Volkswagen plug-in hybrid

Volkswagen plug-in hybrid: En kraftfuld kombination af benzin og el

Er du interesseret i en el-bils støjfrie og flydende bevægelser, men samtidig ikke helt klar til at give slip på den hurtige og stærke benzinmotor? Plug-in hybrider fra Volkswagen er nogle af de mest potente hybridbiler på markedet. Med en plug-in hybrid fra Volkswagen får du:

  • Lavere forbrug, stærkere præstationer og forbedrede køreegenskaber
  • Mere sjov på køreturen takket være den elektriske assistance
  • Praktiske elektriske rækkevidder til dine hverdagskøreture

Se vores udvalg af plug-in-hybridmodeller

Læs mere om plug-in hybridteknologien

Læs mere: Service til plug-in hybridmodeller

Læs mere: Sådan bruger du mindre strøm, når du kører

Den nye Golf eHybrid

Vi præsenterer den nye Golf Style eHybrid. En kraftfuld kombination af benzin og el kombineret med den typiske Golf-følelse. Hop ind!

Den nye Golf GTE

Garanti for køreglæde: Den maksimale ydelse i Golf GTE ligger på 245 hk. Dette imponerende tal opnås med dens effektive plug-in-hybridteknologi.

Den nye Arteon eHybrid

Arteon har i flere år markeret sig i firmabilsklassen med sin unikke stil, overdådige plads og suveræne kørekomfort, og med introduktionen af den nye Arteon eHybrid er modelprogrammet nu komplet.

Den nye Arteon Shootingbrake eHybrid

Den nye imponerende Arteon Shooting Brake kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Arteon Shooting Brake eHybrid, hvor du opnår den optimale kombination af benzin og el.

Gode grunde til at vælge en hybrid

--:--

Mere kraft og øget kørekomfort

En hybrid kombinerer det bedste af begge verdener. Eksempelvis Touareg R eHybrid er et dynamisk unikum, når den kombinerer præstationerne fra begge systemer for at kunne levere en maksimal ydelse på hele 340 kW. Dette skaber en betagende oplevelse af dynamik og kræfter. Med andre ord: Dobbelt køreglæde med elektrisk boost.

--:--

En hybrid bringer dig længere

En plug-in hybrid tager dig længere. Med daglig opladning kan du køre dine hverdagsture udelukkende på strøm. Over lange distancer sørger din plug-in hybrids automatiske tilpasning af køresystemerne for at optimere rækkevidden og forbruget.

A young couple plays with their little daughter around the VW Passat GTE Estate parked in the driveway.

Sammen for mere energieffektivitet

Elektrisk mobilitet er et stort skridt i den rigtige retning på rejsen mod at mindske CO2-udtrykket. Det er derfor vi tilbyder innovative plug-in hybridmodeller i overgangen til elektrisk mobilitet. Disse modeller tilbyder lokalt emissionsfri hverdagskørsel, og beviser dermed at vi alle kan gøre en forskel på hver vores måde.

--:--

Intelligent opladningskoncept og øget fleksibilitet

Start dagen på den fuldt elektriske måde. Træning inden arbejde og direkte hjem efter job uden at skulle tanke bilen? Intet problem med en plug-in hybrid fra Volkswagen. Du kan oplade bilens lithium-ion batteri fra komforten i dit eget hjem, så du har kilometer nok til de fleste hverdage. Så er der plads til mere fleksibilitet i hverdagen.

Plug-in hybrid - Kort fortalt.

GTE

Turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor gør at en GTE enten kan køre på el, brændstof eller hybrid-mode. Gennem hybrid-mode skabes en lynhurtig kraftoverføring hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Sammenlignet med en eHybrid har en GTE flere hestekræfter, som er med til at sikre en dynamisk fremdrift, fremragende acceleration og høje tophastigheder. 

Nedenfor kan du se hvilke modeller, der tilbydes som GTE:

Golf GTE

eHybrid

En kombination af turbobenzinmotor (TSI) og el-motor skaber valget om at køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode, hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Batteriet oplades ved en ladestander og hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk bruge benzinmotoren på normalvis. 

Nedenfor kan du se hvilke modeller, der tilbydes som eHybrid:

Golf eHybrid
Arteon eHybrid (kun tilgængelig som lagermodel)
Arteon Shooting Brake eHybrid (kun tilgængelig som lagermodel)
Den nye Multivan

Volkswagen plug-in-hybridmodeller er spækket med hestekræfter 

Når vi giver én enkelt bil hele to motorer, er resultatet rigelig med temperament. Den potente benzinmotor og elmotoren kører suverænt hver for sig, men når de rotter sig sammen, får du rigtigt mange hestekræfter. Fx giver kombinationen af 102 hk elmotor og 150 hk benzinmotor i Golf GTE ikke mindre end 245 hk!

En kraftfuld kombination. 

El- og benzinmotoren supplerer hinanden i vores plug-in hybrider, og kombinationen giver dig en imponerende rækkevidde. Bilen skifter automatisk mellem de to motorer, men du kan også selv vælge, om du vil køre ren el, ren benzin eller kombineret kørsel. 

Altid med automatgear.

I alle vores plug-in hybridbiler finder du en dobbeltkoblingsgearkasse, DSG, der giver dig en glidende og ubesværet kørsel, når den automatisk skifter gear. I modsætning til et almindeligt automatgear har DSG-dobbeltkoblingsgearkassen til to separate gearkasser, som er forbundet via dobbeltkoblingen. Den sikrer automatisk gearskift uden afbrydelse af trækkraften, hvilket giver dig oplevelsen af et helt flydende gearskifte. Dobbeltkoblingsgearkassen gør det legende let at tæmme de temperamentsfulde biler.

Lad op, mens du kører

Plug-in hybridbiler er praktiske, fordi du kan lade op via stik. Men de er også smarte, når de selv lader bilen op, mens du bremser, eller blot når du løfter foden fra speederen. Du kan selvfølgelig altid bruge benzinmotoren til at oplade batteriet, hvis du har travlt. 

  • Lader selv op, når du løfter foden fra speederen.
  • Lader selv op, når du træder på bremsen.
  • Lader selv op, når bilen motorbremser - fx ned af en bakke.

Oftest stillede spørgsmål og svar om Volkswagen Plug-in Hybrid modeller

Opladning af din Volkswagen plug-in hybrid

Vi har gjort det nemt for dig at lade din plug-in hybrid fra Volkswagen. Sammen med Clever har vi sørget for, at du kan lade bilen, når og hvor det passer dig. 

Med et Clever Unlimited-abonnement kan du få en Clever-ladeboks installeret hjemme hos dig og køre hver dag i møde med fornyet energi. Samtidigt får du adgang til Danmarks største ladenetværk, som konstant vokser – så er du altid godt på vej.