Volkswagen plug-in hybrid

Volkswagen plug-in hybrid: En kraftfuld kombination af benzin og el

Er du interesseret i en el-bils støjfrie og flydende bevægelser, men samtidig ikke helt klar til at give slip på den hurtige og stærke benzinmotor? Plug-in hybrider fra Volkswagen er nogle af de mest potente hybridbiler på markedet. Med en plug-in hybrid fra Volkswagen får du:

  • Lavere forbrug, stærkere præstationer og forbedrede køreegenskaber
  • Mere sjov på køreturen takket være den elektriske assistance
  • Praktiske elektriske rækkevidder til dine hverdagskøreture

Find din plug-in hybrid
Bliv klogere på vores udvalg

eHybrid + GTE

En kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor skaber valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Batteriet oplades ved en ladestander og hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk bruge benzinmotoren på normalvis. 

Nedenfor kan du se hvilke modeller, der på nuværende tidspunkt tilbydes som eHybrid eller GTE:

Plug-in hybrid - Kort fortalt

Altid med automatgear

I alle vores plug-in hybridbiler finder du en dobbeltkoblingsgearkasse, DSG, der giver dig en glidende og ubesværet kørsel, når den automatisk skifter gear. I modsætning til et almindeligt automatgear har DSG-dobbeltkoblingsgearkassen til to separate gearkasser, som er forbundet via dobbeltkoblingen. Den sikrer automatisk gearskift uden afbrydelse af trækkraften, hvilket giver dig oplevelsen af et helt flydende gearskifte. Dobbeltkoblingsgearkassen gør det legende let at tæmme de temperamentsfulde biler.

Lad op, mens du kører

Plug-in hybridbiler er praktiske, fordi du kan lade op via stik. Men de er også smarte, når de selv lader bilen op, mens du bremser, eller blot når du løfter foden fra speederen. Du kan selvfølgelig altid bruge benzinmotoren til at oplade batteriet, hvis du har travlt. 

  • Lader selv op, når du løfter foden fra speederen.
  • Lader selv op, når du træder på bremsen.
  • Lader selv op, når bilen motorbremser - fx ned af en bakke.

Volkswagen plug-in-hybridmodeller er spækket med hestekræfter 

Når vi giver én enkelt bil hele to motorer, er resultatet rigelig med temperament. Den potente benzinmotor og elmotoren kører suverænt hver for sig, men når de rotter sig sammen, får du rigtigt mange hestekræfter. Fx giver kombinationen af 116 hk elmotor og 177 hk benzinmotor i Golf GTE ikke mindre end 272 hk!

En kraftfuld kombination

El- og benzinmotoren supplerer hinanden i vores plug-in hybrider, og kombinationen giver dig en imponerende rækkevidde. Bilen skifter automatisk mellem de to motorer, men du kan også selv vælge, om du vil køre ren el, ren benzin eller kombineret kørsel. 

Gode grunde til at vælge en plug-in hybrid

Intelligent opladningskoncept og øget fleksibilitet

Start dagen på den fuldt elektriske måde. Træning inden arbejde og direkte hjem efter job uden at skulle tanke bilen? Intet problem med en plug-in hybrid fra Volkswagen. Du kan oplade bilens lithium-ion batteri fra komforten i dit eget hjem, så du har kilometer nok til de fleste hverdage. Så er der plads til mere fleksibilitet i hverdagen.

Oplev bl.a. op til 132 km rækkevidde på ren el i den nye Passat Variant eHybrid og op til 128 km elektrisk rækkevide i den nye Tiguan eHybrid.

En hybrid bringer dig længere

Vores plug-in hybrider tager dig endnu længere. Med daglig opladning kan du køre dine hverdagsture udelukkende på strøm. Over lange distancer sørger din plug-in hybrids automatiske tilpasning af køresystemerne for at optimere rækkevidden og forbruget.

Sammen for mere energieffektivitet

Elektrisk mobilitet er et stort skridt i den rigtige retning på rejsen mod at mindske CO2-udtrykket. Det er derfor vi tilbyder innovative plug-in hybridmodeller i overgangen til elektrisk mobilitet. Disse modeller tilbyder lokalt emissionsfri hverdagskørsel, og beviser dermed at vi alle kan gøre en forskel på hver vores måde.

Mere kraft og øget kørekomfort

En hybrid kombinerer det bedste af begge verdener. Eksempelvis Touareg R eHybrid er et dynamisk unikum, når den kombinerer præstationerne fra begge systemer for at kunne levere en maksimal ydelse på hele 462 hk. Dette skaber en betagende oplevelse af dynamik og kræfter. Med andre ord: Dobbelt køreglæde med elektrisk boost.

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen Plug-in Hybrid modeller

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Vi har gjort det nemt for dig at lade din plug-in hybrid fra Volkswagen. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. 

Få fuld tryghed og vælg opladning på abonnement med eller uden ladeboks hjemme i indkørslen. Eller køb din egen ladeboks og få automatisk elafgiftsrefusion. Du bestemmer - og uanset hvad, kører du med på Danmarks største ladenetværk.