--:--
1

Oplev Tiguan

  • Pris fra449.995 kr.
  • Hestekræfter150 hk.
  • EffektivitetsklasseA+ - B
  • CO2-udslip134 - 156 g/km
  • Tophastighed 229 km/t
  • Længde4.509 mm.

  Begejstrende nytænkning.

  Tiguan viser, hvad den kan – stærkere, mere komfortabel og opkoblet end nogensinde før. Intelligent teknik giver bilen usædvanlige evner. Som dynamisk SUV kommer den med en ny definition af, hvad der er muligt.

  Flere udstyrslinjer 
  fra meget til mere.

  Tiguan tilbydes i tre udstyrsvarianter. Tiguan byder i Life-versionen på standardudstyr som 17” Montana alufælge, LED-forlygter, læderbeklædt multifunktionsrat med varme, adaptiv fartpilot, trådløs App-Connect, 3-zoner klimaanlæg og Discover Media med navigation og 8 højttalere. Tiguan Life kan også bestilles med 150 hk 2,0 TDI.

  Den mere luksuriøse Tiguan Elegance kommer med en 150 hk stærk 1,5 TSI og 7-trins DSG-gear. Udover den raffinerede drivlinje byder en Tiguan Elegance på standardudstyr som de avancerede og effektive IQ.Light LED-Matrix-forlygter, Travel Assist, 18” Frankfurt letmetalfælge, stemningsbelysning i interiøret i 30 valgfrie farver, el-betjent bagklap med Easy-Open-funktion (åbnes ved at bevæge foden under bagkofangeren), Digital Cockpit Pro-instrumentering, Topkomfort-forsæder, parkeringsassistent, bakkamera og nøglefri betjening. Tiguan Elegance kan også bestilles med 2,0 TSI-motorer (190 eller 245 hk) eller 2,0 TDI-turbodieselmotorer (150 eller 200 hk).

  Grå VW Tiguan set parkeret fra siden
  Grå VW Tiguan set oppefra

  Tiguan R-Line kommer med samme standardudstyr som en Tiguan Elegance og med en 150 hk 1,5 TSI-motor og 7-trins DSG-gear. Visuelt skiller Tiguan R-Line sig ud med en frontkofanger, der har store køleluftindtag omkranset af markante C-formede designelementer. 19” Valencia letmetalfælge, karrosserifarvede sidepaneler på dørene, R-logoer integreret elegant i forskærmene og en bagkofanger med diffuserlook og integrerede udstødningsrør giver Tiguan R-Line et eksklusivt og sportsligt udseende. Tiguan R-Line kan også bestilles med 2,0 TSI-motorer (190 og 245 hk) eller 2,0 TDI-motorer (150 og 200 hk).

  Tiguan har mange highlights. Her ser vi kort på tre af dem:

  VW Tiguans forlygter og grill ses

  IQ.LIGHT – LED-Matrix-forlygter med LED-dagskørelys, kurvelys og dynamisk blinklys (ekstraudstyr)

  En langsigtet løsning: intelligent lys

  Logo harman/kardon

  Harman Kardon-soundsystem (ekstraudstyr)

  Sådan har du aldrig hørt din musik før

  Graphic:Travel Assist of the VW Tiguan

  Travel Assist (ekstraudstyr)

  Den nye vejviser

  Design

  Et usædvanligt ydre

  Tiguan viser, hvad det vil sige hele tiden at opfinde sig selv på ny. Det understreges også af dens progressive design. Den udtryksfulde silhuet lige fra de kraftfulde proportioner over den dynamiske front med den præcise linjeføring og til de markante skuldre skærper blikket for bilens absolutte styrker: innovationskraft, suverænitet og kompromisløs funktionalitet.

  Assistentsystemer

  Den nye vejviser

  Tiguan er udstyret med teknologier, som gør turen frem til din destination mere afslappet. Dertil hører også kørselsassistenten ”Travel Assist”, der fås som ekstraudstyr. Systemet sørger med et tryk på en knap for kørekomfort* på højt niveau, da det hjælper dig i monotone og trættende kørselssituationer:

  • Især på motorveje og brede landeveje kan Travel Assist holde vognbanen og hastigheden for dig og samtidig tage hensyn til afstanden til de forankørende trafikanter.
  • I forbindelse med DSG-dobbeltkoblingsgearkassen kan du køre afslappet gennem køer og tæt trafik.

  *Inden for de systemmæssige grænser. Føreren skal altid være klar til at overrule assistentsystemet og fritages ikke for sit ansvar for at føre bilen på en forsvarlig måde.

  Radio og navigation

  Viser vejen

  Lyden i ørerne. Ruten foran øjnene. Med vores to navigationssystemer (ekstraudstyr) holder du kursen og bliver godt underholdt på vejen mod din destination.

  Endnu mere om Tiguan:

  Find ud af, hvilke andre features og hvilket andet udstyr Tiguan byder på.

  Flere features

  Byg din Tiguan

  Book en prøvetur

  Vil du komme endnu tættere på din ønskede Volkswagen? Så book en prøvetur via formularen nedenfor. Ved at booke en prøvetur får du lov til at komme helt tæt på og køre i netop den Volkswagen, som du er interesseret i.

  Vi sørger selvfølgelig for, at bilen forud for prøvekørslen er rengjort og sprittet af, så du trygt kan prøvekøre bilen. Bestil en prøvekørsel og aftal, hvornår du skal prøvekøre din ønskede Volkswagen.