
App-Connect giver principielt mulighed for at benytte teknologierne Apple CarPlay og Android Auto. Begge teknologier hører under Apples og Googles ansvar, og Volkswagen AG har ingen indflydelse på den landespecifikke tilgængelighed af Apple CarPlay og Android Auto, hvorfor det kan afvige fra land til land, hvilke teknologier der står til rådighed. Tilgængeligheden af Apple CarPlay kan ses på https://www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-carplay og tilgængeligheden af Android Auto på https://www.android.com/intl/dk_da/auto/. Funktionerne kan gennemgå indholdsmæssige ændringer eller blive sat i bero i løbet af aftaleløbetiden. Der kan kun bruges godkendte apps under kørslen, så føreren ikke bliver distraheret. Vær i denne sammenhæng også opmærksom på, at nogle apps ikke tilbydes til begge teknologier. Oplysninger om kompatibiliteten med smartphones findes for Apple CarPlay på https://apple.com/dk/ios/carplay/, for Android Auto på https://android.com/intl/dk_da/auto/. Apple CarPlay er et varemærke tilhørende Apple Inc. Android Auto er et varemærke tilhørende Google LLC. 
6.
Den adaptive fartpilot tilpasser sig i et hastighedsområde mellem 30 km/t (20 mph) og 210 km/t (130 mph). Dette hastighedsområde kan afvige afhængigt af markedet. Du kan altid overstyre reguleringen via ACC. Når du bremser, afbrydes reguleringen. Hvis du sætter farten op, afbrydes funktionen, så længe du accelererer, hvorefter den genoptages. Hvis du har tilsluttet en anhænger, regulerer ACC mindre dynamisk. Hvis den adaptive fartpilots automatiske nedbremsning ikke er tilstrækkelig, opfordrer den adaptive fartpilot dig til at bremse mere i en meddelelse på kombiinstrumentet. Derudover lyser den røde advarselslampe, og der høres et advarselssignal. Den intelligente teknik i ACC kan ikke overvinde de fysisk foreliggende grænser og arbejder udelukkende inden for systemgrænserne. Den øgede bekvemmelighed må aldrig føre til, at der gås på kompromis med sikkerheden.