Oplev den nye Tiguan

I weekenden 24. og 25. oktober kl. 11-16

I weekenden 24. og 25. oktober kl. 11-16

Oplev den nye Tiguan i weekenden

Den nye Tiguan viser, hvad den kan – stærkere, mere komfortabel og opkoblet end nogensinde før. Intelligent teknik giver bilen usædvanlige evner. Som dynamisk SUV kommer den med en ny definition af, hvad der er muligt.

I weekenden kan du danne dig dit helt eget billede af den nye Tiguan hos din lokale Volkswagen forhandler. Her kan du komme helt tæt på den nye Tiguan både indvendigt og udvendigt, eller du kan booke en prøvetur, så du helt selv kan mærke den nye Tiguans dynamiske køreegenskaber bag rattet.

Vi holder åbent med respekt for COVID-19.

Book prøvetur

Tre udstyrslinjer 
fra meget til mere.

Den nye Tiguan tilbydes i tre udstyrsvarianter med priser, der starter ved 394.995 kr. for en 150 hk 1,5 TSI EVO Life (Pris med DSG-gear: 414.995 kr.). Tiguan byder i Life-versionen på standardudstyr som 17” Montana alufælge, LED-forlygter, læderbeklædt multifunktionsrat med varme, adaptiv fartpilot, trådløs App-Connect, 3-zoner klimaanlæg og Discover Media med navigation og 8 højttalere. Tiguan Life kan også bestilles med 150 hk 2,0 TDI og som eHybrid (DK-intro: marts 2021).

Den mere luksuriøse Tiguan Elegance koster fra 469.995 kr. med en 150 hk stærk 1,5 TSI og 7-trins DSG-gear. Udover den raffinerede drivlinje byder en Tiguan Elegance på standardudstyr som de avancerede og effektive IQ.Light LED-Matrix-forlygter, Travel Assist, 18” Frankfurt letmetalfælge, stemningsbelysning i interiøret i 30 valgfrie farver, el-betjent bagklap med Easy-Open-funktion (åbnes ved at bevæge foden under bagkofangeren), Digital Cockpit Pro-instrumentering, Topkomfort-forsæder, parkeringsassistent, bakkamera og nøglefri betjening. Tiguan Elegance kan også bestilles med 2,0 TSI-motorer (190 eller 245 hk), 2,0 TDI-turbodieselmotorer (150 eller 200 hk) samt eHybrid (245 hk, DK-intro: december)

Tiguan R-Line kommer med samme standardudstyr som en Tiguan Elegance og koster fra 534.995 kr. med 150 hk 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear. Visuelt skiller Tiguan R-Line sig ud med en frontkofanger, der har store køleluftindtag omkranset af markante C-formede designelementer. 19” Valencia letmetalfælge, karrosserifarvede sidepaneler på dørene, R-logoer integreret elegant i forskærmene og en bagkofanger med diffuserlook og integrerede udstødningsrør giver Tiguan R-Line et eksklusivt og sportsligt udseende. Tiguan R-Line kan også bestilles med 2,0 TSI-motorer (190 og 245 hk), 2,0 TDI-motorer (150 og 200 hk) samt eHybrid (245 hk)

Plug-in-hybrid og separat Tiguan R sportsmodel.

For første gang vil Tiguan også blive tilbudt i en eHybrid-version med en plug-in-hybrid-drivlinje bestående af en 1,4 TSI-turbobenzinmotor og en elmotor, der – afhængig af udstyrsversion – giver mulighed for at køre op til cirka 50 km på strøm. Plug-in-hybrid-drivlinjens samlede systemydelse på 245 hk og 400 Nm resulterer samtidig i en suveræn kombination af trækkraft, kørekomfort og sportslige præstationer.

Volkswagens afdeling for rendyrkede sportsmodeller ­– R GmbH – har for første gang udviklet en selvstændig sportslig model – Tiguan R. Eksperterne hos R GmbH har udviklet et nyt firehjulstræksystem med et såkaldt ”R-Performance Torque Vectoring”, der ikke kun fordeler motorkraften mellem for- og baghjul, men også individuelt mellem venstre og højre baghjul, hvilket løfter køredynamikken til nye højder. I motorrummet ligger en 2,0 TSI-high-performance-sportsmotor, der via en 7-trins DSG-gearkasse sender 320 hk og 400 Nm ud til de fire hjul.

Tiguan R forventes introduceret i starten af 2021 og koster fra 779.995 kr.

Se den komplette prisliste på den nye Tiguan her

Begejstrende nytænkning.

Den nye Tiguan viser, hvad den kan – stærkere, mere komfortabel og opkoblet end nogensinde før. Intelligent teknik giver bilen usædvanlige evner. Som dynamisk SUV kommer den med en ny definition af, hvad der er muligt.

Den nye Tiguan har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:
Front of the VW Tiguan with grille and headlights

IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter med LED-dagskørelys, kurvelys og dynamisk blinklys (ekstraudstyr)

En langsigtet løsning: intelligent lys

Logo harman/kardon

Harman Kardon-soundsystem (ekstraudstyr)

Sådan har du aldrig hørt din musik før

Graphic:Travel Assist of the VW Tiguan

Travel Assist (ekstraudstyr)

Den nye vejviser

Design

Et usædvanligt ydre

Den nye Tiguan viser, hvad det vil sige hele tiden at opfinde sig selv på ny. Det understreges også af dens progressive design. Den udtryksfulde silhuet lige fra de kraftfulde proportioner over den dynamiske front med den præcise linjeføring og til de markante skuldre skærper blikket for bilens absolutte styrker: innovationskraft, suverænitet og kompromisløs funktionalitet.

Assistentsystemer

Den nye vejviser

Den nye Tiguan er udstyret med teknologier, som gør turen frem til din destination mere afslappet. Dertil hører også kørselsassistenten ”Travel Assist”, der fås som ekstraudstyr. Systemet sørger med et tryk på en knap for kørekomfort* på højt niveau, da det hjælper dig i monotone og trættende kørselssituationer:

  • Især på motorveje og brede landeveje kan Travel Assist holde vognbanen og hastigheden for dig og samtidig tage hensyn til afstanden til de forankørende trafikanter.
  • I forbindelse med DSG-dobbeltkoblingsgearkassen kan du køre afslappet gennem køer og tæt trafik.

*Inden for de systemmæssige grænser. Føreren skal altid være klar til at overrule assistentsystemet og fritages ikke for sit ansvar for at føre bilen på en forsvarlig måde.

Radio og navigation
  • Discover Pro navigation system of the VW Tiguan
    Discover Pro navigation system of the VW Tiguan

Viser vejen

  • Discover Pro navigation system of the VW Tiguan
    Discover Pro navigation system of the VW Tiguan

Lyden i ørerne. Ruten foran øjnene. Med vores to navigationssystemer (ekstraudstyr) holder du kursen og bliver godt underholdt på vejen mod din destination.

Endnu mere om den nye Tiguan:

Find ud af, hvilke andre features og hvilket andet udstyr Tiguan byder på.

Flere features
Teknologi
Komfort
Opkoblingsmuligheder

Tiguan eHybrid - kraftfuld kombination af benzin og el

Den nye elegante Tiguan kan også fås som plug-in-hybrid under navnet Tiguan eHybrid*. Tiguan eHybrid har en turbobenzinmotor (TSI) kombineret med en el-motor, som gør at den kan køre på enten ren el, brændstof eller hybrid-mode hvor bilen automatisk kombinerer brændstof- og elmotor. Hvis batteriet løber tør for strøm, vil bilen automatisk skifte til benzinmotoren, så du trygt kan fortsætte turen mod din destination. Batteriet i Tiguan eHybrid skal oplades ved en ladestander.
 
*Introduceres i Danmark til foråret 2021

Udstyrsvarianter

Book prøvetur

Vil du gerne opleve den nye Tiguan live? Send os din ønskede dato til en prøvekørsel.
Når du booker en prøvetur online, springer du køen over, og er sikker på, at vi har bilen hjemme, når du ankommer.
Husk at det er ganske gratis og uforpligtende.